Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım yanmayI hissettiğin anda durun ve çıkarmadan derin bir nefes al nefesi yavaşça verirken bir bakmışsın hepsi girivermiş anlamayacaksn bile :) azcık yolun kalmış :)

Ya vajiyi yenenler hep anlamayacaksin bile hic acimiyor gibi seyler soyluyorlar bizim eski duydugumuz efsaneler ne o zaman biz bosa mi cektik bu hastalığı onlar yuzunden basta ailem olmak uzere gozumu korkutan herkese gicik oluyorum bu konuda

Kesinlikle öyle bi ağrı ya da kanama yok canım farzet ağda yapiyosun o kadar bile değil yanii

gözümüzü korkutanların eşleri hoyrat davranmıştır sadece kendilerini düşünerek sonuca odaklı hareket etmiştir bu yüzden etrafta olumsuz anlatımlar oluyor kimseyi dikkate almamak lazım.

Kizlar bazen kendime cok kiziyorum dunyada milyarlarca insan var bir kisi bile cinsel iliskiden ölmüş mü ya da hastanelik olup komaya girmis mi ki yuksek atesten bile insanlar ölüyo hic mi atesimiz cikmadi o zaman bile endise etmemisizdir eminim hepimizin saglik sorunları olmustur ama is herkesin seve seve yaptigi şeye gelince neden korkuyoruz iste bunlar beni kahrediyo yaa dusundukce. Bi akrabamiz evlendi kiz daha 18 yasinda ayy ilk gece cok korktm bna korkma dediler ama korktugum gibi oldu falan dedi bnm dugunume 1 hafta kala. Sonra muhabbet ederken ayy cok uykusuzum anlasana falan deyip sırıttı o da 2 haftalik evliydi o zaman madem canin o kadar yandi zevkten 4 kose anlatmayi da blyosun ama artik inanmiyorum insanlari korkutup eminim her gece kendileri yapiyolardir

Canım bende hep etim kopacak hgibi canım yanacak sanırdm hele ki dolu dolu kan gelecek sanırdm hepsi efsane gerçekten hiçbiri yok benim kan bile 4. Kez de ve belki 3 damla falan geldi hatta çok sonra farkettim farketmedk bile geldiğini nerdeyse

Korkular sonradan ogrenilen davranışlardir zaten. Anne karnında kimse köpekten korkmaz ama dogduktan sonra ya cevresinin tutumundan dolayi ya da basina gelen kotu bir durumdan dolayi kopekten cok korkmaya baslar insan ya da cok sevmeye başlar bana köpek alin diye tutturur. Iste korkularimizi nasil ogreniyorsak onlardan korkmamayi da o sekilde ogrenebiliriz. Buna inaniyorum ben asama asama bilincimizi yapilandirabiliriz. Zaten cinsel terapistlerin çoğu da bilişsel yapilandirma yontemiyle çözüyor bunu. Ama biraz cabalamamiz ve istememiz lazim. Erteleme hastalığından kurtulmamiz lazim

Benimde 4 ay oldu canım beynimize söz geçiremiyoruz aslında em büyük sıkıtımız bu beyinden rahat olmayınca bacaklarda kasma kapatma oluyor
Önceden kapatıyordum ama şimdi kapatmıyorum kasma biraz kaldı . Parmak egzersizlerini yapıyorum . Evet en büyük sıkıntımız bu ama yeneceğiz inşallah

Merhaba! Ben 2.ilişkiyi yapamamıştım ama dün tamamen bitti 2.yi yaptık hatta baya git gel yaptık ...ilk bir girerken hafif kasılıyorum hala ..çok ufak bir acı oluyor çok çok az ..kendini kasıyorum Hale’n ilk girişte..bu ne kadar süre sonra düzeliyor

İlk yaptiginizda acidi mi eger acirsa birdaha denememekten cok korkuyorum biraz da bu yuzden cesaretim yok
Duş al yap canim . Benim çok çok az acıdı ama yönünü yanlış yaptığım için olmuş. Güzelce duş al sonra emla kremi sür 10 dakika sonra bebe yağı kullan parmak egzersizi yap . Acımayacak de kendi kendine tv karşısında izlerken yap bide önüne ayna koy dokunuşlarla yavaş yavaş yap . Emla uyuşturuyor zaten

Kızlar evlenmeden hastanede çalışıyordum müdireme anlattım olayı ben kadın doğumcuya danışayım dedi doktor gleitgelen jel ve endol makattan fitil vermiş bu kasılmalar için daha almadım ama hiç duydunuzmu fitili

Az once aynayi aldim karsima deniyim dedim tabi emla yoktu malesef gorunce icim cekildi dokunamadim umudum tükendi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…