- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #228.761
Kızlar kulak çubuğunu bile yapamıyorum napcam ben acıyı bazen önemsemiyorum yeterki olsun diye ama girişten sonra yön bulamıyorum popoya doğru da deniyorum olmuyor
Çok haklısın canım. En önemlisi cesaret ve inanmak. Ben insana bu tecrübeyi yaşayanların iyi geleceğine inanıyorum. Çünkü biliyoruz ki karşımızdaki de aynı şeyi yaşadı. Yaşadıklarımız duygularımız hüzünlerimiz aynı. Ve o nasıl yendi psikolojisini nasıl hazırladı neler yaptı bu sorulara cevap buluyoruz bu güzel sayfada. Öyle şeyler paylaşıyoruz ki bir bakıyoruz yaşadıklarımız hep aynı. Sonra diyoruz ki aynı şeyleri yaşadık korkularımız aynı. O yenmiş ben neden yenemeyim? Daha sonra paylaşıyoruz derdimizi ve bir sürü arkadaş yardımcı oluyor. Taktikler, ipuçları, yöntemler, pozisyonlar ama en önemlisi de manevi destek. Cesareti ve inancı doğuran bu oluyor işte. Sonra denemeler başlıyor, adım adım ilerlemeler, inanç güven cesaret artıyor tabi hep bu arada. Bir de azim ekleniyor. Sonrası başarı ve mutluluk :) Şunu anlatmaya çalışıyorum arkadaşlar maddi durumunuz varsa tabiki doktora gidin onlar uzman sonuçta. Ama eğer maddi durumunuz yok ve çaresizseniz kesinlikle buradaki arkadaşlardan yardım alın. Ben öyle yaptım tam 3 ay önce ve parmak egzersizleri ile 3 günde yendim. Bana çok büyük destek veren arkadaşım M mtluuuuu_ Allah senden razı olsun hiç bırakmadın beni. Ellerinden geldiğince herkes yardımcı olacak ve işe de yarayacak. Bende elimden geldiğinde yardımcı olmaya çalışıyorum arkadaşlar. Çünkü sizi bizler kadar kimse anlayamaz. Tecrübe etmek çok başka. Durmayın sizde parmak egzersizlerine başlayın. İnanın olacak. Hem de o kadar kolay ki. Azim edin inanın inatlaşın bir an önce başlayın. İstediğiniz her soruyu sorabilirsiniz. Sakın çekinmeyin açık açık herşeyi sorun anlatabilirim. Allahım yardımcınız olsun. Biz hep yanınızdayızKızlar doktora gitmek belki önemli ama orda da cesaret lazim benim gittigim jinekolokta bizim elimizde sihirli degnek yok sadece elinizden tutup yardimci olabiliriz dedi. Tedavi seklide dilator egzersizi veriyo yani ztn buna cesaretim olsa kendim yaparim. Her doktor tedavisi cok kolay 3 gun 4 gun dyo madem bu kadar kolay neden 5 binler 7 binler istyolar kesinlikle insanlarin zaaflarini kullaniyolar bu yuzden malesef ki inancim güvencim kalmadi doktorlara o zaman asgari ucret alan insanlar bosansinlar istedikleri bu mu
Merhaba canım. Kasıyor olabilirsin bence. Sen ilerlemiştin. Tekrar ilerleyebilirsin bir kere yaptın sonuçta. Sakın pes etme. İnat et devam et. Bence kasıyorsun ondan ilerlemiyor. İlk girişte ıkın çubuk girdikten sonra bekle biraz. Yavaş yavaş hareket ettir ilerletmeden. Daha sonra çubuğu itme den önce karnını şişirerek burnundan derin nefes al o nefesi verirken yavaşça it çubuğu. İnan çok kolay olacak. Sık sık nefes ve kegel egzersizi yap içerdeyken. Karşında ayna mutlaka olsun. Arkana iki üç yastık koyup bacaklarını iyice aç. Yapacaksın inanıyorum.Kızlar kulak çubuğunu bile yapamıyorum napcam ben acıyı bazen önemsemiyorum yeterki olsun diye ama girişten sonra yön bulamıyorum popoya doğru da deniyorum olmuyor
Ay yaptım galiba birkaç dakika önce yapamıyorum dedim sonra inat ettim 2.5 boğum aldım 3 boğum olmuyor yarım bağım daha olmadı acaba herkesin içi aynı derinlikte mi bilmediğimden soruyorumMerhaba canım. Kasıyor olabilirsin bence. Sen ilerlemiştin. Tekrar ilerleyebilirsin bir kere yaptın sonuçta. Sakın pes etme. İnat et devam et. Bence kasıyorsun ondan ilerlemiyor. İlk girişte ıkın çubuk girdikten sonra bekle biraz. Yavaş yavaş hareket ettir ilerletmeden. Daha sonra çubuğu itme den önce karnını şişirerek burnundan derin nefes al o nefesi verirken yavaşça it çubuğu. İnan çok kolay olacak. Sık sık nefes ve kegel egzersizi yap içerdeyken. Karşında ayna mutlaka olsun. Arkana iki üç yastık koyup bacaklarını iyice aç. Yapacaksın inanıyorum.
Çok haklısın canım. En önemlisi cesaret ve inanmak. Ben insana bu tecrübeyi yaşayanların iyi geleceğine inanıyorum. Çünkü biliyoruz ki karşımızdaki de aynı şeyi yaşadı. Yaşadıklarımız duygularımız hüzünlerimiz aynı. Ve o nasıl yendi psikolojisini nasıl hazırladı neler yaptı bu sorulara cevap buluyoruz bu güzel sayfada. Öyle şeyler paylaşıyoruz ki bir bakıyoruz yaşadıklarımız hep aynı. Sonra diyoruz ki aynı şeyleri yaşadık korkularımız aynı. O yenmiş ben neden yenemeyim? Daha sonra paylaşıyoruz derdimizi ve bir sürü arkadaş yardımcı oluyor. Taktikler, ipuçları, yöntemler, pozisyonlar ama en önemlisi de manevi destek. Cesareti ve inancı doğuran bu oluyor işte. Sonra denemeler başlıyor, adım adım ilerlemeler, inanç güven cesaret artıyor tabi hep bu arada. Bir de azim ekleniyor. Sonrası başarı ve mutluluk :) Şunu anlatmaya çalışıyorum arkadaşlar maddi durumunuz varsa tabiki doktora gidin onlar uzman sonuçta. Ama eğer maddi durumunuz yok ve çaresizseniz kesinlikle buradaki arkadaşlardan yardım alın. Ben öyle yaptım tam 3 ay önce ve parmak egzersizleri ile 3 günde yendim. Bana çok büyük destek veren arkadaşım M mtluuuuu_ Allah senden razı olsun hiç bırakmadın beni. Ellerinden geldiğince herkes yardımcı olacak ve işe de yarayacak. Bende elimden geldiğinde yardımcı olmaya çalışıyorum arkadaşlar. Çünkü sizi bizler kadar kimse anlayamaz. Tecrübe etmek çok başka. Durmayın sizde parmak egzersizlerine başlayın. İnanın olacak. Hem de o kadar kolay ki. Azim edin inanın inatlaşın bir an önce başlayın. İstediğiniz her soruyu sorabilirsiniz. Sakın çekinmeyin açık açık herşeyi sorun anlatabilirim. Allahım yardımcınız olsun. Biz hep yanınızdayız
Bak işte yaptın :) Aynı derinliktedir canım. Kastığın için gitmemiştir. Üstğne git iki boğumu al az az git gel yap. Kendiliğinden üçüncü boğumda girecek bak göreceksin. Nefes verirken ilerletmeyi unutma canım :)Ay yaptım galiba birkaç dakika önce yapamıyorum dedim sonra inat ettim 2.5 boğum aldım 3 boğum olmuyor yarım bağım daha olmadı acaba herkesin içi aynı derinlikte mi bilmediğimden soruyorum
Çok normal böyle hissetmen canım. Ama inan hergün aynı aşamada kalmayacaksın. Küçük küçük de olsa ilerleyeceksin. Ayna ile vajinanı iyice incele. Bacaklarını iyice aç. Dokunmadan önce ıkın deliği gör. Yapamayacağını düşünüyorsan emla krem alabilirsin. Çok güzel uyuşturuyor. Önce kulak çubuğu ile başla. Emla krem de sürünce hissetmiyorsun bile. Gözünle de görmesen girdiğine inanmazsın çubuğun o derece yani. İlk alırken ıkın ucu girdikten sonra bekle biraz vajinanı sık bırak kegel egzersizi yani. Saha sonra karnını şişirerek burnundan derin nefes al o nefesi verirken yavaşça it çubuğu. İnan pıt diye girecek. Sık sık nefes egzersizi yap. Ve hep nefes verirken ilerlet çubuğu canım. Bak göreceksin olacak. Dene lütfen :) kayganlaştırıcı ya da bebek yağı da kullanmanı öneririmCok guzel anlatmissin canim malesef ben ne parmak ne aparat dokunamiyorum bile su an icin ayna kisminda bakmadayim umarim cesaret gelir de ben de egzersiz yaparim malesef dokununca icim cekiliyo cok cesaretsizim
2 boğum girdi canım şuan bu duruma bile çok mutluyum hatta bir daha girer mi diye 2 kere çıkarıp tekrar denedim oldu rahatça girdi sabah 3. Boğum deneyeceğim çok yanmam var bıraktım. Yanmam sorun çıkarmaz değil mi . Git gel yapıyorum canım rahat oldu uyuştu galiba acı hissetmedim ben. Parmak egzersizinde nefes alıp vermeyi o an unutuyorum hadi yapacaksın diye diye sadece ona odaklanıyorum nefes egzersizlerini iyi yapmam lazım değil miBak işte yaptın :) Aynı derinliktedir canım. Kastığın için gitmemiştir. Üstğne git iki boğumu al az az git gel yap. Kendiliğinden üçüncü boğumda girecek bak göreceksin. Nefes verirken ilerletmeyi unutma canım :)
Kesinlikle ama kesinlikle daha az acır. Hatta acımaz. İlişkide ilk yanma ve batma olur kasılmadan dolayı . O da o kadar az ki. Acı olmaz ama. Vajinan çok esnek makat gibi değil. Vajina dan bebek çıkıyor düşün artık canım. Yani o çektiğin acının binde birini çekmezsinKizlar bu arada onemli bir sey sorucam vajinusmus pelvik taban kaslarinin kasilmasi yani buna makatta dahil ben 3 yil once makat catlagi sorunum oldu ve hic uyusturulmadan kolonoskopi yaptirdim kolonoskopi penis kalinliginda uzunlugu da en az 4 5 kati bi cisim bilmeyenler icin acikladim ve bunu yaptirdim herkes sasiriyo cevremden sen bunu yaptirmistin iliskiye nasil giremiyosun diye gercekten iliski daha mi az acir o yasadigimdan
Ben şuan parmak egzersizini biraz olsun başardıysam sende başarırsın canım emin ol ben iğreniyordum bacağımı açamıyordum. Emla, anestol pomad ve bebek yağı al canım bunlar bana iyi geldi. Ben parmak egzersizinde eldiven kullanıyorum tırnak batınca yapamıyorum o kolay oluyor. ben aynayla bile bakamadım inan ıkınınca o deliği bile göremiyorum hala benim ıkınmada sorun var galibaKizlar bu arada onemli bir sey sorucam vajinusmus pelvik taban kaslarinin kasilmasi yani buna makatta dahil ben 3 yil once makat catlagi sorunum oldu ve hic uyusturulmadan kolonoskopi yaptirdim kolonoskopi penis kalinliginda uzunlugu da en az 4 5 kati bi cisim bilmeyenler icin acikladim ve bunu yaptirdim herkes sasiriyo cevremden sen bunu yaptirmistin iliskiye nasil giremiyosun diye gercekten iliski daha mi az acir o yasadigimdan
Ben şuan parmak egzersizini biraz olsun başardıysam sende başarırsın canım emin ol ben iğreniyordum bacağımı açamıyordum. Emla, anestol pomad ve bebek yağı al canım bunlar bana iyi geldi. Ben parmak egzersizinde eldiven kullanıyorum tırnak batınca yapamıyorum o kolay oluyor. ben aynayla bile bakamadım inan ıkınınca o deliği bile göremiyorum hala benim ıkınmada sorun var galiba
Yanma olur canım. İçerde çok kayganlık sağlanamadığı için oluyor. uyuşturucu krem de sürdüysen çok normal yanması. Nefes egzersizini sakın unutma canım. Egzersizlerin kilit noktası resmen. Hep nefes verirken ilerlet parmağını. Derin derin nefes al karnın şişsin ama, sonra yavaşça ver. Gördüğün gibi acı da yok :) yarın parmağın tamamını alacaksın inanıyorum canım :)2 boğum girdi canım şuan bu duruma bile çok mutluyum hatta bir daha girer mi diye 2 kere çıkarıp tekrar denedim oldu rahatça girdi sabah 3. Boğum deneyeceğim çok yanmam var bıraktım. Yanmam sorun çıkarmaz değil mi . Git gel yapıyorum canım rahat oldu uyuştu galiba acı hissetmedim ben. Parmak egzersizinde nefes alıp vermeyi o an unutuyorum hadi yapacaksın diye diye sadece ona odaklanıyorum nefes egzersizlerini iyi yapmam lazım değil mi
Ay inşallah alırım dua et nolur canım evet acı yok şuan buna bile nasıl rahatladım . Nefes egzersizlerini düzenli yapıyım en iyisi canım söylediklerini dikkate alacağım yarınYanma olur canım. İçerde çok kayganlık sağlanamadığı için oluyor. uyuşturucu krem de sürdüysen çok normal yanması. Nefes egzersizini sakın unutma canım. Egzersizlerin kilit noktası resmen. Hep nefes verirken ilerlet parmağını. Derin derin nefes al karnın şişsin ama, sonra yavaşça ver. Gördüğün gibi acı da yok :) yarın parmağın tamamını alacaksın inanıyorum canım :)
Çok normal böyle hissetmen canım. Ama inan hergün aynı aşamada kalmayacaksın. Küçük küçük de olsa ilerleyeceksin. Ayna ile vajinanı iyice incele. Bacaklarını iyice aç. Dokunmadan önce ıkın deliği gör. Yapamayacağını düşünüyorsan emla krem alabilirsin. Çok güzel uyuşturuyor. Önce kulak çubuğu ile başla. Emla krem de sürünce hissetmiyorsun bile. Gözünle de görmesen girdiğine inanmazsın çubuğun o derece yani. İlk alırken ıkın ucu girdikten sonra bekle biraz vajinanı sık bırak kegel egzersizi yani. Saha sonra karnını şişirerek burnundan derin nefes al o nefesi verirken yavaşça it çubuğu. İnan pıt diye girecek. Sık sık nefes egzersizi yap. Ve hep nefes verirken ilerlet çubuğu canım. Bak göreceksin olacak. Dene lütfen :) kayganlaştırıcı ya da bebek yağı da kullanmanı öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?