Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bişey olmaz canım ya bak hepimiz yaptık devam et ilerlemeye calıs
Allah razı olsun canım
benim rahim ağzında yara ve polip vardı onlar alındı ağustos ayında, o yara yine duruyorsa enfeksiyon kapmasından korkuyorum açıkçası

Kremler ve kayganlaştırıcı jeller spermle karıştığı için sperm kalitesini azaltıp hamile kalmayı zorlaştırıyormuş.Ama tabi kesin bir doğruluğu yok.Bazı doktorlar tükürüyün bile hamile kalmayı zorlaştırdığını söylerler.Belli süre sonra hiç birşey kullanmamak en iyisi.

Merhaba arkadaşlar, iki haftadır burayı ara ara takip ediyorum bende başarımı yazmak istedim. Üç aylık evliyim bu sıkıntı çok zor bende iki gün öncesine kadar çekiyordum. Bunu aşmanın öncelikli yolu beyinde bitirmek ben bunun için iki hafta önce cem kece'nin kitabini okuyarak başladım, gercekten çok yararlı oldu bilincimin altında beni buna sürükleyen şeyleri farketmemi sağladı beş günde sözel bölümleri okudum kegel egzersizini öğrendim, sonra ikinci haftada yine kitaba devam edip benim için zor olan egzersizlere başladım. öncelikle kulak çöpüyle başladım olduğunu görünce çok sevindim devamında parmak vardı ama aparatla devam etmek istedim 3 tane aparat yapıp denemeye başdım 4 gün boyunca böyle devam ettim aparat p..s kalınlığına getirmedim bile yeter artık ya dedim ve 5. Gün çalışmamdın ve ertesi gün eşimle denedik oldu tabi acı hissetmedim değil hissettim ama üç ayda çektiğim acının yanında hiç bişey çünkü sonrası mutluluk. Devamında tekrarladık her tekrar daha iyiye gidiyor inandığımız zaman yapamayacağımız bişey yok çünkü. Bende burda yazan arkadaşlarımızın dediği gibi ertelemeyin ve başarın kurtulun bu dertten..

Ben oldum ama acı verecek bi hareket yapmadı doktor bazıları maalesef haber vermeden parmakla ani hareket yapabiliyor uyarmak lazım
o ultrason aleti var ya o bile benim canımı çok yakıyor içimde gezdirirken doktorun birisine tekme attığımı bilirim

Ben oldum ama acı verecek bi hareket yapmadı doktor bazıları maalesef haber vermeden parmakla ani hareket yapabiliyor uyarmak lazım
o ultrason aleti var ya o bile benim canımı çok yakıyor içimde gezdirirken doktorun birisine tekme attığımı bilirim

ben muayene olamadığım için anestezi altında smear aldırtıp muayene ederlerken bu bahsettiklerim ortaya çıktı
Hadi ya bnde ayni durumdayim korkuyorum gitmedim ,iliskide olmuyo basi girdinde kanamam oluuo devami gelmiuo zaten simdi iyicr korktum esimde kiziyo artik bu durumuma

Bu sefer aparatlada olmadı çok kötüyüm iyiye giderken bi anda başa dönmüş gibi hissediyorum kendimi ben yapamiycam galiba
Canım böyle düşünme bak ben gala aparat kullanıyorum ilişkiye öyle gidiyorum o korkuyu atamadım hala zamanla kaybolacak inş biraz tökezleyince hemen yıkmayın umudunuzu üstüne gidin yapamasam ben yapamazdım demekki oluyor başarısız olduysan yarın gene dene olmazsa gene gene gene illaki mutlu sona ulaşacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…