- 20 Haziran 2016
- 425
- 1.128
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #227.681
netten bakayım şu sxtiva jele :)) tesekkur ederimGleitgelen gibi aşırı kayganlaştırıcı bir hissi yok evet daha çok katı kıvam ve soğuk.Vajinada eriyor.sxtiva jel de aynı gleit gibi hissi bile aynı.Hem gleitten daha çok onu dene istersen.Ücretide aynı.Eczanede 30 tl.Nette daha ucuz.Su bazlıdır, yağ içermez.
Evet canım nette daha ucuz. Ultrason jelide aslında iş görür ama demekki sana pek kullanışlı gelmemiş. Sxtiva jel, Viaxi Jel ve Gleitgelen birbirine çok yakın hissiyatlı jeller.Hani öyle yapış yapış bir his bırakmıyor.Zaten vajinismusu yendikten sonra çocuk yapma çalışmalarına girince jelleri bırakırsın bence.netten bakayım şu sxtiva jele :)) tesekkur ederim
Arkadaslar ne durumdasiniz? Bem dilatorleri alabiliyorm 2 parmakta da sknti yok. Esli denemede ne olcam bakalm yarin. Dua edin bana..
süreni aldı toplam ? Ben de sanırım pes etme noktasındayım yapamıyorumSon zamanlarda ben kegel egzersizlerini sürekli yapmaya başlamıştım ve cem kece nın vajinismusun üstesinden gelmek kitabına başlamıştım kitabı bitirmedim bile 120 sayfa okumuştum sadece egzersiz kısımlarına gelmemiştim bile ama başta bilgilendirme yapiyo kitap onlarda biraz rahatlattı beni
Süre derken tam anlayamadımNe kadar
süreni aldı toplam ? Ben de sanırım pes etme noktasındayım yapamıyorum
Tebrikler sevindim senin için, bana ön öncelik kitap yardımcı olmuştuSon zamanlarda ben kegel egzersizlerini sürekli yapmaya başlamıştım ve cem kece nın vajinismusun üstesinden gelmek kitabına başlamıştım kitabı bitirmedim bile 120 sayfa okumuştum sadece egzersiz kısımlarına gelmemiştim bile ama başta bilgilendirme yapiyo kitap onlarda biraz rahatlattı beni
Kitabın hakkını yiyemem onunda etkisi oldu bende sanada teşekkür ederim.onerdigin içinTebrikler sevindim senin için, bana ön öncelik kitap yardımcı olmuştu
Ne demek rica ederim :) inşallah diğer yenemeyen arkadaşlarda en kısa sürede yenerKitabın hakkını yiyemem onunda etkisi oldu bende sanada teşekkür ederim.onerdigin için
Inşallah kim bu sorunu yasiyosa bi an önce yener umarım yaşamayan bilmez insanın üstünde büyük yük Rabbim herkesi kurtarsın bu yuktenNe demek rica ederim :) inşallah diğer yenemeyen arkadaşlarda en kısa sürede yener
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?