Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hoşbuldum :) Ben de aparatların ve kremin siparişini verdim. Onlar gelene kadar kegel egzersizlerini yapıcam. Denemelerimizde yaklaşık 1-2 cm anca oldu çok acıycakmış gibi geliyor ve kasıyorum kendimi. Evlenmeden önce kuaföre ağda için gittiğimde çok fazla kasmıştım kendimi. Kız da sen evlenince napıcaksın demişti. Normal dokunma olduğu zaman kasmıyorum ama tam o noktaya dokunulduğunda istemsiz halde kasıyorum.

ben de aynı öyleydim bacaklarımı da açamıyordum titriyordum ilk zamanlar. egzersizlere ilk olarak aparatlarla değil parmaklarınla başlamanı öneririm o dokunulunca olan istemsiz kasılmayı bu şekilde yok edebilirsin. önce birkaç gün sadece aynayı karşına koy vajinanı incele dudaklarını ayır sadece bak ve incele. avuc icinle ve parmaklarınla dokun. kendini keşfet ve dokunabildiğini gör canım. sonra ıkın, ıkınınca ordaki çukurlaşan sonsuz derinliği gör:) buna kendini alıştır öncelikle. sonrasında kendin ya da eşin dokunduğunda kasılman ortadan kalkıcak.

Tek parmaktayım 2. Boğumu yaptım ama devamı gitmiyor zorlasam da . Deneme yaptım uzun aradan sonra p. Yarısına kadar aldım ama ben hala inanamıyorum

e canım süper. tek parmakla p. yarısı alıyorsan ben çoktan yenmişimdir herhalde

devam et canım gider gider.. ben de yapıyom yapıyom gitmiyodu, bi yerde takılıyodum. sonra parmağın yönünü aşağı doğru ittim kaydı gitti.. aynı gün 2. parmaga geçtim böylelikle.

Doktorların belirlediği bazı pozisyonlar var benim de ilk ben üstteyken olmuştu aslında en rahat alabileceğin pozisyonlardan biriymiş.. En ufak olumsuzluk bile canımızı sıkmaya yetiyor Rabbim yardımcınız olsun inşallah atlatırsınız en kısa sürede

Bana da yardım edin 4 aylık evliyim burayı sürekli okuyordum en sonunda üye oldum yardım alabilmek için çünkü tek başıma parmak egzersizlerini yapamıyorum ve düzenli yapmaya da çalışmıyorum lütfen bana da yardım edin

Bende yeni yendim sayılır canm herşeyden önce disiplinli olacaksın yoksa iki gün yap uç gün yapma olmuyor. Egzersizler çok rahat yavaş yavaş sabırla ilerle.

Tek parmaktayım 2. Boğumu yaptım ama devamı gitmiyor zorlasam da . Deneme yaptım uzun aradan sonra p. Yarısına kadar aldım ama ben hala inanamıyorum
Canım pnsi yarısına kadar alman çok güzel pns denemesi yapabilirsin. Yönünü iyi ayarla. Sen üstte ol sırtın eşine dönük olsun. O zaman pns yönü popoya doğru oluyor. Çok güzel bir pozisyon. Ve nefes vererek ilerle :) tamamı da olacak çok yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…