Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba canım iki pamrpağı yapmışsın çok iyi birşey bu. Şimdi en önemli aşama gelmiş eş parmağı. Eş parmağı yaptınız mı hiç peki

Artık bebişim olsun istiyorum benim için hayal gibiydi bebek düşüncesi ama bazı şeyleri geride bırakınca insan bir an önce olsun istiyor
Bende çok istiyorum canım :) inşallah en kısa sürede olur. Yumurtlama zamanlarını takip et ilişkiye girerken. Hatta ovulasyon testi bile kullanabilirsin. Ben daha o kadar takip etmedim. Çünkü evleneli 5 ay oldu daha. Eşim hemen istemez diye korktum. Ama o da çok istiyormuşartık bende takip edeceğim yumurtlama zamanlarımı

Bence bi sıkıntı olmadığı sürece yumurtlama zamanlarını takip etmeye gerek yok. Ben folik asit değerim düşük onu bekliyorum doktor en az 10 olmalı dedi

Bence bi sıkıntı olmadığı sürece yumurtlama zamanlarını takip etmeye gerek yok. Ben folik asit değerim düşük onu bekliyorum doktor en az 10 olmalı dedi
Valla bilmiyorum canım ama ilişki yumurtlama zamanında denk gelmese hamile olma olasılığın çok düşük oluyor. Yumurta atıldıktan hemen sonra döllenmesi lazım. Sperm de içerde 3 gün yaşayabiliyor. Sen yine de tam takip etmesen de yumurtlama döneminde daha sık ilişkiye gir. Allah'ın takdiri tabi ne zaman ol derse o zaman olacak. Hayırlısı olsun hakkımızda

Aynen canım önerilerin için teşekkür edıyorum inşallah bende bi gün yendiğimde mutlulukla yazarım buraya

Haklısın canım yaa

İyi akşamlar evliliğimin birinci senesi ve malesef bende bu hastalıkla uğraşıyorum iki ay kadar tedavi sürem oldu doktorla eşimin orta parmağının neredeyse tamamını alabiliyorum ama penisin ucunu bile alırkrn zorlanıyorım lütfen bu konuda fikri olan var mı

Bende pek sevmiyordum p..isin ucu girerken huylaniyordum kasiyodum kendimi. Emla krem sayesinde kolaylikla alabiliyorum. Ve bolca ikin ve nefesini kontrol etmeye calis ucu girerken. Ben böyle rahatliyabildim

Bende pek sevmiyordum p..isin ucu girerken huylaniyordum kasiyodum kendimi. Emla krem sayesinde kolaylikla alabiliyorum. Ve bolca ikin ve nefesini kontrol etmeye calis ucu girerken. Ben böyle rahatliyabildim
Doktorun bana verdiği krem ainara (vajinal nemlendirici jel) bir iki kere kullandım ama bir etkisini görmedim açıkçası burda herkes emladan bahsediyor acaba onu mu alsam bir etkisi olur mu zira eşimi tekrar ikna ediyorum başka bir psikiyatriye gitmek için ama yine sonuç başarısız olur diye endişeleniyorum

Emla krem bı zararı var mı ya acaba korkuorum ailem korunduğumu bebek yapmadığımı sanıolar Allahım yardım et daha oysakı ilişkiye bile gıremedim oyuzden emla kafama takıldı ona göre alcam ve fıyat bılgınız var mı

Mesajını okurken kendime sinirimden güldüm. Ayni sekilde herkes bebek istemiyoruz diye korundugumuzu zannediyor. Millet bize bebek sevdirme pesinde bilmiyorlar ki ciğerim parcalaniyor.

Annemle her konuştuğumda bana bırak korunmayı bebeğin olmaz sonra dıo gözlerim doluo zor tutupm kendimi telı kapatınca başlıorum ağlamaya dayanılacak bi durum deıl gercekten hele çevremde bazılarının hamıle olduğunu duyunca eşimin bana bakışları yüreğimi sızlatıo yalvarıom Allaha benı ve sizler gıbı bu durumda olnları bu illetten kurtarsın dıye sabrım tükenıo

Canm bende burada gördüm de aldım zararını bilemiyorum ama onun sayesinde 4 yıllık eziyet bitti sayılır. Yeni yeni ilişkiye giriyoz ama hala emla kullanym ben 5 tüpü 100 küsür du

canım ya cok uzucu biliyorum o durumlari peki sen hangi asamadasin bunu yenmek icin neler yapiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…