Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Oo maşallah çoğunu başarmışın bitmiş sayılır seninki:) devamı gelir. Tabi zaten hafif yanma oluyo bunu yaşayınca daha iyi anlıyosun.. Biraz daha gayret ezgersiz tamamdır inşallah pes etme devam etmelisin

bende 4 senelik evliyim arkadaşlar, çocuk istiyoruz 2 sene korundum keşke korunmasaydım. ilk zamanlar vajinismus olduğum için tamamını alamadığımı zannediyordum meğerse kızlık zarım kalınmış, öyle olduğu için operasyonla onu aldırttım ama sonra vajinismus olduğuma ikna oldum p.nsin yarısını alabiliyorum ama tamamını alamıyorum bir de emla sürüyorum ama o çok yakıyor vajinamı

Ay gerçekten biraz da olsa başardım mı ben hala inanamıyorum girmedi diyorum. Regl dönemim yaklaştı ondan sonra tekrar deneyeceğim

vajinan tahrişlenmiş olabilir canım o yüzden emlayı sürmeden dene bi de egzersiz yapıyor musun

vajinan tahrişlenmiş olabilir canım o yüzden emlayı sürmeden dene bi de egzersiz yapıyor musun
eşimle hep kavga ediyoruz başka konular yüzünden o yüzden haftalarca ilişki denemediğimiz oluyor haliyle egzersiz de yapmıyorum canım

eşimle hep kavga ediyoruz başka konular yüzünden o yüzden haftalarca ilişki denemediğimiz oluyor haliyle egzersiz de yapmıyorum canım
Egzersizlerini yap yine de bende 1 hafta eşimle hiç denemedim. Egzersizlerimi aklıma geldikçe yaptım. Sonra eşimle denedim ve baya faydasını gördüm şuan tam olarak istediğim sonuca ulaşamadım ama faydasını gördüm o bile beni mutlu etti

canım vajinal muayene oldum ilk defa mesela ağda yaptırırken filan da açabiliyorum vajianamın dudaklarını ama ne zaman ilişkiye böyle ara versek sanırım başa sarıyorum

Arkadaşlar adetim normalinden ilk defa bu kadar uzun sürdü sebepi ne olabilir sizce 10 günü devirdim hala daha hafif hafif kanamalarım oluyo vaji olduğum için aşktan muayene eder diye doktorada gidemiyorum ((

Merhaba arkadaslar.Ben 3 aylik evliyim.artik kendimi oyle caresiz gucsuz hissediyorum ki burdaki herseyi gozyasi icinde okudum ve neden Ben de sizden yardim istemiyorum dedim.nereden baslayayim bilmiyorum.esimi severek 1 sene gorustukten sonra evlendim.nisanlilik zamaninda hep ailesiyle ilgili sorunlar yasadim.ciddi sinir krizleri gecirdigim oldu.defalarca bitirmeyi denedim ailesinden sebeple, ama devam ettim sevgim icin.esim cok anlayisli naif bir insandir.allahtan o arkamda.Istanbul Dan ankaraya gelin geldim.dugun cikisi annemler istanbula dondu biz de kayinvalidemlere gectik adettenmis Ben evimize gideriz sandim.epeyce oturduk orda sonra eltim gorumcem tarafindan tatsizliklar yasadim beni resmen sinir hastasi ettiler ilk gecemde gelinligin icinde kayinvalidemde fenalastm bayildm kendime geldigmde esim agliyodu hep boyle olcak diye korkmus ablasina sariliyodu sonra biz birbirmize sarildik ciktik eve geldik Ben aglaya aglaya geldim asansorun onunde tekrar bayildm evime girerken ne hayallerim vardi ama ben aglaya aglaya girdim o gece esim de Ben de cokkotu etkilenmistik, gece kendime geldigmde esime guzel bi meyve tabagi hazirladm dusa girdm kendine gel dedim kendi kendime ama cok yipranmistk uyuduk dinlendik sabah antalyaya balayina gittik.sanki o bir senedir tanidigm adam gitmisti baskasi gelmisti yerine.gulumsemeye calisiyodu ama Ben mutsuzlugunu anliyodum.iliskiyi denedigmzde giremiyoduk.6. Gun nasil oldugunu hatirlamiyorm hissetmedm bile iliskiye girdik kan gorunce durduk zaten bir kac saniye surdu heralde.3 gun ara verdik kan gelmesin diye.daha sonraki gunlerde her denedigmzde kanamam oldu.sonra ben adet oldm ertesi gun.balayindan donduk adetim bitti denedigmzde iliskiye giremedk bacaklarm kasiliyordu ve itiyordm.iki ay bu sekilde surdu.ama ben esimin degisimine onu yabanci gibi hissetmeme ve ailesinden bozulan psikolojime bagladim.doktora gittik kanamayi kizlik zarinin duvarlarina bagladi zorlamisiz heralde.cinsel iliski bozuklugu poliklinigine yolladi doktorla gorustuk konustu olmazsa randevu alin gelin yine dedi vajinismus hakkinda konustu.biz hep denedk ama olmadi bugun arayp randevu aldim psikologa randevu verdiler.esim benden kesinlikle sogudu.beni suan zorla seviyor gibi.ona o duyguyu da yasatamadm kendimi eksik hissediyorm.butun moral bozuklugumu ailesine bagliyorm ama bunu ona soyleyemuyorm tabi.he bu ilk iki ay icinde de bazi olaylarla beni cildirttilar.esim yanimda gozuktu ama ben onu hic hissedemedm.acaba ben hastalk olarak gercekten vajinismus mu yasiyorm yoksa artik birlesmek mi istemiyorm anlamiyorum kendimi.kafam icim cok karisik.ailem uzakta.onlara da bieey anlatamiyorum.artik tedavi olmaktan da korkuyorum.dun denedik esim giremeyince yok ya artik kesin anladm olmayacak dedi ben iyice icime coktum.sonra agladm tutamadm kendimi beni teselli etmeye calisti olacak illa uzulme diye olmasa do sevgimi etkilemiyo dedi.bu sefer de heralde beni istemiyo ki bu kadar rahat cabasiz davraniyo diyorm..cok bunalimdayim sanirim, lutfen bir yardim eli...

canım vajinal muayene oldum ilk defa mesela ağda yaptırırken filan da açabiliyorum vajianamın dudaklarını ama ne zaman ilişkiye böyle ara versek sanırım başa sarıyorum
Bak sen muayene olmuşsun ben olamamıştım. Hiç öyle düşünme bana da ara vermek iyi geldi kendimi topladım daha güçlü hissettim. İlişki olana kadar kendine zaman ayır egzersizler yap kafanı dinle bende başaracağım de . Acımayacak yapayacağım diye şartlandır ben böyle yapıyorum bu bana iyi geldi

Emlanın yakması çok normal canım. 20 saniyeye yanma geçer genelde. Emla sürdükten 10 dakika sonra başlayın. Bir de bence pozisyon değiştirebilirsiniz. Belki daha rahat olduğun başka pozisyon vardır. Kadının üstte olduğunu pozisyonlarda pnsin tamamını almak daha kolaydır

Ben yenmeden önceki halimde ılk dilatorleri kullanmaya başladığımda aynanın karşısında yaptim ve iterken dedimki yaparsın sen yaparsın neleri yaptim bunu mu yapamicaksin olur bak simdi oluyo gibi seylerle motive ediyodum basi giriyodu az giriyodu sonu gelmiyodu ama az az oluyodu sonra bigun hepsini aldim boyle soylerken tabi direncli oldugum icin doktordan bi botoks uygulamasını istedim tabiki istemekte cok önemli ama sen botoks yaotirsan bile bacaklarını kapatıp itersen kocani yine olmuyor acicaksin ve rahat rahat yapicaksin ole illaki olur iyi sanslar dilerim insalllaaaah yenersiniz

Yok canım onceki doktoora gitmedi. Simdiki doktora birlikte gidiyoruz hatta benden iyi takip ediyor.

Kızlar bisey sormak istiyorum. Boyle iliski falan yasayamiyoruz ya. Evde de sorun yasiyor musunuz ? Mesela cicek hediye faalna aliyoe mu ? Ben buna cok üzülüyorum. Mesela arkadaslarim paylasiyor tanisma evlilik bilemem ne yildonumu koca koca cicekler cikolatalar falan. Bizde hic yok. Dogum gunumdebile alamadim ne istiyorsan alalim der. Evlilik yıldönümü zaten yok. Yemege cikartir doğumgünümde falan istedigin yere gidelim sen sec der. Oysa surpriz yapsin beni dusunsun azda olsun zaman ayirsin benim icin istiyorum. Arkadaşlar isyerinde falan cicekler gidiyor ilk baslarda cocuk gibi hevesleniyordum acaba bana mi diye baskasinin ismini duyunca uzuluyordum.elimi tutsun istiyorum yolda yururken binde bir. Koluna girmemi istiyor.
Gecmiste cok iliskim olmadi. Esim ikinci. Ilkiylede ayri sehirlerdeydik bir kere gorusytuk. O yüzden benim icin cok onemli. Almadim kimaeden cicek. Bi kere cingenedn aldi bi kere isyerime yollafi evlenmeden once. Bide doğumgünümde cok istiyordum orkide aldi. Bes yilda bu.
Cok mu abartiyorum sizde nasil durumlar. Vajinismus u yenersem duzelir mi ? Kendimi suclu hissettigim icin biseyde diyemiyorum

Selam Kızlar. 3-4 gün egzersiz denemelerimin sonunda 2 parmak 2 boğuma ulaştım ve 4.gün baya rahattım. Denemeye de hazırdım fakat eşim o gün çok yorgundu uyudu. Ertesi gün tekrar baya hazır hissettim hem fiziksel hem ruhsal, bu kez eşim biraz daha alışmamı ve rahatlamamı ve istediği icin sadece penis denemesini es geçtik. :)))

Misafirlerim geldi daha bugün gittiler kaç gündür egzersiz yapamadım. Yine başa sardık yani üzerimde yine bir uyuzluk, yine bir “amaaaann bir ara yaparım”lar... umarım süreci ertelemem.

Canım merhaba. Ne kadardır evlisin?

Tam iliski yaşayamıyoruz evet ama hiç mi yakınlaşmıyorsunuz, bir şeyler yaşamıyor musunuz? Yani biraz mahrem olacak ama biz hiç yakınlaşmaya ara vermedik, her şey olması gerektiği gibi aynı heyecanda aynı tutkuyla gidiyor. Sadece penis denemesini yapmıyoruz. O yüzden ben eşimde hiç değişiklik ya da uzaklaşma hissetmedim. Her daim mutlu olduğunu söyler. 4 aylık evliyiz her ay dönümü çiçek getirir. Gün içerisinde beklemediğim anlarda sevdiğini söyler arar mesaj atar. Tabi ben de öyle , hep romantik davranmaya çalışıyorum. Ama içimden gelerek. Evde iki 3lü, iki tekli koltuk var ama biz hep aynı koltukta yanyanayız. Mutlaka elimiz ya da ayağımız temas eder. Birbirimize gülüyoruz evde koltuk yokmuş gibi dipdibeyiz devamlı diye. Özlüyorum der yanımdan ayrılmaz. Yani evet ilişkiye giremiyoruz ama bi kere olsun lafını etmedi çünkü bi şekilde karşılıklı tatmin var. Eşim, “seks sadece içine girmek” değil der mesela.

Acaba yakınlaşmadıgınız için mi böylesiniz? Özellikle elini tutmaması çok dikkatimi çektiacaba biraz sen mi çabalasan? İlla ki çabalamışsındır ona da Emin’im ama böyle kendi haline bırakma ilişkiyi.bi kadın olarak sen kendine değer vermelisin öncelikle. Özgüvenini asla kaybetme ve aranızdaki bu negatif enerjinin gitmesi için eşinle konuş derim.

Alll benden de o kadarrrrr. Bende hasta oldum bir hafta araya girdi simdi sanki başa döndüm

Mer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…