- 19 Eylül 2017
- 43
- 7
- 6
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #228.461
eşinin parmaklarına geçmelisin canım onları da iki parmagına kadar alıcaksın ondan sonra da hazır hissedersen eşli deneme canım :)
kızlar merhaba 1,5 yıllık evliyim ve vajinismusum burda okuduğum şeylerden yola çıkarak dilatör seti aldım bana da yardımcı olursanız çok sevinirim ilk olarak nerden başlamalıyım ne yapmalıyım ..
Hayır tam tersi ağrı yoktu hafif bi yanma oldu, hatta sasırdık nasıl böyle kolay oldu diyecanım sonuçta ilk ilişkiyi yaşamışsın o zmaan sancılı mı oldu ilişkin ? egzersizlere yeniden başla pes etme olmuyor olmayacak dediğinde yenilgiyi kabul ediyorasun pes etme yenicem deyip üsütüne git :)
Kızlar bütün Bakırköy Mazhar Osman vajinismus için gittim eşim ve bna bi sürü test amaçlı kağıtlar doldurduk ardından doktorun yanına girdik ve bize 3 boyunca terapi yapacagını söyledi ve ekleyerek bunu 3 günde yendiren kliniklerde var ama bizim amacımız cinsel hayatınızı yoluna koymak ve iyi hale getirmek sadece ilişki odaklı değil dedi ve bu sırada kesinlikle cinsel birleşmeyi denemeyeceksiniz bu süreçte tekrar başa döner dedi ve bende doktoru dinleyeyim mi dinlemeyeyim mi 3 ay gibi bi süreç fazla geldi ve 3 aylık evliyim doktor sizden istediğim 3 ay boyunca eşinizle terapilere birlikte gelmek ve aksatmamak çok önemli dedi sizce bundan sonra doktorlamı ilerlemeliyim ya da Mazhar Osman vajinismus da yenen arkadaşlar varsa rica etsem yazabılırler mi çünkü eşimle aramız baya kötü ailesi zaten beni istenmiyordu üstüne bunu duysalar kesinlikle ayırmaya çalışırlar ne yapacağımı bilmıyorum
canım anestol ya da emla tarzı uyuşturucu bi kremden bir fındık tanesi kadar girişe ve içeri doğru sür. 10 dk sonra belinin altına yastık koy kayganlaştırıcı sür öyle deneyin bide. diğer arkadaşlar bu şekilde başardı. bir de acı hissettiğin anda aşağı doğru iticeksiniz. biz de yanlış yapıyomuşuz dümdüz sokmaya çalışıyormuşuz. parmakla da yapamıyordum ben gitmiyodu ileri, takılıyodu bi yerde acıyodu. aşağı doğru verdim yönünü, pıt diye kaydı gitti..
Uygulamalarda iyiysen tek yapacağın şey sık sık yapmak canım. En kısa sürede bitecek inşallah :)Teşekkür ederim canım :) uygulamalarda gayet iyiyim fakat denemeler başarısız olunca hep vazgeçip erteledim. Şimdi yeniden gaz verdim kendime ve başladım uygulama yapiyorum
Anestol ve emla arasında emla daha iyi benceKremden memnun musunuz yani etkili mi? Bazı yerlerde etkili değil diyenler de oluyor. Biz şuan sadece bebek yağı kullaniyoruz kaysın diye. Girmesinde kolaylık oluyor. Ah bir de devamına izin verebilsem
Şukur benimki uzun surmedi ilk gunlerde astik biz ama evlenmeden once esim hep anlatti bana rahatlatti beni bu fikre beni alistirdi bende evli arkadaslarimla konustum tavsiyeler istedim sukur ki korktugum gibi olmadi siz de oyle yapin acik acik konusabileceginiz dostlariniz varsa konusmaktan cekinmeyin lutfenTeşekkürler haklısınız ama ah bi kendimize dinletebilsek. Siz kaç günde aştınız
Diğer konu basliklarinda biolyn %5 ve bepantol karıştırıp vajinaya penise sürün falan demisler.son çare bunları denicem. Penisi yarim alabiliyorum ama tamamini henüz alamıyorum herhangi bir kanama da olmuyor.Anestol ve emla arasında emla daha iyi bence
Bende daha yari aliıyorm ama kanama oldu hep niye bilmiyormDiğer konu basliklarinda biolyn %5 ve bepantol karıştırıp vajinaya penise sürün falan demisler.son çare bunları denicem. Penisi yarim alabiliyorum ama tamamini henüz alamıyorum herhangi bir kanama da olmuyor.
Nöbetçi ezcaneden bepanthol aldık biolyn yokmuş. şimdi n11 den sipariş verdik biolyn .rabbim yardımcımız olsun.Bende daha yari aliıyorm ama kanama oldu hep niye bilmiyorm
Amin canmmNöbetçi ezcaneden bepanthol aldık biolyn yokmuş. şimdi n11 den sipariş verdik biolyn .rabbim yardımcımız olsun.
Penisi içeri alabildiğimiz için bir tık daha iyi hissediyorum kendimi eskiye kıyasla. Son düzlük derler ya hani öyle hissediyorum umarım öyle olur. 2 yıldır çektiklerimi Rabbim biliyor keza sizlerin de öyledir...Amin canmm
Kesinlikle de öyle yani. Artık bitsin istiyorumPenisi içeri alabildiğimiz için bir tık daha iyi hissediyorum kendimi eskiye kıyasla. Son düzlük derler ya hani öyle hissediyorum umarım öyle olur. 2 yıldır çektiklerimi Rabbim biliyor keza sizlerin de öyledir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?