- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #229.021
Maalesef ayni durumdayiz Allah hayirlisiyla tez zamanda derman versin hepimizeAnnemle her konuştuğumda bana bırak korunmayı bebeğin olmaz sonra dıo gözlerim doluo zor tutupm kendimi telı kapatınca başlıorum ağlamaya dayanılacak bi durum deıl gercekten hele çevremde bazılarının hamıle olduğunu duyunca eşimin bana bakışları yüreğimi sızlatıo yalvarıom Allaha benı ve sizler gıbı bu durumda olnları bu illetten kurtarsın dıye sabrım tükenıo
Dünyada da benim kadar canina düskün insan yokdur. ben emlasiz basardiysam hepiniz basarirsiniz. Ben 3 senedir evliyim ve 4 gün önce iliskiye girebildik. bende de vajinal nemlendirici hic etkisi olmadi. Ben egsersizleri jel ile yaptim ve iliski deDoktorun bana verdiği krem ainara (vajinal nemlendirici jel) bir iki kere kullandım ama bir etkisini görmedim açıkçası burda herkes emladan bahsediyor acaba onu mu alsam bir etkisi olur mu zira eşimi tekrar ikna ediyorum başka bir psikiyatriye gitmek için ama yine sonuç başarısız olur diye endişeleniyorum
Annemle her konuştuğumda bana bırak korunmayı bebeğin olmaz sonra dıo gözlerim doluo zor tutupm kendimi telı kapatınca başlıorum ağlamaya dayanılacak bi durum deıl gercekten hele çevremde bazılarının hamıle olduğunu duyunca eşimin bana bakışları yüreğimi sızlatıo yalvarıom Allaha benı ve sizler gıbı bu durumda olnları bu illetten kurtarsın dıye sabrım tükenıo
Sen nezamandir evlisin canim? gercekden merak ediyorum ailelerin böyle cocuk beklemesine. Ben ne sorarim ne de sordururum. Iki taraf ailemi de severim cokda düskünüm ama kimse soramaz. Bende hic kimseye sormam arkadaslarima bile yani.Ve ben 3 senedir evliyim. Bi evlilik otursun yaniMesajını okurken kendime sinirimden güldüm. Ayni sekilde herkes bebek istemiyoruz diye korundugumuzu zannediyor. Millet bize bebek sevdirme pesinde bilmiyorlar ki ciğerim parcalaniyor.
canım ya cok uzucu biliyorum o durumlari peki sen hangi asamadasin bunu yenmek icin neler yapiyorsun
canım ya cok uzucu biliyorum o durumlari peki sen hangi asamadasin bunu yenmek icin neler yapiyorsun
Sen nezamandir evlisin canim? gercekden merak ediyorum ailelerin böyle cocuk beklemesine. Ben ne sorarim ne de sordururum. Iki taraf ailemi de severim cokda düskünüm ama kimse soramaz. Bende hic kimseye sormam arkadaslarima bile yani.Ve ben 3 senedir evliyim. Bi evlilik otursun yani
Canm bende burada gördüm de aldım zararını bilemiyorum ama onun sayesinde 4 yıllık eziyet bitti sayılır. Yeni yeni ilişkiye giriyoz ama hala emla kullanym ben 5 tüpü 100 küsür du
16 aylik evliyim. Birinci dereceden ailelerimiz sormuyor çünkü ben daha bekarken de başkasına sormalarina kizardim. Ama cevreden soruyolar malesef ağızlarını tutamiyoruzSen nezamandir evlisin canim? gercekden merak ediyorum ailelerin böyle cocuk beklemesine. Ben ne sorarim ne de sordururum. Iki taraf ailemi de severim cokda düskünüm ama kimse soramaz. Bende hic kimseye sormam arkadaslarima bile yani.Ve ben 3 senedir evliyim. Bi evlilik otursun yani
16 aylik evliyim. Birinci dereceden ailelerimiz sormuyor çünkü ben daha bekarken de başkasına sormalarina kizardim. Ama cevreden soruyolar malesef ağızlarını tutamiyoruz
Kafamda bitiriyorum tamam diyorum eşim akşam gelsin halledecem yapacam diyorum olacak bitecek ama sonra yine hüsran bütün cesaretim bir anda bitiyor her denememiz farklı bir noktada başarısız oluyor.
Takvime göre benimde yarın adet tarihim ama egzersiz yapcam çünkü ara uzun olcak zatenBıktım canm daha da stres oluom bu yüzden ya elimden bişi gelmıo hangı birini susturayım bıde bişi sorcam adet olcam sankı karnımda ağrı var egzersz yapsam yınede sıkıntı olurmu yoksa beklesem mi
Bence 10 dakika yetiyorBide son birşey soracam ama bilgisi olan yazabilirmi. Emla kremi ne kadar önce sürmem lazım etkisini göstermesi için miktarı nohut tanesi kadar olduğunu biliyorum ama
Takvime göre benimde yarın adet tarihim ama egzersiz yapcam çünkü ara uzun olcak zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?