Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar bende parmak egzersizi yapıyorum canım acıdı bugun bıraktım emlayı kullanıp memnun olan var mı? Anestolpomad kullandım bi faydasını görmedim

Merhaba hanımlar size biraz olsun yardımcı olabilirsem ne mutlu bana :) 3 yıllık evliyim ilk 1.5 sene boyunca vajinusmus belasıyla uğraştım düğün borçlarımız yüzünden özel doktorlara gidemedim cesaretimi toplayıp devlet hastanesinde kadın doğuma gittim hastalığımı çaresizliğimi anlattım doktor beni alaycı bi tavırla dinledi hiçbir yardımı olmadı. ben yine de bu sitede çare aradım bir arkadaşım in yardımıyla vemcamin sprey sayesinde yendim.. ( emla da denemiştim ama olmamıştı ) ilk zamanlar zorlanıyordum kasılıyordum ama pes etmedim zamanla daha da kolay ilişkiye girebildim. çok mutluydum artık bebeğim olacak diye ama eşimin sperm hızı düşükmüş biz bunu öğreneli 6 ay oldu 6 aydır tedavi görüyor fakat doktorumuz daha fazla zaman kaybetmeden aşılama tavsiye etti bu ay inşallah tedaviye başlayacağız. Aşılama süreci de beni baya yıpratacak sanırım Yani size demek istediğim önce vajiydim her günüm ağlamakla geçiyordu yendim..sonra da her ay umut ediyordum hamilemiyim diye adet olunca da yine hüsran 3 yıldır yaşadığım zorluklar 10 yıl yaşlandırdı. Ne olursa olsun bu illeti yenmeden önce bütün testlerinizi yaptırın eşinizde dahil en azından erken tedavi şansınız yüksek olur. O kadar doluyum ki buraya yazmak istedim. İnşallah bir an önce bu haslıktan hepiniz kurtulursunuz..Dualarınızı eksik etmeyin inşallah..

Umarim tez zamanda guzel haberler alirsiniz. Peki hic egzersiz yaptınız mi parmak ya da aparat ve o sprey gercekten uyusturdu mu biraz bilgi verirseniz sevinirim :)

Az once aynayi aldim karsima deniyim dedim tabi emla yoktu malesef gorunce icim cekildi dokunamadim umudum tükendi yaa
Öncelikle bakmaya ve dokunmaya alismalisin yapabildiğim kadar çok olacak şekilde ayna karşında tamamını incele vajinanın girişini ıkındıgında açıldığını gör yaklaşık 3 yada 4 gün bu egzersizi yap öncelikle kendi vücuduna alış devamı yavaş yavaş geliyor

ayy ben de çok sinir oluyorum, tam egzersizde ilerliyosun ya da yeniyorsun hoooopp adet başlıyorr... ne gıcık bişey... ben de hasta olucam karnım ağrıyo 2 gündür inşallah hemen yeneriz hamile oluruz da bunlar son adetlerimiz olur

Inşallah canım benim allah nasip ederse ocak ayı içerisinde düşünüyorum

Umarim tez zamanda guzel haberler alirsiniz. Peki hic egzersiz yaptınız mi parmak ya da aparat ve o sprey gercekten uyusturdu mu biraz bilgi verirseniz sevinirim :)
Amin canım inşallah
İlk önce bir tane kulak çubuğunu streçledim bebe yağı sürdüm ayna yardımıyla denedim ve hiç hissetmedim sonra 2 çubuk 3 çubuk derken en son 5 çubuk birden oldu sonra aparatın en küçüğünü denedim o da oldu inanın hiç hissetmedim.Daha sonra hergün aparat çalıştım en büyük aparatı denemeden bir gün sprey sıkıp denedik ve oldu bir çok kişi spreyle yeniyor bence emla dan daha etkili emlada kremi çok içimize süremiyoruz ama spreyin uzun çubuğu kulak çubuğu gibi hiç hissesilmiyor baya içeriyi uyuşturuyor ben eşime hadi yapsana şimdi etkisi gidecek derken oldu bile demişti :)) sonra diyorsunuz ki bunun için mi ağladım üzüldüm bunun için mi kendimi yedim bitirdim. İnşallah iyi haberlerinizi okurum bu arada adet bitince başlayın ben 5 günde yendim 2 gün kulak çubuğu 3 gün aparat gecesinde de baktım oluyor bir cesaret le bitmişti.Araya adet girince zor oluyor

Bu spreyin adı nedir nereden temin edebiliriz peki

Ben ayna karsisinda bakinca delik göremiyorum bacagimi cok acip ikinmama ragmen bu yuzden bsey sokmaya cesaretim yok peki aparatlari internetten mi aldinz

Ben ayna karsisinda bakinca delik göremiyorum bacagimi cok acip ikinmama ragmen bu yuzden bsey sokmaya cesaretim yok peki aparatlari internetten mi aldinz

İdrarınızi yaparken tut bırak şeklinde egzersiz yapın böylelikle vajina kaslarınız gevşetip kasilmayi ogrenicek ileri doğru o egzersizi ayna karşısında da yapın yavaş yavaş açılmaya başladığını görüncksiniz
Bende bu egzersizleri yaptım eşli parmak egzersiz deyim duan ben eşimi ikna etmekte zorlanıyorum onun haricinde biraz cesaretle herşeyi yaparsiniz

Kızlar sprey bu bütün eczanelerde var ben o zamanlar 20 tl ye almıştım genelde diş hastanelerinde kullanılıyor diş uyuşturmada 3-4 kere sıkmıştım vajina içine 10 dk uyuşuk kaldı diyebilirim zaten kızlık gidince vajina açılıyor fark edeceksiniz

Eklentiler

• DSC_0027.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 305
Canm foto nasil yükledin ben yükleyince dosya boyutu büyük diyo

Allahim en kisa zamanda hayirli bi evlat nasip etsin canim. Tip o kadar ilerledi ki artik bir suru yolu var cocuk sahibi olmanin tabii Allah ol demeden olmaz orasi kesin bol bol dua et strese sokma hep duyuyoruz stresten olmadi ne zaman ki dusunmeyi biraktim o zaman oldu diye bu asilama doneminde ozellikle fazla dusunmemeye calis. Bize yardimci oldugun icinde tesekkur ederim 1.5 yil olacak evliligimiz hala yenemedim ama az kaldi hayirlisiyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…