- 11 Nisan 2017
- 118
- 19
- 48
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #227.701
BA-ŞAR-DIM!!! Allahım nasıl mutluyum anlatamam kızlar. 3 gündür egzersiz yapıyordum. Bugün denedik, başlarda biraz zor oldu hatta tam pes ederken eşim ısrar etti. Onun gazıyla tekrar denedik ve oldu. Hic bir şey kullanmadik. Tamamen doğal bir şekilde oldu. Ben baştan beri hiç üst pozisyonda olmadım. Hep alttayken denedik ve o şekilde başardık. Yalan söyleyemem ilk girdiğinde yanma ve batma oldu. Ama nefes alıp vererek acıyı kontrol ettim. Sonra acıdan eser kalmadı. Eşim git-gel yaptı. Kanamam da oldu. Ben başından beri esnek zarliyim diye düşünürken meğer bugünü bekliyormuş :)) 2 aylık evliyim ve yendim. Kızlar nolursunuz egzersizlere başlayın ve ne olursa olsun pes etmeyin. Umudun bittiği yerde güneş doğuyor emin olun. Hepinize bol bol dua edeceğim. Yaşamayan bilemez hepinizin yanındayım
Tebrik ederim canım inşallah bu illetten bende kurtulurum herkes kurtulur .. batma yanma derken nasıl yani ? Zaten acıyacak diye korkarken batma nasıl oluyor
Canım benim ya çok zor çeken bilirHerkese selamlar kızlar ben toplam 9 ay vajinusmus dum çok sıkıntılı bi dönemdi kendim evde 1,2 hafta gibi kısa bi sürede yendim kendinize çok güvenin bende kadınım kimse ölmediyse bende ölmem diyin ben hep öyle diyip kendime gaz veriyodum 6 ay olmuş bile ben yeneli inanın ben asla yapamam diyenlerdendim eşime boşanalım bana nu şekilde katlanmak zorunda değilsin demiştim o kadar pes etmiştim ki anneme ben yapamıyorum gelip beni al boşanıcam bile demiştim ama allahtan kocam hayır ben beklerim dedi tabi bu süre içerisinde çok kavgalar oldu ama geçti şükür çok mutluyumallah sizlerede nasip edicek biraz sabır inşallah her türlü sorulara açığım elimden geldiğince yardımcı olurum
Evet şükür ki ben yeneli baya bi oldu hatta hamile bile kaldım yendikten 3 ay sonra. bebeğim öldü karnımda 9 haftalık falanken ama bana hamile kalmak bile hayal geliyodu pes etmeyin arkadaşlar inşallh yeniceksiniz hamişde kalcaksınız sağ salim kucaklarınızada alcaksınız inşallah banada nasip olur tekrarCanım benim ya çok zor çeken bilir
Bende olmuyor ilac kullandin uyusturucu rahatlatici Ama yinede olmadi esimin Iki parmagini aliyorum Ama penisle olmuyorÖnce reçete:
- Kuiflex (kas gevşetici + ağrı kesici)
- Spazmol (spazm giderici + ağrı kesici)
- Emla Tegaderm (lokal anestezik)
- Xylocaine sprey (lokal anestezik)
- Vazelin (kayganlaştırıcı olarak)
- Gleitgelen (su bazlı kayganlaştırıcı)
- Thermo-Gel (sıcak soğuk kompres)
Şimdi Talimatlar:
- 3 adet hapı yutun (2 kuiflex + 1 spazmol)
- 15 dk. sonra 1/3 vazelin sıkılmış sıcak su dolu tencerede 15 dk. oturun.
- Kalkın
- Bacaklarınızı açıp sprey sıkın (Xylocaine)
- Bu sırada jel (no:7) 3-4 dakika tencerede kaynamış olsun
- Jeli ince bir havlu ile sarın ve bacaklarınızın arasına koyun
- Bacaklarınızı kapatın
- Beklemeden sonra spreyi (Xylocaine) tekrar 3-4 defa sıkın
- Tekrar 4-5 dakika jeli (no:7) koyun
- Emla pomadı (no:3) nohut büyüklüğünde vajinanın içine sürün
- 2-3 dakika ovalayarak bekleyin
- 3-4 dakika bekleyin
- Gleitgelen (no:6) ilişkiden hemen önce vajen içine ve penis üzerine uygulanacak
Biz bunu denedik ama ben bu kadar ilac almadim bi sprey aldim birde kaygan olsun diye bebeyagi o kadar denedim oldu
Nasil?Kizlarrrr kimler burda bana yardimci olmanız lazım acil ama ;(
Kabullenememek değil öyle düşünme bende senin gibiydim parmağı çok rahat alırken penisi alamiyodum parmak daha ince biraz alıştıktan sonra rahatca alıyosun haliyle penis boyutuyla bir değil parmakla egzersiz yaptıkça ve aparatlada yapınca biraz daha alışıp açılıyo penisi alirkende rahatlamaya başlıyo bende patlayacak gibi oluyodum yeni yendim hala öyle hissediyorum oda sanırım tam rahat olamadığımız için ama kendine güven inan sabret kasmadigin surece gerçekten acı yok baskı ve yanma var ben aciyo diye ağlayıp esimi yittigimi biliyorum ama onlar hep kasilmaktanmisBenim sorunum esimi kabullenemiyorm bunu farkettm parmağı alabiliyorm ama penisi alamıyorum şaka gibi ya
Ben yapabildiysem herkes yapabilir bence . Umudunu kaybetmeHerkes yeniyor ne güzel , insallah bende bir gün yazabilriim buraya
uyuşması için hangi kremi kullandınız??Benim dun biraz kremsiz denedim ama yarisi girdi.bugun sabah kalktim kremleri surdum spreyi siktip bolca biraz bekledim uyusmasi icin ben esimin ustune ciktim yavas yavas aldim ama hemen girmedi bekledim azcik daha derken baktim hepsi girdi esim gir cik yapti cikardik tekrar sokmaya calisti zaten acilmis hemencik girdi.sonra esim ustume cikti hemen oldu ama oyle daha rahattim sonra esim bosaldi ama cok farkli bi duyguymus sebincyen agladim
uyuşması için hangi kremi kullandınız??
Bende o yüzden aparatla denemeye baslicm bugünKabullenememek değil öyle düşünme bende senin gibiydim parmağı çok rahat alırken penisi alamiyodum parmak daha ince biraz alıştıktan sonra rahatca alıyosun haliyle penis boyutuyla bir değil parmakla egzersiz yaptıkça ve aparatlada yapınca biraz daha alışıp açılıyo penisi alirkende rahatlamaya başlıyo bende patlayacak gibi oluyodum yeni yendim hala öyle hissediyorum oda sanırım tam rahat olamadığımız için ama kendine güven inan sabret kasmadigin surece gerçekten acı yok baskı ve yanma var ben aciyo diye ağlayıp esimi yittigimi biliyorum ama onlar hep kasilmaktanmis
Arkadaşlar emla sürdüm 15 dk bekledin sonra dün gece denedik eşimle, ilk defa bu kadar girdiğini hissettim ama öyle bir yandı ki vajinam, bu sefer gerçekten yoğun acıdan ötürü eşimi iktirdim çıktı içimden ama çıktıktan sonra bile, ben duştayken bile dudakları inanılmaz yandı vajinamın, sizce neden oldu böyle yaa
Bu platform böyle yorumlar yazmak için değil mi sizce ? ben yardım almak amaçlı yazıyorum, sizde destek yerine köstek olmak istemiyorsanız okumazsınız..böyle yorumlar yazmasanız keşke... okudukca kötü oluyorum(z)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?