Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kendime de en cok kizdigim sey yillarca makat catlagi sorunu yasadim 11 yasimdan beri hep arkadan muayne oluyodum ameliyat oldum yillarca fitiller kullandim anestezi almadan kolonoskopi yaptirdim ama is vajinaya gelince yok dokunmak bile imkansiz geliyo esim saolsun anlayisli psikologa gttm burda anlatilanlari anlatiyo jinekologa gttm muayne edemedigi icin seni tedaviye alamam daha dokundurtmuyosun once git kendin bakmaya dokunmaya alış bizim elimizde sihirli degnek yok dedi artik napicagimi bilmiyorum oysaki cani tatli bi insan da degilim

Aynen öyle her şey biz de bitiyor ama ne oluyorsa o son anda oluyor. Bu da bir süreç hem de zor süreç psikolojik olarak.evlisin ama bakiresin etrafındakileri çocuk şuan dusunmuyoruz diye gecistirmek biri hamile kaldığında gözyaşlarını içine akıtmak olmadıktan sonra geceleri aglama krizlerine girmek ama sabah mecburen hiçbir şey olmamış gibi etrafına tebessüm saçmak en önemlisi eşinin hakkına girdigini düşünmek ve daha niceleri.. Rabbim tez zamanda kurtarsın. Sınanilmayan dert için ahkam kesmek kolay. Ama bı bilseler neler yaşadığımızı

Canım önce vajinayı incele masaj yap alıştır kendini sonra parmağa geç. Gerçekten su yön olayı da önemli bir saglikci arkadaşın dediği gibi aşağı doğru. Ben belki de sırf bu yüzden bu kadar zaman aşama kaydetmiyordum. Şimdi çok şükür girmede bir sorun yok

ben parmak egzersizi hic yapmadim herkes farkli sekilde calisiyor tabi. ben boy boy apartlar yaptim onlarla calistim vajinayi biraz acmaya calistim ki pen. rahat girsin

Evet arkadaşlar burda yazılanlar herkes için olacak diye bir şey yok. Yöntemler bunlar ama siz hangisini yapabilirseniz. Deneyin hepsini bir şey olmaz. Çubuk yapamadin mı parmağa geç parmak mı olmuyor aparat dene

Kızlar bebiişe hazırlık için hamile kalmadan önce hamilelik kitabı aldım ve hamile günlüğü aldım kitap gerçekten güzel ama günlüğe hayran kaldm

Herkese hayırlı günler Bide size şöyle bir püf nokta söylim doktorum bana egzersiz yaparken süre tutuyorsun ya o süre grafiği her denemede artmalı asla zaman konusunda iniş olmamalı yani bir parmak bir boğum yaparken ilk denemen içinde beş dk mı tuttun ikinci denemen altı dk olmalı dörde düşmemeli aksi taktirde ödevimi başarısız buluyordu

Peki ilk once soktugumuzda mecbur dikey sokuyoruz mantiken ondan sonrami asagi iticez

Arkadaşlar emla krem için bir sürü yorum var. Gerçekten işe yarar mı. Ben bütün aşamayı geçtim sadece eşimle p.. denemesine geçecez onu alırken zorlanmamak adına kullansam mı sizce bilemedim olumlu olumsuz bir sürü yorum var. Boşuna almak istemiyorum bepantol (bebe kremi) gleitgelen mi yoksa emla mı alsam en işe yarayanı hangisi çok kararsız kaldım

merhabalar arkadaşlar,
5 yıllık evliyim arada bir gelip vajinismustan dertli arkadaşlara yol gösteriyorum ismi tam vajinismus olmayabilir ama şöyle anlataym,genital bölgeme hiçbişeyn giremiceğini kapalı oldğnu sanıyordm o derece bi ağrı acı duvar gibi,ilişkiye imkan vermiyordu,evlendikten 8 ay sonraya kadar hiçbişey yapamadık,psikolojim tamamen bozulmuştu,bide olmicağını bile bile yapmaya çalışmak,sürekli aynı ağrı acıyı çekmek insanı çok yıpratıyor,çok araştırdm vajinismusun psikolojik faktorleri olabilceği vs yazıyordu ama inanmadm çnkü benmki psikolojik değil aksine olmasını istiyorum ama orda sanki duvar vardı,herneyse işte haydar dümen denilen zatın reçetesi diye bir bayan reçete yazmıştı internette,baktm hala var,onu denedim ve denediğim gibi ilişki yaşandı ne ağrı ne sızı.bilmeyenler için paylaşaym.
  1. Emla Tegaderm krem (lokal anestezik) ((bu en önemlisi,başka markaları da mevcut,epilasyonda deriye sürülen küçük tüplerden))
  2. Vazelin (kayganlaştırıcı olarak) ((sadece ilk ilişkide kullandım,bıraktım))
  3. Thermo-Gel (sıcak soğuk kompres) ((sadece ilk ilişkide kullandım,bıraktım))
yapılışı : oncelikle sıcak su torbasını bacaklarmızın arasına koyur iyice sıcaklamasını bekliyoruz.
ardından anestezik kremi vajinanın içine sürüyoruz olabildiğince iç kısma sürmeye çalışalm,reçetede fındık büyüklüğünde diyordu ama benm canım çok tatlı oldğndan bir parmak kadar sürdm iç kısma iyice,zaten on dakikaya o kısmınızı hissetmiyorsunuz bile,o on dakikalık süreçte de sıcak su kompresi yapın,ardından ilişki sırasında jel de kullanırsanız tamamen ilişki yaşanabilir,en azndan ben bu sorundan bu şeklde kurtuldm,şuan sadece anestezik kremi kullanıyorum,kadın altta erkek üstte zor oluyor,ilk denemenizde kadın üstte erkek altta olursa daha kolay oluyor.bu iş bir şekilde olacak bari psikolojinizin bozuslmasna izin vermeyn.sevgiler saygılar..

Bepantol bende denedim canm ama faydasını görmedim. Çok şükür emla ile sıfırdan başladım ve şuan ilişkiye girebiliyorum

Ben de emla denemek istyorum ama vajinanin icine sürüldüğü ve ben dokunamadigim icin vajinama onu bile deneyemiyorum her yol kapali bana yaa biktim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…