- 14 Ağustos 2017
- 135
- 35
- 18
- 39
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #227.621
TabiykiYardimci olur msunuz peki
Sizde mi boyle bir sorun yasadinizTabiyki
Evet iki seneyi doldurdum.nerdeyse ekimdede kurtuldumSizde mi boyle bir sorun yasadiniz
Olur inş çok sanslısın biz 6 ay ne olduğunu bile bilmiyoduk normal sandık 6 ay sona eşim belirtileri nete yazdı sonra başladık araştırmaya maddi durumlar yüzünden gidemedim doktora bu ramazan ayı başladım terapi aldım ama çokbi fayda görmedim parmak egz verdi yapamadım sonra araştırmalar tekrar başladı ve sonunda kurtuldumInsAllah bizlerde kurtuluruz bende 3 aydir yasiyorum ilerlemeden kurtulmak istiyorum Allahin izniyle
Insallah. Ben de cok istiyorum. Dilator sordum arkadaslar alan yok mu hic nereden kaca aldiniz?InsAllah bizlerde kurtuluruz bende 3 aydir yasiyorum ilerlemeden kurtulmak istiyorum Allahin izniyle
Nasil kurtuldunuz pekiOlur inş çok sanslısın biz 6 ay ne olduğunu bile bilmiyoduk normal sandık 6 ay sona eşim belirtileri nete yazdı sonra başladık araştırmaya maddi durumlar yüzünden gidemedim doktora bu ramazan ayı başladım terapi aldım ama çokbi fayda görmedim parmak egz verdi yapamadım sonra araştırmalar tekrar başladı ve sonunda kurtuldum
Aparatlar egz yaptık esimle oraya bişey girdiğini gördükçe titreme kasılma azaldı eskiden dizlerin kapanıp kitleniyodu sanki egzersiz yaptıkça bu kasılmalar azaldıNasil kurtuldunuz peki
Bende 3 aydir evliyim iliskiye giremiyorum anestol kullanip dami iliskiye girdiniz acaba
Egzersiz yaptığın halde böylemi oldu yoksa hiç yapmadınmı egzersizarkadaşlar eşim üstteyken sanki ilişkiye girebildiğimizi düşünüyordum ya yanılıyorum bence, çünkü dün akşam emla da sürmüştüm ama öyle bir kasıldım öyle bir bacaklarım bile kas katı oldu ki afedersiniz bacaklarımı eşimin omuzlarına çıkarttık ama hiçbir türlü giriş yapamadık ne yapacağım ben lütfen yardımcı olun
Merhaba
Ben anestol kullanarak yendim
İlk sürünce yanma oluyor sonra geçiyor
Ama emla daha etkili sanırım uyuşturma süresi daha uzunmuş
Iliskiden zevk aliyor musunuz ve kayganlastirici vs kullaniyor musunuz artik?Kızlar hepinize merhaba.
Geçtiğimiz mart ayında yendim vajinismusu buranın vesilesiyle hemdee:)) hem yendim hem çok güzel dostluklar edindim..Hayaldi neredeyse imkansızdı benim için yenenler yazınca aşırı imreniyordum ama şu an bebek çalışmalarındayım
İnanın kendinize sakın pes etmeyin sakınn!
Soruları olanlara yardımcı olurum seve seve:)
Hayır bebek istediğimiz için yendikten 1,2 ilişki sonrası kestim kayganlaştırıcı kullanmadım.Iliskiden zevk aliyor musunuz ve kayganlastirici vs kullaniyor musunuz artik?
Nasil yendiniz acaba bilgilendirir misinizKızlar hepinize merhaba.
Geçtiğimiz mart ayında yendim vajinismusu buranın vesilesiyle hemdee:)) hem yendim hem çok güzel dostluklar edindim..Hayaldi neredeyse imkansızdı benim için yenenler yazınca aşırı imreniyordum ama şu an bebek çalışmalarındayım
İnanın kendinize sakın pes etmeyin sakınn!
Soruları olanlara yardımcı olurum seve seve:)
Sadece anestol ile mi yendiniz :) Egzersiz yaptınız mı? Darısı başımıza inşallah
Sadece anestol ile mi yendiniz :) Egzersiz yaptınız mı? Darısı başımıza inşallah
Benimki 330 larda bitiyo turuncu kapaklıBazı sitelerde 410 sayfa diyo bazılarında 655 sayfa diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?