- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #228.701
Amin canım inşallah. Tabi ki yazarim. Öyle yada böyle artık çözeceğim bıktım yaniEger bı faydasını görürsenız yazarsanız cok sevinirim Allah razı olsn ya inşallah başarırız rabbım yardımcımız olsun
Canım senin gittiğin bu kliniğin adı ne ve ne kadara mal oldu sanaOkuyorum iki yıllık evli çiftler var bı iki yıl içinde hiç mi denemediler hiç mi parmak egzersizi yapmadılar burda söylenenlerle yapıyolar bi süre sonra bi yerde tıkanıyo sonra tekrar başa sar tekrar başa bi bakmışsın aylar geçmiş sen hala aynı yerdesin yazık günah bak herkes aynı derecede değil herkes evde yapamaz ya ben tedavideyken çok ileri derecedeki olan hastalara şahit oldum burda bi arkadaşta kendi vajinama bakmaktan bile korkuyorum demiş bu kişiler nasıl evde kendi kendine tedavi olacak benim mantığıma inanın sığmıyo borca girin gerekirse iki üç ay sıkıntı çekin ama şu hastalığı aylarca yıllarca çekmeyin 4 5 gün bi tedavi sonrası uzman kişiler altında şu hastalıktan kurtulun hepinizin bu hastalığı yenmesi dileğimle iyi günler
Ankara hera klinik canım Süleyman eserdağın kliniği internettende araştırabilirsin 4 bin cnm dereceye göre fiyatta değişiyormuşCanım senin gittiğin bu kliniğin adı ne ve ne kadara mal oldu sana
Evet biliyorum orayı daha önce görüşmüştük. Tedavide nasıl bir yol uyguladılar bana özelden yazar mısın canimAnkara hera klinik canım Süleyman eserdağın kliniği internettende araştırabilirsin 4 bin cnm dereceye göre fiyatta değişiyormuş
Canım ben Ankara’da Ebru Zülfikaroğlu diye bi doktor duydum ınstgtam hesabı falan da var güvenilir bir doktormuş benzin arkadaşım hemşire Ankaradayken onun klimigınde çalışmış ilgilenirsen. Hepımiziin basında aynı dert bende daha 3 aylık evlıyım adamı yanıma yaklastıramıyorum sürekli tartışıyoruz hergün dua edıyorun kurtulayım şundan diyeCnm pskolog yardımı aldım 2 bin de para verdm sonuç yok para tuzagı hep evde kendim çalişiyorum parmak konusunda ilerleyemiyorum nefret etmeye başladım kendimden .Cok büyük sikintıdayım cevrem ailem bebek isteyıp sıkıştırıyolar artık . Bi taraftan kpss hazırlanıom bi taraftan bunu yapamıyorum kadınlık yapamıyorum eşime kavgamızda ben haklı olsam bile konuşmaya hakkım yokmuş gıbı hissdiyorum berbat bi durum yani evlendim evleneli hayatımda ne huzur var ne mutluluk bazen diorum bayılt bni yap bitir Allah kimseye vermesin ya bu derdi düşmanıma bile
Yok canim enterasan şekilde p girmeden bozulmuyor ama onu umursamiyorsunki zaten benim cok umrumda olmadi açıkçası ama yinede bozulmadiBen su an cok sukur 2.parmagi alabiliyorum ama 3.parmak nasil giriyor ya zar o zaman bozulmaz mi
Bende reyyan hanimla yendim cok cok memnun kaldim ve hadi tedavin bitti git demiyo sonuna kadar hastasiyla ilgileniyo.cok seviyorum o kadini hala konusuruz whatsapptan.Bende bugün reyyan Özcan temizkan dan randevu aldim artik. Çünkü zehir oldu 16 ayim. Artik nasil olacaksa olsun. Ben tedavi olsam bile bi kere yapinca sanki devamini yapamayacakmisim gibi geliyo
Sonuna kadar katiliyorum sana cunkü bu bi hastalik.tamam evde kendi kendine yenenlerde var ve onlara hakikaten helal olsun kutluyorum ama bende kendim yapamadim ayrica bunun bide psikolojik tarafi var yensemde yine yapabilrmiuim acaba devami gelirmi diye hep düsünürdüm tedavi olurken bile düsündüm ama doktorum ciddi anlamda hep yanimdaydi arkadaslar yillarca bekleyip kendinize zehir etmeyin yillarinizi evliliginizi.yendikten sonra herseye pozitif bakmaya basliosunuz inanin yüzünüz gercekten gülmeye başlıyo.umarim yenemeyen kalmaz bu illeti cünkü gercekten zorOkuyorum iki yıllık evli çiftler var bı iki yıl içinde hiç mi denemediler hiç mi parmak egzersizi yapmadılar burda söylenenlerle yapıyolar bi süre sonra bi yerde tıkanıyo sonra tekrar başa sar tekrar başa bi bakmışsın aylar geçmiş sen hala aynı yerdesin yazık günah bak herkes aynı derecede değil herkes evde yapamaz ya ben tedavideyken çok ileri derecedeki olan hastalara şahit oldum burda bi arkadaşta kendi vajinama bakmaktan bile korkuyorum demiş bu kişiler nasıl evde kendi kendine tedavi olacak benim mantığıma inanın sığmıyo borca girin gerekirse iki üç ay sıkıntı çekin ama şu hastalığı aylarca yıllarca çekmeyin 4 5 gün bi tedavi sonrası uzman kişiler altında şu hastalıktan kurtulun hepinizin bu hastalığı yenmesi dileğimle iyi günler
Merak etme canım tedavinin başında hep öyle olur bütün hastalar yener yenemeyen tek hasta ben olurum diye bile düşünürsün ama tedaviden sonra şu hastalığı bi atlat sonrada sanki bu hastalığı hiç yaşamamış gibi ben hastamıydım yaa diye düşünür gülersinBende bugün reyyan Özcan temizkan dan randevu aldim artik. Çünkü zehir oldu 16 ayim. Artik nasil olacaksa olsun. Ben tedavi olsam bile bi kere yapinca sanki devamini yapamayacakmisim gibi geliyo
Bende bugün eşli deneme yapacağım ama ben 1 ay ara vermiştim şimdi geriledim. Önceden p. Yarısını alabiliyordum şimdi nefes egzersizleri bile yapamıyorumnasıl gidiyo kızlar? eşli deneme yapan var mı? ben bugün ya da yarın deneme yapıcam umarım ilerleme kaydetmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?