Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bendee 3 aylik evliyim ve vajinismusum. Parmak egzerzisi yapiyorum ama esli deneme ile yapamiyorum ilaclarin isimlerini verirseniz sevinirim birazcik yardima ihtiyacim var ..

Sizin adiniza sevindim darisi bizlere insallah. Yalniz sizinki vajinismus degil bencede:) daha once bilmediginiz bi sey oldugu icin yanlis denemeler sonucu korkmussunuz hakli olarak. Bizde ilk zamanlar duz deniyorduk ve bi yere carpip cok canim aciyordu artik carpmayacagini bilsem de asagiya dogru afedersin kayip gidecegini bilsem de cesaret edemiyorum degisik bi psikoloji artik bebek istiyoruz ve bu korkumun ustune gidiyorum ins en kiza zamanda yapabilirim

Anlatır mısinız o çok önemli noktaları özelden mi yazalım, anlamadım?

Olmuyor benim kizligim bozuldu, yariya kadar da aldim bir defasinda ama tekrar cesaret edemiyorum... Nasil toplayabilirim cesaretimi acaba. Esim sanki birden yüklenecekmis gibi geliyor. Cok sinirleniyor cunku artik. Bu his yuzunden birakamiyorum kendimi offff.... Dunyam zindana dondu :'(

Evet haklısınız ben vajinusmus değilim. Değildim. Ama bu korkularımı yenemeseydim vajinusmus olacaktım. Bence başarırsınız,

Anladım. Uyuşturucu krem ve jeş kullan, sonra bahsettiğim yöne odaklan ayna karşısında izleyerek kendin parmak yöntemi dene inan bana orası bir mağra gibi orda bi delik yok, orda bir doku var ve istenilse 12 cm kadar açılır kaslarını gevşet, ıkın tuvalatini yaparken tutup bıraktığın gibi ıkın , her ıkınmanda açılacak orası. Korkma gülümse pozitif düşün yaparım de.

bende burdaki yorumları cok okudum ,, ve sonunda yendim ama kararlıydım ve bana o kadar imkansız görünüyordu ki arkadaslar. nasıl yapacam diye kara kara düşündüm 3 ay bu sekilde yasadım . ama anladım ki bu erteleme hastalıgı.egzersizlere lütfen baslayın.parmak yapamayan dilatör alsın jel ile birlikte başlayın egzersizlere. hatta ben https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/vajinismusa-unlu-doktorun-cozumu.772395/ bu linkteki yazının cıktısını alıp harfiyen uyguladım.sadece ben kulak çöpüyle başladım . burda yazılan yorumları okuyun kararlı olun kendinize gün belirleyin ve o gün baslayın. ALLAH yardımcınız olsun.HEPİNİZE DUA EDİYORUM.

kadın doğuma gittim ama ameliyat demedi bana çok ince zaten bende görüyorum ama tabi ki beni geriyor. size de çok geçmiş olsun

MasaAllah yaSenin adına sevindim ama kendi adıma moral bozukluğu

Son düzenleme:
MasaAllah yaSenin adına sevindim ama kendi adıma moral bozukluğu
Yaaa lütfenn yaaa... bozmayın moralinizi birden kalkın tüm geçmişi unutun ve bugün düğün yapmış gibi düşünün, vee bırakın kendinizi. Sonuçta ölüm yok dimi, ve hiç acıda yok :) pozitif düşünün. Lütfen yeneceksiniz

Ya ben yarısını alabiliyorum ama devamı gelmiyor. Acaba yarısından sonra gitmemesi yönünü mu değiştiriyoruz fark etmeden

Arkadaşım sen ne durumdasın? Nasıl gidiyor egzersizler?

Nerdeyse Aynı zamanlarda gitmişiz bende evliliğimin birinci ayında gittim ve tedavi oldum Allah razı olsun hepsinden çokta memnun kaldım yüzde yüz kesin tedavi ben evde kafanıza göre yapılan tedavileri doğru bulmuyorum sana olan egzersiz başka bir arkadaşa iyi gecelecek diye bşy yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…