Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar bizde 3 cu denemede sanki oldu gibi. Icine girdi qaliba. Shimdilik 3 gunluk eshim shehir dishina cikdi o gelince olmayacak diye korkuyorum. Shimdi bashtan anlatayim size. Bu surec bizi cok uzdu. Ama eshim beni chok seviyor. Egzersiz ne diye dushunuyordum. Men kizlik zarini anestezi yoluyla aldirdim. Daha sonra doktor kendi mudahile etmek istedi masaj gibi izin veremedim. Evde chalishicam dedim. Her gun egzersiz yaptim. Hep chalishdim tabi buranida ihmal etmiyordum. Hem bana destek oldu. Denedim denedim sonunda p.si tam almayi becerdim. Ama 1 kere oldu sadece shimdi gelene kadar tine egzersiz yapicam. Ve deneyeceyiz. Sadece girish cikishlarda yanma oluyor birakiyordum. Sizce normalmi bu?

Cnm aynen bende sen gibiyim aparatları bakmadan bile yapıyorum ama p....s te belli bir yere kadar oluyor gerisi gelmiyor bir türlü bende senin gibi bir an önce bu yükten kurtulmak istiyorum.

Allah başta size olmak üzere hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin inşallah. Benim yengem de evliliğinin ilk birbuçuk ayı vajinusmusla uğraştı yendi. şimdi de çocuk için uğraşıyor. Güzel allahım çocuk isteyen herkese nasip eder. Bize de önce şu vajiniyi yenmeyi nasip eder.

Migreni ve boyun duzlesmesi olan surekli bas boyun vs agrisi ceken biriyim maalesef agri kesici cok aliyorum yoksa kotu oluyorum. Annem surekli uyariyor artik cok ilac icme diye kastini anliyorum hamile filan olurum da zarar verir diye diyor. Ama bilmiyor ki ben esimle daha birlikte bile olamadim...

Ah canim ayni bende öyle imalarla karşılaşınca çok kötü oluyorum. Haykirasim geliyor. Bir de ben normalde hic icine kapanik degilim bir derdim olunca mutlaka paylaşmak anlatmak isterim o sekilde desarj olurum ama simdi kimseye anlatamamak bir de üstüne rol yapmak çok can sıkıcı. Allah bir an önce kurtarsin hepimizi

Aynen oyle insan kimseye anlatamiyor. Bi arkadasim benden once evlenmisti agri ve sıkınti duymus ama olmadi demisti yani kendisi olmadigini dusunmus megerse olmus. Ben de onda da oyle sorun var diye sadece ona acmistim derdimi. Tabi onunki vajinismus degilmis. Simdi her gormemde soruyor. Bir dahakine mecburen ya oldu diyecegim ya da bosver artik konusmayalim diyecegim. Gercekten yasamayan bilemez. Ben evlenmeden once boyle sıkıntim olacagini bilsem belki evlenmeyi dusunmezdim. Kimileri ahkam kesiyor boyle durumun vardi neden evlendin diye nette. Iyi de biz ilk kez esimiz ile denedik nerden bilelim boyle hastaligimiz oldugunu. Evet bu da bir hastalik maalesef...

Canım benimde herkes oldu biliyo halbuki daha yeni yendm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…