- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #229.141
Cenazemız vardı annemlere geldim. Bi olayı paylaşmak istıyorum Kuzenlerim mutfakta bebek yap dıe sıkıştırdı bı kuzenimle aram cok ıyı 19 yaşinda evlendi ben bişi sormadan bna durumunu anlattı ve ilgimi çekti sizlerle paylşmak istedim . Erken evlendi korkmuş oda ilk bı hafta yapamamışlar . eşim beni doktora götrdü dedi kasılmalarını anlatmiş falan doktor kendisine sana bi ilaç yazıcam bak nasıl olcak hemen demiş tabi kuzenim seviniyor mucizevı ilacı buldum dıye eşiyle yaparken o kremden sürüo kendini kreme o kadar güZel inandrmş ki bu ilaç sayesinde yapcam diye bna dedi hiç bişey anlamadm yani cok rahattim sevinmişler o gece . sonra eşi gercegı acıkluo doktor eşine demiş hanımınki pskolojik kendini şartlamş acıyacak diye bı uyuşturucu krem yazıcam anestol adında mucizevi dıe anlatcam demiş. Pskılojikmen onu hazılıcam olaya die kocasına anlatmış ve dediği gıbı de olmuş .Kızlar anladım ki hersey kafada bitio ya gercekten rabbim bizimde yüzümüzü güldürür inşallah kurtuluruz
ben parmak egzersizi hic yapmadim herkes farkli sekilde calisiyor tabi. ben boy boy apartlar yaptim onlarla calistim vajinayi biraz acmaya calistim ki pen. rahat girsinBir ben kulak çubuğu ile yapamadım galiba . Parmak giriyor çubuk olmuyor
Kendime de en cok kizdigim sey yillarca makat catlagi sorunu yasadim 11 yasimdan beri hep arkadan muayne oluyodum ameliyat oldum yillarca fitiller kullandim anestezi almadan kolonoskopi yaptirdim ama is vajinaya gelince yok dokunmak bile imkansiz geliyoesim saolsun anlayisli psikologa gttm burda anlatilanlari anlatiyo jinekologa gttm muayne edemedigi icin seni tedaviye alamam daha dokundurtmuyosun once git kendin bakmaya dokunmaya alış bizim elimizde sihirli degnek yok dedi artik napicagimi bilmiyorum oysaki cani tatli bi insan da degilim
ben parmak egzersizi hic yapmadim herkes farkli sekilde calisiyor tabi. ben boy boy apartlar yaptim onlarla calistim vajinayi biraz acmaya calistim ki pen. rahat girsin
Merak ettim resmini görebilir miyimKızlar bebiişe hazırlık için hamile kalmadan önce hamilelik kitabı aldım ve hamile günlüğü aldımkitap gerçekten güzel ama günlüğe hayran kaldm
Teşekkür ederim canım tabiki yüklerim simdiMerak ettim resmini görebilir miyiminşallah sağlıklı bebeşlerinde olur
Teşekkür ederimTeşekkür ederim canım tabiki yüklerim simdi
Canm yükleyemedm dosya boyutu büyük diyoTeşekkür ederim
Tamam canım olsun yine de teşekkür ederimCanm yükleyemedm dosya boyutu büyük diyo
Dur bakalım kızlar bilir mutlaka bana yazsınlar nasıl yapıldığını bende yüklerim canmTamam canım olsun yine de teşekkür ederim
Hera klinige biz 4bucukmilyar odedik o kremle bebe yagiyla yendim onlari kullandirdiO krem ne işe yarıyor peki ilk defa duydum . Hera kliniğin fiyatı ne kadar öğrenebilir miyim
Peki ilk once soktugumuzda mecbur dikey sokuyoruz mantiken ondan sonrami asagi iticezCanım önce vajinayı incele masaj yap alıştır kendini sonra parmağa geç. Gerçekten su yön olayı da önemli bir saglikci arkadaşın dediği gibi aşağı doğru. Ben belki de sırf bu yüzden bu kadar zaman aşama kaydetmiyordum. Şimdi çok şükür girmede bir sorun yok
Peki egsersiz yaparken aciyo muydu hera klinikteHera klinige biz 4bucukmilyar odedik o kremle bebe yagiyla yendim onlari kullandirdi
Bepantol bende denedim canm ama faydasını görmedim. Çok şükür emla ile sıfırdan başladım ve şuan ilişkiye girebiliyorumArkadaşlar emla krem için bir sürü yorum var. Gerçekten işe yarar mı. Ben bütün aşamayı geçtim sadece eşimle p.. denemesine geçecez onu alırken zorlanmamak adına kullansam mı sizce bilemedim olumlu olumsuz bir sürü yorum var. Boşuna almak istemiyorum bepantol (bebe kremi) gleitgelen mi yoksa emla mı alsam en işe yarayanı hangisi çok kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?