- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #228.481
Her defasında bu son diyorum ama sonlanmiyor. İce boşalma oluyor.Bebek istiyoruz bı umutKesinlikle de öyle yani. Artık bitsin istiyorum
de yenmek istiyorum gittiğim bi çok doktor 3 bin 5 bin arası fiyat istediler şuan onu karşılayacak gücümüz yok burda okuduğum bi kaç yazı üzerine dilatör seti ve uyuşturucu krem aldım sanırım doktorlarda bunlarla tedavi ediyolar bugun biraz denemeye çalıştım ama pek başarılı olamadım açıkcasıEğer evde kendim başarmak istiyorum diyorsan cem keçe'nin "10 adımda vajinismus tedavisi" adlı kitabı var bunu tavsiye ederim. Ben danışmanı gittikten çok sonra bu kitapla karşılaştım danismanimin yaptırdığı dedikleri her şey aynı. Ve genel itibariyle aynı şeyler oluyor.Yine cem beyin videolarını izleyin derim. Danismanimdan çok memnundum evet ama bu sorunumuz tamamiyle bizle alakalı olduğu için yenemiyorum henüz.
biollyn kremi hiç bir eczanede bulamadım bnde internette tekli olarak satılanını da bulamadık bi link atarmısınız bnde çok aradım çünküNöbetçi ezcaneden bepanthol aldık biolyn yokmuş. şimdi n11 den sipariş verdik biolyn .rabbim yardımcımız olsun.
Aynen canım bana da öyle dedi ilişki yasak ama sevısmeye falan izin war dedı peki sen devam edıyor musun yoksa yendin mi bu hastalığıO hastaneye gitmedim ama psikolojik danismana gittim canım. Danışman izin verene kadar birliktelik denemek yasak. Sadece sevisme serbest.asama aşama aşk oyunları verir.
evet ev
de yenmek istiyorum gittiğim bi çok doktor 3 bin 5 bin arası fiyat istediler şuan onu karşılayacak gücümüz yok burda okuduğum bi kaç yazı üzerine dilatör seti ve uyuşturucu krem aldım sanırım doktorlarda bunlarla tedavi ediyolar bugun biraz denemeye çalıştım ama pek başarılı olamadım açıkcası
https://m.n11.com/biolyn-anestezi-kremi-topikal-10-gr-P192403968biollyn kremi hiç bir eczanede bulamadım bnde internette tekli olarak satılanını da bulamadık bi link atarmısınız bnde çok aradım çünkü
Aynen canım bana da öyle dedi ilişki yasak ama sevısmeye falan izin war dedı peki sen devam edıyor musun yoksa yendin mi bu hastalığı
Kremden memnun musunuz yani etkili mi? Bazı yerlerde etkili değil diyenler de oluyor. Biz şuan sadece bebek yağı kullaniyoruz kaysın diye. Girmesinde kolaylık oluyor. Ah bir de devamına izin verebilsem
Ben emla krem kullanıyorum çok memnunum. Girişe ve içe doğru sürüyorum. Baya uyuşturuyor. 2 parmak egzersizinden aşırı korkuyordum emla sayesinde kolaylıkla yaptım.
Size verilen ödevlerde 2 parmaktan sonra hangi aşamaya geçiliyordu?
Bizde bebek istiyoruz ama daha hiç deneme dik çünkü bunu tamamıyla yenmek istiyorum. Sizde öyle düşünün bence yoksa hamilelik aşaması çok sıkıntı olurHer defasında bu son diyorum ama sonlanmiyor. İce boşalma oluyor.Bebek istiyoruz bı umutvaji olup hamile kalanlar da var. Hakkımızda hayirlisi
Bana yardım edin lütfen pazartesi cesaretini topladım kadın doğuma gittim normalmiyim diye çatala ağlayarak çıktım parmağını sokmasına izin vermedim doktora oda vajina dudaklarını çekip ikinmami istedi ama zarın biraz kapalı belki ameliyat gerekir dedi ama emin değilim parmağımı soksam anlarsın dedi benim de cesaretim kırıldı parmak egzersizi artık istesem de yapamam gibi geliyor doktora gitmeden önce serçe parmağını alabiliyordum
Evet ama zarın biraz kapalı dediği için korktumBence parmak egzersizlerini dene. Yapamamamiz
Tamamen bizle alakalı. Ameliyat çözüm değil. Ameliyat olup hala üstesinden gelemeyenler mevcut.
Artık ne yazık ki her şey ticarete döndüğü için her soylenilene inanmamak lazim diye düşünüyorum.emin ol doktor ıkın demesine rağmen kasılma olmuştur ondan vajina kapalidirEvet ama zarın biraz kapalı dediği için korktum
Doktor zaten emin değilim parmağım girerse penis de girer dedi ama yine de emin değilim dedi işte ama bunu öğrenmeden önce eşimle demiyorsun parmak egzersizi yapmaya çalışıyordum şimdi hiçbirine cesaretim yokArtık ne yazık ki her şey ticarete döndüğü için her soylenilene inanmamak lazim diye düşünüyorum.
Cesaretini topla kafandan at yapabilirsinDoktor zaten emin değilim parmağım girerse penis de girer dedi ama yine de emin değilim dedi işte ama bunu öğrenmeden önce eşimle demiyorsun parmak egzersizi yapmaya çalışıyordum şimdi hiçbirine cesaretim yok
inceledim kremi bi tane olumsuz yorum vardı işe yaramadı uyuşmadı yazmış siz kremi deneyince işe yarayıp yaramadığını yazabilirmisiniz ona göre aynısından alayım bnde eczacı emla nın aynı maddesi olan jetex diye bi krem verdi onu denedim ama hiç uyuşmadı desem yeridir boşuna almış oldum
inceledim kremi bi tane olumsuz yorum vardı işe yaramadı uyuşmadı yazmış siz kremi deneyince işe yarayıp yaramadığını yazabilirmisiniz ona göre aynısından alayım bnde eczacı emla nın aynı maddesi olan jetex diye bi krem verdi onu denedim ama hiç uyuşmadı desem yeridir boşuna almış oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?