Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ama başka türlü sağlıklı muayene olmuyor ki maalesef, yumurtalıklardaki filan asıl rahatsızlıklar o aletle tespit ediliyor
Ama dayanabilecek misin vaji olanlar için çok zor bi durum biraz cesaretle belki denersin ama allah korusun sağlık önemli karar ver bian önce önlemini al

Ama dayanabilecek misin vaji olanlar için çok zor bi durum biraz cesaretle belki denersin ama allah korusun sağlık önemli karar ver bian önce önlemini al
İşte önce şu hastalığı yenebilsem, Allah korusun sağlığa da dikkat etmek lazım ..

İşte önce şu hastalığı yenebilsem, Allah korusun sağlığa da dikkat etmek lazım ..
Anlıyorum ozamn bian evvel başla egzersize ihmal etme çünkü fiziki olarkta enfeksiyon vs. Sıkıntın varsa ona da yoğunlaşan ilerlemesin

Inşallah çok yordu bu durum kaldiramadigimi hissediyorum eşim cok çok anlayışlı ve bu anlayışına karşılık veremiyorum

Hangi kitabi

witchy35 bence sen vajinismus değilsin, vajinal ultrason farklı bişey.Vajinismus olmadığım halde bana bile itici geliyor.Vajinismus çok farklı bir olay senin durumunla ilgisi yok.Çünkü sen hatırladığım kadarıyla eşinle ilişkiye girebiliyorsun.

Bu sefer aparatlada olmadı çok kötüyüm iyiye giderken bi anda başa dönmüş gibi hissediyorum kendimi ben yapamiycam galiba
Pes etme dahada üstüne git olmamasının nedeni bi anlık bişeydendir böyle düşünürsen olmaz hep iyisini düşün ki yapabilesin bunu atlatınca çok rahatlayacaksın nşallah

Kizlar bu seferde aparati kalinlastirabiliyorm ama 4 5 cmden sonra ilerletemiyorum. Kafayi yicem ya bi engel var sanki orda gitmiyo. Cevresi 9cm kalinliginda bi aparat giriyo ilerliyo ama 11 cm olan aparat giriyo ilerlemiyo. Ikiniyorm nefes egz de yapiyorm ama neden olmuyor yastik da koyuyorm belimin altina

Arkadaslar bana samsunda bir doktor onerin. Daha once giden ve basarili olanlar. Bu is boyle olmayacak. Aglamaktan gozumde yas kalmadi. Olmuyor yapamiyorum. Ozelden veya burdan bana hekim onerin lutfen

eşim üsteyken giriyor gibi oluyor ama eşimde bende bakir bakireyiz, belki sadece kafası giriyor ben hepsi girdi zannediyorum

hamile misin şuan anlayamadım pekala hemen hamile kalmak dogru mu sence ya ben iki ay oldu yeneli iki aydır deniyoruz bebek için ve olmadı bu ay da deneyecegim tereddütteyim ama işte eşim istiyor bebek bende ist,yorum ne yapmalıyım sence ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…