- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #229.001
Merhaba canım iki pamrpağı yapmışsın çok iyi birşey bu. Şimdi en önemli aşama gelmiş eş parmağı. Eş parmağı yaptınız mı hiç pekiMerhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım 1.5 senelik evliyim ve bu problemle savaşmaya çalışıyorum kegel egzersizlerini bende yaptım fakat 2 parmak egzersizinden sonra devamını getiremiyorum bana yardımcı olabilirsiniz artık eşime karşı kendimi çok mahcup hissediyorum
Bende çok istiyorum canım :) inşallah en kısa sürede olur. Yumurtlama zamanlarını takip et ilişkiye girerken. Hatta ovulasyon testi bile kullanabilirsin. Ben daha o kadar takip etmedim. Çünkü evleneli 5 ay oldu daha. Eşim hemen istemez diye korktum. Ama o da çok istiyormuşArtık bebişim olsun istiyorumbenim için hayal gibiydi bebek düşüncesi ama bazı şeyleri geride bırakınca insan bir an önce olsun istiyor
Bence bi sıkıntı olmadığı sürece yumurtlama zamanlarını takip etmeye gerek yok. Ben folik asit değerim düşük onu bekliyorum doktor en az 10 olmalı dediBende çok istiyorum canım :) inşallah en kısa sürede olur. Yumurtlama zamanlarını takip et ilişkiye girerken. Hatta ovulasyon testi bile kullanabilirsin. Ben daha o kadar takip etmedim. Çünkü evleneli 5 ay oldu daha. Eşim hemen istemez diye korktum. Ama o da çok istiyormuşartık bende takip edeceğim yumurtlama zamanlarımı
Valla bilmiyorum canım ama ilişki yumurtlama zamanında denk gelmese hamile olma olasılığın çok düşük oluyor. Yumurta atıldıktan hemen sonra döllenmesi lazım. Sperm de içerde 3 gün yaşayabiliyor. Sen yine de tam takip etmesen de yumurtlama döneminde daha sık ilişkiye gir. Allah'ın takdiri tabi ne zaman ol derse o zaman olacak. Hayırlısı olsun hakkımızdaBence bi sıkıntı olmadığı sürece yumurtlama zamanlarını takip etmeye gerek yok. Ben folik asit değerim düşük onu bekliyorum doktor en az 10 olmalı dedi
Aynen canım önerilerin için teşekkür edıyorum inşallah bende bi gün yendiğimde mutlulukla yazarım burayaEvet cesaret çok önemli her şey cesaretle başlıyor, ben de işte burda başaranları gördükçe cesaretlendim bi süre sonra insan kendi kendine şöyle demeye başlıyor yahu binlerce insan başarmış hepsinin de çok güzel hikayeleri var o kadar insan yeniyor ben neden yenemeyeyim demek ki o kadar korkulacak bir şey yokmuş? Zihinde başlıyor her şey vajinismus da bedensel değil daha çok psikolojik bir şey zaten biliyorsun
Ve senin adına ayrıca çok sevindim hemen doktora gidebilmişsin ben ilişki yaşadıktan sonra bile doktora çok korkarak ve istemeyerek gitmiştim demek ki gerçekten cesaretli birisin
Umarım sen de yavaş yavaş çözüceksin denedikçe, kendi deneyiminle ve bedeninle korkulacak bir şey olmadığını algıladıkça güzelce ilerleyip kolayca sonuca varabiliyorsun
Haklısın canım yaaValla bilmiyorum canım ama ilişki yumurtlama zamanında denk gelmese hamile olma olasılığın çok düşük oluyor. Yumurta atıldıktan hemen sonra döllenmesi lazım. Sperm de içerde 3 gün yaşayabiliyor. Sen yine de tam takip etmesen de yumurtlama döneminde daha sık ilişkiye gir. Allah'ın takdiri tabi ne zaman ol derse o zaman olacak. Hayırlısı olsun hakkımızda
Bence yazabilirsin bende egzersizlere başlamadan önce okuyup okuyp hep böyle düşünüyordum ama şuan yendim sayilirBende bi gun buraya basardim yazabilecek miyim cok merak ediyorumAllahim yardim et ben ve benim gibilere..
Bende pek sevmiyordum p..isin ucu girerken huylaniyordum kasiyodum kendimi. Emla krem sayesinde kolaylikla alabiliyorum. Ve bolca ikin ve nefesini kontrol etmeye calis ucu girerken. Ben böyle rahatliyabildimİyi akşamlar evliliğimin birinci senesi ve malesef bende bu hastalıkla uğraşıyorum iki ay kadar tedavi sürem oldu doktorla eşimin orta parmağının neredeyse tamamını alabiliyorum ama penisin ucunu bile alırkrn zorlanıyorım lütfen bu konuda fikri olan var mı
Doktorun bana verdiği krem ainara (vajinal nemlendirici jel) bir iki kere kullandım ama bir etkisini görmedim açıkçası burda herkes emladan bahsediyor acaba onu mu alsam bir etkisi olur mu zira eşimi tekrar ikna ediyorum başka bir psikiyatriye gitmek için ama yine sonuç başarısız olur diye endişeleniyorumBende pek sevmiyordum p..isin ucu girerken huylaniyordum kasiyodum kendimi. Emla krem sayesinde kolaylikla alabiliyorum. Ve bolca ikin ve nefesini kontrol etmeye calis ucu girerken. Ben böyle rahatliyabildim
Artık bebişim olsun istiyorumbenim için hayal gibiydi bebek düşüncesi ama bazı şeyleri geride bırakınca insan bir an önce olsun istiyor
Bende pek sevmiyordum p..isin ucu girerken huylaniyordum kasiyodum kendimi. Emla krem sayesinde kolaylikla alabiliyorum. Ve bolca ikin ve nefesini kontrol etmeye calis ucu girerken. Ben böyle rahatliyabildim
Krem bana engel onu bi bıraksaydımBen de ben deeee :)
Mesajını okurken kendime sinirimden güldüm. Ayni sekilde herkes bebek istemiyoruz diye korundugumuzu zannediyor. Millet bize bebek sevdirme pesinde bilmiyorlar ki ciğerim parcalaniyor.Emla krem bı zararı var mı ya acaba korkuorum ailem korunduğumu bebek yapmadığımı sanıolar Allahım yardım etdaha oysakı ilişkiye bile gıremedim oyuzden emla kafama takıldı ona göre alcam ve fıyat bılgınız var mı
Mesajını okurken kendime sinirimden güldüm. Ayni sekilde herkes bebek istemiyoruz diye korundugumuzu zannediyor. Millet bize bebek sevdirme pesinde bilmiyorlar ki ciğerim parcalaniyor.
Canm bende burada gördüm de aldım zararını bilemiyorum ama onun sayesinde 4 yıllık eziyet bitti sayılır. Yeni yeni ilişkiye giriyoz ama hala emla kullanym ben 5 tüpü 100 küsür duEmla krem bı zararı var mı ya acaba korkuorum ailem korunduğumu bebek yapmadığımı sanıolar Allahım yardım etdaha oysakı ilişkiye bile gıremedim oyuzden emla kafama takıldı ona göre alcam ve fıyat bılgınız var mı
canım ya cok uzucu biliyorum o durumlari peki sen hangi asamadasin bunu yenmek icin neler yapiyorsunAnnemle her konuştuğumda bana bırak korunmayı bebeğin olmaz sonra dıo gözlerim doluo zor tutupm kendimi telı kapatınca başlıorum ağlamaya dayanılacak bi durum deıl gercekten hele çevremde bazılarının hamıle olduğunu duyunca eşimin bana bakışları yüreğimi sızlatıo yalvarıom Allaha benı ve sizler gıbı bu durumda olnları bu illetten kurtarsın dıye sabrım tükenıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?