- 10 Kasım 2017
- 213
- 57
- 13
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #227.581
ama başka türlü sağlıklı muayene olmuyor ki maalesef, yumurtalıklardaki filan asıl rahatsızlıklar o aletle tespit ediliyorYokkk o olmaz ya ona dayanamam bende
ama başka türlü sağlıklı muayene olmuyor ki maalesef, yumurtalıklardaki filan asıl rahatsızlıklar o aletle tespit ediliyorYokkk o olmaz ya ona dayanamam bende
Ama dayanabilecek misin vaji olanlar için çok zor bi durum biraz cesaretle belki denersin ama allah korusun sağlık önemli karar ver bian önce önlemini alama başka türlü sağlıklı muayene olmuyor ki maalesef, yumurtalıklardaki filan asıl rahatsızlıklar o aletle tespit ediliyor
İşte önce şu hastalığı yenebilsem, Allah korusun sağlığa da dikkat etmek lazım ..Ama dayanabilecek misin vaji olanlar için çok zor bi durum biraz cesaretle belki denersin ama allah korusun sağlık önemli karar ver bian önce önlemini al
Anlıyorum ozamn bian evvel başla egzersize ihmal etme çünkü fiziki olarkta enfeksiyon vs. Sıkıntın varsa ona da yoğunlaşan ilerlemesinİşte önce şu hastalığı yenebilsem, Allah korusun sağlığa da dikkat etmek lazım ..
Inşallah çok yordu bu durum kaldiramadigimi hissediyorum eşim cok çok anlayışlı ve bu anlayışına karşılık veremiyorumCanım böyle düşünme bak ben gala aparat kullanıyorum ilişkiye öyle gidiyorum o korkuyu atamadım hala zamanla kaybolacak inş biraz tökezleyince hemen yıkmayın umudunuzu üstüne gidin yapamasam ben yapamazdım demekki oluyor başarısız olduysan yarın gene dene olmazsa gene gene gene illaki mutlu sona ulaşacaksın
Hangi kitabiMerhaba arkadaşlar, iki haftadır burayı ara ara takip ediyorum bende başarımı yazmak istedim. Üç aylık evliyim bu sıkıntı çok zor bende iki gün öncesine kadar çekiyordum. Bunu aşmanın öncelikli yolu beyinde bitirmek ben bunun için iki hafta önce cem kece'nin kitabini okuyarak başladım, gercekten çok yararlı oldu bilincimin altında beni buna sürükleyen şeyleri farketmemi sağladı beş günde sözel bölümleri okudum kegel egzersizini öğrendim, sonra ikinci haftada yine kitaba devam edip benim için zor olan egzersizlere başladım. öncelikle kulak çöpüyle başladım olduğunu görünce çok sevindim devamında parmak vardı ama aparatla devam etmek istedim 3 tane aparat yapıp denemeye başdım 4 gün boyunca böyle devam ettim aparat p..s kalınlığına getirmedim bile yeter artık ya dedim ve 5. Gün çalışmamdın ve ertesi gün eşimle denedik oldu tabi acı hissetmedim değil hissettim ama üç ayda çektiğim acının yanında hiç bişey çünkü sonrası mutluluk. Devamında tekrarladık her tekrar daha iyiye gidiyor inandığımız zaman yapamayacağımız bişey yok çünkü. Bende burda yazan arkadaşlarımızın dediği gibi ertelemeyin ve başarın kurtulun bu dertten..
Allah başka dert vermesin inş asla vazgecmeInşallah çok yordu bu durum kaldiramadigimi hissediyorum eşim cok çok anlayışlı ve bu anlayışına karşılık veremiyorum
Cem keçe: Vajinismusun üstesinden gelmekHangi kitabi
Pes etme dahada üstüne git olmamasının nedeni bi anlık bişeydendir böyle düşünürsen olmaz hep iyisini düşün ki yapabilesin bunu atlatınca çok rahatlayacaksın nşallahBu sefer aparatlada olmadı çok kötüyüm iyiye giderken bi anda başa dönmüş gibi hissediyorum kendimi ben yapamiycam galiba
Bi atlatabilsem öyle bi rahatliycam ki kitap yardımcı oluyo muPes etme dahada üstüne git olmamasının nedeni bi anlık bişeydendir böyle düşünürsen olmaz hep iyisini düşün ki yapabilesin bunu atlatınca çok rahatlayacaksın nşallah
Ben kitabı not alarak önemli bi sınava çalışır gibi okudum bilinç altını yeniden yapılandırdım galiba( kitapta bilişsel yeniden yapılandırma bölümünü okuyarak) yani bana yardımcı oldu tavsiye ederimBi atlatabilsem öyle bi rahatliycam ki kitap yardımcı oluyo mu
Nerden bulabilirim kitabıBen kitabı not alarak önemli bi sınava çalışır gibi okudum bilinç altını yeniden yapılandırdım galiba( kitapta bilişsel yeniden yapılandırma bölümünü okuyarak) yani bana yardımcı oldu tavsiye ederim
eşim üsteyken giriyor gibi oluyor ama eşimde bende bakir bakireyiz, belki sadece kafası giriyor ben hepsi girdi zannediyorumwitchy35 bence sen vajinismus değilsin, vajinal ultrason farklı bişey.Vajinismus olmadığım halde bana bile itici geliyor.Vajinismus çok farklı bir olay senin durumunla ilgisi yok.Çünkü sen hatırladığım kadarıyla eşinle ilişkiye girebiliyorsun.
Internetten kitap yurdu sitesinden bulabilirsin ben öyle sipariş verdim onunda dışında büyük kitap evlerinde olurNerden bulabilirim kitabı
hamile misin şuan anlayamadım pekala hemen hamile kalmak dogru mu sence ya ben iki ay oldu yeneli iki aydır deniyoruz bebek için ve olmadı bu ay da deneyecegim tereddütteyim ama işte eşim istiyor bebek bende ist,yorum ne yapmalıyım sence yaSordum canım sordum merak etme, eski konularımda var o çok müthiş olan malum ismi lazım deyil hani şu 5000 tl ücret biçen doktorlarada sordum.Kızlık zarımda sorun var diye gezdiyim çeşit çeşit kadın doğumcularada sordum.Doktor ellerine eldiven takarken bizlerde iğrendiyi için deyil vajinayı daha rahat hissetmek için takıyor.Bu vajinismusta araştırmadan bir adım dahi atmadım her hareketimde bilinçliydim, defalarca bana zeytinyağı, bebeyağı, vazelin kullan dedikleri halde asla kullanmadım çünkü bu yanlış.Ama haklısın seninde dediyin gibi kişiden kişiye bazı şeyler deyişkenlik gösterebilir.Dediğin gibi eş parmağı ve aparat number one:)) Ama kendi parmaklarınla ilerleme biraz gecikiyor.
Ben mart başı gibi tamamen yendim. Toplasan adam akıllı 1 hafta anca yapmışımdır egzersizleri.Toplam 24 gün sürdü dizi izleye izleye yaptım:))Ertesi ay hemen hamile kaldım vitamin eksikliyim vardı bu sebeple bebiş gelişmedi, bir müddet ara verdim vitamin ve folik asit ilaçları kullanıyorum ve bu ay tekrar bebek çalışmalarına başladım.
Bazı sitelerde 410 sayfa diyo bazılarında 655 sayfa diyoInternetten kitap yurdu sitesinden bulabilirsin ben öyle sipariş verdim onunda dışında büyük kitap evlerinde olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?