Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Denemedeki pozisyonun nasıldı canım yatak ucunu dene bi

selam kızlar ben de hastayım bitmesini bekliyorum. her regl döneminde olduğu gibi yine binbir umut içindeyim adet bitince olcak yendim artık diye kendimi motive ediyorum.. belki de yeneceğimdir hı?

Ve geceleri uyuyamayan ve rahat yastığa başını koyunca dalanlardan değiliz rabbim sen bize ve biz gibi olan herkese yardım et aşalım artık şu sorunu rahat nefes alalım
Amin canım inşallah sirtimizda bir yük gibi bir sabah uyandığımda artık bende kurtuldum demek istiyorum.Her sabah bunu düşünerek uyanıyorum . Yüce rabbim bu sorunla uğraşan herkese yardım etsin inşallah.

mrb arkadaşlar çok şükür bende 2 gün önce yenen ler denim bugün tekrar denedim bir kaç pozisyon da ve oldu inanılmaz mutlu yüm Rabbim bu yükü bir an önce herkesin sırtın dan alsın gerçekten çok zor bir süreç ama bi o kadar da kolay mis Rabbim hepinize yardimci olsun kendinize inanin ben çok teşekkür ediyorum bu grubu kim kurup bize yardımcı olduysa ve özellikle bana özelden desteğini Esirgemeyen arkadaş sana çok minnettar ım

Gözün aydın cannmm

Ne kadar mutlu oluyorum başarılı olanları görünce. Ben daha yeni basladigim için belki de bilmiyorum ama sanki hiç basaramiycam gibi geliyo. Dokunma konusunda hiç sıkıntı yaşamadım ama parmak egzersizlerine hiç cesaretim yok oraya bişeyin gireceği düşüncesi beni benden alıyor

Dokunma konusunda sıkıntı yoksa o zaman hemen parmak egzersizine baslamadan önce bi vjnayi tani. Bir görsel bul kaynaklardan vajinanin bolumlerini gosteren onunla kendini kiyaslayip ogren iyice sonra. Bedeni kesfetme falan var nefes egzersizleri kegel egzersizleri daha sonra parmaga geçiyor. Bunlari yaptin mi

Yok bunları yapmadım doktor da önce bi kendi bedenini keşfet dedi kendini inceliyorum iki gündür sadece

Gozunaydin canim nasil yendin anlatir misin yani uyusturucu kremle filan mi kendi kendine mi?

Tebrikler cnm darısı bizim başımıza

Gozunaydin canim nasil yendin anlatir misin yani uyusturucu kremle filan mi kendi kendine mi?
canım önce aynada ince le dim parmak egzersizı yaptım rahatlıkla oldu ama eşli deneme başarısız oluyordu yapama dim 3 ay erteledim doktora gittim doktor çok ilgisiz idi onu da bıraktım iyice canım sıkıldı sonra burayı gördüm üye oldum yazanlar ı okudum aparat aldım daha mantikli geldi her gün bir boy denedim ama hiç aksatma dim sadece mens dönemi girince ara verdim mens ten sonra tekrar aparat denedim 2 gün 3.gün büyük apart la baya deneme yaptım sonra eşli denemeye geçtim ve fark etme dim bile olduğunu hepsini alabildim aparatları denemeden önce de egzersiz yapıyordum ayna karşısında aparata prezaTf geçirip anestol sürüyor dum vajina uyuştugu zaman da bebek yağı sürüyordum aparata tahriş olmasın vajina diye ve oldu çok şükür aparat parmak tan çok daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…