Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kegel o kadar iyi bir şeymiş ki:) normalde adet sancım 2 gün önceden başlar ve 3-4 gün sürer. Aşırı derece sancım olur ve ağrı kesici içmezsem bayılıyorum. Baya durumum vahim yani.

Bu kez ilk defa ağrım normal seviyede. Öyle beni yerden yere sürüklemiyor, kıvrandırmıyor. Ağrımaya başladığında kegel yaptım bugün. Geçti sanki. Ara ara hafiften rahatsız ediyor o kadar...

Ne güzel bişeymiş bu kegel:)))

eşinin parmaklarına geçmelisin canım onları da iki parmagına kadar alıcaksın ondan sonra da hazır hissedersen eşli deneme canım :)

Ahhh canım onu 2-3 kez denedik ama yapamadık eşim parmağıyla daha dokunduğu anda ittim onu. Beynim direkt reddetti eşimin parmağını ama kendim tutmadım parmağı eşim direkt kendi dokundu

kızlar merhaba 1,5 yıllık evliyim ve vajinismusum burda okuduğum şeylerden yola çıkarak dilatör seti aldım bana da yardımcı olursanız çok sevinirim ilk olarak nerden başlamalıyım ne yapmalıyım ..

Arkadaşlar daha doğrusu kaderdaslarim desem daha iyi olacak sanki merhabalar. Ben de aynı durumdan muzdaribim.evliligimizin 2. Yılını yeni doldurduk.gectigimiz nisan ayina kadar psikolağa gitmeyi hep ertelediği birkaç kez jinekolağa gittim ama onların ilgi alanı olmadığı ilgilenmediler sadece alttan muayene oldum.nisan ayında cinsel terapist gitmeye başladım.eskiden penis vajen birleşimi hiç olmuyordu. Verilen aşk oyunlarını yaptık daha doğrusu yaptığımı sanmisim parmak egzersizini daha yeni keşfettim. Neyse ki biraz aşama kaydettik penis içime alabiliyorum ama devamini getiremiyoruz bir kaç haftadır ara ara buraya bakmaya başladım sonunda üye oldum. Umarım bu durumumuzu atlatiriz kızlar

kızlar merhaba 1,5 yıllık evliyim ve vajinismusum burda okuduğum şeylerden yola çıkarak dilatör seti aldım bana da yardımcı olursanız çok sevinirim ilk olarak nerden başlamalıyım ne yapmalıyım ..

Eğer evde kendim başarmak istiyorum diyorsan cem keçe'nin "10 adımda vajinismus tedavisi" adlı kitabı var bunu tavsiye ederim. Ben danışmanı gittikten çok sonra bu kitapla karşılaştım danismanimin yaptırdığı dedikleri her şey aynı. Ve genel itibariyle aynı şeyler oluyor.Yine cem beyin videolarını izleyin derim. Danismanimdan çok memnundum evet ama bu sorunumuz tamamiyle bizle alakalı olduğu için yenemiyorum henüz.

canım sonuçta ilk ilişkiyi yaşamışsın o zmaan sancılı mı oldu ilişkin ? egzersizlere yeniden başla pes etme olmuyor olmayacak dediğinde yenilgiyi kabul ediyorasun pes etme yenicem deyip üsütüne git :)
Hayır tam tersi ağrı yoktu hafif bi yanma oldu, hatta sasırdık nasıl böyle kolay oldu diye

O hastaneye gitmedim ama psikolojik danismana gittim canım. Danışman izin verene kadar birliktelik denemek yasak. Sadece sevisme serbest.asama aşama aşk oyunları verir.

Kremden memnun musunuz yani etkili mi? Bazı yerlerde etkili değil diyenler de oluyor. Biz şuan sadece bebek yağı kullaniyoruz kaysın diye. Girmesinde kolaylık oluyor. Ah bir de devamına izin verebilsem

Üçüncü defa eşli deniyoruz, yarıya kadar ilerliyoruz aradan birkaç dakika geçince ağrı oluyor ve eşim geri çekildiğinde hafif bi Kanama oluyor. Ve daha sonra ağrıdan tekrarlayamıyoruz orada bırakıyoruz, sizce yavaş mi ilerliyoruz normal mi yanii

Teşekkürler haklısınız ama ah bi kendimize dinletebilsek. Siz kaç günde aştınız
Şukur benimki uzun surmedi ilk gunlerde astik biz ama evlenmeden once esim hep anlatti bana rahatlatti beni bu fikre beni alistirdi bende evli arkadaslarimla konustum tavsiyeler istedim sukur ki korktugum gibi olmadi siz de oyle yapin acik acik konusabileceginiz dostlariniz varsa konusmaktan cekinmeyin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…