Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

adetten sonra vücut hassas oluyo. eğer yapamazsan birkaç kez daha kremle deneyip öyle bırakırsın kuzum. zaten 5. 6. 7. ilişkiden sonra iyiicee alışmış olur vajinan, kremi istemezsin bile.
Aynen öyle canm normalde kremi içe dışa çok suruyodum. Dun sadece parmagimin üstüne ve altına azıcık sürdüm egzersiz yaptım yetti yani.

çok fena canım. senin sorunun tam olarak nerde? mesela ben elimle tutuyorum kendim yerleştiriyim diye koyuyorum eşim biraz itiyor orda sorunum başlıyor. aniden yanma ve acı hissediorum ve devamı gelmiyor.

Kendimm parmak egzersizi yaparken acı yok denecek kadar az ama eşli denemede sanki duvar varr delik yokmus gibi basınç oluyo istemsiz kasıyorum kendimi zorlayincada acı ve yanma cok cok fazla hissediyorum

Çok abartıyorsunuz madem korkuyorsunuz ne diye evleniyoesunuz anlamıyorumki bende 4 aylık evliyim 18 yaşındayım hiç bir sıkıntı yok sorun sizin saçma saçma düşünceleriniz o kadar bence ...

çok fena canım. senin sorunun tam olarak nerde? mesela ben elimle tutuyorum kendim yerleştiriyim diye koyuyorum eşim biraz itiyor orda sorunum başlıyor. aniden yanma ve acı hissediorum ve devamı gelmiyor.
Esin senin nefes veriş anında ilerlesin canım yoksa biraz yanma olabiliyor. Ya da sen üstte ol en rahati

Uyuşturucu krem dediğiniz emladan bahsediyorsunuz galiba öyle değil mi

Çok abartıyorsunuz madem korkuyorsunuz ne diye evleniyoesunuz anlamıyorumki bende 4 aylık evliyim 18 yaşındayım hiç bir sıkıntı yok sorun sizin saçma saçma düşünceleriniz o kadar bence ...
Yaşına göre konuşman var canım yaşını söylemesen de anlardık. Bu durum kişinin elinde olan bise değil. Istersen konuşmadan önce bi empati kurmayı dene daha mantıklı konuşursun.

Bence sizin düşünceniz cok saçma. Bilip bilmeden insanlari yargılamayin bence. Bende ilk 1 ay yapamadm korktugumdanmi? Hayır istemsizce kasmaktan. Kasma demeylede olmuyo psikolojik bisey bu. Önyargılı düşünmeden once biraz okuyup oyle yazsaydinz iyiydi.

Bekarken, evlenince böyle bir şeyi yaşayacağını bilmiyorsun tabiki. zaten insan bazı dertleri yaşamadan ne demek olduğunu bilemez. bu platform bu problemleri yaşayan, yaşamış ve çözmüş destek olmak isteyen insanların yeridir, sorunumuzu küçümseyecek insanların değil.

Canım kocana da hakver adam istiyor tabiki itecek yani birazda eşleriniz açısından bakın yaşla alakası yok kimae kimsenin hayatını bilemez herkesin hayatı kendine spnuçta yaşık küçük olabilir önemli olan yaş degildir kusura bakmayın

Kimse kimsenin hayatındaki acıları neden evlendigini ne şekilde yaşamak istedigini bilemez bu kadar kuçuk şeyleri büyütmeyin ne zorluklar yaşayan insanlar var korktugunda eşine tecavüz edenler bile var biraz çevrenizi düşünün insanların neler yaşadıgını ve en önemliside eşinizi anlamaya çalışın sabır taşı degil bu Erkekler birgün kaçıp gidebilirler tabi kişiden kişi farklı üstünüze alınmayın ha birde size yaşım küçük gelebilir bnm eşim 31 yaşında insanın yüregi önemli beni yaşım ile yargılayamazsınız!

Bazıları bekarken ilişki yaşamaktan korktugu için geç yaşta evleniyor ve soruna çözüm degil tabikide eşini anlamak lazım hep kendi açımızdan bakmayalım...

Evlendigim de ilk hafta hiçbir sorun yoktu çok sık ilişki vardı kimse bişe anlatmamıştı ara verilecegini bilmiyordum eşimde ayni keza hep boşalmadan sonra agrılarım oluyordu 1 haftadan sonra dayanılmaz agrılarım başlamıştı girişte sıkıntı vajinada kuruluk vajina içinde ve agızda kanama boşalmadan sonra dayanılamaz agrılar eşim tuvaletime götürüyordu banyomu yaptırıyordu yapmayalım diyordu ama ne o nede ben dayanamıyordum yani sonuçta insan istiyor herşeyin bir zorlugu var bn bekarken idrar yolu enfeksiyon hastasıydım atlatmıştım evlendikten sonra tekrarladı neler çektim hastanelerde süründüm sonunda kurtuldum bebek istiyoruz 4 aydır tutmadı nasip kısmet demek istedigim herşeyin bir zorlugu var canlarım...

Tamam bizde onu diyoruz kimse kimsenin hayatını bilemezzzzzzzz. Senin ne haddine benim önemsediğim bi konuya saçma demek. Sen benim ne yaşadığımı biliyor musun? Neye göre saçma diyorsun??

Bak canım herkes bi zorluk yaşıyor kendine gore

Canım sen keyfimi yapiyolar saniyosun????? Onlar istemezmi esleri icin rahatca iliskiye girmeyi?!!!
Bu istemsizce olan bisey yapmak istiyosun ama olmuyo. YAŞAMADIĞIN ICIN GELISI GUZEL KONUSUYOSUN. bence sus. YASAMAYAN BILMEZ ÇÜNKÜ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…