Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba canim, seni çok iyi anlıyorum ayni durumla ben 3 sene yaşadım ve sonunda başardım. Nasıl oldu anlamadım bile. 4 seanslık bir tedavi aldım yanı 4 günde bitti hiç birşey anlamadım rüyada gibiyim. Doktorum inanılmaz iyiydi bundan sonrada bırakmam onu artık bebek istiyoruz insallah tez zamanda verir Allah im. Dr Nazife Ergen mukemmel bir insan Keske daha önce çıksaydı karşıma ama vardır bunda da bir hayır

Niye zara takiliyorsunuz ki zaten vajinusmus olmussunuz boyle yaparak daha cok psikolojiniz bozulur onemli olan basarip eslerinizle birlikte olmak degil mi illa o an olcak diye bir kural mi avr ?Esiniz durumu biliyor zaten sorun etmez

bütün yazılarınızı dikkatle okudum bulunduğum bölgede yabancıyım devlet hastanesindeki doktorlar pek iyi olmadığı için en azından bizim burdaki öyle onu biliyorum özel bi yer araştırıyorum en kısa zamnda gidicem inş burdanda sonucu bildiririm sevgiler ..

Canım inşallh sana bebek bize de bu hastalıktan kurtulmanın şifasını verir Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…