Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Neden olmuyor.Nedir tam olarak sorunun.Neyden korkuyorsun.Açıkca anlatırmısın duygularını.

2 parmak hatta 3 parmak boyutunda aparat oluyor. Ama iş penise gelince baskı hissettiğim an film kopuyor. Parmak aten alıyorum . Kolayca degıl ama kulak çubugu bile alamazken sımdı 2 -3 parmak kalınlıgında aparat alıyorum.
Emla ile denediğimde eşim penis bası girdi demişti hatta biraz kırmızılıkda gördüm sornasında ama o kadar.
Tam anlamıyla birleşme olmuyor. emla kullanmıyorum suan alısmamak için .
ultrason jeli aldım daha yeni. Boy boy aparat yapıp deneyeceğim . Şimdilik planım bu.

Benim korkum penis değdiği anda başlıyor.Altta denedim . Üstte hiç beceremiyorum . Oturamıyorum. Ikınma , nefes alma hepsini yapıyorum .

Anlamadım neden olmuyor. Tükendim

Penis ilerlemiyormu yoksa acımı hissdiyorsun.Kurbağa pozisyonu vajina deliğinin en çok açıldığı pozisyondur.Onu denedinmi.

Penis ilerlemiyormu yoksa acımı hissdiyorsun.Kurbağa pozisyonu vajina deliğinin en çok açıldığı pozisyondur.Onu denedinmi.

Bu pozisyonu hiç duymadım. Acı da diyemem baskı hissediyorum . Penis ilerlemiyor. Zaten denerken denerken , eşim hazır olmakdan çıkıyor.

Bu pozisyonu hiç duymadım. Acı da diyemem baskı hissediyorum . Penis ilerlemiyor. Zaten denerken denerken , eşim hazır olmakdan çıkıyor.
Aynen bende oyleyim ya pns ilerlemiyo napsam olmuyo biraz itiyorum elimle sonra da kanamam oluyo her denememizde dr.gidicm pazartesi gnu ins.bisey yoktur cok korkuyorum

Penis başı girdikten sonra tam bir yerde takanıyor orayı biliyorum.Hatta bir çok kişi orda duvar var ilerlemiyor der.Oranın tek çaresi penisi popoya doğru eymek ve tam o kısma gelince penisi asla dışarı çıkarmaman lazım.O kısımda beklicek Derin bir nefes alıcaksın ve kendini boşluğa bırakır gibi rahatlaman lazım.

Hatalı bilinen bir diğer şeyde ıkınmak.Asla ıkınmıcaksın, ıkınmak tıpkı doğumdaki gibi vajinadan bir şeyi çıkarmaya yarar.Tam o engeli geçerken abartı değil gerçek hafifi pıt diye bir ses çıkıyor.Şaka değil gerçekten pıt diye bir ses çıkıyor.Bence bir müddet emla kullanmalısın.Emla kullandığın müddette eşinle asla prezarvatifsiz ilişkiye girme. İlişkiye girmeden önce sen eşinden bir kaç dakika önce egzersize başla.

Vajina deliğini en çok açan pozisyon kurbağa pozisyonudur.Kurbağa pozisyonunu burdan nasıl tarif ederim bilmiyorum ama şöyle bişe : Örnek evinde çekyat vardır.O çekyatın üstüne çık yani bildiğin ayakta dikil.Sonra çömel dizler ve popo yere değmicek tıpkı tuvalette oturur gibi çekyatın üstünde dur.Popo sakın yere değimesin.Ve sırtını çekyatın arkasına yasla.Bu pozisyon vajina deliğini en çok açan pozisyondur. Altta, üstte, arka dönük bildiğin bütün pozisyonları denedim.Ancak bu kurbağa pozisyonunda o dediğin duvar gibi yerde açıldığı için ve eşininde penisini popoya doğru ittirdiğin an, penis vajinaya giricek.Baskı hissettiğin an geri çekilme.Bekle sakin ol, hafif nefes al.Tekrar söylüyorum sakın ama sakın ıkınma.

Neye gö
Neye göre bunu söylüyosunuz.bence ıkınmak büyük bi adimi ilisknin.ben kendi kendime.deil.uzman yardimiyla yendim ve bana en basta ıkınmayı ögretti ha bu ıkın dediyse deliler gibi deil hafif bi ıkınma.disari atmak icin olabilir.ama birseyi iceri alirkende ıkınmak gerekiyo.girisin inanilmaz acilmasini sagliyor.

Ben hiç bir desteğe ihtiyaç duymadan, kendi yenen biri olarak söylüyorum, bu senin görüşün.

merhaba nasıl yendiğimi bilmemekle birlikte vaginusmusu atlatmış bulunmaktayım 3,5 yıllık evliydim cok aşama kaydettim kendimi biliyorum düşünün ilk günlerde eşimin üstüme gelmesi bile pannikti benim için zordu zamanla dr ile wc tutma egzersizi ayna karşısında inceleme sonrasında parmak diyerek cok ilerledik son 6 aydır da eşli deniyorum(korumasız) ve sonunda dr kontrolunde kızlıgımın gittiğini öğrendim dünyalar benim oldu şimdi 2. aşama bebek istiyorum dr 6 ay erken dedi en az 1 sene yi bitirdikten sonra denemelerde öyle gelin dedi fakat bu sefer eşimde cinsel işlev bozuklugu (2. ilişkiye sertleşememe başladı ve erken boşalma var, dr ürolojı görünmesini tavsiye bildiğiniz ankarada güvenilir urolog var mı ilk tetkikler açısından hastane olması iyi olur devlet yada özel inş herkes bu dertten kurtulur :) amin :))

Dediğiniz gibi o da sizin görüşünüz
Bende ıkınarak ilk girişi sağladım

Yani herkesin bünyesi farklı sizde olmamış olabilir ama bi çok kişi ıkınarak ilk girişi sağlıyor..

Allah razı olsun sizden, buradaki herkese ışık tutuyorsunuz inşallah bende tamamen yeneceğim, eşim benim üstümdeyken sanki içime alabiliyorum ama diğer pozisyonlarda özellikle de ben üstteyken asla alamıyorum, emla da kullanıyorum bana mısın demiyor, bu arada tüm yazdıklarınızı okuyup uyguluyorum, kurbağa pozisyonunu tam anlayamadım araştıracağım..

Dediğiniz gibi o da sizin görüşünüz
Bende ıkınarak ilk girişi sağladım

Yani herkesin bünyesi farklı sizde olmamış olabilir ama bi çok kişi ıkınarak ilk girişi sağlıyor..
İsteyen ıkınır, isteyen ıkınmaz.Ben vajinal ıkınmanın yanlış olduğunu bana bizzat soran arkadaşa söyledim.( Onu tanıdığım ve sorununu bildiğim için ).Ikının, ıkınmayın şeklinde konuyu polimiğe çevirmeye gerek yok.Daha mühim meseleleri var burda insanların.

Kurbağa pozisyonunda evet vajina baya açılıyor, hele kendini rahat bırrakınca hepten açılıyor.Ayy bu pozisyon işi biraz göreceli aslında.Kimiside arkası dönük şekilde ilişkiye girebiliyor.Kimisi yan yatıp ilişkiye giriyor.Bende mesela ilk ilişkimde yatamadım.Üsttede, alttada olmadı.Egzersizi oturarak yapıyordum, ilk ilişkimide oturarak gerçekleştirdim alışkanlıktan.Ama tabi şimdi bu takıntı kalmadı, üst, alt, yan koy verdim gitti...Jellide bıraktım.Sende başarıcaksın merak etme canım.

Mühim meseleleri olduğunu bende biliyorum bu durumu bende yaşadım bizzat
Sadece insanlara umut ışığı olsun diye ara ara yazıyorum polemiğe çevirme gibi bi durumum asla olamaz tanımıyorum bile szi sadece kimisine uygun olur kimisine olmaz bunu belirttim ama polemik çıkaran sizsiniz şuan

Ok canım.

herkes ayni mühim konu icin burda zaten yendik ve yenemeyenlere yardimci olmak icin buradayiz kendi kendinize yenmissiniz size dogru olan herkese dogru olcak diye bisi yok ben kadin dogumada özelede cinsel terapistede gittim ve hepside ıkınmanin dogru oldugunu söyledi ve iliskide buyük bi adim oldugunu anlatti

gleitgelenim bitiyo diye ultrason jeli aldim. ama hemen suya dönüşüyor bu jel oyle gleotgelen gibi bi kayganlastiriciligi yok sanki

Ay ne uzattınız be.Anlatamıyorum sanırım.Onu söylediğim arkadaşı tanıyorum özelde sürekli konuştuğum bir arkadaşım.Onun tam olarak sıkıntısını biliyorum.Onun sorununa istinaden söyledim onu tanıdığım için.Söylediklerimi farkındaysan o arkadaşın konusunu alıntı yaparak söyledim.Mevzuya bak, ıkınalımmı ıkınmayalımmı.Başka dert kalmadı.Öffff bayılıcam lütfen konuyu kapatıp diğer arkadaşlara odaklanın.İsteyen ıkınır, isteyen ıkınmaz.

gleitgelenim bitiyo diye ultrason jeli aldim. ama hemen suya dönüşüyor bu jel oyle gleotgelen gibi bi kayganlastiriciligi yok sanki

Gleitgelen gibi aşırı kayganlaştırıcı bir hissi yok evet daha çok katı kıvam ve soğuk.Vajinada eriyor. sxtiva jel de aynı gleit gibi hissi bile aynı.Hem gleitten daha çok onu dene istersen.Ücretide aynı.Eczanede 30 tl.Nette daha ucuz.Su bazlıdır, yağ içermez.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…