Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

InsAllah bizlerde kurtuluruz bende 3 aydir yasiyorum ilerlemeden kurtulmak istiyorum Allahin izniyle
Olur inş çok sanslısın biz 6 ay ne olduğunu bile bilmiyoduk normal sandık 6 ay sona eşim belirtileri nete yazdı sonra başladık araştırmaya maddi durumlar yüzünden gidemedim doktora bu ramazan ayı başladım terapi aldım ama çokbi fayda görmedim parmak egz verdi yapamadım sonra araştırmalar tekrar başladı ve sonunda kurtuldum

Nasil kurtuldunuz peki

arkadaşlar eşim üstteyken sanki ilişkiye girebildiğimizi düşünüyordum ya yanılıyorum bence, çünkü dün akşam emla da sürmüştüm ama öyle bir kasıldım öyle bir bacaklarım bile kas katı oldu ki afedersiniz bacaklarımı eşimin omuzlarına çıkarttık ama hiçbir türlü giriş yapamadık ne yapacağım ben lütfen yardımcı olun

Egzersiz yaptığın halde böylemi oldu yoksa hiç yapmadınmı egzersiz

Kızlar hepinize merhaba.
Geçtiğimiz mart ayında yendim vajinismusu buranın vesilesiyle hemdee:)) hem yendim hem çok güzel dostluklar edindim..Hayaldi neredeyse imkansızdı benim için yenenler yazınca aşırı imreniyordum ama şu an bebek çalışmalarındayım
İnanın kendinize sakın pes etmeyin sakınn!
Soruları olanlara yardımcı olurum seve seve:)

Iliskiden zevk aliyor musunuz ve kayganlastirici vs kullaniyor musunuz artik?

Nasil yendiniz acaba bilgilendirir misiniz

Ya kızlar ben anestol ya da emla hiç bişey kullamıyorum sadece bebek yağı. zaten yeneli 4 gün oldu acı olayı bende şöyle dediğiniz gibi yanma batma oldu ama denedikçe hafifliyor o acıya dayanınca gerisi geliyor o an ikinci olursa hiç acı olmuyor bide o sırada kendim yönetiyorum derin nefes, kegel egzersizi yaparak alıyorum daha yeni olduğu için sonrasında zamanla buna da gerek kalmayacak. Bende zor süreçler geçirdim ama inanmak başarmanın yarısı inan yapın kurtulun sizlerde inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…