Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar bir de benim anlamadigim birsey var bazi arkadaslarimiz penis dik sekilde degl asagiya egimli popoya dogru olmali demis ama kadin ustteyken mantiken dik sekilde giriyo o nasil oluyo çözemedim

Yazmıyım yazmıyım dedim ama artık inanın dayanamıyorum öncelerde doktora gitmemin daha faydalı olduğu söyleyip sözde burda kendi kendine yenen arkadaşlara kötü örnek olup onların motivasyonunu kırdığım yönünde bir cevap almıştım ama artık evde kendi çabalarıyla yenipte başarılı olamayan şunu şöyle mi yapsam şurda kaldı ilerlemiyo burda bşy var gitmiyo gibi mesajları gördükçe İnanın çok üzülüyorum para tuzağı dediğiniz yerlerde vardır ama heryer para tuzağı değil arkadaşlar önemli olan doğru yeri bulmak uzman bi doktora gitmek

Bende bir vajinısmus hastasıydım evliliğimin ilk ayında sürekli araştırdım yaa parmak egzersizi çok tuhaf geliyordu parmağı alabilsem eşimlede birlikte olabilirim sonuçta diyodum sonra araştırarak ve güvenerek bi klinik buldum oturduğum şehirdede değildi gidelim dedim sonuçta bu bir hastalık ve beyinde biten psikolojik bşy sana ister yüz kişi gelsin hiç acımıyo diye sana bi faydası olmazdı benim için öyleydi bu benim düşüncem gene motivasyonunu düşürüyorsun flan demeyin bu hastaların hepsi öyle dşşünüyo neyse Ankara'ya gittim

Kliniğe ilk girdiğimde onların verdiği güven çok önemliydi benimle konuştular doktor muayenesi flan derken vajinismustum orta dereceden biraz yüksekmiş neyse bir terapist verip tedaviye başladım o gün içinde inanın yeni düğün yapmıştık düğünden sonra işten çıkardılar sadece eşimin maaaşı maddi durumsa yemin ederim bizdede yoktu ama daha ne kadar bı eziyeti çekecektim borçsa borç dedik önemli olan bizim mutluluğumuz dedik ve başladık tedaviye sonuç sadece 4 gün 4 günün sonunda bütün sıkıntılar uçtu gitti bunun için mi bir ayı zehir ettim ben kendime dedim iyi kide gitmişim aldıkları parada sonuna kadar helali hoş olsun

Okuyorum iki yıllık evli çiftler var bı iki yıl içinde hiç mi denemediler hiç mi parmak egzersizi yapmadılar burda söylenenlerle yapıyolar bi süre sonra bi yerde tıkanıyo sonra tekrar başa sar tekrar başa bi bakmışsın aylar geçmiş sen hala aynı yerdesin yazık günah bak herkes aynı derecede değil herkes evde yapamaz ya ben tedavideyken çok ileri derecedeki olan hastalara şahit oldum burda bi arkadaşta kendi vajinama bakmaktan bile korkuyorum demiş bu kişiler nasıl evde kendi kendine tedavi olacak benim mantığıma inanın sığmıyo borca girin gerekirse iki üç ay sıkıntı çekin ama şu hastalığı aylarca yıllarca çekmeyin 4 5 gün bi tedavi sonrası uzman kişiler altında şu hastalıktan kurtulun hepinizin bu hastalığı yenmesi dileğimle iyi günler

Canım senin gittiğin bu kliniğin adı ne ve ne kadara mal oldu sana

Canım ben Ankara’da Ebru Zülfikaroğlu diye bi doktor duydum ınstgtam hesabı falan da var güvenilir bir doktormuş benzin arkadaşım hemşire Ankaradayken onun klimigınde çalışmış ilgilenirsen. Hepımiziin basında aynı dert bende daha 3 aylık evlıyım adamı yanıma yaklastıramıyorum sürekli tartışıyoruz hergün dua edıyorun kurtulayım şundan diye

Bende bugün reyyan Özcan temizkan dan randevu aldim artik. Çünkü zehir oldu 16 ayim. Artik nasil olacaksa olsun. Ben tedavi olsam bile bi kere yapinca sanki devamini yapamayacakmisim gibi geliyo

Bende bugün reyyan Özcan temizkan dan randevu aldim artik. Çünkü zehir oldu 16 ayim. Artik nasil olacaksa olsun. Ben tedavi olsam bile bi kere yapinca sanki devamini yapamayacakmisim gibi geliyo
Bende reyyan hanimla yendim cok cok memnun kaldim ve hadi tedavin bitti git demiyo sonuna kadar hastasiyla ilgileniyo.cok seviyorum o kadini hala konusuruz whatsapptan.

Sonuna kadar katiliyorum sana cunkü bu bi hastalik.tamam evde kendi kendine yenenlerde var ve onlara hakikaten helal olsun kutluyorum ama bende kendim yapamadim ayrica bunun bide psikolojik tarafi var yensemde yine yapabilrmiuim acaba devami gelirmi diye hep düsünürdüm tedavi olurken bile düsündüm ama doktorum ciddi anlamda hep yanimdaydi arkadaslar yillarca bekleyip kendinize zehir etmeyin yillarinizi evliliginizi.yendikten sonra herseye pozitif bakmaya basliosunuz inanin yüzünüz gercekten gülmeye başlıyo.umarim yenemeyen kalmaz bu illeti cünkü gercekten zor

Merak etme canım tedavinin başında hep öyle olur bütün hastalar yener yenemeyen tek hasta ben olurum diye bile düşünürsün ama tedaviden sonra şu hastalığı bi atlat sonrada sanki bu hastalığı hiç yaşamamış gibi ben hastamıydım yaa diye düşünür gülersin

kızlar bnde iyi bi kadın doğum uzmanı buldum ancak haftaya randevu alabildim önce fiziksel bi sorun var mı diye baktırıp öyle başlıycam tedaviye inş bnm de 2 yıl olcak nerdeyse yapamıyoruz

acaba ordaki kadın doğumcuya bu hastalığı anlatmalıyım yoksa sadece muayene mi olmalıyım çünkü bazı kadın doğumcular bu konu hakkında bilgileri olmadığındanmıdır nedir anlatsanda anlamıyolar ben bi defa devlet hastanesinde bu konuyu anlatmaya çalıştığımda anlamadı bile şuan gideceğim doktor çok met özel bi kadın doğumcu o anlar mı bilmem sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…