Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

P
Parmak egzersizlerine başladın mı hiç canım. Ya da karşına ayna alıp vajinanı inceledin mi hiç.

Ollllmuuuuyorrrrrr!!! Halbuki 1 hafta öncesine kadar herşey cokkkk iyiydii
Sakın stres yapma canım olacak. İlk ilişkiyi yaşadın sonuçta. Kendini hemen olmuyor diye üzme. Önce egzersiz yap sonra pns dene yine canım. Daha rahat olursun. Yendiğin pozisyon hangisiyse yine onda dene. Bir kere kendin başardın. Hatırla acı oldu mu herşey normal ve güzel değil miydi. Yine aynı şeyi yapacaksın hiç farkı yok. Hatta daha kolay olacak. Çünkü ne yapman gerektiğini biliyorsun artık :)

Benimde yapıyorum gitmiyor acaba yönden mi kaynaklanıyor ben makatın kemiğini bile hissediyorum acaba yanlış mı evet p. Yarısını aldım ama inanmıyorum ben hisetmedim acı yok yanma var. Eşim aldın diyor.

Evet böyle yaparak yarısına kadar aldım hala inanamıyorum ama şimdi ne egzersiz ne de p. Denemesi yapamıyorum fırsat bulamadığımdan. İnşallah kötü sonuç almam deneyince

Evet böyle yaparak yarısına kadar aldım hala inanamıyorum ama şimdi ne egzersiz ne de p. Denemesi yapamıyorum fırsat bulamadığımdan. İnşallah kötü sonuç almam deneyince
Almazsın canım merak etme. Olacağını kendin tecrübe ettin artık. Püf noktaları da yaşayarak gördün. Yine aynı şekilde dene. Bak göreceksin çok kolay olacak :)

Umarım mm ya. Benden yana sorun yok biliyorum asama asama olacağına ama eşime anlatamiyorum.diyo bi defa oldu neden tekrar olmuyorrr

Kızlar parmak egzersizi yapacam ama sürpriz hamilelik olabilir diye korkuma yapamıyorum bi zarari olur mu ya? Bugun hasta olmam lazımdı olmadım

Almazsın canım merak etme. Olacağını kendin tecrübe ettin artık. Püf noktaları da yaşayarak gördün. Yine aynı şekilde dene. Bak göreceksin çok kolay olacak :)
Birşey sormak istiyorum . Sizde parmak egzersizinde kendinizi sıktığınızda makatın kemiğini hisediyormusunuz o hizaya geldiğinizde acaba ben mi yanlış yapıyorum

Birşey sormak istiyorum . Sizde parmak egzersizinde kendinizi sıktığınızda makatın kemiğini hisediyormusunuz o hizaya geldiğinizde acaba ben mi yanlış yapıyorum
Bilmiyorum canım ben fark etmedim hiç. Ama vajina ve makat çok yakınlar birbirine olabilir bence normaldir bide vajinanın yönü makata doğru. Popoya doğru itiyoruz parmağı. Anormallik olduğunu düşünmüyorum

Evet inceledim serçe parmagimin tamamına yakınını girdirebikliyirum ama sadece bu kadar ve düzenli yapamıyorum egzersiz
Serçe parmağının tamamı giriyorsa çok iyi bence canım. Düzenli yaptığın takdirde çok kısa bir zamanda yenebilirsin. Serçe parmak olduysa işaret parmağıyla devam etmelisin hemen. Her gün de düzenli yapmalısın. Düzenli ve sık yapmak çok önemli. Yolun sonunda rahatlık var mutluluk huzur var bence hızlı hızlı emin adımlarla ilerle :) yönünü popoya doğru yap. Parmağı popoya doğru it yani. Parmağı ilk alırken ıkın daha sonra ilerletirken nefes egzersizi yap. Yani karnını şişirerek burnundan derin nefes al o nefesi ağzından verirken ilerlet parmağı canım. Parmak içerdeyken kegel ve nefes egzersizi yapmayı unutma. İçerde parmağını hareket ettir git gel yap yavaş yavaş önce minik minik daha sonra daha fazla çıkararak yap git geli. İnan çok kolay olacak bir an önce dene. Haberlerini bekliyorum

İnşallah canm ya bu şekilde olunca sanki kremi hic birakamayacakmisim gibi geliyor
Krem konusunu sakın kafana takma canım. Bende krem kullandım ve çok kolay bıraktım. Ben yenipte tamamen alışana kadar kremi hiç düşünmedim. Daha sonra baktım ilişkiye alıştım korkmuyorum sadece kayganlaştırıcı sürerek deneyeyim dedim bir gün ve aynı krem sürmüş kadar kolay oldu. Krem zaten o kadar derinleri uyuşturmuyor. Yani içerde bi fark yok canım :)

Canım
Kızlar parmak egzersizi yapacam ama sürpriz hamilelik olabilir diye korkuma yapamıyorum bi zarari olur mu ya? Bugun hasta olmam lazımdı olmadım
Eğerki hamilelik varsa bebek rahime tutunur canım
Senin parmağın rahime kadar gitmez ki. Parmağı çok ilerletmeden yapabilirsin bence. Ama için rahat etsin istiyorsan İdrar testi yap bence ya da kan ver. Hayırlı olsun hakkında inşallah :)

Ben zararlı olmasından korkuyorum

İnşallah ya desteğe çok ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…