- 4 Temmuz 2014
- 1.790
- 1.428
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #229.101
Doktor bana ikinci seansımda bir parmak bir boğum dedi bu haftaki ödevin bu dedi ben sanki dünyanın sonunu haber vermiş gibi suratım düştü yapamam dedim oraya bile dokunamazken, bana herkes yapıyorsa sende yapacaksın yada ilişkiyi unutacaksın dedi bende cesaretimi topladım ilk denemede gözümü kararttım ve yaptım keşke bunu peniste de yapabilsem ama benim eşim hafife alıyor artık umudu mu kalmamış bilemiyorum yoksa ben çoktan yenmiştim ben herşeyi yapabiliyorum ama peniste başarısız oluyorum onu da inşallah emla kremle hallederim allahtan tek dileğim buPeki benim bu halim ne olucak kulak çöpünü strecledim daha dokundurdugumda bile icim çekildi agladim attim yere icine sokmayi hayal bile edemiyorum3 aylik evliyim hic umudum yok kalmadi bitti insanlar parmagini sokuyo egzersiz yapiyo ben daha dokunamiyorum bile
Çok abartıyorsunuz madem korkuyorsunuz ne diye evleniyoesunuz anlamıyorumki bende 4 aylık evliyim 18 yaşındayım hiç bir sıkıntı yok sorun sizin saçma saçma düşünceleriniz o kadar bence ...
Kimse kimsenin hayatındaki acıları neden evlendigini ne şekilde yaşamak istedigini bilemez bu kadar kuçuk şeyleri büyütmeyin ne zorluklar yaşayan insanlar var korktugunda eşine tecavüz edenler bile var biraz çevrenizi düşünün insanların neler yaşadıgını ve en önemliside eşinizi anlamaya çalışın sabır taşı degil bu Erkekler birgün kaçıp gidebilirler tabi kişiden kişi farklı üstünüze alınmayın ha birde size yaşım küçük gelebilir bnm eşim 31 yaşında insanın yüregi önemli beni yaşım ile yargılayamazsınız!
Teşekkür ederim canım düşüncelerime tercüman olmuşsun.sen insanların yaşadığı hastalığı, korkuları yargılıyorsun da, kendi yaşının yargılanmasından mı rahatsız oluyorsun? iki aylık üç aylık hayat tecrübenle insanlara tavsiye verirken çok mu akıllıca oluyorsun da vajinismus yaşayanların düşüncelerini saçma buluyorsun?
vajinismus yaşayan kadınların eşleri, bu sorunu yaşamayanlara göre kadınlarına daha çok sahip çıkar. iyi günde kötü günde demek bu oluyor yani. bizim erkeklerimiz senin deyiminle kaçıp gitmiyor tam anlamıyla destek oluyorlar. ayrıca biz bunun mücadelesini erkekler bigün kaçıp gitsin diye vermiyoruz, öyle bi korkumuz yok yani. kendimiz için mücadele ediyoruz.
lütfen vajinismus forumundan çık! konuyla alakası olmayan şeyleri de buraya taşıma. sıkıntın varsa erkeklerle ilgili BİR DERDİM VAR bölümüne yazabilirsin.
Peki benim bu halim ne olucak kulak çöpünü strecledim daha dokundurdugumda bile icim çekildi agladim attim yere icine sokmayi hayal bile edemiyorum3 aylik evliyim hic umudum yok kalmadi bitti insanlar parmagini sokuyo egzersiz yapiyo ben daha dokunamiyorum bile
Doktor bana ikinci seansımda bir parmak bir boğum dedi bu haftaki ödevin bu dedi ben sanki dünyanın sonunu haber vermiş gibi suratım düştü yapamam dedim oraya bile dokunamazken, bana herkes yapıyorsa sende yapacaksın yada ilişkiyi unutacaksın dedi bende cesaretimi topladım ilk denemede gözümü kararttım ve yaptım keşke bunu peniste de yapabilsem ama benim eşim hafife alıyor artık umudu mu kalmamış bilemiyorum yoksa ben çoktan yenmiştim ben herşeyi yapabiliyorum ama peniste başarısız oluyorum onu da inşallah emla kremle hallederim allahtan tek dileğim bu
Bnm bir tanıdıgım vardı 3. Ay ilişki yaşamışlar ve hamile kalmıştı ilk ilişkide umudunu kesme bakarsın bunları takıyorsun ama birde bakarsın sende bebek sahibi oluverirsinPeki benim bu halim ne olucak kulak çöpünü strecledim daha dokundurdugumda bile icim çekildi agladim attim yere icine sokmayi hayal bile edemiyorum3 aylik evliyim hic umudum yok kalmadi bitti insanlar parmagini sokuyo egzersiz yapiyo ben daha dokunamiyorum bile
Peki benim bu halim ne olucak kulak çöpünü strecledim daha dokundurdugumda bile icim çekildi agladim attim yere icine sokmayi hayal bile edemiyorum3 aylik evliyim hic umudum yok kalmadi bitti insanlar parmagini sokuyo egzersiz yapiyo ben daha dokunamiyorum bile
Kızlar muhattap olmaya bile gerek yok bununla madem bu konuda sıkıntısı yok ne diye burda konuşuyor boşverin daha Nasıl konuşacağını bile bilmiyor ağlamış ama canı çok istemiş burda bunları anlatmaya mı gelmiş amacı ne belli değil kimseyi yaşıyla yargılamam ama konuşma şekliyle yargılarım burda da kimse seni yaşınla değil konuşmanla yargılıyor bizim işimiz birbirimize destek olmak ve egzersizlerimizi yapmakTeşekkür ederim canım düşüncelerime tercüman olmuşsun.
İnsallah bir bebegin olur cok sevindim senin adınaa kendim yenmis kadar oldum bu hastalıgı allah bizede nasipp eder insallahArtık bebişim olsun istiyorumbenim için hayal gibiydi bebek düşüncesi ama bazı şeyleri geride bırakınca insan bir an önce olsun istiyor
Birşey sorabilirmiyim ?Kızlar muhattap olmaya bile gerek yok bununla madem bu konuda sıkıntısı yok ne diye burda konuşuyor boşverin daha Nasıl konuşacağını bile bilmiyor ağlamış ama canı çok istemiş burda bunları anlatmaya mı gelmiş amacı ne belli değil kimseyi yaşıyla yargılamam ama konuşma şekliyle yargılarım burda da kimse seni yaşınla değil konuşmanla yargılıyor bizim işimiz birbirimize destek olmak ve egzersizlerimizi yapmak
Inşallah tatlım allah herşeyin hayırlısını bizlerede nasip etsinİnsallah bir bebegin olur cok sevindim senin adınaa kendim yenmis kadar oldum bu hastalıgı allah bizede nasipp eder insallah
Kesinlikle haklısın canmKızlar muhattap olmaya bile gerek yok bununla madem bu konuda sıkıntısı yok ne diye burda konuşuyor boşverin daha Nasıl konuşacağını bile bilmiyor ağlamış ama canı çok istemiş burda bunları anlatmaya mı gelmiş amacı ne belli değil kimseyi yaşıyla yargılamam ama konuşma şekliyle yargılarım burda da kimse seni yaşınla değil konuşmanla yargılıyor bizim işimiz birbirimize destek olmak ve egzersizlerimizi yapmak
Sizde beni yaşımla yargılayamazsınız bnm nasıl bir insam oldugumu bilmiyorsunuz çünkü
Kimse kimsenin hayatındaki acıları neden evlendigini ne şekilde yaşamak istedigini bilemez bu kadar kuçuk şeyleri büyütmeyin ne zorluklar yaşayan insanlar var korktugunda eşine tecavüz edenler bile var biraz çevrenizi düşünün insanların neler yaşadıgını ve en önemliside eşinizi anlamaya çalışın sabır taşı degil bu Erkekler birgün kaçıp gidebilirler tabi kişiden kişi farklı üstünüze alınmayın ha birde size yaşım küçük gelebilir bnm eşim 31 yaşında insanın yüregi önemli beni yaşım ile yargılayamazsınız!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?