Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Egzersiz ardından esli deneme.. Oldu gibi ama tekrar hafif bi kanama oldu ve ondan sonra yapamadık. Çünkü ilk girişte cokkk ağrı oldu. Bi de esli deneme yaparken sanki içerde bise var küçük. Esimde onu hissediyor. Et olduğunu söylüyor ama ben parmak egzersizi yaparken hissetmedm.

Canm ben halletmiş değilim amaaa parmak egzersizleri sayesinde bayağı bi yol kat ettm sana da tavsiye ederm

Kadın doğuma muane oldun mu canım sorun neymiş vajinimus musun?

Size katılıyorum parmak egzersizleri konusunda. Aynı yöntemi ben de deniycem. Krem ve seti sipariş verdim gelmesini bekliyorum. Onlar gelene kadar da kegel yapıyorum

Alttan mi muane etti acaba
Alttan muayene etti ama masaya çıktığımda bakar bakmaz ıltihap var dedi zaten ama alttan muayeneden korkma doktor esin yada senin gibi dikkatli yavaş davranmiyo ama cabuk geciyo ultrason aletini çıkardıktan sonra hiç bi acı duymadım zaten sadece o içindeyken acıdı doktorda bu kadar acıması normal değil iltihaptan dedi

muayene olmaya gittim hiç bir sıkıntın yok dedi vajinismus dedi psikiyatri ye sevk etti ama psikiyatri doktoru çok ilgisiz geldi bıraktık şimdi kendim eşim le cesaret toplayıp yapmaya çalışıyoruz ama sadece acunu alabiliyorum ilerlemiyor çok acıyor yırtılacak gibi hissediyorum

Benimde insandır büyük ihtimal çünkü akıntı falan fazla

Size katılıyorum parmak egzersizleri konusunda. Aynı yöntemi ben de deniycem. Krem ve seti sipariş verdim gelmesini bekliyorum. Onlar gelene kadar da kegel yapıyorum
İnşallah başaracaksınız kendinize inanın
Eşinizle de çalışmayı unutmayın atıyorum yarım saat siz 15 dk eşiniz yapsın egzersizleri
Fallusları iterken derin nefes verin oranın daha rahat açıldığını göreceksiniz
Allah yardımcınız olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz

Vajinismus kolayca halledilebilir bir problemdir. Öncelkle kafanızda büyütmeyin. Sonra ise bir uzmandan yardım alın. Böylece çok kısa sürece atlatabilirsiniz. Deneme yanılma yöntemiyle, doğru sonuca ulaşmanız bir ihtimalken, doğru uzman eşliğinde istediğiniz sonuca ulaşma ihtimaliniz %100'dür. Ayrıca sadece vajinismus değiş cinsel birlikteliğe engel olan. Farklı nedenler de olabilir. Ezbere vajinismus derseniz yanlış yönlendirilebilirsiniz.

üşendiğim, ertelediğim egzersizlere devam. ilk başlarda korka korka, acıtarak alabildiğim 2 parmağı şu an çok rahat alabiliyorum.

nasıl ilerlemeliyim sizce?

Bence gayet iyi. İnsan yapabildigini görünce devamı geliyor.

evet canım sorunsuz yapabiliyorum ikiyi böylece kendime güvenim de yerine geliyor. ama bu aşamadan sonra yanlış bir şey yapmak istemiyorum umudum kırılır diye korkuyorum.

üç parmak için korkuyorum, aparat ve yabancı cisim alamıyorum, eş parmağı reddediyorum... çok nazlıyım ama buna rağmen bu aşamaya geldiğime inanamıyorum

Ben egsersiz yapiyorum apartlarla hatta penis boyutunu bile kolaylikla yapiyorum ama is esli denemeye gelince baska oluyor kasiliyorum basini bile alamiyorum aci hissediyorum.. Nasil yapicam ne yapicam bilmiyorum kendime kiziyorum.. apartla cok rahatim Ama esli deneme öldürüyor beni

eski takıldığım yerdi bu topik. bir uğrayayım ve sizlere yazayım istedim. eşiniz aşağıya doğru ittirmeli ve siz de acıyacak diye kendinizi sıkmayı bıraktığınız zaman oluyor. ben kagel egzersizi ve meditasyonla yenmiştim. 4 senedir vajinismustum. aparatları asla sokamam ben asıl size hayret ediyorum. eşli deneme daha iyi. sizin yaptığınız çok zor geliyor bana.

Iste aklimdan cikaramiyorum cok sacma apartla oluyor penis boyutu ama esli denemeden korkuyorum cok sacma biliyorum Ama elimde degil yardim edin nolur

Iste aklimdan cikaramiyorum cok sacma apartla oluyor penis boyutu ama esli denemeden korkuyorum cok sacma biliyorum Ama elimde degil yardim edin nolur
aslında ben o dönemimi hatırlıyorum da ben o sıralar eşime zerre güvenmiyordum. sanki ilişkiye girersem beni artık sevmeyecekti vs. Yani çoğu şey biraz psikolojik. Bunun için eşe güvenmek gerekiyor. Ya da "aman ne olursa olsun yeter yahu" demek lazım benim gibi. Ben hayattan vazgeçtiğim an yapabilmiştim. Biraz umursamaz olmak gerekiyor.
O kadar sarhoş oldum ettim ilişkiye giremedim. 1 düşünceyle ve boş vermişlikle yapabildim. Bunu da meditasyona bağlıyorum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…