- 25 Aralık 2017
- 82
- 40
- 3
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #229.261
Amin canım sağol dualarınızı eksik etmeyin inşallah.. Ben tüm vaji hastalarına dua ediyorum çünkü normal ilişki yaşayan insan asla anlamaz bu durumu inşallah sizlerde yeneceksiniz asla pes etmeden üzerine gidin :))Allahim en kisa zamanda hayirli bi evlat nasip etsin canim. Tip o kadar ilerledi ki artik bir suru yolu var cocuk sahibi olmanin tabii Allah ol demeden olmaz orasi kesin bol bol dua et strese sokma hep duyuyoruz stresten olmadi ne zaman ki dusunmeyi biraktim o zaman oldu diye bu asilama doneminde ozellikle fazla dusunmemeye calis. Bize yardimci oldugun icinde tesekkur ederim 1.5 yil olacak evliligimiz hala yenemedim ama az kaldi hayirlisiyla..
Ilk korku oluyor tabi ama aci olmuyor canim zaten kremle cok rahat kayiyorPeki egsersiz yaparken aciyo muydu hera klinikte
evet bebe yagi iyi oluyorBana da doktor bebe yağını önerdi zararı yokmuş
Evet önce bu spreyi sıkıyorlaro spreyi 20 lik disimi cektirirken disci sıkmıstı agizima ama etkisi cok uzun surmuyor deyip igne de yapmisti igne yaparken hic hissetmemistim ve cok rahat bi sekilde cekmisti disimi
Yalniz değilsin hepimiz ayni durumlardan ya gectik ya da hala yasiyoruz. Malesef anlattığına gore vajinismus. Once mutlaka bir jinekolaga gidip fiziksel sorunun olup olmadigina baktir. Sonra da burada yazilan egzersizlerle baslayip yenersin insaallah. Vajinismus zaten her seyin normal olmasi tam giris esnasinda beynin vucudu kapatmasi ve korumaya almasi.Merhabalar. Yeni üye oldum buraya sizlerle aynı sorunu yaşadığımı hiç düşünmezdim dünya üzerinde tek ben varım sanırdım. 4 aydır evliyim ve hala olmadı. Böyle bi hastalığın varlığını bile bilmezken kendimi içinde buldum sanırım. Tabi ben daha hiç yapamadım yani sizler gibi p.s içinde olduğunda acı çekiyorum falan değil ben hiç yapamıyorum. Başta herşey güzel gidiyor eşim de gayet iyi davranıyor ama konu p.s alma konusuna gelince hemen bacakları kapatıyorum ve eşimi itiyorum. Bu durum onu çok kızdırmaya başladı artık cabalamiyo bile ve doktora da kesinlikle gitmiyo ne yapacağımı bilemedim burda çözüm arıyorum kaç gündür. Yeni katılınca fazla uzun tuttum sanırım ama çok dertliyim ne yapacağımı hiç bilmiyorum.
Jinekologa bana kalsa çoktan giderdim ama eşim bu konuda biraz sert herkes yapıyo bi sen yapamıyorsun bunun için neden doktora gidelim diye dusunuyo. Her denemenin başarısız olmssindan çok yoruldum gerçekten.Yalniz değilsin hepimiz ayni durumlardan ya gectik ya da hala yasiyoruz. Malesef anlattığına gore vajinismus. Once mutlaka bir jinekolaga gidip fiziksel sorunun olup olmadigina baktir. Sonra da burada yazilan egzersizlerle baslayip yenersin insaallah. Vajinismus zaten her seyin normal olmasi tam giris esnasinda beynin vucudu kapatmasi ve korumaya almasi.
Tamamen ayni durumdayiz egzersizi gectim daha hic dokunamadim bile ama şöyle de bir sey var insanlarin 2 dakikalik bir sızı dedigi sey yuzunden resmen 7/24 acı cekiyoruz en kötüsü de bu. Yerimizde saymakla bir sey kazanmiyoruz bu yuzden mutlu olmak icin biraz cesaret ve gayrete ihtuyacimiz varMerhabalar. Yeni üye oldum buraya sizlerle aynı sorunu yaşadığımı hiç düşünmezdim dünya üzerinde tek ben varım sanırdım. 4 aydır evliyim ve hala olmadı. Böyle bi hastalığın varlığını bile bilmezken kendimi içinde buldum sanırım. Tabi ben daha hiç yapamadım yani sizler gibi p.s içinde olduğunda acı çekiyorum falan değil ben hiç yapamıyorum. Başta herşey güzel gidiyor eşim de gayet iyi davranıyor ama konu p.s alma konusuna gelince hemen bacakları kapatıyorum ve eşimi itiyorum. Bu durum onu çok kızdırmaya başladı artık cabalamiyo bile ve doktora da kesinlikle gitmiyo ne yapacağımı bilemedim burda çözüm arıyorum kaç gündür. Yeni katılınca fazla uzun tuttum sanırım ama çok dertliyim ne yapacağımı hiç bilmiyorum.
Canım spreyi adı ne acabaAmin canım inşallah
İlk önce bir tane kulak çubuğunu streçledim bebe yağı sürdüm ayna yardımıyla denedim ve hiç hissetmedim sonra 2 çubuk 3 çubuk derken en son 5 çubuk birden oldu sonra aparatın en küçüğünü denedim o da oldu inanın hiç hissetmedim.Daha sonra hergün aparat çalıştım en büyük aparatı denemeden bir gün sprey sıkıp denedik ve oldu bir çok kişi spreyle yeniyor bence emla dan daha etkili emlada kremi çok içimize süremiyoruz ama spreyin uzun çubuğu kulak çubuğu gibi hiç hissesilmiyor baya içeriyi uyuşturuyor ben eşime hadi yapsana şimdi etkisi gidecek derken oldu bile demişti :)) sonra diyorsunuz ki bunun için mi ağladım üzüldüm bunun için mi kendimi yedim bitirdim. İnşallah iyi haberlerinizi okurum bu arada adet bitince başlayın ben 5 günde yendim 2 gün kulak çubuğu 3 gün aparat gecesinde de baktım oluyor bir cesaret le bitmişti.Araya adet girince zor oluyor
mutlaka egzesizlere baslayin cok faydasini gireceksiniz aparatla baslayabilirsin zamani gelince eşli denemeye gec sen ustte olursun sırtın esine dönük yapmayi dene mutlaka olacaktir biraz cesaret inan ki cektigin dertlerin yaninda viz gelirTamamen ayni durumdayiz egzersizi gectim daha hic dokunamadim bile ama şöyle de bir sey var insanlarin 2 dakikalik bir sızı dedigi sey yuzunden resmen 7/24 acı cekiyoruz en kötüsü de bu. Yerimizde saymakla bir sey kazanmiyoruz bu yuzden mutlu olmak icin biraz cesaret ve gayrete ihtuyacimiz var
Çok haklısın burdaki çoğu mesajda gördüm gerçekten beyinde bitiyo ama malesef ben yapamama acı korkusunu bi türlü atamadım dokunma ya da bakma konusunda benim sıkıntım hiç olmadi inceleyebiliyorum dokunabiliyorum hatta eşimin dokunmasına da izin veriyorum ama gerisi yokTamamen ayni durumdayiz egzersizi gectim daha hic dokunamadim bile ama şöyle de bir sey var insanlarin 2 dakikalik bir sızı dedigi sey yuzunden resmen 7/24 acı cekiyoruz en kötüsü de bu. Yerimizde saymakla bir sey kazanmiyoruz bu yuzden mutlu olmak icin biraz cesaret ve gayrete ihtuyacimiz var
Ben esimle gitmedim jinekologa sonucta sadece muayane edecek sadece bir gun kendin git sadece sorun var mi diye ogrenmek için sonra da baktin ki sorun yok baslarsin egzersizlere. Hatta ben cem kecenin kitaplarini okudum her seyi cok güzel anlatmis. Eslerin kabullenmesi biraz zaman alabiliyorJinekologa bana kalsa çoktan giderdim ama eşim bu konuda biraz sert herkes yapıyo bi sen yapamıyorsun bunun için neden doktora gidelim diye dusunuyo. Her denemenin başarısız olmssindan çok yoruldum gerçekten.
Peki bu muayene nasıl oluyo hiç bilmiyorum normalde doktora bile çok gitmeyen biriyim ona bile cesaret lazımBen esimle gitmedim jinekologa sonucta sadece muayane edecek sadece bir gun kendin git sadece sorun var mi diye ogrenmek için sonra da baktin ki sorun yok baslarsin egzersizlere. Hatta ben cem kecenin kitaplarini okudum her seyi cok güzel anlatmis. Eslerin kabullenmesi biraz zaman alabiliyor
verdiğin bilgiler için tşk ederim en yakın zamanda bende kontrole gideceğim.Evet ben doktora gittim ilk gece ile ilgili problemim var dedim ah ah o zamanlar daha 1 aylik evliydim. Tamam sorun yok hep karsilasiyoruz dedi. Muayane etmek icin o malum koltuga ciktim sadece eliyle acti ve bakti. Baska bir mudehale etmedi tabiki
Rica ederim mutlaka git kendinle ilgili bilgiyi ogren sonrada kolları sıvazla :)verdiğin bilgiler için tşk ederim en yakın zamanda bende kontrole gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?