Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

O zaman sizde hala yenemediniz değil mi bana da zarın biraz kapalı deyince korktum ama doktor olur falan demedi

Dört defa eşli deneme yaptık, hepsinde de kanama oldu. Anlamadım ne zaman geçecek. Ve de p.i tam alamıyorum yarıya kadar geliyor sanki oradan ötesi yok acayip ağrı yapıyor.

Kızlar bende yendim sayılır p ...sin 2/3lük kısmını aldım ilk alışta biraz yanma oldu..ama sonra çıkınca yeniden itti eşim yanmada yoktu..ilk başta biraz acıdı ama pozisyonumuz yanlışmış eşim karşıya ittiği için acımış sonraki denememizde belimin altına yastık koydum aşağı doğru itince kayıp gidiverdi ben pozisyon sebebiyle yapamıyor Muşum meğerse....

Katılıyorum sanaa bende o şekilde yendim. Ki hiç ümidim yoktu.. Parmak eg. Şart.yapmak hiç zor değil birazcık yapınca devamı geliyo..

Egsersiz yapiyorum simdi 1 hafta ara verdim penis boyutuna kadar yapa biliyorum uyusturcu Krem sürüyorum. Ama is esli denemeye gelince cok tuaf oluyorum o egsersiz yaparken rahatligim gidiyor. Kasiyorum aci hissediyorum..

Merhaba arkadaslar:)

9 aylik evliyim ve ayni probleri yasiyorum. Kk internetde arastirirken buldum ve sessizce okuyanlardandimm ve bugün bende üye olmaya karar verdim Sayenizde internetden aparatlari ismarlayip basladim ve 9cm sabirla icime alabiliyorum:) fakat cok uzun sürüyor icime alabilmem yavas yavas ilerliyebiliyorum anca iyce alisinca ikinci aparatimi gecsem?

Kolaylikla almaya basladiktan sonra diger biyuna gec canin bide icine alirken ikin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…