Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar merhaba yeni üye oldum 2.5 aylik evliyim kendimi bildim bileli vajina korkum vardi duşa bile iç çamasirimla girerdim görmemek için. Evlenince sihirli degnek deger ben de yaparim dedim ama malesef daha hic deneyemedik bile panik atak krizine giriyorum yaklasinca bile esim. Jinekologa gittim muayne edemedi dokundurmadim ve bu sekilde tedaviye alamam seni dedi burda bakiyorum herkes parmak dilator egzersizi yapiyo ama malesef ben kendim bile yüzeysel dokunamiyorum cok umutsuzum cok üzgünüm

Yapamıyorum yapamıyorum kafayı yiyecem artık 1buçuk yıl oldu evlenelim pskoloğa gttim parmak ödevi verdi yapamıyorum diye gep erteledim şu bı haftadır tekrar uğraşiyorum serce parmagımın ilk boğumunu alabiliyorum titreye titreye bn nasıl yapacagım ya ölecekmişim gıbı hıssedıyorum kendimi parmagımı dokununca cıldırmak üzereyim be olur yardım edin bna dayanacak gücüm kalmadı ve ayrıca bişey sormak istıyorum bugun parmak egzersizi yapmaya calıştım yaptım yapalı karnım agrıya kalçamda ağrı var sancım var üşüttüğümden mı acaba bu kış aylarında nasıl çalişiosunuz sizler acaba felaket sancım var adetimede daha cok var aslında

Ayni durumdayiz ben de 2.5 aylik evliyim ama hic cesaretim yok daha 1 hafta once kuzenim evlendi yapti hic acimiyo sadece yanma oldu dedi ama ikna olamiyorum

kızlar ben p. En son yarısına kadar almıştım sonra uzun süre deneyemedik sonra adet oldum yeni bittim şimdi parmağımı direk bişey kullanmadan sokmaya çalışıyorum ama olmuyor. Arkadaşın dediği gibi girişte bir et parçası var parmağım ona deyince hep acıyor

Evet o et parçasına parmağımla deyince benimde acıyor

Evet o et parçasına parmağımla deyince benimde acıyor
Hanımlar o et parçası kızlık zarı değil...
vajinamızın içi kıvrımlı tırtıklı bir yapıya sahip... daha organımızı tam anlamıyla tanımıyoruz
O et parçaları ise içerdeki tırtıklı yapının devamı yani kiminin vajisinde hiç yokken kimisinde üç dört tane et parçası olabilir fakat aynayı karşınıza alın, rahat bir duştan sonra ıkındığınızda o et parçalarının açıldığını göreceksiniz... ilişkideki pns o et parçalarından sürtünerek içeri girdiğinde canımızı yakan o parçalar değil sadece içerisi dar olduğu için yanma oluyor ilişki sırasında nefes verdiğinizde oranın açıldığını göreceksiniz aynı şeyleri bende yaşadım lütfen et parçasını sorun etmeyin benimki 3 parça.....

bana bilgi verebilir misiniz ? nasıl bi tedavi uygulandı

sağolun kızlar. dün baya zorlandım emla sürmemiştim. sadece bebe yağı ile deniyordum. yapamayınca emla ve gleitgelen ile denedim oldu. tekrar iki parmak yapabildim kızlar. bugun devam.

Arkadaşlar şimdi ben bi doktora sordum işte kendim evde deniyorum 3.aparata kadar geldim ilerlemiyor ne yapabilirim diye bana dedi bu tür şeyleri evde önerimiyor uz kalıcı değil motivasyonu mu mahf etti doğru mu

Arkadaşlar şimdi ben bi doktora sordum işte kendim evde deniyorum 3.aparata kadar geldim ilerlemiyor ne yapabilirim diye bana dedi bu tür şeyleri evde önerimiyor uz kalıcı değil motivasyonu mu mahf etti doğru mu
doktorlar illada hastane diolar zaten. zamanla aşarsın o kadar insan bunu evde başardı bizde başarabiliriz

sağolun kızlar. dün baya zorlandım emla sürmemiştim. sadece bebe yağı ile deniyordum. yapamayınca emla ve gleitgelen ile denedim oldu. tekrar iki parmak yapabildim kızlar. bugun devam.

Bende emla denemistim ama yine sizlamisti. Acaba cok bekletmemmi lazim yada miktarimi azdi? Sen ne kadar bekletiyorsun. Sürdügümde icinede sürüyorum yanma oluyor yani ama bi uyusukluk hissetmedim

Bende emla denemistim ama yine sizlamisti. Acaba cok bekletmemmi lazim yada miktarimi azdi? Sen ne kadar bekletiyorsun. Sürdügümde icinede sürüyorum yanma oluyor yani ama bi uyusukluk hissetmedim

ben de fındık tanesi kadar sürüyorum az gelirse bir o kadar daha sürüyorum. sürdükten 10-15 dk sonra kadar uyuşuyor bende. yanma olduktan bi 10 dk sonra bak anlarsın zaten canım.

Kesinlikle psikiyatri desteği almalısın hemen.

Tırtıklardan hariç hemen girişte tırnak üstü büyüklüğünde bir et parçası sizde mi ondan bahsediyorsunuz

Ben bepanthol ve biolyn beraber sürdüm herhangi bir bı uyuşma olmadı az mı surdum acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…