- 11 Nisan 2017
- 118
- 19
- 48
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #227.601
Kastıkca o pıt diye girme zorlaşıyor ne kadar az kasılma o kadar acısız girişPıt diye oldu diyenler nasıl oluyor ? Eşiniz o ilk girişte biraz sert bir yükleme anında mı giriyor kendiliğinden mi giriyor ?
Pıt diye oldu diyenler nasıl oluyor ? Eşiniz o ilk girişte biraz sert bir yükleme anında mı giriyor kendiliğinden mi giriyor ?
Kızlar anestol kullanan var mı uyuşturuyo mu ve yakıyo yaktığı için yine yapamıyorsun diyolar öyle mi kullananlar yardımcı olabilir mi
evet canım ucu sadececanım sende mi sadece ucunu alıyorsun p...s egzersiz falan yaptı mı hiç
Bende 3 aydir evliyim iliskiye giremiyorum anestol kullanip dami iliskiye girdiniz acabaMerhaba
Ben anestol kullanarak yendim
İlk sürünce yanma oluyor sonra geçiyor
Ama emla daha etkili sanırım uyuşturma süresi daha uzunmuş
Anestolu doktor verdi bana ne kadar beklediniz sürdükten sonra ve sadece girişe mi yoksa iç taraflara doğru mu sürdünüzMerhaba
Ben anestol kullanarak yendim
İlk sürünce yanma oluyor sonra geçiyor
Ama emla daha etkili sanırım uyuşturma süresi daha uzunmuş
Anestolu doktor verdi bana ne kadar beklediniz sürdükten sonra ve sadece girişe mi yoksa iç taraflara doğru mu sürdünüz
Etkili olur umarımGirişe sürdüm
Ve parmağımla içine de sürdüm
7'8dk bekledim
Kafamda onu sürünce acımıyacak halledeceğim hissi oluştu
Psikolojik olarak inandım
O şekilde ilk ilişkim gerçekleşmişti
Sizdemi ilk iliskiniz de kullancaksiniz anstolAnestolu doktor verdi bana ne kadar beklediniz sürdükten sonra ve sadece girişe mi yoksa iç taraflara doğru mu sürdünüz
Evet bide öyle deniycemSizdemi ilk iliskiniz de kullancaksiniz anstol
Ben bi kaç gün denemelere ara verdim çünkü dün aparatı bile alamadım herşey ıyi giderken aparatı alamamak çok moralimi bozdu bu moral bozukluğuyla denemek istemiyorum ilk denememde anestolu kullanıcam sonucu mutlaka yazarimSonucu yazarsiniz umarim cnku bende hala yapamadim eger ise yariyorsa birde onu denemeyi dusunuyorum
Gercekten cozum mu peki sonucu yazar misinizBende anestol kullanarak ilk iliskim oldu
Uyus.krem ve kayganlastırocı egz yaparsanız sonuca ulaşırsınız kızlar hiç üzülmeyinGercekten cozum mu peki sonucu yazar misiniz
Yardimci olur msunuz pekiUyus.krem ve kayganlastırocı egz yaparsanız sonuca ulaşırsınız kızlar hiç üzülmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?