Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım teşekkür ederim Allah razı olsun bende boşanmayalım diye elimden geleni yapmaya çalışıyorum doktora gidicem bakalım nasıl olacak ne olcak Allah’a bırakıyorum artık inşallah doktorunda dedıgı gibi yenerim bu hastalığı inşallah hepımız yeneriz

Tabi ki yeneceksin.. yeneceksiniz.. hayatta karşılaştığınız ne olaylar, ne büyük acılar oldu dimi. Bu neki? İnanın hiçbişey. Rabbimiz öyle kötü öyle zor bişeyi hiç nasip edermiydi bize? Hanımlar biz kadınız, en büyük farkımız doğurganlık özelliğimiz bi şöyle derin derin düşünün ne büyük bi özellik. Çok şükür. O kadar basit o kadar basitki bumuydu diyeceğimiz kadar küçük bir olay. Annelerimizi, daha büyüklerimizi düşünün hiç tanımadıkları adamlarla evlenip ongecw gerdeğe girmişler sizce gık diyebilmişlermidir? Hayır. En büyük şansımız canım eşlerimiz. Onların anlayışları. Bizde bu anlayışa sığınıp nasıl olsa bişey demiyor diye rahat davranmamalıyız. Sizce hak ediyormu eşlerimiz. İnanın dile getirmeselerde içlerinde çok şey yaşarlar. Hadi kızlar biz kadınlar herşeyi başarırız Tekrar deniyoruz, düz değil popoya doğru deniyoruz, aşa doğru, takılıyo diyenler var yönünü aşağıya çevirin. Ve uyuşturucu krem kullanın kesinlikle etkisi olacak bebe yağı kullanın ben birlikte olduktan sonra bile bir kaç ilişkimde yine bebeği yağı kullandım heycandan gereken ıslaklık olmuyo ve hiç yan etkisini görmedim jellerden daha kaygan daha çok verim alırsınız. Penisede sürün prezervatif kullanıyosa onada sürün. Bide bi pozisyondan bahsemek isterim, ilk ilişkimden sonra bi kaç ilişkide sadece bu şekilde canım hiç acımadı alışana kadar şimdi hemen hemen her pozisyon oluyo, ama burdan yazmak istemen özelden anlatabilirim. Güzel haberler bekliyorum. Hadi hadi hadi herkes kendine gelsin yetmezmi bu kadar eziyet hadii!!

Ne guzel motive ediyorsunuz ya Allah razi olsun valla bugun tamamen kurtulasim geldi. Hele ki esimin anlayisi altinda ezilmem.. ben emlayla denedim his olmadi aci duymam gibi geldi ama bu seferde hissizlikten iliskiye hazirlanamadim bebe yagiyla kolay oluyorsa birde onu deneyim

merhaba kızlar bende yeniyim burda ve vajinismus haatasıyim.. bu benim ikinci evliliģim ilk evliliğimde basıklarım kitleniyodu penisin değmesine bile tahammulüm yoktu.. ailevi sebepler ve bu sebepten boşandim.. 3 yıl sonra yeni bir evlilik yaptım 2 aylık evliyim..ilkine göre kasmiyorum penisin başı giriyo ama tamamını alamiyorum 2cm falan bir gelışmemidir bu bilmiyorum.. ve eşim penisim başı girince icime bosaliyo hamile kalma olasiligim varmi yada durumum nedir sizce.. sizleri seviyorum ve anliyorum Rabbim hepimize yardim etsin insallah..

bana özel den söyleye bilir misin canım

Kızlar merhaba, ben 3 ekimde vajinismusu tedavi ile yendim fakat egzersizlere devam ediyordum falluslarla egzersiz yapmadan henüz ilişkiye giremiyordum ve üstüne hamile kaldım... biliyorsunuz uyuşturucu krem biolyn ve kayganlaştırıcı bepanthol kullanılıyor ben şimdi hamileyim bi süre ilişkiye girmedik doktor şimdi serbest dedi ama egzersiz olmadan ilişkiye giremiyorum egzersiz için de biolyn kremi kullanmamam gerektiğini söyledi doktorum bebeğe zarar verebilirmiş hadi şimdi ilişkiye giremiyorum kremsiz, peki ben nasıl doğum yapcam bana yardım edin nolur

Seni anlıyorum ama emla kullan ilişkiye hazırlanma durumunu şimdilik düşünme zaten ilk ilişkinden sonra yine bi tedirginlik olur bi kaç ilişkin böyle olabilir sonra çok güzel günler seni bekliyo :) bende emla tarzı bir kremle yendim sendende Allah razı olsun gelişmeleri yaz

Canım benim evet hamile kalma olasılığın çok yüksek. Ama neden sadece hamileliği düşünüyosun? Bunu yenmem çok önemli, eşinle düzenli ve güzel bir cinsel hayatın olması lazım, zaten hamilelikte ilk 3 ay ve son 3 ay ilişki yasaklanacak araya aylar girecek sonea lohusalık derken sen epeyi bundan uzak kalacaksın ve bu duruma tamamen alışacaksın eee sonrası? Çocuktan önce bunu yenmelisin, eşine bu güveni vermelisin.

Seni cok tebrik ederim canim bebegini kucagina saglikla al insallah bence karnindaki bebis ayri bir guc verir sana ve Allahin izniyle doguma kadar kurtulursun bu korkudan. Dogumu dusununce bu yaninda hicbi sey gibi geliyor Allah kolaylik versin bizler daha yenemedik bile. Minik mucizene odaklan korkularından arin bir an evvel

olmuyooooorr olmuyoooooorrrr... adetim pazar günü bitti egzersiz yapamıyorum daha işaret parmağımı sokarken bir yere değiyor orası canımı acıtıyor. girişte böyle et parçası gibi. 1 parmağı zor yaptım, iki parmak olmuyor...

adet öncesi çok rahat alıyordum ikiyi.....

Aynen sürekli bahsettiğim konu bu işte! Ee şimdi nasıl doğum yapacaksın. Ama yapmak zorundasın! Bebeği karnında 40 haftadan sonra tutamazsın! Bebek eşin gibi istediğinde çıkarım annede demeyeck ve zorunlu olduğu için bunu istesende istenesende yapacaksın! O zaman bayanlar neden bu vajinusmus! Neden büyütüyoruz bu kadar! Allh aşkına doğumdan damı zor ya! Belki 10 tane normal doğuma girdim herşeye şahit oldum lütfen kızlar kendimize gelelim, eşlerimizin anlayışını suistimal etmeyelim çabalayalım çabalayalım hadii kızlar!! Sana gelince canım benim bunu birşekilde yapacaksın şimdiden bunları düşünüp gebelik gibi harika sürecini ziyan etme. Sonuöta sezeryanda olabilirsin! Hadi bırak bunları gebe için en güzel pozisyon, sen yatakda sırt üstü ayaklarını göğüsü çekmiş bir biçimde yatak kenarında ol eşin yerde ve ayakta olsun, penisi yere dik gelecek şekilde ilişkiye gir başaracaksın Bu pozisyonu kesinlikle sizlerde deneyin

Yanlış y
yanlış yöndesin değen şey zar değil yönün yanlış popoya doğru aşa doğru yapacaksın midene doğru değil!!

canım imkanın varsa aparat al pahali değil zaten oda olmuyor sa aparat haline getirilecek birseyler bul parmak biraz insanı tiksin diri yor bende parmak denedim daha önce ama et his edince fena oluyordum şimdi apart aldım rahatım

canım ben aparat kendi imkanlarımla yapmaya çalıştım ama malesef yabancı bi cismi sokamadım parmakta daha rahatım sanırım. ama şu an sorunum geçen hafta çooook rahat yaparken şu an regl den sonra yapamıyorum

insanlara bu rahatsızlığı izahetmek gercekten cok zor.. ikinci evliligim bu benim yaş ilerledi eşim 43 yaşında ben 30 saolsunanlayışli atlaticaz diyo insalah.cevrem arkadaslarim coluk cocuk sahibi..bu yönu ayrı bir baskı.. sende haklısın inan mücadele ediyorum ama evladımda olsun istiyorum. ben hiç yaklastiramam derken eşılimin sevgi ve şefkati sabri sayesinde kücükte olsa bir gelişma benim icin penisinin paşınin girmesi. belki bebek şansi doģar banada diyorum bir umut..(

mideme doğru değil zaten aşağı doğru işaret parmağımı sokuyorum giriyor sonuna kadar ama daha ilk sokmaya çalışırken girişin orda bi yere değiyorum orası acıyor.

Bence bahsettigin sey kizlik zari ben aynada goruyorum ve parmagimi icine dogru ilerletiyorum ama aynada herkeste farkli gorunebilir. Yakin cevreme kalsa zar gozle gorulmez cook ilerdeymis cok biliyorsunuz dicem. O kadar cok okudum izledim arastirdim ki gayette guzel goruyorum zarimi

Teşekkür ederim amin inşallah
Bebeğim için herşeyi yaparım ama yinede korkuyorum ilişkide canım acıyor kremsiz... Rabbim sizlere de en kısa sürede şifa versin de kurtulun bu illetten...

kaslar ve biraz gerginlesı yor hassas oluyor kasık ve vajina ondan olabilir hemen bozma moralini

Cevabın için teşekkür ederm aslında ben üstteyken daha kolay oluyor ama işte sanki kremlerden güç alıyordum şimdi yapamıyorum gibi yarısı girse canım acıyor.. ilişki oluyor dayanıyorum ama tamamını almıyorum bide ilişkiden sonra canım acıyor yani orası henüz alışmadı ilişkiye.. böyle böyle nasıl bebek çıkacak diyorum teşekkür ederim bir kaç gün sonra dediğiniz şekilde deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…