- 23 Aralık 2016
- 1.166
- 1.025
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #227.541
Tamam canım hatta ilk dilatör deneyip sonra penise geçeyim be kadar basitmiş oysaki
Hiç kanamam olmadıki esnekmiydim anlamadım vallaAynen canım kaslarını ilişkiden önce azcık hissisleştirmek için birazcık dilatörle çalışma yap şöyle bir kaç dakika. Kanama durumun ne alemde?
Hiç kanamam olmadıki esnekmiydim anlamadım valla
Kanamadı deli gibi kan aradım ama yokDemekki esnekmiş, yada aslında kanadı ama az olduğu için farketmediniz ne güzel.
Canim kremsiz yapamiyorum kremi icime de surunce o da icimde kaliyor peki hamilelik olursa krem zararli olur muAdetin yeni bittiyse, küçükte olsa bir ihtimal var.Yumurtlama gününe bağlı.
Çok güzel haber her kez kurtuluşun inşArkadaşlaarr ben bir kaç gün önce burda mesajları takip edip insanların olacak egzersiz yapın dediği yazılara inanmayarakta olsa umut etmeye çalışan biriydim hatırlarsınız :) bu gece eşimle beraber oldummm ve dayanamayıp yazmak istedim. Burda yıllar önce bi bayanın yazdıgı yazıyı okudum. Eşime dün dilatör alırmısın dedim ama ben annemlerdeydim. Eşim aradı aldıgını söyledi eve geldim yarın baslarım dedim. Sonra gece 12 de neyse bir deneyeyim dedim umutsuzca. Ben zaten orta parmagımı güç bela alabiliyordum.. kutuda 4 dilatör vardı. En incesi zaten benim orta parmagımdan inceydi. Yazısını okudugum bayan sunları demişti özet geceyim. Kaç dilatör varsa tanesini bi gün yapcaz yani 4 dilatör 4 gün.. ilk dilatörü denedim kayganlastırıcı sürdüm
Ucunada anestol pomad. Bayan farklı ve çok etkili bir uyusturucu krem yazmıstı
Ama benim evde anestol vardı daha önce vajinama bulamıştım ama yine başaramamıstım sonrada uyusturduguna inanmamıstım. Daha sonra vajinama dilatörü taktım. Tek yapmamız gereken şey derin nefes alırken dilatörü aşağı doğru itmekmiş. Dilatörü soktum bir iki dakika bekledim ve daha sonra içimde git gel yaptım 5 kez. 5 kez sık bırak yaptım. 5 kez daire şeklinde dilatörü içimde çevirdim. Ve 5 kezde tamamen çıkarıp tekrar soktum her sokusumdada derin nefes aldım 20 dakika böyle oyalandım. Yarını beklemek istemedim çünkü ilk dilatör bana göre çok inceydi. İkinciyi denedim oda girdi ve bütün işlemleri tekrarladım. Ve bıraktım
Eşim ısrarla 3. Yüde yap dedi 3.yüde yaptımmm sonra kontrol
Bende oldugu içinmi zorlanmadım diye
Eşime yaptırdım. Sonra 4. Dilatöre bile geçmeden eşime penis deneyelimmi dedim tamam dedi ve penisi
Alabildim hissettiğim tek şey hafifçe bir baskıydı. Ama anestolün uyusturucu etkisinden bişey hissetmedim. Yani arkadaslar bizim olayımız piskolojik bu yüzden ben uyusturucu da sürsek birşey farketmez eve anestezici getirip bayıltanlar yazdılar biliyorsunuz ve ben daha öncede anestol sürdüm
Belki o zamanda uyusmustu ama ben deli gibi değdiği an eşim çığlık
Atıp ağlamıştım. Yarında deniycem nasıl olur bilmiyorumm ama suan
Hiç birşey hissedemiyorum
Korkularım
Var yine acaba yarın yapabilirmiyim diye ama ben tekniğini çözdüğümü ve kafamda kabul ettiğimi düşünüyorummmm ve hiç bir damla bile kanamam olmadıı. Canlarımmm yarın ne yasarım alısırmyım
Bilmiyorum ama kendinme güveniyorum ne olur sizde inanın bunu ne kardeşine ne annene ne en yakınına anlatabilirsin. Anlatsakta fayda etmiyorki bizi anlayamazlar bunu yaşayan bilir sadece Allahım bu kabusu kimseye yaşatmasın. Bu arada burda dilatör parmaktan daha kolay diyenler olmuştu cidden öyleymişş :) litfen ertelemeyinnn. Öpüyorum
Hepinizi ve burdaki
Yardımlarınızdan ötürü herkese mesaj yazan herkese minnettarım :)
Egzersiz yapıyomusunya inanın bazen hayat kadınlarına bile özeniyorum, herkesin yaptığı şeyi ben neden yapamıyorum diyorum ama öyle bir kasılıyorum ki alamıyorum tam olarak içimeeşime diyorum zorla sok, beni dinleme diyorum ama kastığımdan ilerleyemiyor ki o da..
deniyorum ama parmağımı sokarken içim gıcıklanıyor, apart belli bi yere kadar sokabiliyorum sonra enfeksiyon kapmaktan da korkup çok egzersiz yapamıyorumEgzersiz yapıyomusun
Canim kremsiz yapamiyorum kremi icime de surunce o da icimde kaliyor peki hamilelik olursa krem zararli olur mu
deniyorum ama parmağımı sokarken içim gıcıklanıyor, apart belli bi yere kadar sokabiliyorum sonra enfeksiyon kapmaktan da korkup çok egzersiz yapamıyorum
Allah razı olsun teşekkür ederim, benim eşimle de sorunlarım var bazen haftalarca ilişkiye giremediğimiz oluyor böyle zamanlarda da vajinam darlaşıyor sanırımÖyle hemen enfeksiyon kapmassın merak etme.Özellikle adet dönemlerinde vajina içini kendi kendine güzelce temizliyor.Aile hekiminize Travazol krem yazdırın enfeksiyon ve mantarın oluşmasını engelliyor.Direkt eczanedende alabilirsiniz en son 9 tl idi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?