Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ablamla annem bilmeseydi heralde daha kotu olurdum. Hoş kendimle beraber onları da çok üzdüm ama destekleri sağolsun insan gerçekten birinden destek bekliyor.isin içinden çıkamıyor.ama yine de auni durumdan muzdarip olanlar birbirini anliyor.neyse ki burası var da burda da aklımıza takılan her şeyi sorabiliyoruz hepimiz aynı durumda olduğumuz için.

Bir kez denedik fakat ben kendimi çok kastm sonrasında kendimde yaklaşık 3-4 gün egzersizi yapamadm şuan yapabiliyorum ama esli olarak cesaret edemiyorum
Canım bence bir an önce eş parmaklarına geç. Önce serçe parmakla başla. Sonra işaret orta ve iki parmak. Bence eş parmağı kendi iki parmağından daha kolay oluyor. Eşinin elini kendin tut kendin yönlendir hep. Ne farkı var ki senin iki parmağından. Kendi iki parmağını alıyorsan onu da alırsın eminim. İlk girişte ıkın. İçine aldıktan sonra bekle biraz derin nefes al ver. Her nefes almanda karnın şişsin nefes verirken ilerlet parmağı böyle yaparsan kasma çok az oluyor. Ve parmağı olabildiğince içerde tut en az 20 dakika canım

Merhabalar ben egzersiz yapa viloyorum. 2 parmagimi tam soka biliyorum. Sadece ne zaman ilishkiye giricem onu bilemiyorum. Sizce 2 parmak ashamasi yetermi?
Kendi iki parmağını çok rahat alıyorsan eş parmağına geç canım. Eş parmağı çok önemli. Sırasıyla iki parmağa gelene kadar eşinin parmaklarıyla da çalış. Sonra penis denemelerinde geç. Eş parmağı güven için önemli. Çünkü ilk kez eşinden bir parça ile olacaksın. Bu sana pns denemesinde güven ve cesaret getirecek

Ay ay tek parmagımı alıom sonra bide eşimin parmağını denıyem dıorum eşim daha sokmadan zangır zangır titrıom daha parmagını bıle alamıorum
Bence hemen eş parmağına geçme canım. Önce kendi parmaklarına iyice alış. Ve kendi iki parmağınla dene. O da rahat olduktan sonra eş parmağına geç. Eş parmağında da heyecanlanma şöyle düşün kendi parmaklarını yaptın sonuçta o da bir parmak ne farkı var ki. Ve eşinin parmağını da kendin tut elinle. Kendin yönlendir hep. Girişi ilerleme kısmını falan. İnan çok kolay olacak hiç bir farkı yok

kızlar selam herkese... bende sizin gibiydim 2 ay önceye kadar.. aparatlarla basladım hemen.öncesinde kulak çöpüyle sonra baktım oluyor hemen aparatlara geçtim ,parmak beni tiksindiriyordu kendimi bildiğim için direk aparaat ve müzik eşliğinde başladım kafaya koydum ama ... hiç pes etmedim 1 gün bile..arka arkaya hergün 4.günün sonuna geldim eşli denemeye gelmeden aparat ucuna uyusturucu krem sürerek iyice uyustu. 10 dk sonra eşli deneme,sonra bi baktım pıt diye oluvermiş size belki bi katkısı olur... buarda şuan ne durumdasın derseniz çok emin olmamakla birlikte sanırım pazartesi kan testi yapıcam.yılmayın...pes etmeyin.. kalbimiz cok nazlanıyor beyninizle herşeyin üstesinden gelin artık..yaparsınız kızlar ,klişe bi laf ben yaptım ya. canım çok kıymetiyken.bi yerim acıısın hüngür hüngür aglayan biriyim.elektrik kesilsin korkudan titrerim kızlar kendinize bi gün belirleyin hemen baslayın . parmak olmuuyor mu aparata geçin

selam kızlar napıyorsunuz? ben temizliğe adadım kendimi evi ışıldatıyorum

egzersiz yapamadım. canım da istemedi açıkçası...

bugün biraz egzersiz yapıp akşam da eşli deneme düşünüyorum. karar verdim olsa da olmasa da eşli deneme yapıcam her seferinde.

kızlar bende 3 aylık evliyim, ilk 1ay bende çok zorlandım hatta kendimi zorladım piskolojim bozulmak üzereydi, arkadaşın dediği gibi hergün nerdeyse uyuşturucu krem sürerek alıştırma yaptık, sonra farkettim ki her geçengün açılma vardı. Pes etmeyin azıcık dişinizi sıkabildiğiniz kadar sıkın 2 aya kalmaz çok ama çok rahatlar siz kassanız bile yolunu buluyo. İnşallah tez zamanda atlatırsınız arkadaşlar

En iyisi canım insan pes edince araya zaman giriyor ve erteleniyor

tebrik ederim canım ne güzel, darısı başımıza inşallah...

Merhabalar siteye yeni üye oldum sayılır. 4 aylık evliyim vajinismusum parmak egzersizlerini yapabiliyorum ama eşli deneme ile yapamıyorum yardim edebilecek var mi aranızda yenmek istiyorum artık..

Merhabalar siteye yeni üye oldum sayılır. 4 aylık evliyim vajinismusum parmak egzersizlerini yapabiliyorum ama eşli deneme ile yapamıyorum yardim edebilecek var mi aranızda yenmek istiyorum artık..

merhaba, al benden de o kadar:) parmakta sorun yok eşli denemede penis değdiği anda yeni doğan bebek gibi viyaaaak viyak bağırıyorum yeterrr çekk acıyooo diye :))))

pes etme bnde her gece denedim

Ayni bende girmeden cek diye bağırıyorum ama sıkıldım artik evli gibi hissetmiyorum kendimi ne kadar kötü bir illetmis bu ☺

çok fena canım. senin sorunun tam olarak nerde? mesela ben elimle tutuyorum kendim yerleştiriyim diye koyuyorum eşim biraz itiyor orda sorunum başlıyor. aniden yanma ve acı hissediorum ve devamı gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…