Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bence yapabilirsin önceden nasıl yapabildiğini düşün yapamadığını düşünme canımm bu işte sabır ve olumlu düşünmek çok önemli
Bir hırsla başlamıştım eşime haksızlık yaptığımı çok düşündüm o anlar çok iyi gidiyordu eşim bile o duruma gelmeme çok sevindi çünkü ben bacaklarımı bile açamıyordum ama sonra yapamadım 1 ay kadar deneme de yapamadık misafirlerden dolayı sonra da adetim girdi araya şimdi de nefes egzersizlerini yaparken bile yapamıyorum

Ben Ankara da devlet Hastanesi kadın doğumcuya gittim bayan çok iyiydi ilgilendi ama ben ankaradan ayrılmak zorunda kaldım bana parmak egzersizleri verdi bu bitmeden eşinle ilişkiye girme dedi sende anlat derim

Canim birsey soracaktım. Bu Süleyman eserdagin istanbuldada Klinigi varmi. Bir Bilgin varmıydi acaba.
nişantaşında klinikleri var şenay eserdağ ben arayıp ücret sormuştum bilgi vermemişlerdi snra dedim ama maddi olarak yetemeyebiliriz falan o zmn ilk seans 300 durumunuza göre ücret belirlenir denmişti

acaba bu aralar streslimisin yada evde tek olamıyomusun rahatlayıp duş alıp nasıl yaptıysan öyle yapabilirsin ben senin kadar bile yol alamadım eşime o kadar haksızlık ediyorum ki elimde olmadan ama çok umutluyum bi gün bizde normal kadınlar gibi olucaz bebeişlerimiz olucak inşallah

Kadin dogumcular bu hastalikla pek ilgilenmiyolar maalesef bende ilk oñce devlet hastanesine gitmistim çatala yatirdi bakti ön sev... uzun tut bide bu hastaligin özel merkezleri var onlari arastir diyerek yolladi

Ben Ankara da devlet Hastanesi kadın doğumcuya gittim bayan çok iyiydi ilgilendi ama ben ankaradan ayrılmak zorunda kaldım bana parmak egzersizleri verdi bu bitmeden eşinle ilişkiye girme dedi sende anlat derim
benim ablam da 10 yıl önce bu sıkıntıyı yaşadı onu direk özel bi kliniğe götürdüler tabi o zmnlar bu hastalık şimdiki kadar ticarete dökülmemişti 2 ay yaşadı hemen tedavi oldu bnm 2 yıl olcak nerdeyse maddi yetersizlikten 3 bin 5 bin isteyen doktorlara gidemiyoruz maalef

Kadin dogumcular bu hastalikla pek ilgilenmiyolar maalesef bende ilk oñce devlet hastanesine gitmistim çatala yatirdi bakti ön sev... uzun tut bide bu hastaligin özel merkezleri var onlari arastir diyerek yolladi
bnm ablam özel bi kadın doğumcunun psikiyatriye yönlendirmesiyle tedavi olmuştu 10 yıl önce işte bnde devlette bu konuyu anlattım biraz suratıma aval aval baktı bu konuyla biz ilgilenmiyoruz dedi doktor

Evet stresliyim ama kalıcı misafirlerim geldi sonra adet oldum uzun süre hiç yapamadım şimdi deniyorum parmak egzersizini bir boğum ancak alabiliyorum . Önceden rahat 2 boğum alıyordum p. Yarısı da bir kere denedik oldu . Şimdi nefes egzersizleri bile beni zorluyor. Eşime bende haksızlık yaptığımı düşünüyorum ne zamana kadar böyle devam edecek. Çevremde çocuk haberleri duyuyorum sürekli eşim onları anlatırken bile nasıl mutlu oluyor çocuğu olmasını çok istiyor ama ben daha birliktelik bile sağlayamadım en son çare olmazsa Haydar dümenin reçetesini deneyeceğim deneyip yapan çok olmuş başka gruplarda gördüm

bnm ablam özel bi kadın doğumcunun psikiyatriye yönlendirmesiyle tedavi olmuştu 10 yıl önce işte bnde devlette bu konuyu anlattım biraz suratıma aval aval baktı bu konuyla biz ilgilenmiyoruz dedi doktor
Aynen canim.maalesef bu duruma geldik ilgilenmiyolar hatta dalga gecer gibi konusuyolar.hatta çatala yatirip.bakmalari bile psikolojik bi cöküntü benim özeldeki doktorum tedavim boyunca hic çatala yatirmadi normal sedyede yapti bütün tedavisini

Ben devlet hastanesine gittim ordan beni başka devlet hastanesine yönlendirdiler randevu bile alamamıştım o bayandan doktor benim adımı söyle yardımcı olur dedi gittim gerçekten bayanla konuştum randevusuz beni sürekli kabul etti. yanında ağladım yalnız olmadığımı söyledi beni rahatlatmak için herşeyi yaptı çok iyi bayandı ama benim başka şehire dönmem gerekiyordu bırakmak zorunda kaldım telefon numarasını verdi istediğinde ara yardımcı olacağım diye. Ama önce parmak egzersizlerini başarmamı söyledi. Hatta orda tedavi görürken yapay vajina verdi bana parmağımı soktum gerçekten parmağın istediğin kadar gidiyor kuru olunca ondada gitmiyordu parmağıma bişeyler sıkıyordu kayganlaştırmak için eğer Ankara da iseniz size doktorun ismini verebilirim

seni okadar iyi anlıyorum ki artık çocuk istiyorum bnde önceden sormuyolardı zamn geçtikçe artık soruyolar neden yapmıyosunuz çocuk ne zmn falan geçiştire geçiştire bi hal oluyorum artık

aynen canım bu hastalığı biz sanki kafamızdan uyduruyoruz bakalım şimdi gideceğim doktor nasıl karşılacak bu durumu bilmiyorum umarım hayal kırıklığına uğramam

istanbuldayım canım maalesef

Denedim ama sonuç almadım canım emla daha iyi

Insaallah bende atlatirim herkes de atlatir en kisa zamanda

seni okadar iyi anlıyorum ki artık çocuk istiyorum bnde önceden sormuyolardı zamn geçtikçe artık soruyolar neden yapmıyosunuz çocuk ne zmn falan geçiştire geçiştire bi hal oluyorum artık
Kaç yıllık evlisiniz ne kadar zaman bununla uğraşıyorsun bende sürekli geçiştiriyorum eşimin rüyasına giriyor sürekli çocuğumuz varmış bunu duyunca daha çok üzülüyorum benimde arada rüyama giriyor

2018 mart ayında 2 yıl olucak biz 1 yıl eşimin ailesiyle yaşadık orası kalabalık olduğundan bu konu üzerinde fazla durmadık ayrı eve çıkınca düzelir dedik ama oda olmadı şuan ayrı evdeyiz bu işin üzerine daha çok gidebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…