- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #228.521
Aynen öyle canim zedelemiyoruz direkt gidiyo benceYani aparatlarla zarı kendiniz zedeliyorsunuz doğru mu anlıyorum?
Acı oluyor muAynen öyle canim zedelemiyoruz direkt gidiyo bence
Aci demiyimde yanma oldu bende.cekilmicek gibi deildi canimA
Acı oluyor mu
Zaten bizi bu acicak kelimesi mahvettiAci demiyimde yanma oldu bende.cekilmicek gibi deildi canim
Aynen öyle hep o kulaktan dolma hikayeler yüzünden gercekten.tamamen esin nasil davrandigiyla alakali.o cok aciyanlarin esleri cok acimasiz davranmis demekki.ben ilk iliskimde hicbisey anlamadim esime sordum icindemi diye o kadar yani canim.sakin acicak diye düsünmeZaten bizi bu acicak kelimesi mahvetti
Aynen canım çok haklısın. Sadece biraz cesaret edip başlamak gerekiyor. Devamı kendiliğinden geliyor zatenKatılıyorum sanaa bende o şekilde yendim. Ki hiç ümidim yoktu.. Parmak eg. Şart.yapmak hiç zor değil birazcık yapınca devamı geliyo..
Çatalca bir şey yok stres yapma bosunaYarın ilk defa alttan muane olmaya gidecem vee çok stresliymm
Hadi imşallahhÇatalca bir şey yok stres yapma bosuna
Naptın gittin mi doktora ne dedi?Hadi imşallahh
Evet canım gittim. Durumu olduğu gibi anlattım. Enfeksiyon için fitil verdi. Alttan muane etmedi, ultrasonla baktı herşey iyi dedi tahlil sonuçları da iyiydi kansızlık falan yoktu. Alttan neden bakmadı anlamadım. Kanama içinde normaldir dediNaptın gittin mi doktora ne dedi?
Genel muane de alttan muane gerek miyor mu?Hmm tamam canım
Doktora kalmış bir şey sen istemediysen onu da işine gelmiştir.Genel muane de alttan muane gerek miyor mu?
Hımm anladım canımmDoktora kalmış bir şey sen istemediysen onu da işine gelmiştir.
tebrik ederim darisi basima insallahKızlar iyi akşamlar çok şükür vajinismusu yendim ama hala kuruluk sorunu yaşıyorum doktor gleitgelen verdi aranızda kullanan var mı nasıl kullaniliyo
Inşallah en kısa zamanda nasıl kullanıyorsunuz ben bugün denedim ama çok bi faydasını göremedim yanlış mi kullandım acabatebrik ederim darisi basima insallah
ben gleitgel i egzersizlerde kullaniyorum. cok memnunum su bazli zaten o yüzden zararli degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?