Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah canım başarırım dua edin kızlar hep son anda olmuyor ama basaricam inşallah iyiki burayı keşfetmişim hep kendimi tek sanardim ama tek degilmisim yeneriz hepimiz inşallah

inşallah canım başarırım dua edin kızlar hep son anda olmuyor ama basaricam inşallah iyiki burayı keşfetmişim hep kendimi tek sanardim ama tek degilmisim yeneriz hepimiz inşallah

Ben de aynı durumdayım. Burda aynı sorunu yasamamiz gerçekten biraz insanı yalnız değilmişiz diye rahatlatabiliyor. Çünkü diğer türlü ben de hep kendim sanardim. Vajinusmusu çok araştırdım ama bu siteye 1 1.5 ay oluyor denk geleli.daha önceden denk gelseymisim belki daha farklı olabilirdi.neyse bunda da vardır bir hayır. Her şeyin bir vakti zamanı var Rabbim tez vakitte derman olsun derdimize

aynen canım hepimiz birbirimize dua edelim inşallah yenecez bizde buraya yazacaz inşallah

hanımlar parmak egzersizleri yaptırmayan ve 3-5 gün arasında çözüm olan kliniklerde müdehale ile mi kızlık zarı bozuluyor. Kliniğe gitmeyi düşünüyorum merak ettiğim için soruyorum. özellikle hera kliniği düşünüyorum. giden birinden bilgi alsam çok iyi olur. özel mesaj da olabilir

Ben doktor yardimiyla yendim özel klinikte msj atabilirsiniz isterseniz

Kızlarr iyi akşamlar Konuşulan bir konuya yine ortak cevap yazmak istedim. Evet burda hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz, kimilerimiz yendi kimilerimiz ise hala çabalıyoruz. Yalnız olmadığınızı düşünmek güzel bişey ama bu duygular sizi yanıltmasın. Ben yalnız değilim, ilk ben değilim, benim gibi birsürü var gibi düşünceler sizi bu işi normalleştirmeye itmesin. Bu bir sağlık sorunu olduğu unutulmamalı ve kesinlikle tedavi edilip normale dönülmeli. Yaşananlar normal değil arkadaşlar, geçmişi unutuyoruz tüm kötü olumsuz günleri geri bırakın pozitif düşünün ve bugün kendize söz verin ve bu işi yenin. Öncesinde kadın doğum uzmanına gidin! Fiziksel bir sıkıntı olmadığını bilmek sizi oldukça rahatlatacak ve başaracaksınız. Sevgiler

İyi akşamlar canım. Kızlar sanırım dün yanlış anlaşıldım. Tabiki de önce bir kadın doğum uzmanına gidilmeli. Zaten genellikle onlar da psikolojik danismana yönlendiriyorlar. Benim kastettigim destek danışman olayiydi o da imkanı olmayan arkadaşlar olabilir diye umutları yıkılmasın diye evde de üstesinden gelebileceklerini söyledim.

MERHABA.. Bende dilatör seti aldığımı yazmıştım buraya ama kadın doğuma gitmedim hiç burda okuduklarıma göre önce gidip sonra başlamalıyım tedaviye ama son yazılar baya iyi geldi heveslendirici cesaret verici yenipte biz yenemeyen arkadaşlara bu şekilde destek verdiğiniz için tesekkür ediyorum ..

Ben 3 aylık evliyim Ve şu sıralar sürekli eşimle tartışıyoruz ailesi yüzünden ve düşünüyorum ki bizim birlikte olamayışımızın da büyük etkisi var biz ilk evlendiğimiz de yaptım sandım ama sonrasın da kadın Doğum uzmanına gittiğim de bendim hiç cinsel birliktelık gecırmedıgımi söyledi ve sadece vajınanın girişiii zedelenmiş birleşme falan olmamış dedi sonrasında burayı okudum tek parmakla bi kaç gün denedim sonra eşimle deneyeyım dedim ama sonuç hüsran yaklastıramıyorjm bile bacaklarımı kasıppp kapatıyorum korkudan. İstanbul’da yaşıyoruz burda Bakırköy Mazhar Osman da vajinismus tedavi edıyorlarmış ama bize 3 ay gibi bi sürede tedavi sonuç bulur dediler ben ise düşünüyorum 3 ay gibi bi süre çok uzun diye yine hüsran olursa sonum diye anlaşılan napıcagıma bilemiyorum

Tek parmaktan sonra 2.parmaga gec daha sonra 3 en son esinle denemelisin 1 parmak yetersiz olabilir aşman için

Canım daha 3 aylık evlisin eşine sahip çık sen elinden geleni yap ona sıcak davran ailesinin bazı şeyleri görmezden gel kendini asla ezdirme ama dik başlıda olmamak lazım. Birliktelik konusuna gelince sen artık evlenmişsin allah korusun boşansan dahi alnına ben bakireyim yazamazsın, ayrıca herşey kanama olayında değil sonuçta bişeyker yaşadın, belli kısmı kadar herşeyi yaptın bu kimseyi temiz yada kirli yapmaz. Sen helali ile evlenmişsin bence berabe olman lazım bian önc tartışmalarınıza bile bu etkili olabilir erkekler bu durumdan oldukça olumsuz etkilenirler. Sakın bilinç altına nasıl olsa berabe olmadım boşanırım diye mesaj verme. O senin artık kocan. Evlilik kolay yapılmıyo hepimiz biliyoruz yuvana sahip çık eşini öyle sevki öyle sevgini gösterki bi seni görsün. Allah yardımcın olsun lütfen bizimle paylaş gelişmeleri.

Canım benim Evet önce kadın doğuma git fiziksel bir problem olup olmadığına baktır. Sonuçta kaç çeşit vajina var. Aynı şekilde zar dediğimiz o dokuda herkesde farklı bazen bazı hastalarda o kadar kalın oluyorki onun ameliyat ile alınması gerekiyor. Bunları bilmende fayda olacak. İyi bir doktor seçin, öylesine gitmeyin. Herkes tarafından sevilen bir hekime gidin. Doktoruda çok üzmeden muayenenizi kendinizi kasmadan güzelce olun zaten sadece elle bakıyo herhangi bir alet değil. Vajinanın her iki dudağını tutuyor kenarlaramdoğru hafif açıp sizden ıkınmanızı istiyor ve zarı çok rahat görüyor. Asla canınız yanmayacak unutmayın. Bu muayene sizi çok rahatlatacak. Sonrada gönül rahatlığı ile tek sıkıntının beyninde olduğunu bilerek bununyenip başaracaksınız. Yön konusu önemli lütfen yöne dikkat edin herzaman yazdım okudun dimi? Sevgiler Haber bekliyoruz

Merhaba canim, seni çok iyi anlıyorum ayni durumla ben 3 sene yaşadım ve sonunda başardım. Nasıl oldu anlamadım bile. 4 seanslık bir tedavi aldım yanı 4 günde bitti hiç birşey anlamadım rüyada gibiyim. Doktorum inanılmaz iyiydi bundan sonrada bırakmam onu artık bebek istiyoruz insallah tez zamanda verir Allah im. Dr Nazife Ergen mukemmel bir insan Keske daha önce çıksaydı karşıma ama vardır bunda da bir hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…