- 22 Şubat 2017
- 80
- 32
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #228.381
Merhaba hera kliniğe bende gitmek istiyorum size bir kaç soru sorabilir miyim konuyla ilgiliVajinismusu yeneceğine inanması gereken kadınlara ithafen;
Merhabalar, Ankara Hera klinikte tedavi oldum en erken başvuran hastalarından biri de benim sanırım ve size ilk önerim,
Asla Ertelemeyin
22 yaşındayım, 1.5 aylık gelindim 31 ekimden itibaren Ankarada tedavi sürecim başladı.
Öncelikle hastalığımın derecesi ölçüldü bu kontrol için Didem hanımdan yardım aldım.. Yüksek dereceli vajinismus hastasıyDIM ve bunu HASTALIK DERECEMİN YÜKSEK olmasına ve çok nazlı olmama rağmen sadece 4 günde başardık.
İlk olarak Didem hanıma kontrole gittiğimde hastalığımı kabul etmiş olarak geldim.. Evet ilk adım hastalığı kabullenmek ve gayret göstermek..
ve daha sonra dünyalar tatlısı Ayla hanımla tanıştık gayret gösterirsem bu işin 5 gün sonra biteceğini söyledi
Her gece ağlamaktansa 5 gün sıkarım dişimi dedim tedaviyi kabul ettim..
Ayla hanıma eşim gibi nazım geçmiyordu ve her dediğini yapmak zorunda olduğum için başarılı ve azimli bi tedavi süreci geçirdim..İnanın tedavi sürecinde ev ödevleri yapılmayacak bir şey değil hatta eşimin işi dolayısı ile çoğunu kendi başıma yaptım ve hiç bir zaman zorlanmadım..
Olmaz hanımlar... Her ne kadar benim eşim anlayışlı deseniz zamana yaymak isteseniz de, zamanla olur desenizde olmaz, olmuyor yani..
ben 1.5 aylık evli iken başvurdum iyiki de zaman kaybetmemişim
VEEEE 5. güne gerek kalmadan 4. Günümüzde (03.11.2017) bu hastalığı yendim
Kadın olduğumu hissetmediğim için utanç mutsuzluk ile ağlayarak girdiğim HERAdan (31.10.2017) 4 gün sonunda yine ağlayarak çıktım ama bu sefer MUTLULUKTANBiliyorum çok zor bi süreç ama bu hastalığı yenmeme gibi bi ihtimaliniz yok ben yaptıysam herkes yapar.. Diğer kadınlardan hiç bir farkımız yok
Herhangi sorularınız için Vajinismusu atlatan bi kadın olarak burdayım
Rabbim yardımcınız olsun
Şuanda 1 aylık hamileyim
Tabi sorunMerhaba hera kliniğe bende gitmek istiyorum size bir kaç soru sorabilir miyim konuyla ilgili
Biz hep yanındayız canım benim başaracaksın emin olİnşallah ya desteğe çok ihtiyacım var
Aslında vajina çok hassas canım sabun bile sürmemek gerekiyor ama kısa süreliğine bir zararı dokunmaz diye düşünüyorumBen zararlı olmasından korkuyorum
Özelden yazarsan daha detaylı anlatayım kuzumOrdada parmak egzersizi veeiyorlarmı bide ev ödevleri nasıl zorlayıcımı
Özelden yazamadım herhaldeÖzelden yazarsan daha detaylı anlatayım kuzum
Vajinismusta parmak egzersizlerini pek mantıklı bulmuyorum... parmağı alabilsem p.nisi de alırdım diye düşünüyorum çünkü parmağımı sokup sokmamak benim elimde tabiki kasmamız daha olağan.. ben tedavi sürecimde fallus larla çalıştım araştırmanızı tavsiye ederim onun kaymasını sağlayan bepanthol ve uyuşturucu krem biolyn... araştırın derim....Olmadiii yine olllmAadi. Bi ağrı var ilk girişte . parmak egzersizlerinu bile engelliyor. Esli deneme de ise p.in başını sadece alabiliyorum. Sonra sanki ağrıdan kitleniyorum
Krem kullanıyorum parmak egzersizinin de çok faydasını gördüm. Onun sayesinde ilk birlikteliği yaşadık. Ama şuan sanki hic bise yaşamamış , olayın en basindaymisiz gibi hissediyorum. Nasıl bitecek yaaa gerçekten Yoruldum artikkkVajinismusta parmak egzersizlerini pek mantıklı bulmuyorum... parmağı alabilsem p.nisi de alırdım diye düşünüyorum çünkü parmağımı sokup sokmamak benim elimde tabiki kasmamız daha olağan.. ben tedavi sürecimde fallus larla çalıştım araştırmanızı tavsiye ederim onun kaymasını sağlayan bepanthol ve uyuşturucu krem biolyn... araştırın derim....
Biliyorum çok zor ve dışardan insanların bişeyler söylemesi işe yaramıycak aynı yollardan geçtim hemde neler yaşadım hergün ağladım ama siz parmak egzersizi yapıp ilişki yaşamışsınız bence bir çok vajili kadından öndesiniz... Yapmışsınız neden şimdi olmuyor hissine kapılıyorsunuz ? İlk birliktelikte kimse sizden hepsini almanızı beklemez zaten lütfen azimli olun...Krem kullanıyorum parmak egzersizinin de çok faydasını gördüm. Onun sayesinde ilk birlikteliği yaşadık. Ama şuan sanki hic bise yaşamamış , olayın en basindaymisiz gibi hissediyorum. Nasıl bitecek yaaa gerçekten Yoruldum artikkk
Canımm adet sonrası vücut hassas o yüzden öyledir birkaç gün müsade et kendine. Daha sonra denersin tekrar parmak egzersizleriyleOlmadiii yine olllmAadi. Bi ağrı var ilk girişte . parmak egzersizlerinu bile engelliyor. Esli deneme de ise p.in başını sadece alabiliyorum. Sonra sanki ağrıdan kitleniyorum
Umarım öyle olur canmmCanımm adet sonrası vücut hassas o yüzden öyledir birkaç gün müsade et kendine. Daha sonra denersin tekrar parmak egzersizleriyle
Kendim yapıyorum canm.Biliyorum çok zor ve dışardan insanların bişeyler söylemesi işe yaramıycak aynı yollardan geçtim hemde neler yaşadım hergün ağladım ama siz parmak egzersizi yapıp ilişki yaşamışsınız bence bir çok vajili kadından öndesiniz... Yapmışsınız neden şimdi olmuyor hissine kapılıyorsunuz ? İlk birliktelikte kimse sizden hepsini almanızı beklemez zaten lütfen azimli olun...
ayrıca bu egzersizleri doktor kontrolunde mi yapıyorsunuz yoksa kendiniz mi çalışıyorsunuz merak ettim ?
Canım ne kadar güçlü bi kadın olduğunun farkında mısın sen kendi başına neler başarmışsn zoru atlatmışsın inşallah devamı gelir pes etme lütfenKendim yapıyorum canm.
Canım bi test yaptır istersen ıltihap olduğu zaman acı oluyo bende yeni yenenlerdenim son zamanlarda acı ağrı karışımı bişey vardı çok zor alıyorum kontrole gittim ıltihap var dedi doktor tedavi başladı bi görün istersenOlmadiii yine olllmAadi. Bi ağrı var ilk girişte . parmak egzersizlerinu bile engelliyor. Esli deneme de ise p.in başını sadece alabiliyorum. Sonra sanki ağrıdan kitleniyorum
Alttan mi muane etti acabaCanım bi test yaptır istersen ıltihap olduğu zaman acı oluyo bende yeni yenenlerdenim son zamanlarda acı ağrı karışımı bişey vardı çok zor alıyorum kontrole gittim ıltihap var dedi doktor tedavi başladı bi görün istersen
İnşallah canm insallahhCanım ne kadar güçlü bi kadın olduğunun farkında mısın sen kendi başına neler başarmışsn zoru atlatmışsın inşallah devamı gelir pes etme lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?