Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet herkes kendine vajinismus diyor tabiki de hepsinin derecesi ayrı. Ama evde olmayacak bir şey de değil. Çünkü hepsinde aynı metot.bir kaç günde olanlar genel itibariyle aletle kızlığı bozma olurken, uzayan süreçlerdeki kendiliğinden normal şekilde olması gereken gibi olsun istenildiği için uzuyor.nasil ki bir kaç seansla aletle olana saçma demiyorsak evde çalışan arkadaslarimizin motivasyonunu bozacak şekilde yorum yapmak da kabul edilebilir değil zannimca...

Evde kendilerine moral versinler motivasyonlarını düşürsünler diyen yok ama bu hastalık illa psikolojik olmuyo bazen kızlık zarının yapısıylada alakalı oluyo bazen operasyon gerekebiliyo kendi kendine teşhis koyup tedaviye başlamak ne kadar doğru önce bir doktor muayenesinden geçip daha sonra tedavi inanın daha sağlıklı ve doğru

Ayrıca sizin dediğiniz gibi saçma diyen kimse yok ve emin olun evde kaç ay egzersiz yapıp(kendi çabalarıyla) ilişkiye giremeyip yıpranan birsürü insan var ve yapadıkça daha çok paikklojilerini bozuyorlar buna İnanın gerek yok destek alarak tedavi olmayada niye karşı çıktınız anlam veremedim

Yorumların hepsini okusaniz genel itibariyle kendi çabasıyla yenenler olduğu gibi destek alarak yenenler de var. Önemli olan kendisinin üstesinden gelmesi.cunku her şey bizde bitiyor.ha gelemezsin o zaman vakit kaybetmeden gider destek alırsın. Karşı olduğum bir durum yok sadece gitme imkanı olmayan arkadaşlar da var ve bizzat yazistik onların açısından bakarak cevap verdim.

Yorumların hepsini okudum merak etmeyin parmak egzersizi bana göre herkesin yapabileceği bir şey değil bu hastalığı kendimde çektim ben yapabileceğim bşy değildi sadece öncesinde doktora gidip sorunun ne olduğunu uzman birinden öğrenmelerinin daha sağlıklı olacağını söyledim ayrıca devlet hastanelerindede kadın Doğum doktorları var oraya gidip kızlık zarıyla ilgili bilgi almak ne acı verici bi işlem ne de paralı rabbim kimseye çektirmesin bu sıkıntıyı diyorum ve konuyu kapatıyorum

Canım hiç açıklama gereği duyma aksini düşünen takilmasin mesajlara
Kimse illada evde yapın dememiş ki herkesin kendi kararı. Ama bence genel anlamda psikolojik olduğu için buradaki destek çok önemli
Ben bu aşamaya geldiysem sizin desteğiniz ile oldu
Cokçaaa tşk

Buradaki desteğe tek bir lafım yok sadece her tedavi herkese uymaz kötü sonuç verebilir dedim şöyle örnek vereyim kulaktan duyma bilgilerle çıkıçcıya gidip iyi olanda var sakat kalıp hayatını mahvedende bu sadece bir örnekti Buda aynı şekilde buradaki yöntemlerle iyi olanda olabilir hiç yapamayıp herkes yapabiliyor ben niye yapamıyorum diyip depresyona girende inşallah anlatabilmişdir yapamıyorsanız bir uzmana görünün dedim ve bu lafımın arkasındayım

Son yorumlarla ilgili bende bi kaç bişey söylemek istiyorum. İlk yorumumu okursanız bende önce kadın doğum uzmanına gidip vajinamla ilgili herhangi bir sorun olup olmadığını kontrol ettirdiğimden bahsettim. Bu kesinlikle şart! Çünkü insan psikojikmen çok rahatlıyoe o muayeneden sonra ve biliyorkimartık tek sorun beyninde! Uzun zamandır sıkıntısı olanlar psikolojik deatek almakı ama ücretleri malesef herkese uymuyor yada alsa bile bi sonuö elde edemiyor.. arkadaşlar ölüm yok sonunda bizler doğum yapıcaz, daha ne zorluklar göreceğiz. Yeter artık deyin kendinize gelin bunu yeneceğinize inanın ve zaten şunu bilin böyle olmaz! Yenmelisiniz! Yoksa hergeçen gün zehir olacak yapmayın! Ve şimdiki anlayışlı eşlerimiz herzaman anlayışlı olmayacak kendimizi kandırmayalım! Tüm geçmişi unutun sil baştan yeniden bir kez daha deneyin hadi. Yönü unutmayın penisin yönü midenize doğru dik değil asla popo deliğinize doğru aşa. O esnada ıkınıyosunuz ve tüm kaslar açılıyo jel kullanın bebe yağı kullanın uyuşturucu krem kullanın sonda helleri var içinde uyuşturucu etkisi var ondan alın... hadi başarın yaa bunca eziyet yetmedimi allah aşkına!

Arkadaşlar kullandığım krem -lokalen pomad (lidokain) bu krem iki çeşit siz lidokainli olanı alacaksınız lidokain anesteZik bir madde. Bide katajel (sonda jeli) diye geçiyor buda yine lidokainli olması lazım. Kremi bulursun sonda jelini dışarda satılıyormu bilmiyorum vardır muhakak ama ikisinide alın. Ben çalıştığım hastaneden temin etmiştim mecburen. Bu kremi biz yatak yarası olan hastaların yaralarına sürüyoruz açık yarayı yakmayan hatta uyuşturup ağrısını kesen krem vajinayı yakarmı? Sonda jelşni katajeli ise hastaya sonda takarken kullanıyoruz tamamen uyuşturuyo ve hasta ağrı çekmiyo. Zaten o bölge için üretilmiş. Allahın izni ile ne bir yanmanız olacak nede bir allerjiniz arkadaşlar. Bu kremler çok önemli gerçekten uyuşturuyo. Kremi bolca sürün vajinanızın içine doğru bekleyin birdaha sürün sonda dediğin gibi yere poponuzun üzerinde oturun, dizleriniz kırın yukarı doğru karşınızda ayna olsun kremi sürerken vajinanızı inceleyin, parmaklarınıza jel sürün vajinayada sürün ve parmak egzersizi yapmaya çalışın ve unutmayın yönü dediğim pozisyonda oturursanız aşa doğru olacak popoya doğru, yukarı midenize doğu değil! Yön önemli. Hadi bugün ilaçları temin edin ve hemen başlayın.

Günaydın :)) Yeni gelen arkadaşlara umut olsun diye tekrar paylaşıyorum yazılarımı

Buyrun kızlar okuyun başarı sizin elinizde pes etmeyin :)

Arkadaşım sen ne durumdasın? Nasıl gidiyor egzersizler?

ben egzersizlerimin en güzel noktasında regl oldum pazar günü bitti adetim.. adet sonrası vücut hassas oluyo, moralimi bozacak bir şey olmasın diye dün bir şey yapmadım.

bugün egzersizlere en baştan başlayacağım canım.

heppp sil baştan....... allahım sen hayıra çıkar artık...

adet dönemimi bol bol kegel egzersizi yaparak ve vajinismus üzerine kitaplar okuyarak geçirdim.

kitabın birinde idrarınızı 4' e bölerek yapın diyordu. idrarımızı boşaltırken 5-10 saniye tutuyoruz, tekrar yapıyoruz. böylece kaslarımızı yönetebilmeyi öğreniyormuşuz. bu da bize psikolojik farkındalık sağlıyor. 1 haftadır uyguluyorum her tuvalete gittiğimde. size de faydası olur arkadaşlar.

Öyle düşünme canım. Bak şimdi bir daha ki adetine kadar uzun bir süre var egzersizlerin için. Çaba da gösteriyormuşsun bak kitap okuyarak. Sonuna yaklaşıyorsun bence pes etme sakın :)

ay canım dün bunu okudum bi cesaret geldi sonra emla sürdüm kayganlaştırıcı bide bebek yağı sonra eşinin
evet kuzum dün akşam cesaretlendim deneyim dedim emla falan sürdüm bi ara oldumu dedim 5 6 cnm girdi ve sonra dayanamadım kasildim egsersiz yapamıyorum ama inşallah yenerim yönünü tam ayarlasam olacak gibi kuzu

Sayemde olursa okadar mutlu olurum ki inşallah olacaksın başaracaksın cuk diye giriyo penis boyu yada eni be olursa olsun korkma çünkü orda belli bir boyutta delik yok unutma orası açık bir doku yaklaşık 12 13 cm kadar açılan bir doku. Ve yırtılmaz! Yırtılma olayını çıkarın aklınızdan. Kanama olunca bile neden olduğunu hissetmiyosunuz hiç bir acı yok. Hadi yine dene hayırlı haberlerini bekliyorum.

Evet zaten orası delik yani açık açık olan bir şey zaten yirtilmaz , kanama olmaz olursa da biraz zorlandığı için kanama olur diye okumuştum cem keçe'nin kitabında...

Evet canım ben ilk öyle başlamıştım her an tutup bırakmak tuvalete gidince de idrarı tutup bırakmak

Ben de ilk kez parmağı aldiktan sonra regl olmustum.yikandiktan sonra çok korktum ya alamazsam diye ama korktugum gibi olmadı. Evet regl döneminde vücut sanki kendini resetliyor gibi oluyor ama hiç prim verme olacak de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…