- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #228.421
Dün öyle denedik egsersiz yaptim hemen arkasindan esimle denemeye gecti Ama basi sokmaya calistigi an aci hissettim rahat degildim Kalbim deli gibi carpiyordu zaten yapamayinca‘da aglamaya basladim.. üste denedim bir Kac kere öyle hic rahat edemedimaparatı yaptıgın pozisyonda deneseniz eşli denemeyi? üste gecmeyi denedin mi ya da?
Ah bi bi yapabilsem öyle kendi kendime Konusuyorum tamam bu sefer olacak diyorum.. Ama hep ayniaslında ben o dönemimi hatırlıyorum da ben o sıralar eşime zerre güvenmiyordum. sanki ilişkiye girersem beni artık sevmeyecekti vs. Yani çoğu şey biraz psikolojik. Bunun için eşe güvenmek gerekiyor. Ya da "aman ne olursa olsun yeter yahu" demek lazım benim gibi. Ben hayattan vazgeçtiğim an yapabilmiştim. Biraz umursamaz olmak gerekiyor.
O kadar sarhoş oldum ettim ilişkiye giremedim. 1 düşünceyle ve boş vermişlikle yapabildim. Bunu da meditasyona bağlıyorum işte.
seni çooooook iyi anlıyorum. asla yapamayacağını, herkesin bunu becerebileceğini, dünyada herkes bunu yapabilirken neden senin yapamadığını, sanırım böyle öleceğini, eşinden boşanmak zorunda kalacağını falan düşünüyorsun. hatta ben o eşiği atladığım için şanslı olduğumu düşünüyorsun. her şeyi bir bir tek tek yaşadım.Ah bi bi yapabilsem öyle kendi kendime Konusuyorum tamam bu sefer olacak diyorum.. Ama hep ayni
Evet yapamadigim zamanlar hep böyle düsünüyorum agliyorum.. Düzenli calismiyorum ama egsersiz yaptigimzamanlar hic zorlanmiyorum. Esli denemede hep erteliyorum.seni çooooook iyi anlıyorum. asla yapamayacağını, herkesin bunu becerebileceğini, dünyada herkes bunu yapabilirken neden senin yapamadığını, sanırım böyle öleceğini, eşinden boşanmak zorunda kalacağını falan düşünüyorsun. hatta ben o eşiği atladığım için şanslı olduğumu düşünüyorsun. her şeyi bir bir tek tek yaşadım.
ne kadar zamandır çalışıyorsun?
ben sadece eşli çalışmayı denemiştim. 2 tarafın da sabırlı olması lazım. her gün 15 dakika çalışmak yeterli. bence sen başaracaksın. sadece ilişki denemesi sırasında belini aşağıya doğru indir yani yatağa doğru olsun. eşinde aşağıya doğru girmeye çalışsın. diklemesine denemesin. yani eğik denesin. rahatladığınız an olacaktır. bir de bunu zorunluluktan yapacaksan yapma derim. mutluyken yap. sinirliyken veya endişeliyken yapabilen insan bile yapamaz.Evet yapamadigim zamanlar hep böyle düsünüyorum agliyorum.. Düzenli calismiyorum ama egsersiz yaptigimzamanlar hic zorlanmiyorum. Esli denemede hep erteliyorum.
Dün öyle denedik egsersiz yaptim hemen arkasindan esimle denemeye gecti Ama basi sokmaya calistigi an aci hissettim rahat degildim Kalbim deli gibi carpiyordu zaten yapamayinca‘da aglamaya basladim.. üste denedim bir Kac kere öyle hic rahat edemedim
Merhaba arkadaşlar. Bişey rica etmek istiyorum sizlerden. Parmak egzersizlerini mantıklı bulmuyorum mantıklı değil gibi yorumlar yapmayın lütfen. Buradaki yenen arkadaşlarımızın %95 i parmak egzersizi sayesinde yendi. Bende dahil. Hemde 3 günde yendim parmak egzersizleri sayesinde. Kendi parmağınla vajinanı tanıyarak içerideki kaslara dokunarak hissederek ilerlemek çok önemli. Aynı zamanda doktorlarında çoğunun kullandığı yöntemdir bu. Tabiki sizlerin yöntemi de doğrudur. Çözüm getirir. Ama parmak egzersizi de çok doğru ve çözüm getiren bir yöntemdir. O yüzden böyle yorumlar yaparak parmak egzersizi yapmaya karar vermiş ve başlayacak arkadaşların aklını karıştırmayın lütfen. En önemlisi parmak veya aparat değil cesaret ve inanmaktır. Kadın cesaret eder ve inanırsa hem parmak hem aparat hepsini de yapabilir. Bu iş beyinde bitiyor çünkü. Ben parmakla yenen biriyim hiçte zorlanmadım. Parmağım içerideki kaslara dokundukça ve kaslarımı kastıkça kasılmaları nasıl kontrol edeceğimi öğrendim. Ve hiç acı da olmadı. Sizde bir an önce başlayan arkadaşlar. İnan hiç acı yok çok kolay. İstediğiniz her şeyi sorabilirsiniz.
Bu arada egzersiz yapan arkadaşlarım hangi aşamadasınız nasıl gidiyor bakalım yazın mutlaka
Kesinlikle katılıyorum. 1 buçuk sene bekledim ben ve 2 hafta parmak egzersizi ile herşey bitti ve o güne kadar parmak egzersizini neden kabullenmedim niye daha erken denemedim diye kendime kızdım inş başlamayanlar biran önce başlar ve mutlu olurlar
İnşallah canım Bir an önce herkes başlar ve yener inşallah. Şükürler olsun burayı bulduğumuza da :)Kesinlikle katılıyorum. 1 buçuk sene bekledim ben ve 2 hafta parmak egzersizi ile herşey bitti ve o güne kadar parmak egzersizini neden kabullenmedim niye daha erken denemedim diye kendime kızdım inş başlamayanlar biran önce başlar ve mutlu olurlar
Yine denedik Yine olmadi.. artik delircem nereye kadar bu böyle yaa.. ön sevisme oluyor ama penis oraya deydigi an kafam dagliyor..ben sadece eşli çalışmayı denemiştim. 2 tarafın da sabırlı olması lazım. her gün 15 dakika çalışmak yeterli. bence sen başaracaksın. sadece ilişki denemesi sırasında belini aşağıya doğru indir yani yatağa doğru olsun. eşinde aşağıya doğru girmeye çalışsın. diklemesine denemesin. yani eğik denesin. rahatladığınız an olacaktır. bir de bunu zorunluluktan yapacaksan yapma derim. mutluyken yap. sinirliyken veya endişeliyken yapabilen insan bile yapamaz.
Olsun. Sakin ol. Denedin. Bir dahakine daha iyi denersin.Yine denedik Yine olmadi.. artik delircem nereye kadar bu böyle yaa.. ön sevisme oluyor ama penis oraya deydigi an kafam dagliyor..
Kulandim ikitane uyusturcu kullandim rahatlatici ilac ictim yok yok yok olmuyor. Daha Ben ne yapayim.. Ben basaramicam galiba herseyi deniyorum olmuyor penis girmiyor.canım anestol ya da emla tarzı uyuşturucu bi kremden bir fındık tanesi kadar girişe ve içeri doğru sür. 10 dk sonra belinin altına yastık koy kayganlaştırıcı sür öyle deneyin bide. diğer arkadaşlar bu şekilde başardı. bir de acı hissettiğin anda aşağı doğru iticeksiniz. biz de yanlış yapıyomuşuz dümdüz sokmaya çalışıyormuşuz. parmakla da yapamıyordum ben gitmiyodu ileri, takılıyodu bi yerde acıyodu. aşağı doğru verdim yönünü, pıt diye kaydı gitti..
Olmicak biliyorum Yine ayni seyleri yasicam artik aglayarak egsersiz yapiyorum.Olsun. Sakin ol. Denedin. Bir dahakine daha iyi denersin.
Kendimi görüyorum. Cidden bak olacak. Tüm dünya bu uğurda neler yaptı yapıyor. Millet bunun için ne günahlar işledi neler neler yaşandı. Hep böyle düşünürdüm. Bir gün olacağına inandım ama. Arada umutsuzluk olsa da.Olmicak biliyorum Yine ayni seyleri yasicam artik aglayarak egsersiz yapiyorum.
Canim dogru diosun güzel diosunda herkese dogru gelmeyebilir bu söylediklerin.cünku herkesin bunyesi bir deildir.ben parmak egzersizi ile yapamadim bana mide bulandirici geliyodu icine dokundukca hissettikce igreniyodum ne yalan söyleyim.ayrica bu beyinde biten bi olay demissin ama doktorum bu hastaligin bilinc disi oldugunu söyledi.ama parmak egzersizi ile yenenleri cidden kutluyorum ben yapamadimMerhaba arkadaşlar. Bişey rica etmek istiyorum sizlerden. Parmak egzersizlerini mantıklı bulmuyorum mantıklı değil gibi yorumlar yapmayın lütfen. Buradaki yenen arkadaşlarımızın %95 i parmak egzersizi sayesinde yendi. Bende dahil. Hemde 3 günde yendim parmak egzersizleri sayesinde. Kendi parmağınla vajinanı tanıyarak içerideki kaslara dokunarak hissederek ilerlemek çok önemli. Aynı zamanda doktorlarında çoğunun kullandığı yöntemdir bu. Tabiki sizlerin yöntemi de doğrudur. Çözüm getirir. Ama parmak egzersizi de çok doğru ve çözüm getiren bir yöntemdir. O yüzden böyle yorumlar yaparak parmak egzersizi yapmaya karar vermiş ve başlayacak arkadaşların aklını karıştırmayın lütfen. En önemlisi parmak veya aparat değil cesaret ve inanmaktır. Kadın cesaret eder ve inanırsa hem parmak hem aparat hepsini de yapabilir. Bu iş beyinde bitiyor çünkü. Ben parmakla yenen biriyim hiçte zorlanmadım. Parmağım içerideki kaslara dokundukça ve kaslarımı kastıkça kasılmaları nasıl kontrol edeceğimi öğrendim. Ve hiç acı da olmadı. Sizde bir an önce başlayan arkadaşlar. İnan hiç acı yok çok kolay. İstediğiniz her şeyi sorabilirsiniz.
Bu arada egzersiz yapan arkadaşlarım hangi aşamadasınız nasıl gidiyor bakalım yazın mutlaka
Canım ben sadece parmak egzersizi ile yeniliyor demedim ki aparat da çözüm getiren doğru bir yöntem dedim. Sadece parmak egzersizi hakkında böyle yazılar yazılması üzdü beni. Çünkü buradaki arkadaşların çoğu parmak egzersizi ile yendi. Parmak egzersizi güzel ve başarı getiren bir yöntem herkesin yaklaşımı farklı olabilir bazıları parmakla yener bazıları aparatla. Ama böyle yorumlar olduğu zaman parmak egzersizine başlayacak arkadaşlarımız etkilenebilir. Psikolojilerimiz çok hassas çünkü. Evet beyinde biten bir olay dedim öyle zaten canım. Bilinçaltın da beynine bağlı. Sen egzersizlerle (aparat veya parmak) ilerledikçe bilinçaltındaki o korkuyu yavaş yavaş yenmeye başlıyorsun ve bilinçaltın bu işin olacağına ikna oluyor. Cesaret edip inanınca parmak veya aparat her türlü yenilebilen bir durum. Bunu demek istedimCanim dogru diosun güzel diosunda herkese dogru gelmeyebilir bu söylediklerin.cünku herkesin bunyesi bir deildir.ben parmak egzersizi ile yapamadim bana mide bulandirici geliyodu icine dokundukca hissettikce igreniyodum ne yalan söyleyim.ayrica bu beyinde biten bi olay demissin ama doktorum bu hastaligin bilinc disi oldugunu söyledi.ama parmak egzersizi ile yenenleri cidden kutluyorum ben yapamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?