- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #229.061
benim hiçkimse bilmiyor bilmelerini de istemem bir de onların yapabildiniz mi sorularına muhatap kalmak istemem. aynen hiç kimsenin aklına gelmiyor ilişki olmuş mu olmamış mı. Allah şu mübarek gün hürmetine kurtarır inşaallah bizi
Canım bence bir an önce eş parmaklarına geç. Önce serçe parmakla başla. Sonra işaret orta ve iki parmak. Bence eş parmağı kendi iki parmağından daha kolay oluyor. Eşinin elini kendin tut kendin yönlendir hep. Ne farkı var ki senin iki parmağından. Kendi iki parmağını alıyorsan onu da alırsın eminim. İlk girişte ıkın. İçine aldıktan sonra bekle biraz derin nefes al ver. Her nefes almanda karnın şişsin nefes verirken ilerlet parmağı böyle yaparsan kasma çok az oluyor. Ve parmağı olabildiğince içerde tut en az 20 dakika canımBir kez denedik fakat ben kendimi çok kastm sonrasında kendimde yaklaşık 3-4 gün egzersizi yapamadm şuan yapabiliyorum ama esli olarak cesaret edemiyorum
10 dakika yetiyor canım. Ama parmaklarınla dokunarak yine de bir kontrol edersin uyuşmuş mu diyeBide son birşey soracam ama bilgisi olan yazabilirmi. Emla kremi ne kadar önce sürmem lazım etkisini göstermesi için miktarı nohut tanesi kadar olduğunu biliyorum ama
Kendi iki parmağını çok rahat alıyorsan eş parmağına geç canım. Eş parmağı çok önemli. Sırasıyla iki parmağa gelene kadar eşinin parmaklarıyla da çalış. Sonra penis denemelerinde geç. Eş parmağı güven için önemli. Çünkü ilk kez eşinden bir parça ile olacaksın. Bu sana pns denemesinde güven ve cesaret getirecekMerhabalar ben egzersiz yapa viloyorum. 2 parmagimi tam soka biliyorum. Sadece ne zaman ilishkiye giricem onu bilemiyorum. Sizce 2 parmak ashamasi yetermi?
Bence hemen eş parmağına geçme canım. Önce kendi parmaklarına iyice alış. Ve kendi iki parmağınla dene. O da rahat olduktan sonra eş parmağına geç. Eş parmağında da heyecanlanma şöyle düşün kendi parmaklarını yaptın sonuçta o da bir parmak ne farkı var ki. Ve eşinin parmağını da kendin tut elinle. Kendin yönlendir hep. Girişi ilerleme kısmını falan. İnan çok kolay olacak hiç bir farkı yokAy ay tek parmagımı alıom sonra bide eşimin parmağını denıyem dıorum eşim daha sokmadan zangır zangır titrıom daha parmagını bıle alamıorum
En iyisi canım insan pes edince araya zaman giriyor ve erteleniyorselam kızlar napıyorsunuz? ben temizliğe adadım kendimi evi ışıldatıyorum
egzersiz yapamadım. canım da istemedi açıkçası...
bugün biraz egzersiz yapıp akşam da eşli deneme düşünüyorum. karar verdim olsa da olmasa da eşli deneme yapıcam her seferinde.
aynen öyle cnm.. yeter artık kendimi yiyip bitirdiğim. varsın olmasın, ben denemiş olayım. sen nasılsın?En iyisi canım insan pes edince araya zaman giriyor ve erteleniyor
tebrik ederim canım ne güzel, darısı başımıza inşallah...kızlar bende 3 aylık evliyim, ilk 1ay bende çok zorlandım hatta kendimi zorladım piskolojim bozulmak üzereydi, arkadaşın dediği gibi hergün nerdeyse uyuşturucu krem sürerek alıştırma yaptık, sonra farkettim ki her geçengün açılma vardı. Pes etmeyin azıcık dişinizi sıkabildiğiniz kadar sıkın 2 aya kalmaz çok ama çok rahatlar siz kassanız bile yolunu buluyo. İnşallah tez zamanda atlatırsınız arkadaşlar
Kremi azalttım dün ilişki sırasında bazen yanma oluyo ama o da zamanla geçecek. Şuan amacım kremi birakmakaynen öyle cnm.. yeter artık kendimi yiyip bitirdiğim. varsın olmasın, ben denemiş olayım. sen nasılsın?
herkeste olan bişeymiş sanırım o ve birkaç ilişki sonrasında düzeldiğini duydum canım. kremsiz bolllll jel ile denesen bi de?Kremi azalttım dün ilişki sırasında bazen yanma oluyo ama o da zamanla geçecek. Şuan amacım kremi birakmak
Merhabalar siteye yeni üye oldum sayılır. 4 aylık evliyim vajinismusum parmak egzersizlerini yapabiliyorum ama eşli deneme ile yapamıyorum yardim edebilecek var mi aranızda yenmek istiyorum artık..
pes etme bnde her gece denedimselam kızlar napıyorsunuz? ben temizliğe adadım kendimi evi ışıldatıyorum
egzersiz yapamadım. canım da istemedi açıkçası...
bugün biraz egzersiz yapıp akşam da eşli deneme düşünüyorum. karar verdim olsa da olmasa da eşli deneme yapıcam her seferinde.
Adet olayım geçsin ondan sonra kremi birakcam yanı öyle planladmherkeste olan bişeymiş sanırım o ve birkaç ilişki sonrasında düzeldiğini duydum canım. kremsiz bolllll jel ile denesen bi de?
merhaba, al benden de o kadar:) parmakta sorun yok eşli denemede penis değdiği anda yeni doğan bebek gibi viyaaaak viyak bağırıyorum yeterrr çekk acıyooo diye :))))
Adet olayım geçsin ondan sonra kremi birakcam yanı öyle planladm
Ayni bende girmeden cek diye bağırıyorum ama sıkıldım artik evli gibi hissetmiyorum kendimi ne kadar kötü bir illetmis bu ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?