Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Selam arkadaşlar,
Bende 1 senelik evliyim ve hala bu korkuyu aşamadım.. sıkıldım bunalıyorum artık zaman zaman eşimde öyle.. yorumlarınızı okuyorum cesaret bulmaya calişiyorum. Parmak egzersizleri dediğiniz şeyi inanın yapamam eşimele beraber yapmasınada sanırım izin veremem diye düşünüyorum.
Yorumlarınızda bu durumdan korkan biri olarak bazılarını anlamış değilim - yok batıyor - yok acıyor - yok yanıyor ... kimide diyorki serbest bırakırsan acı filan olmaz hiçbirşekilde hangisi doğru .. inanın ürküyorum beynime söz geçiremiyorum. Yardım edin artık nolur psikolojim alt üst oldu. İlk girişte mi acı oluyor nerde acı oluyor nasıl bir acı offff

Kızlar anestol kullanan var mı uyuşturuyo mu ve yakıyo yaktığı için yine yapamıyorsun diyolar öyle mi kullananlar yardımcı olabilir mi

Kızlar anestol kullanan var mı uyuşturuyo mu ve yakıyo yaktığı için yine yapamıyorsun diyolar öyle mi kullananlar yardımcı olabilir mi

Merhaba
Ben anestol kullanarak yendim
İlk sürünce yanma oluyor sonra geçiyor
Ama emla daha etkili sanırım uyuşturma süresi daha uzunmuş

Anestolu doktor verdi bana ne kadar beklediniz sürdükten sonra ve sadece girişe mi yoksa iç taraflara doğru mu sürdünüz

Girişe sürdüm
Ve parmağımla içine de sürdüm
7'8dk bekledim

Kafamda onu sürünce acımıyacak halledeceğim hissi oluştu
Psikolojik olarak inandım
O şekilde ilk ilişkim gerçekleşmişti

Sonucu yazarsiniz umarim cnku bende hala yapamadim eger ise yariyorsa birde onu denemeyi dusunuyorum
Ben bi kaç gün denemelere ara verdim çünkü dün aparatı bile alamadım herşey ıyi giderken aparatı alamamak çok moralimi bozdu bu moral bozukluğuyla denemek istemiyorum ilk denememde anestolu kullanıcam sonucu mutlaka yazarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…