- 4 Temmuz 2014
- 1.790
- 1.428
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #229.161
Bence yapabilirsin ve yapınca diceksin bu muyduBen de emla denemek istyorum ama vajinanin icine sürüldüğü ve ben dokunamadigim icin vajinama onu bile deneyemiyorum her yol kapali bana yaa biktim artik
Peki ilk once soktugumuzda mecbur dikey sokuyoruz mantiken ondan sonrami asagi iticez
Arkadaşlar emla krem için bir sürü yorum var. Gerçekten işe yarar mı. Ben bütün aşamayı geçtim sadece eşimle p.. denemesine geçecez onu alırken zorlanmamak adına kullansam mı sizce bilemedim olumlu olumsuz bir sürü yorum var. Boşuna almak istemiyorum bepantol (bebe kremi) gleitgelen mi yoksa emla mı alsam en işe yarayanı hangisi çok kararsız kaldım
Kızlar bebiişe hazırlık için hamile kalmadan önce hamilelik kitabı aldım ve hamile günlüğü aldımkitap gerçekten güzel ama günlüğe hayran kaldm
Hastaligin ayibi olmaz canim cok tesekkur ederim peki elimle mi asagi ittiricem cok afedersn baska sekilde soramadimCanim sen uzanırken bacaklarıni kır kendine doğru eşin sana yaklaştığında penisi malum dik oluyor oyle işte girmiyor sen onun yönünü aşağıya doğru ver o zaman bak nasıl hemen giricek. Biraz açık oldu ama napalim derttaslar derdimiz bitsin de
Insallah yaa esim bugün sinirlendi normalde anlayisli ama nereye kadar gdcek bu böyle bsey yaptığın da yok bni hic mi dusunmuyosun dedi cok üzüldüm kotu oldumBence yapabilirsin ve yapınca diceksin bu muydu
Hastaligin ayibi olmaz canim cok tesekkur ederim peki elimle mi asagi ittiricem cok afedersn baska sekilde soramadim
oyle dusunme ama moralini bozma umitsizlige kapilma hemen. Sadece biraz cesaret et parmaginla suremiyorsan kremin agzini ac sık biraz kremi oyle uzerinde gezdir bende dokunamiyordum oyle yapiyordum ikininca zaten biraz aciliyordu. Dedigim gibi denemeye calis vaktini öldürme ☺Insallah yaa esim bugün sinirlendi normalde anlayisli ama nereye kadar gdcek bu böyle bsey yaptığın da yok bni hic mi dusunmuyosun dedi cok üzüldüm kotu oldum
Insallah yaa esim bugün sinirlendi normalde anlayisli ama nereye kadar gdcek bu böyle bsey yaptığın da yok bni hic mi dusunmuyosun dedi cok üzüldüm kotu oldum
Benim eşim de kendini oyuna vermiş olsada olur olmasa da gibisinden hiç çaba yok tek başıma üstesinden gelmye çalışıyorum hep tlfon oyunundaInsallah yaa esim bugün sinirlendi normalde anlayisli ama nereye kadar gdcek bu böyle bsey yaptığın da yok bni hic mi dusunmuyosun dedi cok üzüldüm kotu oldum
Benim eşim de kendini oyuna vermiş olsada olur olmasa da gibisinden hiç çaba yok tek başıma üstesinden gelmye çalışıyorum hep tlfon oyununda
Kesinlikle haklısınız ama işte hep sende bitiyor senin kafanda herşey deyip duruyorÖncelikle eşin durumun farkına varmali. Bu senin sorunun değil sizin sorununuz. İlk danismana gittigimde bize öyle demişti ve haklida. Bu yaşadığımız bu evliliğin sorunu
Benim eşim de kendini oyuna vermiş olsada olur olmasa da gibisinden hiç çaba yok tek başıma üstesinden gelmye çalışıyorum hep tlfon oyununda
Kesinlikle haklısınız ama işte hep sende bitiyor senin kafanda herşey deyip duruyor
Benim esimde aynı devamlı telefonda yada işten dolayı yorgunum diyor ben eşli egzersizlere geçtim fakat eşimi bir türlü yardım etmeye ikna edemiyorum ve bu tedavi süreci benim için de devamlı uzuyor ben pes etme noktasına gelmeye başladım...
Kizlar saolun cevaplar icin kendim basaramazsam jinekologa gdcem aparatlarla calistiriyo ona da hic cesaretim yok ama esim artk napicaksan basla diyo
Aslinda gittim jinekologa ama dokundurmadigim icin seni bu sekild tadviye alamam git once kendine aynada bakmaya alis dedi gittiğimde asla vajinama bakamiyodum simdi cok sukur ayna karsisinda inceleyebiliyorum smdi gtsem acaba tedaviye alir mi dyorum aparati sokturmazsam yne geri gondericekCanım kendin üstesinden gelemeyecegini düşünüyorsan kesinlikle aile terapisti cinsel terapiler yapan iyi bir yer araştırevet aşağı yukarı aynı şeyler yapılıyor ama hepimizin durumu aynı olmakla beraber farkliliklarimiz da var. Kimisi tek başına halleder kimisi fiziki psikolojik destek alır. Bir yerden başla canim
Bende alkol aldim canim. Duygusal krize girdim olamadi(Kizlar bu arada tanidigim bi hemsire bana alkol almami tavsiye etti normalde kullanmam biliuorum doktorlar buna karşı ama tanidigim bi kac kisi alkol alip yapabilmis bu işi bazen seytan durtukluyo icsem mi dyorum ama sonra duygusal krize girip hic yapamayıp daha da kötü olmaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?