Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba canım. Öncelikle şunu soylemeliyim sakın pes etme ve erteleme. Ne doktor ne de herhangi biseyin yarari olacagini sanmiyorum. Allahın yarattigi doğal bi olay bu.O kadar para dökmeye gerek yok. Herşey tamamen kafada bitiyor. Ve eşinin yardimi cok onemli tabiki. Ben de korkuyordum ilk zamanlar. Affına sığınarak yaziyorum. Eşim parmagiyla alistirmaya ve sozleriyle beni rahatlatmaya calisti. Sadece 2 gun bu sekilde yaptik. 3. Gun p.nisin girdigini bile eşim soyleyince farkettim. Ve hic acı hissetmedim. O iki gun Parmaklariyla baya bi açmıştı ve zarim bozulmustu. Acı denmicek az bi et çekilmesinden baska kotu bisey hissetmedim. Senin yapman gereken kendini eşinin kollarina birakman ve zevk alman. Kendini zorlamadan. Sonrasi geliyor emin ol. Parmak rahatsiz edici bi yapiya sahip. Zor kısmı geçmişsin zaten. Cok kolay yenersin. Ben simdi neden daha önce yapmadimki korkulacak bisey yokmus diyorum. Eger cok açik konustuysam affola. Ama baska turlu olmazdi.

Heee en önemlisini yazmayi unutmuşum. Tam alacagin sirada hafif ıkınır gibi girişi açman gerek. Bunu aynada bakarak önceden deneyebilirsin. Ve iliskiden once ıslak olman cok cok onemli. Tekrar özür dileyerek yaziyorum canim. Ben bu sekilde yendim. Umarim faydasi olur.

Bu derdimize derman bulabilmek için iyice açık açık yazdık ama napalim Allah affetsin

Arkdaşlar merhaba herkese , dilatör set bende almıstım çok faydasını gördüm, affınıza sığınarak size birşey söyleicem ben çok fazla kullanmadım. İhtiyacı olupta almayana vermek isterim tabi kullanmak isteyen olursa , ben bol sirkeli suya bi kaç kez yatırdım .. dilerseniz sizde yatırın , ya da kullanırken doktor eldiveni geçirin mutlaka , kayganlaştırıcı da s'xtiva onuda yollarım. Açılmamış prezervatiflerde var onuda yollarım dilerseniz kullanırken dilatör seti onları takarsınız , hiçbirine ihtiyac kalmadı bende yeni yenenlerdenim daha bir ay oldu , aynı zamanda sormak şstedikşerinize canı gönülden destek olmaya hazırım buaarada ben parmak yapamıyordum dilatör sayesinde 3 günde yendim

Parmagina suruyosan eşime mi sürmem lazım o zaman ama ilaçta vajinaya uygulayın yaziyo yani çok diyemem azdı sanırım ama ben vajinaya giriş kısmına surdum

vajinayada uygulayabilirsin tabiki ben kendimi daha rahat hissediyorum sanki daha kaygan oluyor. basta bende senin gibi yapmistim ama kuru gelmisti bana. sonra parmaga sürdüm bide öyle dene esine sür yani ben baya bol sürüyorum cok rahat giriyor

Kızlar bana özelden yardımcı olurmusunuz lütfen 4 aylık evliyim ilişkiye giremiyorum parmak egzersizlerini hangi dogrultuda yapmalıyım cesaret edemiyorum

canım banada dilatorrle nasıl yedin özelden yazar misin seti aldım nasıl başlayacam bilmiyorum

açık konuşmanda benim için sakıncası yok malesef dertliyiz ve derdimiz de mahrem konular onun için böyle konuşuyoruz yoksa kim ister ki.. teşekkürler ama o azim istek gidiyor . osmanlı devleti gibiyim yükselme dönemi duraklama dönemi ve gerileme dönemleri yaşıyorum :) malesef ki şu an yine geriledim bütün istegim gitti. 3 parmak o kadar fazla ki çoktan penisi almış olmam lazımdı ama beni çok geriyor bu düşünce

kızlarrr.... ben geldimm... hiç biriniz beni tanımıyosunuz.. günlerce burdaki yorumları okudum, herşeyi denemeye çalıştım elbette yorumlarınız çok önemliydi çok teşekkür ederim. Ve ben vajinusmusu yendim Şuan çok güzel giden bi cinsel hayatım var. Kendime söz vermiştim yenersem burya üye olup sizlerle tecrübelerimi paylaşacaktım, size şunu çok bet söylüyorum bana inanan kişiler bunu yenecekler Herkes diyorya hani ben yaptıysam herkes yapar, asıl ben diyorum bunu, damar yolu dhi açtıramayan ben diyorum kızlar.. ben yaptım ya hepinizz yapacaksınız önemli hemde çok önemli noktalar var, bu arada sağlıkçıyım sizi kalben seviyorum öpüyorum

bende sağlıkci yım dilatör aldım bugün başladım küçüğü ile başardım ama nasıl yapacam şimdi tam olarak bilmiyorum koydum bıraktım sonra

ben de iki aylık evliyim. ilk iki hafta denedik olmayınca kadın doğum uzmanına gitim. kızlık zarım septalıydı benim de. doktor ameliyat yapalım dedi. ben de bir an önce kurtulmak adına kabul ettim. şimdi 1,5 aylık bekleme sürecindeyiz. sonrasında tekrar gideceğiz doktora. en büyük korkum bu illeti yenememek. size de acil şifalar dilerim...

Evet kızlar.. ben 26 yaşındayım. Sağlıkçıyım. temmuz ayında evlendim eşimi çok seviyorum. Yaklaşık 1,5 ay yaşadım vajinusmus problemini kısa bir süre olsada inanılmaz zor günler yaşadım. Sonunu bilmediğim bir yola girmiş gibiydim. Evlenmeden önce aklıma böyle bişey hiç gelmemişti, hatta bunu yaşayanları duydukça çok şaşırıyordum nasıl olmazki diye! Kadın doğum bölümündede uzun zaman çalıştım aslında herşeyi gayet iyi ve net biliyorum.. evlendim düğün günüm çok yorgunduk zaten denedik ama fazla üstelemedim yorgunum diye olmadığını düşündüm.. sabah tekrar akşam tekrar derken bi süre geçti ve olmuyordu. Korkmaya başladım bende vajinusmusmu olucam dedim. İnternetten araştırmaya başladım, burdaki yazıları okudum, parmaktı oydu buydu denemedim, çünkü kanamamın parmakla olmasını açıkçası istemiyordum. Arkadaşlarımla görüştüm fikirler aldım. Her denemem başarısızdı. Belli bir kısma kadar geliyordum devamı olmuyordu. Jel aldım yine olmadı. Sakinleştirici ilaç içtim yine olmadı. Alkol aldım ki asla kullanmam asla olmadı alkol kesinlikle denemeyin çok gereksiz.. sonrasında bunu yapacağıma kesin karar verdim öncesinde kadın doğum gidip yüzeysel bir problemim olmadığını bilmeliydim, kendi hastahanemde gittim bayan doktora, çatala çıktığımda çok korkuyordum doktorumun sayensinde çok güzel muayene oldum yaklaşık 3 5 dk vajinamla oynadı diyebilirim ve ben hiç korkmadım ıkındım, zarımla ilgili bilgi verdi çok rahat ilişkiye gireceğimi, ve kanamam olacağını söyle ve bana sen kesinlikle vjinusmus değilsin dedi eğer olsaydın ben seni böyle muayene edemezdim dedi. Kendime çok güvenim geldi o muayenede sonra kızlar kendime sonda takarken kullanılan hem uyuşturucu etkisi olan jelden aldım ve uyulturucu krem (size ilaç isimlerini vericem şuan akşıma gelmiyo) asla allerji olmadım, vereceğim ilaçları gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz çünkü biz onları hastalaeda kullanıyoruz açık yaralarında yaksa onları yakar zaten. Eve gittim temiz vajinama içine doğru bolca krem sürdüm bekledim birdah sürdüm sonra jel sürdüm bekledim bundan sonrası çok önemli ! Banyoda karşıma bir ayna aldım yere oturdum ve vajinama baktım, inceledim kocaman bir giriş gördüm sonra parmağımı içine sokabilirmiyim diyw düşünürken cuk diye girdi kanar düşüncesiyle hemen eşimi çağırdım oda geldi yanında yaptım. Sonra iki parmağımı birden soktum ve ne görüyüm kızlar! Meğer hep yanlış yöne ilerlemeye çalışıyomusuz :)) kızlar deliğin yönü poponuza doğru eğer penisi bacaklarını açıp dümdüz sokmaya çalışırsanız olmaz gitmez ve canınız acır sonra orda bi duvar varmış hissi verir. Yön düz değil aşaya doğru popoya doğru! Sonra eşime gösterdim bak dedim böylemiş dedim ona izlettim kremlerinde etkisi olmuştur belki hiç canım acımadı ve kanamam olmadı kızlar! Parmaklarımız ince olduğu için kanamıyor! sonra bolca jel sürdüm hemen eşimle denedim ve oldu İçimde biraz beklettim kanamam olmayınca şaşırdım sonra tuvalaetim geldi koşarak tuvalaete girtim birden kanamam oldu hemen eşimi çağırdım onada gösterdim. Sonra yine denedim her pozisyonu denemeye çalıştım benim için o an sadece onu yapıyo olmak önemliydi.. sonraki günler jelsiz ve kremsiz devam ettim. Kızlar bakın orda bir zar yok! Orda kapalı bir et yok! Orda yurtılacak bişeyde yok! Peyniri düşünün ortasında ufak bir delik. Ve siz o deliğe delikten dha büyük bişey sokarsanız ne olur petnir yanlara doğru açılır yurtılmaz, kopmaz, bu açılım esnasındada sizin hissetmesiğiniz bi kanama olur. Gerçekten canım yanmadı. Yönünü doğru bulun en önemlisi tüm sorulara açığım. Kullandığım ilaç isimlerini yazıcam size. Sevgiler

Kuzum o ilaçları yazarmisin benimki yarim oluyor ama devamı olmuyor hatta baya esime ilerle diyorum devamı gelmiyor bacağımı açma problemim vardi şimdi baya düzeldi o yok ama gitmiyor yanlış yone zorlamasinu sağlıyorum sanirim

Evet tat
evet tatlım yanlış yöndesin. Açık açık yazıyorum ama kusura bakmayın.. şöyle dene sen sırt üstüsün o üzerine gelsin ama olabildiği kadar yukarı çek onu penisi sen elin tam aşa doğru dik bir vaziyette almaya çalış, popona doğru, dik aşağa doğru yatağa doğru anladınmı. Penisi hareket ettirerek almaya çalış bazen vajina derisi sıkışır gitmiyo sanarsın. Yönü bulun ne olur ben öyle yendim. Kendin aynada bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…