Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar lütfen bana yardımcı olur musunuz bu vajinismus ilerleyen bir şey mi , ben bazı pozisyonlarda ilişkiye girebildiğimi düşünüyorum ama parmak vs asla tam olarak sokamıyorum emin değilim vajili olup olmadığımdan

Kizlarr bundan bir ay önce bnden kan gelmisti bugün yine denedimizde sadece baş kısmını almışken yine kan geldi neden olur ki bu daha önceki gunlerde de bas kismi oluyodu kan gelmiyodu zaten ilerisini de getiremiyodum artik iyice korktum

ya inanın bazen hayat kadınlarına bile özeniyorum, herkesin yaptığı şeyi ben neden yapamıyorum diyorum ama öyle bir kasılıyorum ki alamıyorum tam olarak içime eşime diyorum zorla sok, beni dinleme diyorum ama kastığımdan ilerleyemiyor ki o da..

ben üstelik ilişkiden zevk alan, ilişkiye girmediğim zamanlarda bekarken bile kendi kendine mast. yapan istekli bir bayanım ama nedense bir türlü penisi içime alamıyorum çok kasılıyorum

Çok güzel haber her kez kurtuluşun inş

Egzersiz yapıyomusun

pempi öncelikle detaylı yardımların için teşekkürler. Yendiği halde burda olup bize destek olan tüm arkadaslar iyiki varsınız.
Hafta sonu tekrar denedim 4 cm çapında aparatı uyusturucu kremsiz aldım. Biraz zor oldu ama aldım . Sadece kayganlastırıcı ile ilerlemek istiyorum. Ne kadar yolum kaldı bilmiyorum. Artık bitsin bu çile...

İlişki esnasında bende kayganlastirici jel yada yağ olmadan yapamiyorum içine boşalma oldu 4 kez falan , bilmiyorum ya tek bildiğim çok çok çok şükür kurtuldum bunu yendim çok şükür zamanla herşey daha iyi olacak inanıyorum ..

Ben 11 aylık evliyim ve bu erteleme rahatsızlığı vajinismusu yendim . bunun için çok ağladım çok kahroldum yapan insanları gördügum düşündüğüm Zaman nasıl yapıyorlar ben yapamam ne eksik neden olmuyor diye yataktan agladigimi bu yüzden kocamı uzdugumu ya varya hakikaten bu Zor bi süreç ama imkânsız değil çok şükür olduğu basardigim o gün kocama nasıl sarildigimi bu sefer sevinçten agladigimi biliyorum

deniyorum ama parmağımı sokarken içim gıcıklanıyor, apart belli bi yere kadar sokabiliyorum sonra enfeksiyon kapmaktan da korkup çok egzersiz yapamıyorum

Öyle hemen enfeksiyon kapmassın merak etme.Özellikle adet dönemlerinde vajina içini kendi kendine güzelce temizliyor.Aile hekiminize Travazol krem yazdırın enfeksiyon ve mantarın oluşmasını engelliyor.Direkt eczanedende alabilirsiniz en son 9 tl idi.

Kızlar yapacaksınız inanıyorum ha bugün ha yarin sonuçta bu kotu birşey olsa kim yapardı ki bu güzel birşey çocuk sahibi olabilmeniz kocanizi sizi mutlu etmeyi sağlayan özel zevkli ve kadınlık duygusu olan doğanın kanunu yani olmaz yapamazsam da olmaz koca başkasıyla olsun falan filan ben çok düşünürdum ya vallahi sırf korkudan hep .. Kocam oturdu konuştu bak ben seni seviyorum korkma benden bu ikimiz ve evliligimiz için güzel birşey hic üzerine gelmiyorum ama 10 ay oldu bugün yarin ertesi gün deneyelim biraz sık dişini uyuşturan krem kullanalım ama dene nolur dedi .. Eş desteği önemli ya valla diyorum ya çeken bilir yalniz değiliz hemen hemen herkeste bu var ve geçiyor biz neler atlattık bunu da atlatiriz yaparız ben biliyorum size inanıyorum yaparsınız .. Başaran buraya yazsın inşallah birine yardımcı olabilmisimdir sırf bundan dolayı katıldım buraya

Allah razı olsun teşekkür ederim, benim eşimle de sorunlarım var bazen haftalarca ilişkiye giremediğimiz oluyor böyle zamanlarda da vajinam darlaşıyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…