- 28 Temmuz 2017
- 195
- 34
- 28
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #228.501
çok sevinirim biran önce bnde başlamak istiyorumAçıkçası hiç yorumlara bakmadım burda başka konu başlığında yazmışlardı ben de direkt sipariş verdim. Yazarım canim
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/vajinismusa-unlu-doktorun-cozumu.772395/çok sevinirim biran önce bnde başlamak istiyorum
özelden msj yazdım ama size bnde aynı yazıdan yola çıktımhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/vajinismusa-unlu-doktorun-cozumu.772395/
Burda gördüm sen de bak istersen.tabi ben sadece krem kısmına uyucam dilator falan tercih etmiyorum
O zaman sizde hala yenemediniz değil mi bana da zarın biraz kapalı deyince korktum ama doktor olur falan demediBen evliligimin ilk 5. Ayında jinekologa gittim tabi ağlamaları eşliğinde derdimi anlattım sonra istersen muayene edeyim dedi bende kabul ettim çatala çıktım acip baktı biraz zor olabilir dedi ama olur dedi.parmak falan sokmadı.ha bugün olucak ha yarın diye diye bugünlere geldik.tabi şimdi eski halime göre yine sukrediyorum ağustostan beri daha umutluyum.ben çalıştığım için vardiyalı bu kadar uzuyor surekli deneyemiyorum. danismanimin dediği gibi ruhen olduğu gibi bedenen de hazır olmak gerekiyor
kızlar önce kadın doğuma gitmemiz gerekiyor mu bazı doktorlara bu durumu anlatınca bön bön suratınıza bakıp anlamıyolar bile ben ilk sefer devlete gittim ve öyle bişey yaşadımO zaman sizde hala yenemediniz değil mi bana da zarın biraz kapalı deyince korktum ama doktor olur falan demedi
kızlar önce kadın doğuma gitmemiz gerekiyor mu bazı doktorlara bu durumu anlatınca bön bön suratınıza bakıp anlamıyolar bile ben ilk sefer devlete gittim ve öyle bişey yaşadım
Yani eskiye göre yol katettigimizi düşünüyoruz. Bakalım artık çalışmalara devamO zaman sizde hala yenemediniz değil mi bana da zarın biraz kapalı deyince korktum ama doktor olur falan demedi
İnşallah hepimiz yenerizYani eskiye göre yol katettigimizi düşünüyoruz. Bakalım artık çalışmalara devam
Canim neden bi doktora gorünmuyosun belkide baska biyeri zorluyosundurBitsin artıkkkk
Gidicem doktora randrevvu aldım. Ama kanama uzun sürmüyo bir iki damlaCanim neden bi doktora gorünmuyosun belkide baska biyeri zorluyosundur
Katılıyorum sanaa bende o şekilde yendim. Ki hiç ümidim yoktu.. Parmak eg. Şart.yapmak hiç zor değil birazcık yapınca devamı geliyo..Merhaba arkadaşlar. Bişey rica etmek istiyorum sizlerden. Parmak egzersizlerini mantıklı bulmuyorum mantıklı değil gibi yorumlar yapmayın lütfen. Buradaki yenen arkadaşlarımızın %95 i parmak egzersizi sayesinde yendi. Bende dahil. Hemde 3 günde yendim parmak egzersizleri sayesinde. Kendi parmağınla vajinanı tanıyarak içerideki kaslara dokunarak hissederek ilerlemek çok önemli. Aynı zamanda doktorlarında çoğunun kullandığı yöntemdir bu. Tabiki sizlerin yöntemi de doğrudur. Çözüm getirir. Ama parmak egzersizi de çok doğru ve çözüm getiren bir yöntemdir. O yüzden böyle yorumlar yaparak parmak egzersizi yapmaya karar vermiş ve başlayacak arkadaşların aklını karıştırmayın lütfen. En önemlisi parmak veya aparat değil cesaret ve inanmaktır. Kadın cesaret eder ve inanırsa hem parmak hem aparat hepsini de yapabilir. Bu iş beyinde bitiyor çünkü. Ben parmakla yenen biriyim hiçte zorlanmadım. Parmağım içerideki kaslara dokundukça ve kaslarımı kastıkça kasılmaları nasıl kontrol edeceğimi öğrendim. Ve hiç acı da olmadı. Sizde bir an önce başlayan arkadaşlar. İnan hiç acı yok çok kolay. İstediğiniz her şeyi sorabilirsiniz.
Bu arada egzersiz yapan arkadaşlarım hangi aşamadasınız nasıl gidiyor bakalım yazın mutlaka
Yada zarin tam gitmemis her denediginizde yavas yavas gidiyo kanama ondan olabilir ama brnden 1 kere geldi en büyük aparatta.sonra bidaha hic gelmediGidicem doktora randrevvu aldım. Ama kanama uzun sürmüyo bir iki damla
Yani aparatlarla zarı kendiniz zedeliyorsunuz doğru mu anlıyorum?Yada zarin tam gitmemis her denediginizde yavas yavas gidiyo kanama ondan olabilir ama brnden 1 kere geldi en büyük aparatta.sonra bidaha hic gelmedi
Egsersiz yapiyorum simdi 1 hafta ara verdim penis boyutuna kadar yapa biliyorum uyusturcu Krem sürüyorum. Ama is esli denemeye gelince cok tuaf oluyorum o egsersiz yaparken rahatligim gidiyor. Kasiyorum aci hissediyorum..Pes etme olmuyo diye kendini çekme ben kaçardım resmen her gün bi bahanem vardı ama asıl sorun bu korkma üstüne git pozisyon değiştir yapacağına inan kegel egzersizi yap sürekli aklına geldiği her an her yerde ve günlük parmak egzersizi yap biraz ilerleyince aparat dene kendin yap aparatını yumuşak olur ve acirmi düşüncesi olmaz parmaginla yönünü iyice kavra esli denemeye geçince on sevişmeyi ne kadar uzat desemde kafan hep girişte olacağı için çok rahatlatamazsin kendini o yüzden biraz olsun rahat hissettiğin an eşin sirt üstü yatsın sen eşine sırtın dönük otur nefes egzersizi yapmaya başla olabildiğince kafanı boşaltmaya çalış sonra yavaş yavaş almayı dene arkaya doğru ittir derin nefes al nefesi bırakırken almaya çalış nefesi bırakırken kasamıyosun kendini kontrol sende olsun çok kastigin zaman kegel uygula nefes uygula sakin sakin devam et aciycak diye düşünme ve bırakma içine alırken ikinmayi dene her gün boule dene bi anda hepsini almak zorunda değilsin çok zorlanirsan bi gün başı bi gün biraz daha b8 gün birwz daha ilerle en son hamleyi yapamazsan eşine bırak nefes al verirken yavaşça girmesini söyle parmak egzersizi yaparken önce kendini kas sonra bırak sonra biraz ikin hapsedeceksin o zaman genişlemeyi ve kastigin zamandaki darlığı ama sakın pes edip erteleme
Olabilir canım bakalım ne olcak. Her aşaması ayrı bi stresYada zarin tam gitmemis her denediginizde yavas yavas gidiyo kanama ondan olabilir ama brnden 1 kere geldi en büyük aparatta.sonra bidaha hic gelmedi
Kolaylikla almaya basladiktan sonra diger biyuna gec canin bide icine alirken ikinMerhaba arkadaslar:)
9 aylik evliyim ve ayni probleri yasiyorum. Kk internetde arastirirken buldum ve sessizce okuyanlardandimm ve bugün bende üye olmaya karar verdim Sayenizde internetden aparatlari ismarlayip basladim ve 9cm sabirla icime alabiliyorum:) fakat cok uzun sürüyor icime alabilmem yavas yavas ilerliyebiliyorum anca iyce alisinca ikinci aparatimi gecsem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?