- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #228.741
Anladım canımistanbuldayım canım maalesef
Kalabalık ortamda zor oluyor haklısınız sakin ortam daha iyiymiş. İnanmak lazım öncelikle galiba ben inancımı kaybetmiştim bir doktor sayesinde burda yazılanlar sayesinde tekrar bana güven gelmişti ama şimdi tekrar oldu2018 mart ayında 2 yıl olucak biz 1 yıl eşimin ailesiyle yaşadık orası kalabalık olduğundan bu konu üzerinde fazla durmadık ayrı eve çıkınca düzelir dedik ama oda olmadı şuan ayrı evdeyiz bu işin üzerine daha çok gidebiliyorum
bende burda yazılanları okuduktan donra bu işin üzerine daha çok gitmeye başladım aslında bu süreç bitene kadar bnce kmseyle görüşmemek misafir kabul etmemek lazım biz daha önemliyiz kafamızı bu duruma vermeliyiz şuan bnm annem hasta parmak egzersizini ona baktığım için pek yapamadım açıkcası ama doğum doktoranı gidip fiziksel bi problem olmadığını öğrendikten snra herşeyi bırakıp sadece kendimle ilgilenicemKalabalık ortamda zor oluyor haklısınız sakin ortam daha iyiymiş. İnanmak lazım öncelikle galiba ben inancımı kaybetmiştim bir doktor sayesinde burda yazılanlar sayesinde tekrar bana güven gelmişti ama şimdi tekrar oldu
Pardon Emlasiz yapamam demek istedim!Arkadaslar acil yardima ihtiyacim var!!
Dün emla sürdüm. Süper uyusturuyor. Parmak egsersizleri falan emlasizda geciyorum. Pen... ile deneme yapioduk. Tam girdi sanirken ,esimin pen... uyustu ve indi. Megersem icine girerken onunki de uyustu. Ben emlasiz denemem lazim!! Ama esiminki de uyusuyor. Bana yardimci olun emla kullanan arkadaslarim!! Lütfen...
Eşinin mutlaka prezervatif kullanmasi lazim tabiki uyuşurPardon Emlasiz yapamam demek istedim!
Yani emla ile denemem gerekiyor ama nasil yapcam onunki uyusmadan?
Evet canım yanlış hatırlamıyorsam istanbul İzmir dede vardıCanim birsey soracaktım. Bu Süleyman eserdagin istanbuldada Klinigi varmi. Bir Bilgin varmıydi acaba.
Biliyorlarki çaresi onlarda istiyorlar o kadar parayı. Ben Esardağa tedavi oldum kadın arkadaş yaptırdı dilatör egzersizini. Ayıp falan demeyin hiç sağlık bu ve desikleri gibide oldu 3 günde bitti. Bitince aaa bumuymuş dedim o kadar üzüldük yıllarımız gitti. ErtelemeyinKızlar doktora gitmek belki önemli ama orda da cesaret lazim benim gittigim jinekolokta bizim elimizde sihirli degnek yok sadece elinizden tutup yardimci olabiliriz dedi. Tedavi seklide dilator egzersizi veriyo yani ztn buna cesaretim olsa kendim yaparim. Her doktor tedavisi cok kolay 3 gun 4 gun dyo madem bu kadar kolay neden 5 binler 7 binler istyolar kesinlikle insanlarin zaaflarini kullaniyolar bu yuzden malesef ki inancim güvencim kalmadi doktorlara o zaman asgari ucret alan insanlar bosansinlar istedikleri bu mu
Canım ıkınmakda kasları kontrol etmeyi zorlaştırıyor. En kolayı derin nefes alıp vermek ve aparatı nefesi verirken içeri almak.kizlar bende bebe yagi ve anestol pomad ile yendim bu rahatsizligimi. parmak egzersizi yapmadim kendime boy boy aparatlar yaptim. Ilk gece kendimi sıktığım icin canim cok yanmisti ve sadece birkez girdi kendimi geri çektim ama kizlik zari delinmisti ve epey bi kan geldi o zaman. tekrar bu aciyi hissedicem diye hep kactim. ilk olarak kulak pamuguyla denedim ve oldu hicbisey hissetmedim. sonra goz kalemi ile denedim. daha sonra ince boyuttaki rimeli denedim.
. bunlarin oldugunu gorunce insanin morali yerine geliyor tabi. sonra mumu strecleyip denedim tabi mumda biraz zorlandim ve pes etmedim en onemlisi ıkınmak o zaman delik açılıyor ve daha rahat giriyor. tabi bunlarin hepsini bi gunde yapmadim zamana yaydim calustigim icin her zaman vaktim olmuyordu. daha sonra kendime mumdan daha kalin aparat yaptim o da oldu. son olarak da pen. boyutunda genisliginde aparat yaptim ve onu da aldim. sonra esimi cagirdim sirtim esime donuk pozisyonda yapmaya calistik zorlandim biraz girince ciktim sonra tekrar denedim biraz girince ciktim bunu on kere falan yaptim yaptikca zaten vajina genisledi her defasında daha rahat girer oldu. en yapisimda bebe yagini bolca surduk anestol kremide sürdüm ve cok rahat girdi esim kalcasini yukari asagi yukari asagi hizli hareketlerle hareket ettirdi ve bir dakikaya yakin sürdü bu hic acı hissetmedim
Geçmiş olsun artık bende istemiyorum misafir parmak egzersizlerini bu yapabilsembende burda yazılanları okuduktan donra bu işin üzerine daha çok gitmeye başladım aslında bu süreç bitene kadar bnce kmseyle görüşmemek misafir kabul etmemek lazım biz daha önemliyiz kafamızı bu duruma vermeliyiz şuan bnm annem hasta parmak egzersizini ona baktığım için pek yapamadım açıkcası ama doğum doktoranı gidip fiziksel bi problem olmadığını öğrendikten snra herşeyi bırakıp sadece kendimle ilgilenicem
Ben de sordum agir hastalara biçtikleri fiyat 10 bine kadar cikiyo tamam belki gerçekten tedavi ediyolar belki cok iyiler ama 10 bin nasil bir rakam? Gercekten cok üzülüyorumAnkara hera klinik canım Süleyman eserdağın kliniği internettende araştırabilirsin 4 bin cnm dereceye göre fiyatta değişiyormuş
Hayir ayip olarak gormuyorum tabiki ayip degil kim ister ki bu durumda olmak ama keske fiyatlar makul olsa da kmsenin yillari boşa gitmese evlilikler bu yüzden bitmese insanlar kredi cekip gitmek zorunda kaliyolar 3 gunluk tedavi icin reva mi bu 2 3 bine kadar olan ucretleri anlarm ama 10 bine tedavi eden bile var bu kadari ticarete giriyo benceBiliyorlarki çaresi onlarda istiyorlar o kadar parayı. Ben Esardağa tedavi oldum kadın arkadaş yaptırdı dilatör egzersizini. Ayıp falan demeyin hiç sağlık bu ve desikleri gibide oldu 3 günde bitti. Bitince aaa bumuymuş dedim o kadar üzüldük yıllarımız gitti. Ertelemeyin
Çok güzel yazmışsın canım. Harikasın :)Buyrun kızlar okuyun başarı sizin elinizde pes etmeyin :)
Çok çok çok sevindim canım. Tebrik ederim seniiHala inanamıyorum 1.5 senelik izdirap cile aglama hayal kirikligi hepsi bitti. gercekten bitti galiba soktayim resmen.kizlar ben hayatta görebileceginiz en tirsak insanim benden tirsagi yoktur. bu tirsakligimdan dolayi zaten parmak egzersizlerine basladiktan sonra bile uzun sürdü yenmem. nolur siz benim gibi yapmayin basarabilirsiniz güvenin kendinize
bunu birgün buraya yazarmiyim bende diyodum hep gözlerim dolarak ve su anda yaziyorum. Allahima cok sükür
BASARDIMMMM
Çok çok çok sevindim canım. Tebrik ederim senii
Ne demek canım Amin cümlemizden inşallah. Seve seve destekledim ve dürtükledim ben seniseninde destegin sayesinde bikmadan yardimci oldun dürtüklemis oldun beni ve basardim Allah senden razi olsun
Çok sevindim canım darısı bize olsun neler yaptın canım kulak çubuğunu bile sokamıyorumHala inanamıyorum 1.5 senelik izdirap cile aglama hayal kirikligi hepsi bitti. gercekten bitti galiba soktayim resmen.kizlar ben hayatta görebileceginiz en tirsak insanim benden tirsagi yoktur. bu tirsakligimdan dolayi zaten parmak egzersizlerine basladiktan sonra bile uzun sürdü yenmem. nolur siz benim gibi yapmayin basarabilirsiniz güvenin kendinize
bunu birgün buraya yazarmiyim bende diyodum hep gözlerim dolarak ve su anda yaziyorum. Allahima cok sükür
BASARDIMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?