Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Peki benim bu halim ne olucak kulak çöpünü strecledim daha dokundurdugumda bile icim çekildi agladim attim yere icine sokmayi hayal bile edemiyorum 3 aylik evliyim hic umudum yok kalmadi bitti insanlar parmagini sokuyo egzersiz yapiyo ben daha dokunamiyorum bile

Doktor bana ikinci seansımda bir parmak bir boğum dedi bu haftaki ödevin bu dedi ben sanki dünyanın sonunu haber vermiş gibi suratım düştü yapamam dedim oraya bile dokunamazken, bana herkes yapıyorsa sende yapacaksın yada ilişkiyi unutacaksın dedi bende cesaretimi topladım ilk denemede gözümü kararttım ve yaptım keşke bunu peniste de yapabilsem ama benim eşim hafife alıyor artık umudu mu kalmamış bilemiyorum yoksa ben çoktan yenmiştim ben herşeyi yapabiliyorum ama peniste başarısız oluyorum onu da inşallah emla kremle hallederim allahtan tek dileğim bu

Çok abartıyorsunuz madem korkuyorsunuz ne diye evleniyoesunuz anlamıyorumki bende 4 aylık evliyim 18 yaşındayım hiç bir sıkıntı yok sorun sizin saçma saçma düşünceleriniz o kadar bence ...

sen insanların yaşadığı hastalığı, korkuları yargılıyorsun da, kendi yaşının yargılanmasından mı rahatsız oluyorsun? iki aylık üç aylık hayat tecrübenle insanlara tavsiye verirken çok mu akıllıca oluyorsun da vajinismus yaşayanların düşüncelerini saçma buluyorsun?

vajinismus yaşayan kadınların eşleri, bu sorunu yaşamayanlara göre kadınlarına daha çok sahip çıkar. iyi günde kötü günde demek bu oluyor yani. bizim erkeklerimiz senin deyiminle kaçıp gitmiyor tam anlamıyla destek oluyorlar. ayrıca biz bunun mücadelesini erkekler bigün kaçıp gitsin diye vermiyoruz, öyle bi korkumuz yok yani. kendimiz için mücadele ediyoruz.

lütfen vajinismus forumundan çık! konuyla alakası olmayan şeyleri de buraya taşıma. sıkıntın varsa erkeklerle ilgili BİR DERDİM VAR bölümüne yazabilirsin.

Kizlarrrrr asla pes etmeyin hepimiz aynı yollardan geçtik. Hepimiz için başlangıç zordu parmak egzersizlerinde zorlandık.esli denemede zorlandık. Bunların hepsi birer asama ve çabaladıkça hepsi geride kalıyor. Sadece pes etmeyin

Teşekkür ederim canım düşüncelerime tercüman olmuşsun.

Sıkıntı yok her erkek bir degil canım ayrıca yaşım ile yaşadıgım hayatı sprgulamak senin haddine degil tamamı yıllarca eziyet görerek büyüyen sen degilsin kusura bakma hadi herkez kendi yoluna çıkıp çıkmamakta bana kalmış hatalarımıda anlayabiliyorum elbette senin haddine değil beni sorgulamak!

kızlar yapabilirsiniz. ben de ilk serçe parmakla işe koyulayım dedim. kendi parmağına bakıp bakıp ağlar mı insan? ağladımmm, korktummmm... sadece bi cesarettt... ilk bir milim, sonra iki milim, sonra baktım 1 cm girdi. ben mutlu oldum 1 cm girdi diye. sonra ilerletmeyi öğrendim 2 cm girdi yani ilk boğumu. baktım kayıyor sonuna kadar ittim. yani oluyor siz de yaparsınız. ben şu an 2 parmaktayım mesela ona da başlarken üzgündüm umutsuzdum asla girmez dedim ama girdi.

Bnm bir tanıdıgım vardı 3. Ay ilişki yaşamışlar ve hamile kalmıştı ilk ilişkide umudunu kesme bakarsın bunları takıyorsun ama birde bakarsın sende bebek sahibi oluverirsin

Vajinusmus sorunu olmayan kisi vajinusmus konusunu neden okur ve ahkam keser anlamam. Yani burdaki bir suru kadin ve uye olmadan takip eden bir suru kadin keyfi olarak aylarca ay yapmayayim panikleyeyim aglayayim esimle kari koca olmayalim heyecan olsun diye dusunmuyor herhalde? Insanlar bu kadar zorlaniyorsa ya fiziki ya da psikolojik olarak bazi sıkıntilari olmasi nedeniyle. Herkes bir umut ha bugun ha yarin yenecegim derken birinin gelip cok sacma diye atip tutmasi cok daha sacma. Haklisin bizim halimizden araliksiz iliskiye girerek perisan olmus biri anlamaz. Hayat sartlarina gelince de konumuzla uzaktan yakindan alakasi yok. Burdaki tek sorun VAJINUSMUS baska sorun yok. Sorunu olmayanin ve elestirmeye gelenin de bence forumun bu basliginda isi yok...

Teşekkür ederim canım düşüncelerime tercüman olmuşsun.
Kızlar muhattap olmaya bile gerek yok bununla madem bu konuda sıkıntısı yok ne diye burda konuşuyor boşverin daha Nasıl konuşacağını bile bilmiyor ağlamış ama canı çok istemiş burda bunları anlatmaya mı gelmiş amacı ne belli değil kimseyi yaşıyla yargılamam ama konuşma şekliyle yargılarım burda da kimse seni yaşınla değil konuşmanla yargılıyor bizim işimiz birbirimize destek olmak ve egzersizlerimizi yapmak

Artık bebişim olsun istiyorum benim için hayal gibiydi bebek düşüncesi ama bazı şeyleri geride bırakınca insan bir an önce olsun istiyor
İnsallah bir bebegin olur cok sevindim senin adınaa kendim yenmis kadar oldum bu hastalıgı allah bizede nasipp eder insallah

Bi
Birşey sorabilirmiyim ?

Kesinlikle haklısın canm

İşte bizim eslerimiz adam gibi adam oldukları için bize destek veriyor! Zorlasa bize tecavüz etmiş olacaklardı.ama anlayışlarıyla bizim destekcimiz oldular!

Boş ve yazmak için yazmışşsın bole bi sorunun yoksa burda ne işin var insanlar burda çözüm arıo havadan sudan konuşmuolar bu bi hastalık bılmeden konuşmayacaksın küçümsemeyeceksin . Yok dayanamıoz yınede yapıoz falan ne konuşuosun sen ya bizene senın hasta olduğun halde dayanamamandan eşinle napıosan yap sana soran mi oldu . Bız bole bi dertle uğrasırken su yazdıklarına bak ya gelde sinirden çatlama sırf varya şu yazdıklarına inat senın gıbılere inat daha da çabalıcam sinir oldum ya bu ne saçmalıkkkkkkkkkkk BİRAZ SAYGII YAAAAAA

Kizlar merhaba. Banada yardimci olurmusubuz? Ben 2 parmagi tam iceriye dogru saliyorum. Ama p.s ashamasina daha gelemedim. Sizce kolay olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…