- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #228.361
Parmak egzersizlerine başladın mı hiç canım. Ya da karşına ayna alıp vajinanı inceledin mi hiç.Bana da yardım edin 4 aylık evliyim burayı sürekli okuyordum en sonunda üye oldum yardım alabilmek için çünkü tek başıma parmak egzersizlerini yapamıyorum ve düzenli yapmaya da çalışmıyorum lütfen bana da yardım edin
Sakın stres yapma canım olacak. İlk ilişkiyi yaşadın sonuçta. Kendini hemen olmuyor diye üzme. Önce egzersiz yap sonra pns dene yine canım. Daha rahat olursun. Yendiğin pozisyon hangisiyse yine onda dene. Bir kere kendin başardın. Hatırla acı oldu mu herşey normal ve güzel değil miydi. Yine aynı şeyi yapacaksın hiç farkı yok. Hatta daha kolay olacak. Çünkü ne yapman gerektiğini biliyorsun artık :)Ollllmuuuuyorrrrrr!!! Halbuki 1 hafta öncesine kadar herşey cokkkk iyiydii
Benimde yapıyorum gitmiyor acaba yönden mi kaynaklanıyor ben makatın kemiğini bile hissediyorum acaba yanlış mı evet p. Yarısını aldım ama inanmıyorum ben hisetmedim acı yok yanma var. Eşim aldın diyor.e canım süper. tek parmakla p. yarısı alıyorsan ben çoktan yenmişimdir herhalde
devam et canım gider gider.. ben de yapıyom yapıyom gitmiyodu, bi yerde takılıyodum. sonra parmağın yönünü aşağı doğru ittim kaydı gitti.. aynı gün 2. parmaga geçtim böylelikle.
Evet böyle yaparak yarısına kadar aldım hala inanamıyorum ama şimdi ne egzersiz ne de p. Denemesi yapamıyorum fırsat bulamadığımdan. İnşallah kötü sonuç almam deneyinceCanım pnsi yarısına kadar alman çok güzel pns denemesi yapabilirsin. Yönünü iyi ayarla. Sen üstte ol sırtın eşine dönük olsun. O zaman pns yönü popoya doğru oluyor. Çok güzel bir pozisyon. Ve nefes vererek ilerle :) tamamı da olacak çok yakında
Almazsın canım merak etme. Olacağını kendin tecrübe ettin artık. Püf noktaları da yaşayarak gördün. Yine aynı şekilde dene. Bak göreceksin çok kolay olacak :)Evet böyle yaparak yarısına kadar aldım hala inanamıyorum ama şimdi ne egzersiz ne de p. Denemesi yapamıyorum fırsat bulamadığımdan. İnşallah kötü sonuç almam deneyince
Umarım mm ya. Benden yana sorun yok biliyorum asama asama olacağına ama eşime anlatamiyorum.diyo bi defa oldu neden tekrar olmuyorrrSakın stres yapma canım olacak. İlk ilişkiyi yaşadın sonuçta. Kendini hemen olmuyor diye üzme. Önce egzersiz yap sonra pns dene yine canım. Daha rahat olursun. Yendiğin pozisyon hangisiyse yine onda dene. Bir kere kendin başardın. Hatırla acı oldu mu herşey normal ve güzel değil miydi. Yine aynı şeyi yapacaksın hiç farkı yok. Hatta daha kolay olacak. Çünkü ne yapman gerektiğini biliyorsun artık :)
Eşinide bu şekilde ikna et canım. O da yine olmayacak diye korkuyor belli. Sen olacağına inanıyorsan sorun yok. İnşallah en kısa zamanda çözeceksiniz :)Umarım mm ya. Benden yana sorun yok biliyorum asama asama olacağına ama eşime anlatamiyorum.diyo bi defa oldu neden tekrar olmuyorrr
Evet inceledim serçe parmagimin tamamına yakınını girdirebikliyirum ama sadece bu kadar ve düzenli yapamıyorum egzersizP
Parmak egzersizlerine başladın mı hiç canım. Ya da karşına ayna alıp vajinanı inceledin mi hiç.
Birşey sormak istiyorum . Sizde parmak egzersizinde kendinizi sıktığınızda makatın kemiğini hisediyormusunuz o hizaya geldiğinizde acaba ben mi yanlış yapıyorumAlmazsın canım merak etme. Olacağını kendin tecrübe ettin artık. Püf noktaları da yaşayarak gördün. Yine aynı şekilde dene. Bak göreceksin çok kolay olacak :)
benimde dün olmam gerekiyordu olmadım. Hiçbir ağrım da yok benim çok sancılı geçer. Bu işi yapamadığımız için hamilelik olur muKızlar parmak egzersizi yapacam ama sürpriz hamilelik olabilir diye korkuma yapamıyorum bi zarari olur mu ya? Bugun hasta olmam lazımdı olmadım
Bilmiyorum canım ben fark etmedim hiç. Ama vajina ve makat çok yakınlar birbirine olabilir bence normaldir bide vajinanın yönü makata doğru. Popoya doğru itiyoruz parmağı. Anormallik olduğunu düşünmüyorumBirşey sormak istiyorum . Sizde parmak egzersizinde kendinizi sıktığınızda makatın kemiğini hisediyormusunuz o hizaya geldiğinizde acaba ben mi yanlış yapıyorum
İnşallah canm ya bu şekilde olunca sanki kremi hic birakamayacakmisim gibi geliyorEşinide bu şekilde ikna et canım. O da yine olmayacak diye korkuyor belli. Sen olacağına inanıyorsan sorun yok. İnşallah en kısa zamanda çözeceksiniz :)
Serçe parmağının tamamı giriyorsa çok iyi bence canım. Düzenli yaptığın takdirde çok kısa bir zamanda yenebilirsin. Serçe parmak olduysa işaret parmağıyla devam etmelisin hemen. Her gün de düzenli yapmalısın. Düzenli ve sık yapmak çok önemli. Yolun sonunda rahatlık var mutluluk huzur var bence hızlı hızlı emin adımlarla ilerle :) yönünü popoya doğru yap. Parmağı popoya doğru it yani. Parmağı ilk alırken ıkın daha sonra ilerletirken nefes egzersizi yap. Yani karnını şişirerek burnundan derin nefes al o nefesi ağzından verirken ilerlet parmağı canım. Parmak içerdeyken kegel ve nefes egzersizi yapmayı unutma. İçerde parmağını hareket ettir git gel yap yavaş yavaş önce minik minik daha sonra daha fazla çıkararak yap git geli. İnan çok kolay olacak bir an önce dene. Haberlerini bekliyorumEvet inceledim serçe parmagimin tamamına yakınını girdirebikliyirum ama sadece bu kadar ve düzenli yapamıyorum egzersiz
Krem konusunu sakın kafana takma canım. Bende krem kullandım ve çok kolay bıraktım. Ben yenipte tamamen alışana kadar kremi hiç düşünmedim. Daha sonra baktım ilişkiye alıştım korkmuyorum sadece kayganlaştırıcı sürerek deneyeyim dedim bir gün ve aynı krem sürmüş kadar kolay oldu. Krem zaten o kadar derinleri uyuşturmuyor. Yani içerde bi fark yok canım :)İnşallah canm ya bu şekilde olunca sanki kremi hic birakamayacakmisim gibi geliyor
Eğerki hamilelik varsa bebek rahime tutunur canımKızlar parmak egzersizi yapacam ama sürpriz hamilelik olabilir diye korkuma yapamıyorum bi zarari olur mu ya? Bugun hasta olmam lazımdı olmadım
Ben zararlı olmasından korkuyorumKrem konusunu sakın kafana takma canım. Bende krem kullandım ve çok kolay bıraktım. Ben yenipte tamamen alışana kadar kremi hiç düşünmedim. Daha sonra baktım ilişkiye alıştım korkmuyorum sadece kayganlaştırıcı sürerek deneyeyim dedim bir gün ve aynı krem sürmüş kadar kolay oldu. Krem zaten o kadar derinleri uyuşturmuyor. Yani içerde bi fark yok canım :)
İnşallah ya desteğe çok ihtiyacım varSerçe parmağının tamamı giriyorsa çok iyi bence canım. Düzenli yaptığın takdirde çok kısa bir zamanda yenebilirsin. Serçe parmak olduysa işaret parmağıyla devam etmelisin hemen. Her gün de düzenli yapmalısın. Düzenli ve sık yapmak çok önemli. Yolun sonunda rahatlık var mutluluk huzur var bence hızlı hızlı emin adımlarla ilerle :) yönünü popoya doğru yap. Parmağı popoya doğru it yani. Parmağı ilk alırken ıkın daha sonra ilerletirken nefes egzersizi yap. Yani karnını şişirerek burnundan derin nefes al o nefesi ağzından verirken ilerlet parmağı canım. Parmak içerdeyken kegel ve nefes egzersizi yapmayı unutma. İçerde parmağını hareket ettir git gel yap yavaş yavaş önce minik minik daha sonra daha fazla çıkararak yap git geli. İnan çok kolay olacak bir an önce dene. Haberlerini bekliyorum
benimde dün olmam gerekiyordu olmadım. Hiçbir ağrım da yok benim çok sancılı geçer. Bu işi yapamadığımız için hamilelik olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?