- 4 Temmuz 2014
- 1.790
- 1.428
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #229.121
Tabiki olur, sadece biraz egzersize alış canım sonra esliye gecKizlar merhaba. Banada yardimci olurmusubuz? Ben 2 parmagi tam iceriye dogru saliyorum. Ama p.s ashamasina daha gelemedim. Sizce kolay olurmu?
tatlim bende kulak cubugu ile başladım bu sayfayi okurken nasil yani oraya kulak cubugu sokulur mu igrenc ya diyordum okurken bile kendimi kasiyordum sonra bi gun denemeye karar verdim hic de zor degilmis bu dedim ve zamanla daha kalin aparatlarla yapmaya basladim yaptikca vajina aciliyor ve alisiyor. bence denemeye basla vakit kaybetme yillarini heba etmePeki benim bu halim ne olucak kulak çöpünü strecledim daha dokundurdugumda bile icim çekildi agladim attim yere icine sokmayi hayal bile edemiyorum3 aylik evliyim hic umudum yok kalmadi bitti insanlar parmagini sokuyo egzersiz yapiyo ben daha dokunamiyorum bile
Sormana gerek yok bu tarz yaklaşımla kimse soruna cevap vermez burası bu rahatsızlıkla ilgili bir yer madem bir sorunun yok sormana da gerek yok .Bi
Birşey sorabilirmiyim ?
Bir ben kulak çubuğu ile yapamadım galiba . Parmak giriyor çubuk olmuyortatlim bende kulak cubugu ile başladım bu sayfayi okurken nasil yani oraya kulak cubugu sokulur mu igrenc ya diyordum okurken bile kendimi kasiyordum sonra bi gun denemeye karar verdim hic de zor degilmis bu dedim ve zamanla daha kalin aparatlarla yapmaya basladim yaptikca vajina aciliyor ve alisiyor. bence denemeye basla vakit kaybetme yillarini heba etme
Canim ilk hafta inceleme sadece. Sonra tek parmak tek bogum sonra teknparmak iki bogum sonra iki parmak tek bogum sonra iki parmak iki bogumBende bebe yağı kullanıyorum . Hep 2 boğum mu yaptın 3. Boğumu yapmadın mı ben şuan tek parmak 2. Boğumu yapıyorum dün biraz zorlandım sadece
Yani sonra sonra dedim ya her hafta sadece virini yaptim o tamam olunca sonrakine gectim. Anlatabildim umarımBende bebe yağı kullanıyorum . Hep 2 boğum mu yaptın 3. Boğumu yapmadın mı ben şuan tek parmak 2. Boğumu yapıyorum dün biraz zorlandım sadece
Yok canim denedik oldu. Bu hafta esli denemeye gwciyoruz nasipse. Dualarinizi bekliyorum :) Allah yardımcımiz olsun hepimizinBence olmamıştır canım yine tek parmakla başlayıp sıra sıra ilerleyin. Göreceksin hepsi çok rahat olacak yine :)
Benimde böyle yapmam gerek ben daha tek parmaktayımCanim ilk hafta inceleme sadece. Sonra tek parmak tek bogum sonra teknparmak iki bogum sonra iki parmak tek bogum sonra iki parmak iki bogum
Her hafta sirayla bunlari yaptim
Anladım canım benimde inşallah iki parmak olurYani sonra sonra dedim ya her hafta sadece virini yaptim o tamam olunca sonrakine gectim. Anlatabildim umarım
Acele etme canım zaten olay bitmiş sayılır 2 parmak yapabiliyorsun bitmiş sayılır daha çok egzersiz yap penis denemesinde de sen hakim ol yani sen kontrol et içine alma yı dene ve sen üst pozisyonda ol o şekilde senin için en rahatı ve yavaşça dene olacaktırKizlar merhaba. Banada yardimci olurmusubuz? Ben 2 parmagi tam iceriye dogru saliyorum. Ama p.s ashamasina daha gelemedim. Sizce kolay olurmu?
Sen burdan bir zahmet gidi ver. Seninle konusmak isteyen yok senden yardim isteyende yok. Grubda ne isin var anlamis degilim. Biz burda birbirimize destek oluyoruz senin gibilere de ihtiyacimiz yok. Merakli melahat. Haydiii bakiyim yolunaSizde beni yaşımla yargılayamazsınız bnm nasıl bir insam oldugumu bilmiyorsunuz çünkü
Amin canım. Başarılı olacaksın inşallah :) Bizi haberdar et kesin. Dualarımız seninle :)Yok canim denedik oldu. Bu hafta esli denemeye gwciyoruz nasipse. Dualarinizi bekliyorum :) Allah yardımcımiz olsun hepimizin
Buraya böyle şeyler yazmanı ergenliğini daha aşamamana veriyorum. Senin herşeyin yolunda madem vajinismus sayfasında ne işin var. Buraya girip yorum yazmana gerek yok bence. Burada herkesin morale ihtiyacı var senin gibi saçma sapan yorum yazanlara değil. Mantıksız gelmeyebilir ona diyecek birşeyim yok. Sadece bilmediğin konularda bu kadar rahat konuşarak herkesi aşağılama! Senin haddine değil çünkü!Çok abartıyorsunuz madem korkuyorsunuz ne diye evleniyoesunuz anlamıyorumki bende 4 aylık evliyim 18 yaşındayım hiç bir sıkıntı yok sorun sizin saçma saçma düşünceleriniz o kadar bence ...
Çok güzel yazmışsın canım. Düşüncelerimize tercüman oldun valla. Neden bu kadar rahat ve düşüncesiz konuşur insanlar anlamam. Hatta insanlar neden konuşur konuşmaması gerektiği yerde. Saçma geldi madem sus. Neyse susuyorum çok sinirlendim. Sen içimdekileri yazarak hakkettiği cevabı vermişsin zaten teşekkür ederimsen insanların yaşadığı hastalığı, korkuları yargılıyorsun da, kendi yaşının yargılanmasından mı rahatsız oluyorsun? iki aylık üç aylık hayat tecrübenle insanlara tavsiye verirken çok mu akıllıca oluyorsun da vajinismus yaşayanların düşüncelerini saçma buluyorsun?
vajinismus yaşayan kadınların eşleri, bu sorunu yaşamayanlara göre kadınlarına daha çok sahip çıkar. iyi günde kötü günde demek bu oluyor yani. bizim erkeklerimiz senin deyiminle kaçıp gitmiyor tam anlamıyla destek oluyorlar. ayrıca biz bunun mücadelesini erkekler bigün kaçıp gitsin diye vermiyoruz, öyle bi korkumuz yok yani. kendimiz için mücadele ediyoruz.
lütfen vajinismus forumundan çık! konuyla alakası olmayan şeyleri de buraya taşıma. sıkıntın varsa erkeklerle ilgili BİR DERDİM VAR bölümüne yazabilirsin.
Aynen öyle canım haklısınGözleri görmeyen birine "aa senin gözlerin neden görmüyor ne kadar saçma" demek kadar saçma bir yorum yüzünden moralimizi bozmaya gerek yok.
Cook güzel demissinGözleri görmeyen birine "aa senin gözlerin neden görmüyor ne kadar saçma" demek kadar saçma bir yorum yüzünden moralimizi bozmaya gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?