- 4 Temmuz 2014
- 1.790
- 1.428
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #228.401
Canm ben halletmiş değilim amaaa parmak egzersizleri sayesinde bayağı bi yol kat ettm sana da tavsiye edermIyi gunler ben 3 aylık evli yım eşim le bir türlü birlikte olamadık çok korkuyorum bu yüzden evliliğim den hiç tad almıyorum eşim de artık zorlamı yor bana bırakmış ama yapamıyorum lütfen yardım edin çok büyük yük altında hissediyorum kendi mi
Kadın doğuma muane oldun mu canım sorun neymiş vajinimus musun?Iyi gunler ben 3 aylık evli yım eşim le bir türlü birlikte olamadık çok korkuyorum bu yüzden evliliğim den hiç tad almıyorum eşim de artık zorlamı yor bana bırakmış ama yapamıyorum lütfen yardım edin çok büyük yük altında hissediyorum kendi mi
Size katılıyorum parmak egzersizleri konusunda. Aynı yöntemi ben de deniycem. Krem ve seti sipariş verdim gelmesini bekliyorum. Onlar gelene kadar da kegel yapıyorumVajinismusta parmak egzersizlerini pek mantıklı bulmuyorum... parmağı alabilsem p.nisi de alırdım diye düşünüyorum çünkü parmağımı sokup sokmamak benim elimde tabiki kasmamız daha olağan.. ben tedavi sürecimde fallus larla çalıştım araştırmanızı tavsiye ederim onun kaymasını sağlayan bepanthol ve uyuşturucu krem biolyn... araştırın derim....
Alttan muayene etti ama masaya çıktığımda bakar bakmaz ıltihap var dedi zaten ama alttan muayeneden korkma doktor esin yada senin gibi dikkatli yavaş davranmiyo ama cabuk geciyo ultrason aletini çıkardıktan sonra hiç bi acı duymadım zaten sadece o içindeyken acıdı doktorda bu kadar acıması normal değil iltihaptan dediAlttan mi muane etti acaba
Iliskiyi tam gerceklestiremedigini söylersen ona gore davranır zaten bana önce sordu birleşme gerçekleşti mi diye evet deyince ultrasyona aldı seni belki almaz belkide daha dikkatli sakin davranırAlttan mi muane etti acaba
Benimde insandır büyük ihtimal çünkü akıntı falan fazlaAlttan muayene etti ama masaya çıktığımda bakar bakmaz ıltihap var dedi zaten ama alttan muayeneden korkma doktor esin yada senin gibi dikkatli yavaş davranmiyo ama cabuk geciyo ultrason aletini çıkardıktan sonra hiç bi acı duymadım zaten sadece o içindeyken acıdı doktorda bu kadar acıması normal değil iltihaptan dedi
İnşallah başaracaksınız kendinize inanınSize katılıyorum parmak egzersizleri konusunda. Aynı yöntemi ben de deniycem. Krem ve seti sipariş verdim gelmesini bekliyorum. Onlar gelene kadar da kegel yapıyorum
Bence gayet iyi. İnsan yapabildigini görünce devamı geliyor.üşendiğim, ertelediğim egzersizlere devam. ilk başlarda korka korka, acıtarak alabildiğim 2 parmağı şu an çok rahat alabiliyorum.
nasıl ilerlemeliyim sizce?
Bence gayet iyi. İnsan yapabildigini görünce devamı geliyor.
Ben egsersiz yapiyorum apartlarla hatta penis boyutunu bile kolaylikla yapiyorum ama is esli denemeye gelince baska oluyor kasiliyorum basini bile alamiyorum aci hissediyorum.. Nasil yapicam ne yapicam bilmiyorum kendime kiziyorum.. apartla cok rahatim Ama esli deneme öldürüyor beniAparata geç istesen ..pns kalınlığına getir Aşama Aşama.pns başı alıyorsan gerisi kolay aslında ..egzersixin hemfn arkasından ön Sevişme yapmadan hazır vajen açıkken pns almayı dene.Takıldığı yerde sen kegel yapacaksın eşin de hafiften git gel yapacak bu kadar.eşin ilerlerken sıkıyorsundur vajeni,Sıkma ıkın devamlı ..acısız sızısız olacak bitecek ..hadi artık canım eskilerdensin sen yen de yaz artık hikayeni sen de buraya
Bende ayni durumdayim egsersizlerde cok iyi geciyor penis boyutunu bile aliyorum icime Ama esli denemede kasiliyorumKendim parmakla yaptigim zaman aynanin karsisina geciyorum bacaklarimi acip öyle yapiyorum. Esli denediyim zaman alta oluyorum öbür türlü 1 /2 kere denedim rahat edemedim.
Iste aklimdan cikaramiyorum cok sacma apartla oluyor penis boyutu ama esli denemeden korkuyorum cok sacma biliyorum Ama elimde degil yardim edin nolureski takıldığım yerdi bu topik. bir uğrayayım ve sizlere yazayım istedim. eşiniz aşağıya doğru ittirmeli ve siz de acıyacak diye kendinizi sıkmayı bıraktığınız zaman oluyor. ben kagel egzersizi ve meditasyonla yenmiştim. 4 senedir vajinismustum. aparatları asla sokamam ben asıl size hayret ediyorum. eşli deneme daha iyi. sizin yaptığınız çok zor geliyor bana.
aparatı yaptıgın pozisyonda deneseniz eşli denemeyi? üste gecmeyi denedin mi ya da?Iste aklimdan cikaramiyorum cok sacma apartla oluyor penis boyutu ama esli denemeden korkuyorum cok sacma biliyorum Ama elimde degil yardim edin nolur
aslında ben o dönemimi hatırlıyorum da ben o sıralar eşime zerre güvenmiyordum. sanki ilişkiye girersem beni artık sevmeyecekti vs. Yani çoğu şey biraz psikolojik. Bunun için eşe güvenmek gerekiyor. Ya da "aman ne olursa olsun yeter yahu" demek lazım benim gibi. Ben hayattan vazgeçtiğim an yapabilmiştim. Biraz umursamaz olmak gerekiyor.Iste aklimdan cikaramiyorum cok sacma apartla oluyor penis boyutu ama esli denemeden korkuyorum cok sacma biliyorum Ama elimde degil yardim edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?