- 10 Kasım 2014
- 13
- 0
- 86
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #228.621
Ben 3 aylık evliyim Ve şu sıralar sürekli eşimle tartışıyoruz ailesi yüzünden ve düşünüyorum ki bizim birlikte olamayışımızın da büyük etkisi var biz ilk evlendiğimiz de yaptım sandım ama sonrasın da kadın Doğum uzmanına gittiğim de bendim hiç cinsel birliktelık gecırmedıgımi söyledi ve sadece vajınanın girişiii zedelenmiş birleşme falan olmamış dedi sonrasında burayı okudum tek parmakla bi kaç gün denedim sonra eşimle deneyeyım dedim ama sonuç hüsran yaklastıramıyorjm bile bacaklarımı kasıppp kapatıyorum korkudan. İstanbul’da yaşıyoruz burda Bakırköy Mazhar Osman da vajinismus tedavi edıyorlarmış ama bize 3 ay gibi bi sürede tedavi sonuç bulur dediler ben ise düşünüyorum 3 ay gibi bi süre çok uzun diye yine hüsran olursa sonum diye anlaşılan napıcagıma bilemiyorum
Gider canim hafif yanma olur ama yavas yavas itekleAcil cevap bekliyorum apartla kaldım şu an
Bende korkunça zorlamak istemedim
Canim giristen sonra ilerde takiliyo dimi.orasi zarin deil kaslarin.zar tam giriste cünkü.ikinarak yavas yavas popo yönune doğru iteklersen gider :)Tekrar deneye yım o zaman kızlık zarına denk gelince böyle oluyor mu
Ben su an cok sukur 2.parmagi alabiliyorum ama 3.parmak nasil giriyor ya zar o zaman bozulmaz miTek parmaktan sonra 2.parmaga gec daha sonra 3 en son esinle denemelisin 1 parmak yetersiz olabilir aşman için
Ben aparat la denedim 3.aparat ta yım uzun kalın olmasına rağmen daha Kanamam olmadı takılma onaBen su an cok sukur 2.parmagi alabiliyorum ama 3.parmak nasil giriyor ya zar o zaman bozulmaz mi
Bu arada ben egilip aynada bakinca bariz goruyorum zamanla zar deligini buyumus 3.yu denesem cirt diye gidecek sankiBen aparat la denedim 3.aparat ta yım uzun kalın olmasına rağmen daha Kanamam olmadı takılma ona
Gider ama cirt diye gitmez canim korkma o kadar :)Bu arada ben egilip aynada bakinca bariz goruyorum zamanla zar deligini buyumus 3.yu denesem cirt diye gidecek sankisizde goruyor musunuz aynada
ben detaylı bakma dim ama artık vajina min genişledigini görebiliyorum ve buda beni çok iyi motive ediyor korkmuyorum artık alıştım sanırımBu arada ben egilip aynada bakinca bariz goruyorum zamanla zar deligini buyumus 3.yu denesem cirt diye gidecek sankisizde goruyor musunuz aynada
bütün yazılarınızı dikkatle okudum bulunduğum bölgede yabancıyım devlet hastanesindeki doktorlar pek iyi olmadığı için en azından bizim burdaki öyle onu biliyorum özel bi yer araştırıyorum en kısa zamnda gidicem inş burdanda sonucu bildiririm sevgiler ..Canım benim Evet önce kadın doğuma git fiziksel bir problem olup olmadığına baktır. Sonuçta kaç çeşit vajina var. Aynı şekilde zar dediğimiz o dokuda herkesde farklı bazen bazı hastalarda o kadar kalın oluyorki onun ameliyat ile alınması gerekiyor. Bunları bilmende fayda olacak. İyi bir doktor seçin, öylesine gitmeyin. Herkes tarafından sevilen bir hekime gidin. Doktoruda çok üzmeden muayenenizi kendinizi kasmadan güzelce olun zaten sadece elle bakıyo herhangi bir alet değil. Vajinanın her iki dudağını tutuyor kenarlaramdoğru hafif açıp sizden ıkınmanızı istiyor ve zarı çok rahat görüyor. Asla canınız yanmayacak unutmayın. Bu muayene sizi çok rahatlatacak. Sonrada gönül rahatlığı ile tek sıkıntının beyninde olduğunu bilerek bununyenip başaracaksınız. Yön konusu önemli lütfen yöne dikkat edin herzaman yazdım okudun dimi? SevgilerHaber bekliyoruz
Canım inşallh sana bebek bize de bu hastalıktan kurtulmanın şifasını verir AllahMerhaba canim, seni çok iyi anlıyorum ayni durumla ben 3 sene yaşadım ve sonunda başardım. Nasıl oldu anlamadım bile. 4 seanslık bir tedavi aldım yanı 4 günde bitti hiç birşey anlamadım rüyada gibiyim. Doktorum inanılmaz iyiydi bundan sonrada bırakmam onu artık bebek istiyoruz insallah tez zamanda verir Allah im. Dr Nazife Ergen mukemmel bir insan Keske daha önce çıksaydı karşıma ama vardır bunda da bir hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?