- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #228.441
Kesinlikle öyle egzersizle kesinlikle yenilebilcek bi durum ben doktor yardimiyla yendim.arasira düsünüyorum kendi basima yapabilirmiydim bunu diye yapamazmisim gercekten cünkü doktor seni cesaretlendiriyo gercekten.tabi doktorun yaklasimi cok cok önemli.ben egzersiz yapmayi erteliyodun cünkü sürekli.siz böyle yapmayin arkadaslar erteledikce hayatinizida erteliyosunuz.ben 2 sene sonra yendim ve inanin su an yeni evli gibiyim hersey öyle güzelki sanki esime yeniden asik oldum oda banaCanım ben sadece parmak egzersizi ile yeniliyor demedim ki aparat da çözüm getiren doğru bir yöntem dedim. Sadece parmak egzersizi hakkında böyle yazılar yazılması üzdü beni. Çünkü buradaki arkadaşların çoğu parmak egzersizi ile yendi. Parmak egzersizi güzel ve başarı getiren bir yöntem herkesin yaklaşımı farklı olabilir bazıları parmakla yener bazıları aparatla. Ama böyle yorumlar olduğu zaman parmak egzersizine başlayacak arkadaşlarımız etkilenebilir. Psikolojilerimiz çok hassas çünkü. Evet beyinde biten bir olay dedim öyle zaten canım. Bilinçaltın da beynine bağlı. Sen egzersizlerle (aparat veya parmak) ilerledikçe bilinçaltındaki o korkuyu yavaş yavaş yenmeye başlıyorsun ve bilinçaltın bu işin olacağına ikna oluyor. Cesaret edip inanınca parmak veya aparat her türlü yenilebilen bir durum. Bunu demek istedim
Amin canım amin. Tebrik ederim seni. Çok haklısın gerçekten yendikten sonra herşey değişiyor en önemlisi üzerinden büyük bir yük kalkıyor. Ertelemeden hemen egzersizlere başlamak gerekiyor. Darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah. Beklemeyin ertelemeyin kızlar hemen başlayın her konuda yardıma hazırız istediğinizi sorabilirsiniz. Sizde en kısa sürede yeneceksinizKesinlikle öyle egzersizle kesinlikle yenilebilcek bi durum ben doktor yardimiyla yendim.arasira düsünüyorum kendi basima yapabilirmiydim bunu diye yapamazmisim gercekten cünkü doktor seni cesaretlendiriyo gercekten.tabi doktorun yaklasimi cok cok önemli.ben egzersiz yapmayi erteliyodun cünkü sürekli.siz böyle yapmayin arkadaslar erteledikce hayatinizida erteliyosunuz.ben 2 sene sonra yendim ve inanin su an yeni evli gibiyim hersey öyle güzelki sanki esime yeniden asik oldum oda banayenemeyen kalmasin insallah o güzel duygulari herkes yasasin
İnşallah canım. Tekrar başladın ama bu sefer bırakmayacaksın çünkü bu sefer bizde yanındayız. Her türlü desteğe hazırız. Aklına takılan herşeyi sorabilirsin. Bırakamana da izin vermeyiz merak etme :) hangi aşamadasın şuan canımMerhaba arkadaşlar zaman zaman burada yazılanları takip ediyordum ki bi cesaretle bende yeni üye oldum. 3.5 yıldır vajinusmusum iki kere farklı yerlerle görüşüp yardım almama rağmen bu sıkıntıyı aşamadim ve her seferinde bıraktım. Bugün tekrar uygulamalara başladım ve yine her zamanki gibi olmayınca bırakmamak için sizlerden de destek görüp yardım alabilmek için üye oldum. Umarım hepimiz bu sıkıntıyı en kısa zamanda aşarız.
Pes etme olmuyo diye kendini çekme ben kaçardım resmen her gün bi bahanem vardı ama asıl sorun bu korkma üstüne git pozisyon değiştir yapacağına inan kegel egzersizi yap sürekli aklına geldiği her an her yerde ve günlük parmak egzersizi yap biraz ilerleyince aparat dene kendin yap aparatını yumuşak olur ve acirmi düşüncesi olmaz parmaginla yönünü iyice kavra esli denemeye geçince on sevişmeyi ne kadar uzat desemde kafan hep girişte olacağı için çok rahatlatamazsin kendini o yüzden biraz olsun rahat hissettiğin an eşin sirt üstü yatsın sen eşine sırtın dönük otur nefes egzersizi yapmaya başla olabildiğince kafanı boşaltmaya çalış sonra yavaş yavaş almayı dene arkaya doğru ittir derin nefes al nefesi bırakırken almaya çalış nefesi bırakırken kasamıyosun kendini kontrol sende olsun çok kastigin zaman kegel uygula nefes uygula sakin sakin devam et aciycak diye düşünme ve bırakma içine alırken ikinmayi dene her gün boule dene bi anda hepsini almak zorunda değilsin çok zorlanirsan bi gün başı bi gün biraz daha b8 gün birwz daha ilerle en son hamleyi yapamazsan eşine bırak nefes al verirken yavaşça girmesini söyle parmak egzersizi yaparken önce kendini kas sonra bırak sonra biraz ikin hapsedeceksin o zaman genişlemeyi ve kastigin zamandaki darlığı ama sakın pes edip ertelemeYine denedik Yine olmadi.. artik delircem nereye kadar bu böyle yaa.. ön sevisme oluyor ama penis oraya deydigi an kafam dagliyor..
canım bu dönemler böyle seyler normal karsılıklı oturun konuşun herseye kavga ettiğinizi ve düzelmeniz gerektiğini birbirinize bu sürecte destek olmnız gerektiğini konusun canım eşinin sana olan desteği cok önemli böylwe kavgalar yüzünden ertelemeyin atmayın egzersiz yapıyor muydun ilişki aşamasında mısın ?eşimle hep kavga ediyoruz başka konular yüzünden o yüzden haftalarca ilişki denemediğimiz oluyor haliyle egzersiz de yapmıyorum canım
canım psikolojikmen çok yıprandıysANIZ gidin derim ama daha yeni evlisiniz ve kısa sürede atlatırsın bunu eşin vajinismus opldugunu ve bu hastalıgı ince ayrıntılı biliyor mu canım :)Kızlar bütün Bakırköy Mazhar Osman vajinismus için gittim eşim ve bna bi sürü test amaçlı kağıtlar doldurduk ardından doktorun yanına girdik ve bize 3 boyunca terapi yapacagını söyledi ve ekleyerek bunu 3 günde yendiren kliniklerde var ama bizim amacımız cinsel hayatınızı yoluna koymak ve iyi hale getirmek sadece ilişki odaklı değil dedi ve bu sırada kesinlikle cinsel birleşmeyi denemeyeceksiniz bu süreçte tekrar başa döner dedi ve bende doktoru dinleyeyim mi dinlemeyeyim mi 3 ay gibi bi süreç fazla geldi ve 3 aylık evliyim doktor sizden istediğim 3 ay boyunca eşinizle terapilere birlikte gelmek ve aksatmamak çok önemli dedi sizce bundan sonra doktorlamı ilerlemeliyim ya da Mazhar Osman vajinismus da yenen arkadaşlar varsa rica etsem yazabılırler mi çünkü eşimle aramız baya kötü ailesi zaten beni istenmiyordu üstüne bunu duysalar kesinlikle ayırmaya çalışırlar ne yapacağımı bilmıyorum
canım benim öncelikle ilk ilişkiye yaşamışsınız vajinismus olmuş olsan o zaman olurdun ama sonraki sürecek seni geriye çekmiş ve vajinismus olmuş olabilirsin fiziksel muayene oldun mu hiç evet hayalindekiş gibi geçmiş olmayabilir o günün bu şeyi yaşayan herkesin hayalindeki gibi geçmedi herkes ilk gün o heyecanla onu yaşamak isterdi ama rabbim nasip etmedi ama olsun kaybetmiş sayılır mıyız tabiki hayır :) öncelikle fiziksel muayene olmadıysan olmanı öneririm kızlık zarında veya baska birşeyden dolayı mı olmuyor diye bu arada eşin bu konuda bilgili dimi sana desteği var dimi :) hiç canını sıkma canım hersey gececek bu da bitecek yaparsın sende ve eşinle baştan başalayacaksınız eminim :)Merhaba arkadaslar.Ben 3 aylik evliyim.artik kendimi oyle caresiz gucsuz hissediyorum ki burdaki herseyi gozyasi icinde okudum ve neden Ben de sizden yardim istemiyorum dedim.nereden baslayayim bilmiyorum.esimi severek 1 sene gorustukten sonra evlendim.nisanlilik zamaninda hep ailesiyle ilgili sorunlar yasadim.ciddi sinir krizleri gecirdigim oldu.defalarca bitirmeyi denedim ailesinden sebeple, ama devam ettim sevgim icin.esim cok anlayisli naif bir insandir.allahtan o arkamda.Istanbul Dan ankaraya gelin geldim.dugun cikisi annemler istanbula dondu biz de kayinvalidemlere gectik adettenmis Ben evimize gideriz sandim.epeyce oturduk orda sonra eltim gorumcem tarafindan tatsizliklar yasadim beni resmen sinir hastasi ettiler ilk gecemde gelinligin icinde kayinvalidemde fenalastm bayildm kendime geldigmde esim agliyodu hep boyle olcak diye korkmus ablasina sariliyodu sonra biz birbirmize sarildik ciktik eve geldik Ben aglaya aglaya geldim asansorun onunde tekrar bayildm evime girerken ne hayallerim vardi ama ben aglaya aglaya girdim o gece esim de Ben de cokkotu etkilenmistik, gece kendime geldigmde esime guzel bi meyve tabagi hazirladm dusa girdm kendine gel dedim kendi kendime ama cok yipranmistk uyuduk dinlendik sabah antalyaya balayina gittik.sanki o bir senedir tanidigm adam gitmisti baskasi gelmisti yerine.gulumsemeye calisiyodu ama Ben mutsuzlugunu anliyodum.iliskiyi denedigmzde giremiyoduk.6. Gun nasil oldugunu hatirlamiyorm hissetmedm bile iliskiye girdik kan gorunce durduk zaten bir kac saniye surdu heralde.3 gun ara verdik kan gelmesin diye.daha sonraki gunlerde her denedigmzde kanamam oldu.sonra ben adet oldm ertesi gun.balayindan donduk adetim bitti denedigmzde iliskiye giremedk bacaklarm kasiliyordu ve itiyordm.iki ay bu sekilde surdu.ama ben esimin degisimine onu yabanci gibi hissetmeme ve ailesinden bozulan psikolojime bagladim.doktora gittik kanamayi kizlik zarinin duvarlarina bagladi zorlamisiz heralde.cinsel iliski bozuklugu poliklinigine yolladi doktorla gorustuk konustu olmazsa randevu alin gelin yine dedi vajinismus hakkinda konustu.biz hep denedk ama olmadi bugun arayp randevu aldim psikologa randevu verdiler.esim benden kesinlikle sogudu.beni suan zorla seviyor gibi.ona o duyguyu da yasatamadm kendimi eksik hissediyorm.butun moral bozuklugumu ailesine bagliyorm ama bunu ona soyleyemuyorm tabi.he bu ilk iki ay icinde de bazi olaylarla beni cildirttilar.esim yanimda gozuktu ama ben onu hic hissedemedm.acaba ben hastalk olarak gercekten vajinismus mu yasiyorm yoksa artik birlesmek mi istemiyorm anlamiyorum kendimi.kafam icim cok karisik.ailem uzakta.onlara da bieey anlatamiyorum.artik tedavi olmaktan da korkuyorum.dun denedik esim giremeyince yok ya artik kesin anladm olmayacak dedi ben iyice icime coktum.sonra agladm tutamadm kendimi beni teselli etmeye calisti olacak illa uzulme diye olmasa do sevgimi etkilemiyo dedi.bu sefer de heralde beni istemiyo ki bu kadar rahat cabasiz davraniyo diyorm..cok bunalimdayim sanirim, lutfen bir yardim eli...
iyi o zaman sevindim canım olur gider üzme kendini sen böyle sürecleri herkes az çok yaşıyor :)Yok canım onceki doktoora gitmedi. Simdiki doktora birlikte gidiyoruz hatta benden iyi takip ediyor.
sakın canım erteleme zaten vajinismus hep o şirinliğiyle bu hale getirdi bizi ya sakın kanma sonra yaparım falan deyşipte bırakma sakın devam et sonucta yaptın bir kere bi daha rahat yapabilirsin eminim :)Selam Kızlar. 3-4 gün egzersiz denemelerimin sonunda 2 parmak 2 boğuma ulaştım ve 4.gün baya rahattım. Denemeye de hazırdım fakat eşim o gün çok yorgundu uyudu. Ertesi gün tekrar baya hazır hissettim hem fiziksel hem ruhsal, bu kez eşim biraz daha alışmamı ve rahatlamamı ve istediği icin sadece penis denemesini es geçtik. :)))
Misafirlerim geldi daha bugün gittiler kaç gündür egzersiz yapamadım. Yine başa sardık yani üzerimde yine bir uyuzluk, yine bir “amaaaann bir ara yaparım”lar... umarım süreci ertelemem.
Teşekkür ederim canım :) uygulamalarda gayet iyiyim fakat denemeler başarısız olunca hep vazgeçip erteledim. Şimdi yeniden gaz verdim kendime ve başladım uygulama yapiyorumAm
İnşallah canım. Tekrar başladın ama bu sefer bırakmayacaksın çünkü bu sefer bizde yanındayız. Her türlü desteğe hazırız. Aklına takılan herşeyi sorabilirsin. Bırakamana da izin vermeyiz merak etme :) hangi aşamadasın şuan canım
Merhaba arkadaşlar zaman zaman burada yazılanları takip ediyordum ki bi cesaretle bende yeni üye oldum. 3.5 yıldır vajinusmusum iki kere farklı yerlerle görüşüp yardım almama rağmen bu sıkıntıyı aşamadim ve her seferinde bıraktım. Bugün tekrar uygulamalara başladım ve yine her zamanki gibi olmayınca bırakmamak için sizlerden de destek görüp yardım alabilmek için üye oldum. Umarım hepimiz bu sıkıntıyı en kısa zamanda aşarız.
Teşekkürler haklısınız ama ah bi kendimize dinletebilsek. Siz kaç günde aştınızInsallah en kisa surede yenersiniz bu korkunuzu...bende baslarda korkuyordum ama şoyle dusundum o benim asik oldugum adam esim bundan korkmam icin hicbir nedenim yok vs hep kendimi teskin ettim . Esim de cok yardimci oldu bana cok rahatlatti beni ve asama asama basardik. Bence sizde o sekilde dusunun basit bir olay bu yemek yemek su icmek gibi bir olay...bu sekilde bakin lutfen Allah kolayliklar versin.
bende anlayamadım vajinismus derecesi varmış belki de senin hastalık seviyen çok düşüktür belki beynine o gieecek ALGISINI YERLEŞTİRİRSEN YAPABİLİRSİN canım bizimki yüksek olmuş da olabilir :)Bende anlamadım valla çatı muanesi oldum bide bana vajinimus hastası sın dedı
canım sonuçta ilk ilişkiyi yaşamışsın o zmaan sancılı mı oldu ilişkin ? egzersizlere yeniden başla pes etme olmuyor olmayacak dediğinde yenilgiyi kabul ediyorasun pes etme yenicem deyip üsütüne git :)Olmadiii yine olllmAadi. Bi ağrı var ilk girişte . parmak egzersizlerinu bile engelliyor. Esli deneme de ise p.in başını sadece alabiliyorum. Sonra sanki ağrıdan kitleniyorum
canım benim kendine kabullendirip başlayacaksın egzersizlere ve pes etmeyeceksin bu çnemli pes etmediğin sürece yeneceksin eminim :) öncelikle aynayla oraya bak incele nefes egzersizi kegel egzersizlerini düzenli olarak her gün yap dogru yapman ve dogru yönü ögrenmen önemli canım nefes egzersizi burnundan alıp agzından yavasca ver bunu yaparken göğsün değil diyaframın şişmese gerek kegel de lavaboya gittiginde yada boş vakitlerde otururken oranızı sıkın bıraın sıkın bırakın bu kaslarınızın kontolünü elinize almayı öğretecek :)Iyi gunler ben 3 aylık evli yım eşim le bir türlü birlikte olamadık çok korkuyorum bu yüzden evliliğim den hiç tad almıyorum eşim de artık zorlamı yor bana bırakmış ama yapamıyorum lütfen yardım edin çok büyük yük altında hissediyorum kendi mi
eşinin parmaklarına geçmelisin canım onları da iki parmagına kadar alıcaksın ondan sonra da hazır hissedersen eşli deneme canım :)üşendiğim, ertelediğim egzersizlere devam. ilk başlarda korka korka, acıtarak alabildiğim 2 parmağı şu an çok rahat alabiliyorum.
nasıl ilerlemeliyim sizce?
canım kegeli de aynı zamanda yap o aparatı yaparken o lazım olacak :)yeni üye olduğunu için unutuyorum kegl egzersizini alısacam inşallah apart ta siparis ettim dün bi gazla hayırlısı artık .bu kagl egzersizleri ni yapmadan aparat lara başla sam olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?