- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #229.301
Aynen öyle eşe karşı mehcubiyet de cabasi. Benimde kuzenim benden iki ay sonra evlenecekti bana sordu o zaman olmadi demistim. Sonra o evlendi bana dedi zor degilnis hadi yap diyordu her gördüğünde oldu mu diyordu artik en sonunda biktim ve oldu dedim yoksa o sorular iyice bunaltiyor. Bu arada o kuzeniminde bebisi var 5 aylikAllah bizim de herkesin de yardimcisi olsun insallah insan kimse bilmese de kendisini kotu hissediyor. Hele esine karsi daha da kotu hissediyor.
canim oncelikle hangi asamadasin ne kadar zamandir evlisin acaba ?Başaran kızlar lütfen yardımcı olur musunuz !!!
Kesinlikle öyle canimAllah bizim de herkesin de yardimcisi olsun insallah insan kimse bilmese de kendisini kotu hissediyor. Hele esine karsi daha da kotu hissediyor.
Oluruz tabiki canimBaşaran kızlar lütfen yardımcı olur musunuz !!!
En kolay pozisyon kadin ustte esine arkasi dönük olarak biliyorum cok arastrdm yenemeyenler bu sekilde yenmis tabi egzersiz yapabilen ben daha o noktaya gelemedim siz yenmis sayilirsiniz masallah :)Kızlar eşli deneme olmuyo ama aparatlar çok güzel giriyo sorunsuz hangi pozisyon da deneyim bu akıl verirseniz cook mutlu olurum
Ayy bana da kas gevşetici verdi bitkiselmis bir de sprey verdi bir iki kullandim ama tabiki faydasini gormedim. Çünkü beyin cok güçlü masaj gonderiyor o ilaclar fayda etmiyor. En onemlisi beyni yeniden eğitmek. Madem fiziksel sorunun yok o zaman derslerin en başından baslayabilirsinBugün hemen çok araştırmadan da olsa jinekologa gittim yine mi aynı problem diye karşıladı beni gülerek ve engel bi durumum olmadığını söyledi tamamen kendi kafanda kurduklarin yüzünden dedi kas gevşetici önerdi bunun bi faydasını gören var mı acaba ?
Beynin verdiği olumsuz mesajlardan bi kurtulabilsek zaten gerisi gelir Bend e bi deniycem kas gevşetici olmazsa artık dediğin gibi en baştan başlıycam :)Ayy bana da kas gevşetici verdi bitkiselmis bir de sprey verdi bir iki kullandim ama tabiki faydasini gormedim. Çünkü beyin cok güçlü masaj gonderiyor o ilaclar fayda etmiyor. En onemlisi beyni yeniden eğitmek. Madem fiziksel sorunun yok o zaman derslerin en başından baslayabilirsin
Kızlar eşli deneme olmuyo ama aparatlar çok güzel giriyo sorunsuz hangi pozisyon da deneyim bu akıl verirseniz cook mutlu olurum
Apartlar sorunsuz şekilde giriyo hatta bakmadan yapıyorum ama eşli denemede olmuyo sıkıldım artıkcanim oncelikle hangi asamadasin ne kadar zamandir evlisin acaba ?
Eşli denemeyı başaramadk ne tür pozisyonlarda yapayımOluruz tabiki canim
Canım sen eşinin kucağına otur bence en rahatıEşli denemeyı başaramadk ne tür pozisyonlarda yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?