Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar ben denedin p.s in yarisi iceri aldim. Bir defasinda tam ala bildim. Ama eshim bitiremedi ve cok agressiv oldu. Yanma hiss etdim o anda buraktim sanki. Daha sonra peceteyle sildigimde kan vardi. Iceriye dogru saldim sadece cesaret edim tam yapamadim. Bana bu durumde ne ola bilir tavsiyeniz?

Ayy ne guzel yarisini almissin esinin sevinmesi lazim buna bence uyusturucu olarak emla krem kullan cogunu basarmissin zaten

Peki kasilma falan oluyo muydu alkolluyken bacaklarda bnm daha cok bacaklarim kasiliyo acamiyorum itiyorum hemen
Tabi o bendede oluyordu. Biz oyle dushunuyoruz ama aslinda kasilan bacaklar degil beyin. Kizlik zarin duruyorsa o kasilma olucag. Ben doktora gitdim anestezi yapib zari kaldirdi. Daha sonda egzesiz yapdim. Beynimde dushundumki artig yirtilacak birshey yok. Shimdi tam becerdim sayilamaz ama. Onun icin bu yolu gecenlerden yardim ustoyorum. Tam ne zaman ola bilirim acaba?

Bende kan ya da kizlik zari korkusu yok sadece oraya penis giremez dusuncesi var yoksa kizligim yirtilicak kanicak böyle seylerden korkmuyorum acikcasi cok tuhaf herkes farkli düşünüyo iste

Bende aynı düşünüom senle kızlıktan deıl penıs gıbı bişi oraya giremez alamam onu dıyorum mantığım da beynım de kabul etmıyor bunu .

Inşallah canım benim bende hamilelik doğum ve bebek bakım kitabını aldım ayşe öner in. Büyük ve geniş kapsamlı bi kitap. Gebelik durumunda hatıra kalsın istersen hamilelik günlüğü flamboyan yayınlarını da oneririm

Bende aynı düşünüom senle kızlıktan deıl penıs gıbı bişi oraya giremez alamam onu dıyorum mantığım da beynım de kabul etmıyor bunu .
Olumsuz cümleler kurup beyninizin istediği seyi oba vermeyin. Bilincaltinin ekmegine bal sürmüş oluyorsunuz böyle. Ben her seyi yapabilecek kapasitedeyim. Basaracagim . Vajinamda bir sorun yok esimi mutlu etmek icin yapabilirim. Egzersizlerle vajina zaten genisliyo benimki de genis ordan bebek bile cikiyor. Gibi olumlu cumleler kurun kızlar faydası cok oluyo. Hatta olumsuz bir cümle cikacak olursa hemen agzinizi tutun bilincltinizin size soyledigi seyleri sizde tekrar ona soylerseniz iyice inanirsiniz. Bilinç altinizdaki yaramaz cocugu susturun. Olumlu cümleler kulaklarinizdan girsin. Ben bazen doktorlarin vajinayi bilgilendirneyle ilgili videolarini izliyorum iyi geliyo onlari isitmek. Yenmis degilim ama olumsuz cumle kurmayi bırakalı güzel yol katettik.

Peki kasilma falan oluyo muydu alkolluyken bacaklarda bnm daha cok bacaklarim kasiliyo acamiyorum itiyorum hemen
Canim hangi pozisyonda denedin? Ben 3 senedir evliyim ve 1 hafta önce yendim burayada yazdim. Pozisyon cok önemli. ben altda yatarken esimde üzerimde,onu itiodum yatakdan. kontrolü ama sen alman lazim.sirti dönük tuvalete cikar gibi esinin üzerine otur. ama sirtin dönük olsun böyle dene

Bende kan ya da kizlik zari korkusu yok sadece oraya penis giremez dusuncesi var yoksa kizligim yirtilicak kanicak böyle seylerden korkmuyorum acikcasi cok tuhaf herkes farkli düşünüyo iste

Kızlar cem keçe nin videoları var onları izleyin kitapları var okuyun muhakkak iyi gelicek bu düşüncelerinize

Vajinismus ne tuaf birsey degilmi kizlar. Merak ettigim karekterleriniz nasil? Canina cok düskün,herseyden korkan,ürpen insanlarmisiniz? Insanlar evlenirken artik kafamda „aceba bunlar yapabilmismidir,yoksa vajinismusmudur „diye düsünür oldum. Ben namusuma cok dikkat etmisimdir. Baskili aileden gelmiyorum. Ailem baski yapmadi ama önemli oldugu anlatildi. beni gören,100 erkekle yatip kalkmisdir diye düsünebilir. dis görünüsüme cok önem veririm. Makyasiz cikmam. Burnum estetiklidir. Su bir gercekki,hic bir insan, dis görünüse göre yorum yapmamali. Benim icin namus herzaman cok önemliydi ve herzamanda korudum.3 senedir evliyim. Cok severek evlendim. Ve 1 hafta önce sizlerin sayesinde yendim.Hic birzaman buraya yenebilip basarcagimi düsünmezdim. Birbirinize destek olun. Esiniz sinirlense agresif olsa bile anlayis göstermelisiniz. Benim esim dünyanin en anlayisili insani diyebilirim. Amaaa o da yeri geldiginde agresif oluyordu ve sinirleniodu. Neden? cünkü egsersizleri aktardigimi görüyodu.Ben ufak parmagimi icime alamiodum. Oraya bakamiodum bile. Ben basardiysam hepiniz basarcaksiniz!! Paranizi kliniklere vermeyin. Alkolde cözüm degil. Ben hic kullanmadim doktorumda önerdi ve yine kullanmadim. Gereksiz. Iyiki varsiniz hepiniz...

Kızlar bugün duştan sonra bir deneyim dedim emla, jel olmadan çok rahat 2. Boğuma kadar sokuyorum hiç bişey hissetmiyorum sanki orası genişlemiş gibi oraya kadar ama sonra yönü bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…