- 16 Kasım 2014
- 732
- 362
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #229.201
Sirayla acele etmeden yap. Illa ki uc gunde bitecek sarti yok yaBenimde böyle yapmam gerek ben daha tek parmaktayım
Amin teşekkürler bazen umudu kessemde yola devamAmin canım. Başarılı olacaksın inşallah :) Bizi haberdar et kesin. Dualarımız seninle :)
Canima düşkün degilim mesela bnde 2 ameliyat gecirdim gulerek girdim ameliyatlara gülerek ciktim damar yolum zor bulunuyo elimin ustunden 18 defa deldiler bulamadilar en sonunda bayilmisim atesli oldugum icin normalde igneden kandan korkmam cok yuksek adet sancisi çekerim ama vajina vok farkli bir sey o kadar yumuşak hassas ki aralayip goremedigim bi delige penis nasil girer diye kendime inandiramiyorum sanki parcalanip yirtip anca oyle girebilcek gibi blyirum aslnda boyle degil sonucta milyarlarca insan severek yapiyo bunu ama aklima soz geciremiyorum dokunurken bile kendime kanim cekiliyoVajinismus ne tuaf birsey degilmi kizlar. Merak ettigim karekterleriniz nasil? Canina cok düskün,herseyden korkan,ürpen insanlarmisiniz? Insanlar evlenirken artik kafamda „aceba bunlar yapabilmismidir,yoksa vajinismusmudur „diye düsünür oldum. Ben namusuma cok dikkat etmisimdir. Baskili aileden gelmiyorum. Ailem baski yapmadi ama önemli oldugu anlatildi. beni gören,100 erkekle yatip kalkmisdir diye düsünebilir. dis görünüsüme cok önem veririm. Makyasiz cikmam. Burnum estetiklidir. Su bir gercekki,hic bir insan, dis görünüse göre yorum yapmamali. Benim icin namus herzaman cok önemliydi ve herzamanda korudum.3 senedir evliyim. Cok severek evlendim. Ve 1 hafta önce sizlerin sayesinde yendim.Hic birzaman buraya yenebilip basarcagimi düsünmezdim. Birbirinize destek olun. Esiniz sinirlense agresif olsa bile anlayis göstermelisiniz. Benim esim dünyanin en anlayisili insani diyebilirim. Amaaa o da yeri geldiginde agresif oluyordu ve sinirleniodu. Neden? cünkü egsersizleri aktardigimi görüyodu.Ben ufak parmagimi icime alamiodum. Oraya bakamiodum bile. Ben basardiysam hepiniz basarcaksiniz!! Paranizi kliniklere vermeyin. Alkolde cözüm degil. Ben hic kullanmadim doktorumda önerdi ve yine kullanmadim. Gereksiz. Iyiki varsiniz hepiniz...
Birde sizin yasiniz kac acabaEvlendigim de ilk hafta hiçbir sorun yoktu çok sık ilişki vardı kimse bişe anlatmamıştı ara verilecegini bilmiyordum eşimde ayni keza hep boşalmadan sonra agrılarım oluyordu 1 haftadan sonra dayanılmaz agrılarım başlamıştı girişte sıkıntı vajinada kuruluk vajina içinde ve agızda kanama boşalmadan sonra dayanılamaz agrılar eşim tuvaletime götürüyordu banyomu yaptırıyordu yapmayalım diyordu ama ne o nede ben dayanamıyordum yani sonuçta insan istiyor herşeyin bir zorlugu var bn bekarken idrar yolu enfeksiyon hastasıydım atlatmıştım evlendikten sonra tekrarladı neler çektim hastanelerde süründüm sonunda kurtuldum bebek istiyoruz 4 aydır tutmadı nasip kısmet demek istedigim herşeyin bir zorlugu var canlarım...
Canım 18 mis. Bu şahıs bizi biraz ezikledi gittiBirde sizin yasiniz kac acaba
Al bendende o kadar canım gitmiyor parmakKızlar bugün duştan sonra bir deneyim dedim emla, jel olmadan çok rahat 2. Boğuma kadar sokuyorum hiç bişey hissetmiyorum sanki orası genişlemiş gibi oraya kadar ama sonra yönü bulamıyorum
Sen nerde kalıyorsun canimAl bendende o kadar canım gitmiyor parmak
Hafif oval bir et parçası gözüküyor altına doğru gidemiyorum artık bıktım ya ağlayarak yapmaya çalışıyorumSen nerde kalıyorsun canim
başlarda mısın canımHafif oval bir et parçası gözüküyor altına doğru gidemiyorum artık bıktım ya ağlayarak yapmaya çalışıyorum
Erteliyordum bugün yarın derken yeni başladım sayılır siz ne aşamadasınızBa
başlarda mısın canım
Bende hep erteledim erteleme canim . Bende tek parmak 2. Ve 3. Boğum aşamasındayımErteliyordum bugün yarın derken yeni başladım sayılır siz ne aşamadasınız
Ne kadar oldu evleneli ? Bu şaka gibi kabus gibi birşey oldu hayatımda ya herşeyim çok güzel tek eksiğimiz bu allahım sen biz gibi olanlara bize yardım et aminBende hep erteledim erteleme canim . Bende tek parmak 2. Ve 3. Boğum aşamasındayım
Kizlar ben dun gece ala bilmishdim p.si. Bugun denedim olmadi.cok kotuyum. Bu yuzdrn intahari dahi dushundum.. esim cok bikmish ve bitkin halde. Ben deseniz agliyorum hep. Egsersizlerim aslinda iyiydi p.side ala biliyordum. Sadece yanma hiss etdigim an duruyorum ve cikariyorum. lutfen bana yardimci olurmusunuz?
Hemen olmayabilir aynı durum bende de oldu ilk ilişkiden sonra birkaç deneme de yanma oldu ve p. çıkrığı an tekrar alamayıp bıraktığımda oldu. Ama sabret sen denedikce yanma hissi geciyorKizlar ben dun gece ala bilmishdim p.si. Bugun denedim olmadi.cok kotuyum. Bu yuzdrn intahari dahi dushundum.. esim cok bikmish ve bitkin halde. Ben deseniz agliyorum hep. Egsersizlerim aslinda iyiydi p.side ala biliyordum. Sadece yanma hiss etdigim an duruyorum ve cikariyorum. lutfen bana yardimci olurmusunuz?
Canım yanmayI hissettiğin anda durun ve çıkarmadan derin bir nefes al nefesi yavaşça verirken bir bakmışsın hepsi girivermiş anlamayacaksn bile :) azcık yolun kalmış :)çok fena canım. senin sorunun tam olarak nerde? mesela ben elimle tutuyorum kendim yerleştiriyim diye koyuyorum eşim biraz itiyor orda sorunum başlıyor. aniden yanma ve acı hissediorum ve devamı gelmiyor.
iliskiden once biraz egzersiz yapip vajiyi hazirla tabi bebe yagini da bol sur stres yapma tabiKizlar ben dun gece ala bilmishdim p.si. Bugun denedim olmadi.cok kotuyum. Bu yuzdrn intahari dahi dushundum.. esim cok bikmish ve bitkin halde. Ben deseniz agliyorum hep. Egsersizlerim aslinda iyiydi p.side ala biliyordum. Sadece yanma hiss etdigim an duruyorum ve cikariyorum. lutfen bana yardimci olurmusunuz?
Canım yanmayI hissettiğin anda durun ve çıkarmadan derin bir nefes al nefesi yavaşça verirken bir bakmışsın hepsi girivermiş anlamayacaksn bile :) azcık yolun kalmış :)
Peki hanki pozisyonda bu iyi olur?Canım yanmayI hissettiğin anda durun ve çıkarmadan derin bir nefes al nefesi yavaşça verirken bir bakmışsın hepsi girivermiş anlamayacaksn bile :) azcık yolun kalmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?