Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Mrb kızlar daha önce yazmıştım reglm bitince denicem diye hic mi egzersiz filan yapmadım bakalım bugün denicez olacakmi inşallah olur ya gece yarısı girip heyecanımı mutluluğumu paylaşayım sizinle ☺ Dualarinizi eksik etmeyin benden

Hadi insallah canm. Benm bu aksamki husranla sonuclandi cnku esim hazir olamadi bu sefer. 2 parmakla egz yapabiliyorum esli de. Bakalim

pempi ve bilen diğer arkadaslar bir sorum olacak. Multiplus ultroson jeli aldım bugun kayganlastırıcı olarak kullanabilri miyim ? Bir zrarı olur mu bileemdim

Merhaba kizlar
Hepinize hersey icin birer birer tesekkur ederim.
Sonunda basardim..
Ilk izlenimimi baylasarak belki icinizde birilerine yardim edebilrsem ne mutlu
Parmak egzersizleriyle baslayip kendime aparatlzr yaparak devam ettim.. cesitli yayinlar okudum turkiyeden ozellikle cem kece nin anlatimlari beni Cok rahatlatti Cok motive etti.
Aparatlari her yerlestiremedigimde soylediklerine dusunuyordum Korkunun Nasil bedenimiizi ele gecirdigini anlattigi videosu ..
Kizlik zari her an aciyacak korkusuyla kasilmak
Dogru yerlestiremiyorum olmam derken
Sakin oldum rahatlandim tam dogru birlikte lik icin kizlik zarinin kanamama ihtimalinin bile olaczgi yeterli islanma yani hic agriyacak diye dusunmeden sadece ana odoklandim mudahale etmedim iteklemedim ve oldu ..Cok minimum bir kan geldi agri aci kesinlikle olmadi bir cizik hissi gibi Cok hafif bir sey hissettim ama sakin oldum kendimi olayin akisina biraktim ..kayganlastirici yada anesthesi krem kullanmadim
Simdilik boyle

ben emla da kullanıyorum kayganlaştırıcı da ama yine de OLMUYOR

emla bende pelte gibi akıntı da yaptı galiba enfeksiyon kaptımm

Canim ultrason jelinin bi zarari yok bana doktorum.onu önermisti su bazli oldugu icin bi zarari yok kullanabilirsin
Merhaba ,
öncelikle cevap için teşekkür ederim. Doktor ile 5 günde yendiğini okudum . Sana özel mesaj atılamıyor o nedenle burdan soruyorum. Ne gibi aşamalardan geçtin ? Adım adım anlatır mısın ?

pempi ve bilen diğer arkadaslar bir sorum olacak. Multiplus ultroson jeli aldım bugun kayganlastırıcı olarak kullanabilri miyim ? Bir zrarı olur mu bileemdim
Hayır canım ultrason jelinin hiçbir zararı yok ona benzer bir markayıda doktor verdi bende kullandım, hatta doktorda kullanıyor.Şimdi kullan biraz ilişkiye alış bebiş çalışmalarında bırakırsın.

Hayır canım ultrason jelinin hiçbir zararı yok ona benzer bir markayıda doktor verdi bende kullandım, hatta doktorda kullanıyor.Şimdi kullan biraz ilişkiye alış bebiş çalışmalarında bırakırsın.
ahh bir yensem Eskilerden yenemeyen bir ben kaldım sanırım

emla bende pelte gibi akıntı da yaptı galiba enfeksiyon kaptımm

Sanmıyorum.Beyaz süt kesiği gibi akıntı içerdeki kurumuş jellerdir.Enfeksiyon yada mantar olsan dayanılmaz bir kaşıntın olur.Sen genede her 2 günde bir travazol krem kullan, mantar oluşumunu veya olan mantarı bitirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…