Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Allah bizim de herkesin de yardimcisi olsun insallah insan kimse bilmese de kendisini kotu hissediyor. Hele esine karsi daha da kotu hissediyor.
Aynen öyle eşe karşı mehcubiyet de cabasi. Benimde kuzenim benden iki ay sonra evlenecekti bana sordu o zaman olmadi demistim. Sonra o evlendi bana dedi zor degilnis hadi yap diyordu her gördüğünde oldu mu diyordu artik en sonunda biktim ve oldu dedim yoksa o sorular iyice bunaltiyor. Bu arada o kuzeniminde bebisi var 5 aylik

Bugün hemen çok araştırmadan da olsa jinekologa gittim yine mi aynı problem diye karşıladı beni gülerek ve engel bi durumum olmadığını söyledi tamamen kendi kafanda kurduklarin yüzünden dedi kas gevşetici önerdi bunun bi faydasını gören var mı acaba ?

Kızlar eşli deneme olmuyo ama aparatlar çok güzel giriyo sorunsuz hangi pozisyon da deneyim bu akıl verirseniz cook mutlu olurum

Kızlar eşli deneme olmuyo ama aparatlar çok güzel giriyo sorunsuz hangi pozisyon da deneyim bu akıl verirseniz cook mutlu olurum
En kolay pozisyon kadin ustte esine arkasi dönük olarak biliyorum cok arastrdm yenemeyenler bu sekilde yenmis tabi egzersiz yapabilen ben daha o noktaya gelemedim siz yenmis sayilirsiniz masallah :)

Ayy bana da kas gevşetici verdi bitkiselmis bir de sprey verdi bir iki kullandim ama tabiki faydasini gormedim. Çünkü beyin cok güçlü masaj gonderiyor o ilaclar fayda etmiyor. En onemlisi beyni yeniden eğitmek. Madem fiziksel sorunun yok o zaman derslerin en başından baslayabilirsin

Beynin verdiği olumsuz mesajlardan bi kurtulabilsek zaten gerisi gelir Bend e bi deniycem kas gevşetici olmazsa artık dediğin gibi en baştan başlıycam :)

bende yeni yendim burada daha tecrübeli olanlarimiz var gerci ama haddim olmadan cevaplayayim
ben üstteyken esime sirtimi dönmüs bi sekilde ittirdim ayni egzersiz yapar gibi nefes egzersizi yaptim ve bol bol ıkındim. hala daha öyle yapiyorum tam alisamadim

Kızlar burdaki bir arkadaş vemcaine spreyi önermişti vakşna içine sıkılıyor diye araştırdım nedir ne için kullanılır diye :
  • İstemli veya istemsiz kas hareketlerinin önlenmesi için yüzeysel anestezi olarak kullanılmakta olup reflekslerin ve hemodinamik formdaki tepkilerin minumum seviyelere çekilmesinde ve cerrahi cihazların takılması sırasında işlemin kolaylaştırılmasını sağlamaktadır.diyor burdaki istemsiz kas hareketi bizim tam ilişki yaşanacağı esnasında bacaklarımızı kasıp kapatmamızı önler inşallah bu spreyden almak istiyorum ama vajina içi bir hastalık falan tesir etmez inşallah

Ve geceleri uyuyamayan ve rahat yastığa başını koyunca dalanlardan değiliz rabbim sen bize ve biz gibi olan herkese yardım et aşalım artık şu sorunu rahat nefes alalım

Kizlar,biz 3 sene sonra bazilarin bildigi gibi gecen hafta 2 kez denedik ve oldu. Kan gelmedi diye cooook üzüldügümü
bilenler de var. Dün muane icin doktora gittim. Kizlik zarim yirtilmamis daha Farkli posisyon denersek olucak dedi doktorum. Icim rahatladi. Hemde cok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…