Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

16 aylik evliyim. Birinci dereceden ailelerimiz sormuyor çünkü ben daha bekarken de başkasına sormalarina kizardim. Ama cevreden soruyolar malesef ağızlarını tutamiyoruz
Canim ya 16 ay neki? coluk cocuk sahibi meraklilara kiziorum. ben 3 senedir evliyim. önce bi evliligin tadini cikaralim. Cinselligin tadini cikaralim zevk alalimy Coluk cocuk ilerde de olur

Bıktım canm daha da stres oluom bu yüzden ya elimden bişi gelmıo hangı birini susturayım bıde bişi sorcam adet olcam sankı karnımda ağrı var egzersz yapsam yınede sıkıntı olurmu yoksa beklesem mi
Ben adetime 3-4 gün kala yapmiodum. Tamam araya uzun zaman giriodu ama adetden sonda denemek daha faydali. ben daha cesaretliydim

Kızlar yardım edin ne olur çok kötüyüm ben iki gün önce yenmiştim burada paylaşmıştım bugün yeniden denedik olmadı girmedi girerken o kadar acıdı ki...bıraktım...eşim ben hava akçam dedi dışarı çıktı ben ne yapacağımı bilmiyorum ne olur yardım edin...

Canım gayet normal hiç strese girmeyin.sizin yine araya 2gun girmiş. Biz eşimle denerken p. git-gel sırasında çıkınca tekrar alamamıştım ve bırakmıştım. Ama dedim normaldir tahriş olmuştur. Çok şükür şimdi öyle degil

Tahriş de Yoktu canım öyle bir acı değildi bildiğin alamadım alt kısmı baya gerildi gerginlik hissettim çok kötüyüm ya valla ne yapacam bilmiyorum

Tam olarak özetle vajinusmus ne kıza ve öz

Mesajını okurken kendime sinirimden güldüm. Ayni sekilde herkes bebek istemiyoruz diye korundugumuzu zannediyor. Millet bize bebek sevdirme pesinde bilmiyorlar ki ciğerim parcalaniyor.

Ah kızlar hepimiz hep aynı süreçlerdeyiz.. benim annemle ablam biliyor sadece. onlar benim dert ortağım 2 yıldır ben ağlarım, onlar da benimle ağlar dururlar.is yerinde sürekli birileri hamile bı konu açılsa hemen bana laf atılır sen de yok mu diye. kimsenin aklına acaba bunlar ilişkiye girebilmisler mı girmemisler midir diye gelmiyor direkt çocuğun olmuyor mu etiketini yapistiriyorlar. Bizim derdimiz bize yeterken bı de bu durum can sıkıcı. İçe boşalma olduğu için bı umut vardı içimde bu ay ama olmadı.. geçen gece acile gittik bir çift vardı muhtemelen test sonucu hamileydi birbirlerine sarıldılar falan ben başladım ağlamaya kendi agrimi unuttum eşim desen ben aglayinca kıyamam onun da gözleri dolar hemen Rabbim derdimize derman olsun bebisler nasip etsin kızlar.

Son düzenleme:
Canim benim bende 4 gün önce yendim. 3 gün öncede 2. denemeyi yaptik. Sende ki gibi oldu. Kendimi
cok kastim. Tam birakioduk. Hayir dedim kendi kendime. Tekrar icine alana kadar deniceksin dedim. En önemli sey ney biliomusun canim? Aklina sadece esimi getir baska hic birsey. Yok darmi,yok ev isleri,yarin ne yemegi yapcam,su kapiyi da kapatsakmi. bunlari gec. Kafan bos olup esine konstre olmalisin. Aynisini bende yasadim. Ucu girmedi 2. kezde. ama birakmadim. Agladim zirladim olcak dedim. 2. yi de yapabildik. .“yarin 3. yü denicez. Insallah bu sefer de olur ve sende de olur. Bu arada bol jel sürsün esin.

Canim ya 16 ay neki? coluk cocuk sahibi meraklilara kiziorum. ben 3 senedir evliyim. önce bi evliligin tadini cikaralim. Cinselligin tadini cikaralim zevk alalimy Coluk cocuk ilerde de olur
aynen haklısın ama çocuk sahibi olamamaktan ziyade onlar o soruyu sorduklarında benim beceriksizliğim aklıma geliyor o beni üzüyor

benim hiçkimse bilmiyor bilmelerini de istemem bir de onların yapabildiniz mi sorularına muhatap kalmak istemem. aynen hiç kimsenin aklına gelmiyor ilişki olmuş mu olmamış mı. Allah şu mübarek gün hürmetine kurtarır inşaallah bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…