- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #228.681
Vajinaya? Başka bir konuda yazmislardiNeye sürdünüz ???
Psikiyatriye gittim 5 bin tl istedi cok geldi konuyla ilgili kitap okudum neyin ne oldugunu cok iyi biliyorum şu an icin kattettigim aşama penise bakmak dokunmak kendi vajinami aynada incelemek ama malesef ic kisimlara dokunamiyorum esim anlayisliydi ama artik trip atiyo bazen o kadar bunaliyorum o kadar nefesim daraliyo ki o an aklima sadece bosanmak geliyo(
Merhabalar
Oncelikle sunu söylemeliyimki böyle bir portalda bu yazışmaları okuyunca tek olmadığımı anladigim icin sevindim ama yinede bu dertten kurtulamayanlardan birisi olarak inşallah en kısa zamanda kurtulmayı diliyorum rabbimden. Bende 1 buçuk senedir evliyim ve sizler gibi bu hastalığı yasayanlardanim. İnşallah en kısa zamanda yeneriz. Benim kafama takılan bir sey var belki burdan yardım bulabilirim anestol pomad kullanan varmi acaba. Gerçekten ise yariyormu uyusturma konusunda kullananlardan bilgi almak istiyorum. Şimdiden cok teşekkürler[/QUO
Merhaba umarım hepimiz yeneriz bu illeti öncelikle. Ben anestol pomad denedim hiç bir işe yaramıyor. Üzgünüm
Herhangi aparat kullanıyorsanız onun üstüne de sürmelisiniz ki iyice ileri gitsin sadece vajinin girişine sürmekle uyuşmuyorVajinaya? Başka bir konuda yazmislardi
İnşallah canımAcaba daha etkili olan ayni özellikli bir krem yada sprey var midir. Benim aslında parmak egzersizinde bir sıkıntım yok serçe parmakla başladım daha sonra direk bas parmağın tamamını aldım. Hatta hiçbir sekilde acı vb. Birsey hissetmedim. 2 parmagi deneyecekken regl oldum yapamadım. Hastalığım bitince tekrar deneyeceğim inşallah ise yarar diye umut ediyorum.
İnşallah canım
Canım aynı durumdayız ama sende düşündün mü doktordan destek almayıYa lanet olsun uyku bile bna haram eşim bebek istıyorum dıye dıye bagırdı bna pskolojim darmadağin anlayamıyorum bunu nasıl yapıolar nasıl ilk geceden beceriolar bn 1 seneyi devirdim daha bacagımi bıle acamıom eşime hiç bişey yapamıom vicdan azabı cekıom bu adamın da nefsi var yazık etme dıorum ama sonuç olarak yıne yapamıorum mucizevi bişey olsada yapıp kurtulsak neler düşünmüomkı bayıltsa bni öle mi olsa ya yani artık neler düşünmeye başladım gercekten yoruldum vücudum beynim her anlamda yoruldm . Oraya sanki dokundursam ölecekmişşm gibi kanlar içinde kalcakmşim gıbı hıssedıom evlendm hala dokunduramıom oysaki Helalim . Kurtulamıorum kurtulamıom bu illet düşüncelerden her ikimizde eziyet ediyorum evliliğimin en guzel zamanlarını stresle üzüntüyle geciriyorum . Ben napacam bilmıorum nereye kadar böyle sürecek nereye kadar dayanabilecem bılmıorum Allah rızası için bildiğinz farklı seyler varsa yardım edin bi çıkmazdayım
Canım aynı durumdayız ama sende düşündün mü doktordan destek almayı
İnşallah en kısa zamanda hepimizin sorunu çözülür. Hipnoterapiyi araştırıyorum ben şuan. Kafama yatarsa deneyeceğim. Umarım cozerim. İse yararsa da yazarimCnm pskolog yardımı aldım 2 bin de para verdm sonuç yok para tuzagı hep evde kendim çalişiyorum parmak konusunda ilerleyemiyorum nefret etmeye başladım kendimden .Cok büyük sikintıdayım cevrem ailem bebek isteyıp sıkıştırıyolar artık . Bi taraftan kpss hazırlanıom bi taraftan bunu yapamıyorum kadınlık yapamıyorum eşime kavgamızda ben haklı olsam bile konuşmaya hakkım yokmuş gıbı hissdiyorum berbat bi durum yani evlendim evleneli hayatımda ne huzur var ne mutluluk bazen diorum bayılt bni yap bitir Allah kimseye vermesin ya bu derdi düşmanıma bile
İnşallah en kısa zamanda hepimizin sorunu çözülür. Hipnoterapiyi araştırıyorum ben şuan. Kafama yatarsa deneyeceğim. Umarım cozerim. İse yararsa da yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?