Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar ben vajinismusu saygın mizackadıoğluyla yendim... saygın bey i internetten buldum .. .. saygın bey dışında birçok yere gittim psikologlar dahil... kesinlikle tavsiye ederim ... bir çok psikoloğa gittim ... en son gittiğim psikolog beni vajinismus konusunda uzman birinden yardım almamı söyledi .. çok memnunum ertelemeyin benim benim 5 yılım boşuna geçti ...

Alll benden de o kadarrrrr. Bende hasta oldum bir hafta araya girdi simdi sanki başa döndüm
Öyle düşünmeyin bence... benimde başıma benzer şeyler geldi parmak egzersizi tamam dedim p..s için eşim hazır hissetmedi tam hazır derken yatılı misafir geldi o gitti adet oldum adet bitti başa sarmış gibi hissettim ama kesinlikle o kadar kararlıydm ve olacak diye şartlandırmıştm ki tekrar dedim olana kadar bırakmak yok dedim kendime bi kere modun düşerse sonra yine çabalamadığın için kendine kızacaksn çünkü erkek bi süre sonra umutsuzlaşıyo yuvayı dişi kuş yapar o yüzden pes etmeyin Baia bile dönsenz her dönüşünüzde daha güçlü ve daha hızlı adımlarınz olacak ve sonunda oldu diyebildiğinizi düşünün motivasyonu düşürmeyin emin olun evliliğiniz resmen yeni başlıyor gibi olacak karnınızda mutluluktan kelebekler uçuçuşcak. :))

İyi şanslar..

Umarım öyle olur canım desteğin için çok teşekkür ederimmm

Nasil tedavi uyguladi bizede anlatirmisiniz

Merhaba öncelikle ben 1 hafta öncesine kadar vajinusmustum 6 aylık evliyim. Bende senin anlattığın gibi çok sıkıntı yaşadım esim ailesinden düğün öncesi sonrası derken ilk gece korkusu boşa geçen balayı böylece 6 ay a girmek uzereyiz bunun psikolojik bir rahatsızlık olduğu ortada ama doktora gidip.hiç muane oldun mu ben gitmiştim benim.kizlik zarim az görülen. Cinsten di ameliyat oldum ama bu seferde o zarın ağrısının bende bıraktığı etkiden bacak kitlemeleri eşini itmeler falan başladı yani insan sonradan da bu rahatsızlığa yakalanabiliyor . Sonra bu siteyi biliyordum ilk başlarda 1 hafta önce dedim ki doktora gitsem ya para istiyecek yok abuk sabun burda herkesin anlattığı şeyi orda denememı isticek. Dedim ki ben bunu yenmek.istiyor.muyum evet kadınların acı eşiği yüksektir kalp ağrısı. Yanında hepsi de halt eder neyse mecburdum ne kadar ilk başlarda. İtici gelse de parmak egzersizi ile başladım inan denerken igrenclikten uzaklaşıp aaa oluyor deyip bir mutluluk geliyor yapacam diye ben ilk denemem de işaret parmağımı ald hemde ne kayganlaştırıcı ne eldiven kaydı gitti biliyor musun ne nefes aldim ne verdim kafamda sadece bu bi hiç dedim ve burdakil er hep boğum bogum çalışır ben hepsini aldim derken 2 .yine aldm ben esim gelince akşam denedim ama kayganlastiriciyla ilk kez girdi yarısına kadar biraz yanma.oluyor ilaçtan ama geçiyor anestol kullandım ben ertesi gün tamamen girdi sormak istediğin bir şey olursa lütfen yaz bana

Merhaba canım. Öncelikle şunu demek istiyorum bu sorunların aşılamayacağını düşünme düzelmeyeceğini düşünme. Eşinin seni zoraki sevdiğini hiç düşünme. Anlattıklarına bakarak söylüyorum eşin seni gerçekten seviyor. Çünkü sevmeyen bir adam dayanmaz katlanamaz beklemez. Seni teselli etmeye çalışmaz. Eşinin sana karşı öyle olduğunu düşünmen biraz da senin psikolojinle alakalı. Seni çok iyi anlıyorum. Kendini suçlu hissediyorsun ve eşinin her davranışını kendine yoruyorsun. Beni istemiyor sevmiyor vs. Ama bu sana psikolojinin oynadığı bir oyun. Eşinin de üzgün olmasını anlayışla karşıla ailesinin yaptıklarına üzülüyordur ilişkiye giremediğinize üzülüyordur. O da bunları kafaya takar normal olarak. Bu ilişkiyi toparlayacak olan sensin. Zaten ilişkiye girmişsiniz olmuş. Bir daha neden yapamayasın. Öncelikle eşine yakın davran. Yanaş biraz. O soğuk duruyor diye sende durma. Aranıza soğukluk girmesine izin verme. Konuş onunla. İkimiz için yeneceğim bu durumu seni seviyorum çünkü de. Herşeyin üstesinden geleceğiz de. Sende kenara çekilme yani. Parmak egzersizlerini anlat ve bir an önce başla. Eşinde her aşamasında yanında olsun. Ve küçük sevişmeler yaşayın. Bu iş sadece pns ve vajina dan ibaret değil. Sevişme yaşamanızı kesinlikle öneririm. Aranızdaki bağı güçlendirin. İnan parmak egzersizleriyle çok kısa sürede yeneceksin. Biz de yanındayız. Ben ve buradaki arkadaşlarıma istediğin herşeyi sorabilirsin. Egzersizleri bilmiyorsan anlatabiliriz. Her aşamasında yanındayız bunu bil. Bu günler geçecek dualarım seninle..

kendini suçlu hissetme canım, sex herşey demek değil, sdece içine girmek demek de değil.. bizimde sorunlarımız oluyor ancak ben bu sebebe hiç bağlamadım mesela, sende özgüvenini gereksiz yere yitirme, bu sadece senin değil ikinizin çözülmesi gereken bir sorunu..

Vajinismusu yeneceğine inanması gereken kadınlara ithafen;
Merhabalar, Ankara Hera klinikte tedavi oldum en erken başvuran hastalarından biri de benim sanırım ve size ilk önerim,
Asla Ertelemeyin
22 yaşındayım, 1.5 aylık gelindim 31 ekimden itibaren Ankarada tedavi sürecim başladı.
Öncelikle hastalığımın derecesi ölçüldü bu kontrol için Didem hanımdan yardım aldım.. Yüksek dereceli vajinismus hastasıyDIM ve bunu HASTALIK DERECEMİN YÜKSEK olmasına ve çok nazlı olmama rağmen sadece 4 günde başardık.
İlk olarak Didem hanıma kontrole gittiğimde hastalığımı kabul etmiş olarak geldim.. Evet ilk adım hastalığı kabullenmek ve gayret göstermek..
ve daha sonra dünyalar tatlısı Ayla hanımla tanıştık gayret gösterirsem bu işin 5 gün sonra biteceğini söyledi
Her gece ağlamaktansa 5 gün sıkarım dişimi dedim tedaviyi kabul ettim..
Ayla hanıma eşim gibi nazım geçmiyordu ve her dediğini yapmak zorunda olduğum için başarılı ve azimli bi tedavi süreci geçirdim..İnanın tedavi sürecinde ev ödevleri yapılmayacak bir şey değil hatta eşimin işi dolayısı ile çoğunu kendi başıma yaptım ve hiç bir zaman zorlanmadım..
Olmaz hanımlar... Her ne kadar benim eşim anlayışlı deseniz zamana yaymak isteseniz de, zamanla olur desenizde olmaz, olmuyor yani..
ben 1.5 aylık evli iken başvurdum iyiki de zaman kaybetmemişim
VEEEE 5. güne gerek kalmadan 4. Günümüzde (03.11.2017) bu hastalığı yendim
Kadın olduğumu hissetmediğim için utanç mutsuzluk ile ağlayarak girdiğim HERAdan (31.10.2017) 4 gün sonunda yine ağlayarak çıktım ama bu sefer MUTLULUKTAN Biliyorum çok zor bi süreç ama bu hastalığı yenmeme gibi bi ihtimaliniz yok ben yaptıysam herkes yapar.. Diğer kadınlardan hiç bir farkımız yok

Herhangi sorularınız için Vajinismusu atlatan bi kadın olarak burdayım
Rabbim yardımcınız olsun

Şuanda 1 aylık hamileyim

maşallah canım ne mutlu sana darısı başımıza peki bu işlemlerin maliyeti ne kadar oldu?

maşallah canım ne mutlu sana darısı başımıza peki bu işlemlerin maliyeti ne kadar oldu?
Hastanenin her şubesinin belirlediği fiyat sanırım farklı. İstanbulda tanıştığım birisi 5.000tl ye yaptırmıştı tedavisini fakat ben ankarada 3.780 tlye (taksit) tedavi oldum. Fiyat sanırım evliliğin süresine ve hastalığın derecesine göre değişiyor..
Teşekkür ederim darısı tüm herkese

anladım canım teşekkür ederim güzel bilgilendirmelerin için, ben aslında bazı pozisyonlarda ilişkiye girebiliyorum ama mesela ben üstteyken hiç alamıyorum, eşim üstteyken başını alabiliyorum değişik bir hastalığım var, emla sürüyorum çok yakıyor, vajinal muayene olabiliyorum ama tam anlamıyla ilişkiye giremiyorum

Cok sagol umudum bu tedavide. Bir yandan da korkuyorum ya buna ragmen basarili olamazsam diye. Kendi yasim ilerliyor esimin de yasi ilerliyor. Esim cocuklari cok seviyor. Cocuklarda onun icin deli oluyor resmen cunku cok ilgileniyor. Korkuyorum olmazsa diye

kendimde seni görüyorum canım bende 28 yaşındayım eşimse 35

Merhaba arkadaşlar ben de 3 buçuk aylık evliyim. Sanırım 9-10 kere denememiz oldu ama sonuç maalesef başarısız Başlangıçta hiçbir sıkıntı yok ama devamı problem işte anlamışsınızdır. Eşim konusunda sıkıntım yok çok anlayışlı ben söylemeden yaklaşmıyor bile ama sıkıntı bende Kas egzersizlerine ben de bugün okur okumaz başladım. Bakalım sonuç nolucak. Başka önerebileceğiniz birşey var mı?

selam aramıza hoşgeldin :) önce kegel egzersizleri, ardından aynada inceleme.. daha sonra parmak ya da aparat ile devam ediliyor fakat egzersizler boyunca eşli deneme yok. kendine rota belirle. ben iki parmaktayım. üç olunca denemeye geçicem. kendimi o şekilde şartladım canım.

ne durumdasın peki çok ileri derecede mi korkun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…