Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tatlim bende kulak cubugu ile başladım bu sayfayi okurken nasil yani oraya kulak cubugu sokulur mu igrenc ya diyordum okurken bile kendimi kasiyordum sonra bi gun denemeye karar verdim hic de zor degilmis bu dedim ve zamanla daha kalin aparatlarla yapmaya basladim yaptikca vajina aciliyor ve alisiyor. bence denemeye basla vakit kaybetme yillarini heba etme

Bir ben kulak çubuğu ile yapamadım galiba . Parmak giriyor çubuk olmuyor

Bende bebe yağı kullanıyorum . Hep 2 boğum mu yaptın 3. Boğumu yapmadın mı ben şuan tek parmak 2. Boğumu yapıyorum dün biraz zorlandım sadece
Canim ilk hafta inceleme sadece. Sonra tek parmak tek bogum sonra teknparmak iki bogum sonra iki parmak tek bogum sonra iki parmak iki bogum
Her hafta sirayla bunlari yaptim

Kizlar merhaba. Banada yardimci olurmusubuz? Ben 2 parmagi tam iceriye dogru saliyorum. Ama p.s ashamasina daha gelemedim. Sizce kolay olurmu?
Acele etme canım zaten olay bitmiş sayılır 2 parmak yapabiliyorsun bitmiş sayılır daha çok egzersiz yap penis denemesinde de sen hakim ol yani sen kontrol et içine alma yı dene ve sen üst pozisyonda ol o şekilde senin için en rahatı ve yavaşça dene olacaktır

Sizde beni yaşımla yargılayamazsınız bnm nasıl bir insam oldugumu bilmiyorsunuz çünkü
Sen burdan bir zahmet gidi ver. Seninle konusmak isteyen yok senden yardim isteyende yok. Grubda ne isin var anlamis degilim. Biz burda birbirimize destek oluyoruz senin gibilere de ihtiyacimiz yok. Merakli melahat. Haydiii bakiyim yoluna

Çok abartıyorsunuz madem korkuyorsunuz ne diye evleniyoesunuz anlamıyorumki bende 4 aylık evliyim 18 yaşındayım hiç bir sıkıntı yok sorun sizin saçma saçma düşünceleriniz o kadar bence ...
Buraya böyle şeyler yazmanı ergenliğini daha aşamamana veriyorum. Senin herşeyin yolunda madem vajinismus sayfasında ne işin var. Buraya girip yorum yazmana gerek yok bence. Burada herkesin morale ihtiyacı var senin gibi saçma sapan yorum yazanlara değil. Mantıksız gelmeyebilir ona diyecek birşeyim yok. Sadece bilmediğin konularda bu kadar rahat konuşarak herkesi aşağılama! Senin haddine değil çünkü!

Çok güzel yazmışsın canım. Düşüncelerimize tercüman oldun valla. Neden bu kadar rahat ve düşüncesiz konuşur insanlar anlamam. Hatta insanlar neden konuşur konuşmaması gerektiği yerde. Saçma geldi madem sus. Neyse susuyorum çok sinirlendim. Sen içimdekileri yazarak hakkettiği cevabı vermişsin zaten teşekkür ederim

Kizlaar bi sorumm var. Bende egsersizlerle baya ilerledim vee hatda pazar günü p.. hepsini icime alabildim. Hafifden kanama oldu ama hic acimadi. Emla kremi kullandim. Ikinci denememde aksilik hic basaramadim ne yapabilirimm heycan yaptim galiba

Cenazemız vardı annemlere geldim. Bi olayı paylaşmak istıyorum Kuzenlerim mutfakta bebek yap dıe sıkıştırdı bı kuzenimle aram cok ıyı 19 yaşinda evlendi ben bişi sormadan bna durumunu anlattı ve ilgimi çekti sizlerle paylşmak istedim . Erken evlendi korkmuş oda ilk bı hafta yapamamışlar . eşim beni doktora götrdü dedi kasılmalarını anlatmiş falan doktor kendisine sana bi ilaç yazıcam bak nasıl olcak hemen demiş tabi kuzenim seviniyor mucizevı ilacı buldum dıye eşiyle yaparken o kremden sürüo kendini kreme o kadar güZel inandrmş ki bu ilaç sayesinde yapcam diye bna dedi hiç bişey anlamadm yani cok rahattim sevinmişler o gece . sonra eşi gercegı acıkluo doktor eşine demiş hanımınki pskolojik kendini şartlamş acıyacak diye bı uyuşturucu krem yazıcam anestol adında mucizevi dıe anlatcam demiş. Pskılojikmen onu hazılıcam olaya die kocasına anlatmış ve dediği gıbı de olmuş .Kızlar anladım ki hersey kafada bitio ya gercekten rabbim bizimde yüzümüzü güldürür inşallah kurtuluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…