- 12 Eylül 2016
- 196
- 164
- 53
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #228.341
Hoşbuldum :) Ben de aparatların ve kremin siparişini verdim. Onlar gelene kadar kegel egzersizlerini yapıcam. Denemelerimizde yaklaşık 1-2 cm anca oldu çok acıycakmış gibi geliyor ve kasıyorum kendimi. Evlenmeden önce kuaföre ağda için gittiğimde çok fazla kasmıştım kendimi. Kız da sen evlenince napıcaksın demişti. Normal dokunma olduğu zaman kasmıyorum ama tam o noktaya dokunulduğunda istemsiz halde kasıyorum.selam aramıza hoşgeldin :) önce kegel egzersizleri, ardından aynada inceleme.. daha sonra parmak ya da aparat ile devam ediliyor fakat egzersizler boyunca eşli deneme yok. kendine rota belirle. ben iki parmaktayım. üç olunca denemeye geçicem. kendimi o şekilde şartladım canım.
ne durumdasın peki çok ileri derecede mi korkun?
Hoşbuldum :) Ben de aparatların ve kremin siparişini verdim. Onlar gelene kadar kegel egzersizlerini yapıcam. Denemelerimizde yaklaşık 1-2 cm anca oldu çok acıycakmış gibi geliyor ve kasıyorum kendimi. Evlenmeden önce kuaföre ağda için gittiğimde çok fazla kasmıştım kendimi. Kız da sen evlenince napıcaksın demişti. Normal dokunma olduğu zaman kasmıyorum ama tam o noktaya dokunulduğunda istemsiz halde kasıyorum.
Çok teşekkür ederim mutlaka deniycem hepsini. İnşallah çözüme kavuşur
İnşallah yaparsın canım rahatlıkla. Tabi ben de öyle. Çok sıkıntılı bir durum. Ama çok umutlandım konuyu okuyuncainşallah canım. benim de az kaldı hissediyorum... artık kasılmıyorum. egzersizleri bitirince denemeye geçicem
işte öyleee
sakın bırakma pes etme. kafaya koy.. 1 hafta da sürse 1 ay da sürse denemekten asla vazgeçmicez.İnşallah yaparsın canım rahatlıkla. Tabi ben de öyle. Çok sıkıntılı bir durum. Ama çok umutlandım konuyu okuyunca
Aynen bu sefer vazgeçmiycem çünkü başka yolu yok artık.sakın bırakma pes etme. kafaya koy.. 1 hafta da sürse 1 ay da sürse denemekten asla vazgeçmicez.
eee yok mu başka egzersiz yapan, yapmayan, nerdesinizzzzzz?
Ben yapıyorumsakın bırakma pes etme. kafaya koy.. 1 hafta da sürse 1 ay da sürse denemekten asla vazgeçmicez.
Ben varimmmm ilk birlikteliği yaşadık araya bir hafta girdi simdi direk esli mi deneyelim ya da egzersiz mi yapalimsakın bırakma pes etme. kafaya koy.. 1 hafta da sürse 1 ay da sürse denemekten asla vazgeçmicez.
Ben varimmmm ilk birlikteliği yaşadık araya bir hafta girdi simdi direk esli mi deneyelim ya da egzersiz mi yapalim
nasıl gidiyor egzersizde hangi noktadasınBen yapıyorum
Tek parmaktayım 2. Boğumu yaptım ama devamı gitmiyor zorlasam da . Deneme yaptım uzun aradan sonra p. Yarısına kadar aldım ama ben hala inanamıyorumnasıl gidiyor egzersizde hangi noktadasın
Tmmönce egzersiz yap ardından eşli denemeye geç bence:)
Tek parmaktayım 2. Boğumu yaptım ama devamı gitmiyor zorlasam da . Deneme yaptım uzun aradan sonra p. Yarısına kadar aldım ama ben hala inanamıyorum
sana güveniyoruz
Doktorların belirlediği bazı pozisyonlar var benim de ilk ben üstteyken olmuştu aslında en rahat alabileceğin pozisyonlardan biriymiş.. En ufak olumsuzluk bile canımızı sıkmaya yetiyor Rabbim yardımcınız olsun inşallah atlatırsınız en kısa süredeanladım canım teşekkür ederim güzel bilgilendirmelerin için, ben aslında bazı pozisyonlarda ilişkiye girebiliyorum ama mesela ben üstteyken hiç alamıyorum, eşim üstteyken başını alabiliyorum değişik bir hastalığım var, emla sürüyorum çok yakıyor, vajinal muayene olabiliyorum ama tam anlamıyla ilişkiye giremiyorum
İnsallahhhhhhhsana güveniyoruz
Bana da yardım edin 4 aylık evliyim burayı sürekli okuyordum en sonunda üye oldum yardım alabilmek için çünkü tek başıma parmak egzersizlerini yapamıyorum ve düzenli yapmaya da çalışmıyorum lütfen bana da yardım edin
Canım pnsi yarısına kadar alman çok güzel pns denemesi yapabilirsin. Yönünü iyi ayarla. Sen üstte ol sırtın eşine dönük olsun. O zaman pns yönü popoya doğru oluyor. Çok güzel bir pozisyon. Ve nefes vererek ilerle :) tamamı da olacak çok yakındaTek parmaktayım 2. Boğumu yaptım ama devamı gitmiyor zorlasam da . Deneme yaptım uzun aradan sonra p. Yarısına kadar aldım ama ben hala inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?