Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canima düşkün degilim mesela bnde 2 ameliyat gecirdim gulerek girdim ameliyatlara gülerek ciktim damar yolum zor bulunuyo elimin ustunden 18 defa deldiler bulamadilar en sonunda bayilmisim atesli oldugum icin normalde igneden kandan korkmam cok yuksek adet sancisi çekerim ama vajina vok farkli bir sey o kadar yumuşak hassas ki aralayip goremedigim bi delige penis nasil girer diye kendime inandiramiyorum sanki parcalanip yirtip anca oyle girebilcek gibi blyirum aslnda boyle degil sonucta milyarlarca insan severek yapiyo bunu ama aklima soz geciremiyorum dokunurken bile kendime kanim cekiliyo

Birde sizin yasiniz kac acaba

Kizlar bu egzersizleri nasil yapıyorsunuz mesela 1 parmak 1 bogum 2 ..3 bogum.. Sonra 2.parmak vs vs kac gunde kacinci asamaya gelmek gerekiyor ve p..s denemesine ne zaman geciliyor en kolay hangi pozisyonda oluyor vajiyi yenenler yada yenmek uzere olanlar bizi de aydinlatsin lutfen. Ben birkac kez 2 parmak yarisina kadar alabildim araya zaman girdi yine korkuyorum biktim..

Kizlar ben dun gece ala bilmishdim p.si. Bugun denedim olmadi. cok kotuyum. Bu yuzdrn intahari dahi dushundum.. esim cok bikmish ve bitkin halde. Ben deseniz agliyorum hep. Egsersizlerim aslinda iyiydi p.side ala biliyordum. Sadece yanma hiss etdigim an duruyorum ve cikariyorum. lutfen bana yardimci olurmusunuz?

Canım kendine gel. Bu bir süreç ve her bir adım o kadar önemli ki. Kaldı ki artık senin durumun ümitvar bir durum.Allahin izniyle bu süreci de asicaksin. Şunu düşün eskiden bırak penisi almayı bacak bile acmiyorduk. En kötü durumunda lütfen bunu düşün.

Hemen olmayabilir aynı durum bende de oldu ilk ilişkiden sonra birkaç deneme de yanma oldu ve p. çıkrığı an tekrar alamayıp bıraktığımda oldu. Ama sabret sen denedikce yanma hissi geciyor

çok fena canım. senin sorunun tam olarak nerde? mesela ben elimle tutuyorum kendim yerleştiriyim diye koyuyorum eşim biraz itiyor orda sorunum başlıyor. aniden yanma ve acı hissediorum ve devamı gelmiyor.
Canım yanmayI hissettiğin anda durun ve çıkarmadan derin bir nefes al nefesi yavaşça verirken bir bakmışsın hepsi girivermiş anlamayacaksn bile :) azcık yolun kalmış :)

iliskiden once biraz egzersiz yapip vajiyi hazirla tabi bebe yagini da bol sur stres yapma tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…