- 14 Ağustos 2017
- 135
- 35
- 18
- 39
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #227.561
Bişey olmaz canım ya bak hepimiz yaptık devam et ilerlemeye calısdeniyorum ama parmağımı sokarken içim gıcıklanıyor, apart belli bi yere kadar sokabiliyorum sonra enfeksiyon kapmaktan da korkup çok egzersiz yapamıyorum
Allah razı olsun canımBişey olmaz canım ya bak hepimiz yaptık devam et ilerlemeye calıs
Anestol canimKrem dediyin uyuşturucu anestol falanmı ?
Anestol canim
Hımm ondan dolayı diyorsun peki doktor dedimi tekrar olurmu diyeAllah razı olsun canım
benim rahim ağzında yara ve polip vardı onlar alındı ağustos ayında, o yara yine duruyorsa enfeksiyon kapmasından korkuyorum açıkçası
Cok gecmis olsun bu durumu nasil farkettiniz bnde muane olmaktan korkuyrmAllah razı olsun canım
benim rahim ağzında yara ve polip vardı onlar alındı ağustos ayında, o yara yine duruyorsa enfeksiyon kapmasından korkuyorum açıkçası
Korkma canım gitmesen ne olacak anca ilerler git vi an önce al önleminiCok gecmis olsun bu durumu nasil farkettiniz bnde muane olmaktan korkuyrm
ben muayene olamadığım için anestezi altında smear aldırtıp muayene ederlerken bu bahsettiklerim ortaya çıktıCok gecmis olsun bu durumu nasil farkettiniz bnde muane olmaktan korkuyrm
yok demedi doktorum, aslında kontrole gitmem lazım ama vajinal muayeneden korktuğum için gidemiyorumHımm ondan dolayı diyorsun peki doktor dedimi tekrar olurmu diye
Uyarırsın ya hani rahatsızlığın var diye çok dokunmazlaryok demedi doktorum, aslında kontrole gitmem lazım ama vajinal muayeneden korktuğum için gidemiyorum
Vajinismus hastaları muayene olabiliyorlar mı acabaUyarırsın ya hani rahatsızlığın var diye çok dokunmazlar
Ben oldum ama acı verecek bi hareket yapmadı doktor bazıları maalesef haber vermeden parmakla ani hareket yapabiliyor uyarmak lazımVajinismus hastaları muayene olabiliyorlar mı acaba
o ultrason aleti var ya o bile benim canımı çok yakıyor içimde gezdirirken doktorun birisine tekme attığımı bilirimBen oldum ama acı verecek bi hareket yapmadı doktor bazıları maalesef haber vermeden parmakla ani hareket yapabiliyor uyarmak lazım
o ultrason aleti var ya o bile benim canımı çok yakıyor içimde gezdirirken doktorun birisine tekme attığımı bilirimBen oldum ama acı verecek bi hareket yapmadı doktor bazıları maalesef haber vermeden parmakla ani hareket yapabiliyor uyarmak lazım
Yokkk o olmaz ya ona dayanamam bendeo ultrason aleti var ya o bile benim canımı çok yakıyor içimde gezdirirken doktorun birisine tekme attığımı bilirim
Hadi ya bnde ayni durumdayim korkuyorum gitmedim ,iliskide olmuyo basi girdinde kanamam oluuo devami gelmiuo zaten simdi iyicr korktum esimde kiziyo artik bu durumumaben muayene olamadığım için anestezi altında smear aldırtıp muayene ederlerken bu bahsettiklerim ortaya çıktı
Canım böyle düşünme bak ben gala aparat kullanıyorum ilişkiye öyle gidiyorum o korkuyu atamadım hala zamanla kaybolacak inş biraz tökezleyince hemen yıkmayın umudunuzu üstüne gidin yapamasam ben yapamazdım demekki oluyor başarısız olduysan yarın gene dene olmazsa gene gene gene illaki mutlu sona ulaşacaksınBu sefer aparatlada olmadı çok kötüyüm iyiye giderken bi anda başa dönmüş gibi hissediyorum kendimi ben yapamiycam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?