Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tebrik e

Canım benim ya çok zor çeken bilir

Canım benim ya çok zor çeken bilir
Evet şükür ki ben yeneli baya bi oldu hatta hamile bile kaldım yendikten 3 ay sonra. bebeğim öldü karnımda 9 haftalık falanken ama bana hamile kalmak bile hayal geliyodu pes etmeyin arkadaşlar inşallh yeniceksiniz hamişde kalcaksınız sağ salim kucaklarınızada alcaksınız inşallah banada nasip olur tekrar

Bende olmuyor ilac kullandin uyusturucu rahatlatici Ama yinede olmadi esimin Iki parmagini aliyorum Ama penisle olmuyor

Vallah güzelim Ben 9 aylik evliyim.. Bende baslarda öyle oluyordum ilk egsersizler yap artik iyice kolayca girsin ciksin aparatlar ondan sonra penise gec derim. Kendine güvenin gelir hirz yaparsin. Ama olmazsada kendine kizma. Ben daha yeni yeni esimin 2 parmagini icime aliyorum. Ama korkum azaliyor bunu fark ediyorum.

Benim sorunum esimi kabullenemiyorm bunu farkettm parmağı alabiliyorm ama penisi alamıyorum şaka gibi ya

Benim sorunum esimi kabullenemiyorm bunu farkettm parmağı alabiliyorm ama penisi alamıyorum şaka gibi ya
Kabullenememek değil öyle düşünme bende senin gibiydim parmağı çok rahat alırken penisi alamiyodum parmak daha ince biraz alıştıktan sonra rahatca alıyosun haliyle penis boyutuyla bir değil parmakla egzersiz yaptıkça ve aparatlada yapınca biraz daha alışıp açılıyo penisi alirkende rahatlamaya başlıyo bende patlayacak gibi oluyodum yeni yendim hala öyle hissediyorum oda sanırım tam rahat olamadığımız için ama kendine güven inan sabret kasmadigin surece gerçekten acı yok baskı ve yanma var ben aciyo diye ağlayıp esimi yittigimi biliyorum ama onlar hep kasilmaktanmis

uyuşması için hangi kremi kullandınız??

uyuşması için hangi kremi kullandınız??

Canım genelde anestol yada emla kullanılıyor. Anestol daha uygun fiyatlı fakat emlanın daha etkili olduğu söylemiyor. Ben hiç birini kullanmadım. Fakat etkili bir çözüm. Çoğumuz bu şekilde yendik. Daha doğrusu birazda psikolojik. Yani acimayacagini biliyorsun ve kasları gevsetiyorsun. Krem sadece uyuşukluk veriyor ama kaslar senin elinde yani beyninde kontrol sağlamış oluyorsun :))

Bende o yüzden aparatla denemeye baslicm bugün

Arkadaşlar emla sürdüm 15 dk bekledin sonra dün gece denedik eşimle, ilk defa bu kadar girdiğini hissettim ama öyle bir yandı ki vajinam, bu sefer gerçekten yoğun acıdan ötürü eşimi iktirdim çıktı içimden ama çıktıktan sonra bile, ben duştayken bile dudakları inanılmaz yandı vajinamın, sizce neden oldu böyle yaa

böyle yorumlar yazmasanız keşke... okudukca kötü oluyorum(z)

böyle yorumlar yazmasanız keşke... okudukca kötü oluyorum(z)
Bu platform böyle yorumlar yazmak için değil mi sizce ? ben yardım almak amaçlı yazıyorum, sizde destek yerine köstek olmak istemiyorsanız okumazsınız..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…