- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #227.641
Hadi insallah canm. Benm bu aksamki husranla sonuclandi cnku esim hazir olamadi bu sefer. 2 parmakla egz yapabiliyorum esli de. BakalimMrb kızlar daha önce yazmıştım reglm bitince denicem diye hic mi egzersiz filan yapmadım bakalım bugün denicez olacakmi inşallah olur ya gece yarısı girip heyecanımı mutluluğumu paylaşayım sizinle ☺ Dualarinizi eksik etmeyin benden
Olsun bugün olmaz yarın olur vazgeçme moralin hep yüksek olsunHadi insallah canm. Benm bu aksamki husranla sonuclandi cnku esim hazir olamadi bu sefer. 2 parmakla egz yapabiliyorum esli de. Bakalim
Bazen cok umutsuzluga dusuyorum. Yapabildigim aparati diger gun yapamayinca falan ama smdi esimin 2 parmagini aldim ya umutlandm tekrar baya :)Olsun bugün olmaz yarın olur vazgeçme moralin hep yüksek olsun
Canim ultrason jelinin bi zarari yok bana doktorum.onu önermisti su bazli oldugu icin bi zarari yok kullanabilirsinpempi ve bilen diğer arkadaslar bir sorum olacak. Multiplus ultroson jeli aldım bugun kayganlastırıcı olarak kullanabilri miyim ? Bir zrarı olur mu bileemdim
Canim ultrason jelinin bi zarari yok bana doktorum.onu önermisti su bazli oldugu icin bi zarari yok kullanabilirsin
Evet canim 2 aya yakin oldu doktor sayesinde yendimSen yendin mi canım?
Merhaba ,Canim ultrason jelinin bi zarari yok bana doktorum.onu önermisti su bazli oldugu icin bi zarari yok kullanabilirsin
Hayır canım ultrason jelinin hiçbir zararı yok ona benzer bir markayıda doktor verdi bende kullandım, hatta doktorda kullanıyor.Şimdi kullan biraz ilişkiye alış bebiş çalışmalarında bırakırsın.pempi ve bilen diğer arkadaslar bir sorum olacak. Multiplus ultroson jeli aldım bugun kayganlastırıcı olarak kullanabilri miyim ? Bir zrarı olur mu bileemdim
ahh bir yensemHayır canım ultrason jelinin hiçbir zararı yok ona benzer bir markayıda doktor verdi bende kullandım, hatta doktorda kullanıyor.Şimdi kullan biraz ilişkiye alış bebiş çalışmalarında bırakırsın.
emla bende pelte gibi akıntı da yaptı galiba enfeksiyon kaptımm
ahh bir yensemEskilerden yenemeyen bir ben kaldım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?